کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از این فرابورس ( به گند و کثافت کشیده شده از سال 98 توسط .... ) سوال کنه ،
اولا این افشای دو زاری ( دو زاری ، در قیاس به صدها میلیون دلار پولی که از سال 84 در این شرکت غیب شده ) ،
چرا بیش از حد قانونی و در یک بازار سرار سر مثبت پر فشار معطل شد ؟
چرا در یک دامنه قیمت سرکوب شده باز شد ؟
چرا دقیقا در دقیقه 90 آخر وقت باز شد ، بعد از کشف قیمت ، احیانا یک مثبت 3 دیگر نخورد ؟
بخش بزرگی از خساراتی که یک عده ..... در این شرکت به سهام داران این شرکت گازی و نفتی و ( .... ) زده اند ، دقیقا مربوط میشه به عملکرد سهام داران ،
خصوصا سکوت و بی عملیشان
لطفا سهامی که موجب جاماندگی شما از بازارهای طلایی سال 99 تا به حال شده را مفت و در یک هزارم ارزش تقدیم نکنید به نوسانگیران و ماموران تخریب
همین نوسانگیران با حضور نامبارکشان ، قدرت تخریب تخریبچی های قرارگاه ؟؟؟ را چند برابر بالاتر می برند.
سلام خدمت همه سهامداران عزیز و زجر دیده صدرا
حاج طیب خوبی ؟؟؟
۱۰ سال پیش درست سال ۱۳۹۴ بهم گفتی طبق فاند صدرا محکوم به صعود است.امروز بعد ۱۰سال منکه پیر شدم ولی این عمر ما بود که محکوم به نزول بوده.
یا علی
دوست عزیز سلام -- هر کس مسئول خرید و فروش خودشه چرا می خواهید دیگران را علت شکست خودتان بدانید من طیب را نمی شناسم ولی ایشون هم مثل بقیه نظراتش را مینویسد درست یا غلط دیگه هر کس برداشت خودش را دارد.اینکه می گویید ده ساله رشد نکرده پس سال 99 را فراموش کردید صدرا حداقل 85 برابر شد دیگه منتظر چی بودید.
ظاهرا شما به شغل شریف وکالت مشغولید.بنده پلی زدم به گذشته و نامردی شرکت صدرا به سهامدارانش والا حاج طیب که بزرگ همه اند.
در آخر لطفا به زبان ساده ریاضی بفرمایید صدرا چطور ۸۵ برابر شده که همه سهامداران آن ناراضی اند؟
سلام مجدد -- ده سال پیش یعنی نوزدهم اردیبهشت هزار و سیصد و نود و چهار قیمت هر سهم صدرا 200 تومان بود
در تارخ یازدهم مرداد هزار سیصد و نود و نه بهد از 17.5 برابر شدن سهم (تجدید دارایی) قیمت هر سهم صدرا نهصد و نود و نه تومان شد
حساب کنیم یک سهم شما چند برابر شده 1*17.5*5= 87.5
سلام مجدد -- ده سال پیش یعنی نوزدهم اردیبهشت هزار و سیصد و نود و چهار قیمت هر سهم صدرا 200 تومان بود
در تارخ یازدهم مرداد هزار سیصد و نود و نه بهد از 17.5 برابر شدن سهم (تجدید دارایی) قیمت هر سهم صدرا نهصد و نود و نه تومان شد
اون زماتی که تنم به تن طیب جان خورد قیمت صدرا حدود ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ داشت تلرانس میکرد.
این ادا اطوارا رو در مورد ضرب و تقسیم در مورد صدرا رو ول کن .امروز دیگه همه عالم میدونن چ بلایی سر سهامداران صدرا اومده.
ارزش مارکتینگ ۱/۵میلیارد دلاری صدرا در بیش از دو دهه قبل امروز شده ۶۰میلیون دلار.
آقا بیخیال صدرا جای دفاع نداره.
ارزش شرکتها را باید دلاری بررسی کرد. در این مقطع بهای 160 میلیون دلاری شرکت میتونه مدتی قیمت سهم را به تعادل برسونه . در حال حاضر با دلار 80 هزار تومانی و بهای 230 تومانی صدرا بهای کل شرکت حدود 75 مییلون دلار هست.
سلام و ارادت اتفاقا بنده از سال ۹۴ سهامدار صدرا هستم اون زمان یه ماکسیما فروختم صدرا خریدم الان با مقدار سهم از فروش همون ماکسیما میتونم یدونه گوشی موبایل بخرم مجدد حساب میکنید ببینید چقدر من سود کردم؟
برای صدرا و خیلی از سهام مبدا زمانی به نظرم قیمت سال 96 مناسب باشه و برای صدرا حدودا 1000 تومن مناسبه ..که تو اوجش رسید به 20000 الان حدود 4000 تومن که افتضاحه!!!!
نه تو رشدش خوب بوده نه تو افتش افت کمتری داشته
نظر