کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و دورود
دکور خونه عوض شده
خداروشکر شانتاژهای سال ۱۴۰۴هم با قدرت ادامه داره یک نوچه جدید هم اومده که نگرانشم
چیزی نمونده وارد سال ۱۶ام شانتاژ بشیم انشالله
بازار امسال رو دیگه کسی نمیتونه پیش بینی کنه و ما قمارباز
انشالله خیر است
سلام و دورود
دکور خونه عوض شده
خداروشکر شانتاژهای سال ۱۴۰۴هم با قدرت ادامه داره یک نوچه جدید هم اومده که نگرانشم
چیزی نمونده وارد سال ۱۶ام شانتاژ بشیم انشالله
بازار امسال رو دیگه کسی نمیتونه پیش بینی کنه و ما قمارباز
انشالله خیر است
به به
آقای وان جان
خوبی ؟
نه وار؟ نه یوخ؟
حاجی از این موج پیش رو بفرما
من برا حمله مغول به ایران میتونم یک سری دلایل قانع کننده بیارم .
ولی برای کاری که قرارگاه خاتم و شرکت صدرا و طیب با سهامداران کردند.نمیتونم.
واقعا مثال جالبی آوردید مغولها به خاطر کشته شدن بازرگانان مغولی توسط حاکم شهر اترا ربه ایران حمله کردند اما قرارگاه برای چی مال سهامدار خرد را چپاول کرد برای من سواله مگر سهامدار خرد چه گناهی کرده بود
واقعا مثال جالبی آوردید مغولها به خاطر کشته شدن بازرگانان مغولی توسط حاکم شهر اترا ربه ایران حمله کردند اما قرارگاه برای چی مال سهامدار خرد را چپاول کرد برای من سواله مگر سهامدار خرد چه گناهی کرده بود
ارادت کاشان جان
متاسفانه با بدجماعتی طرفیم.
اینکه آزار دهنده است دفاع از این وضعیت موجوده.
بنده تقریبا یکسال پیش ۷۰درصد صدرا رو دادم رفت بالای ۲۰۰ تومن امروز بخش بزرگی از ضررهای صدرا در سایر سهمها جبران شد ولی الان صدرا تقریبا همون قیمتی است که من ۱۴ ماه پیش فروختم. باورم نمیشه.
یکی از تغییرات مهم بنیادی همین افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی هاست که موجبات انعقاد قراردادهای بزرگ را رقم خواهد زد
با توجه به پیگیری مدیریت در موضوع وصول مطالبات امیدوارم شاهد وصول مطالبات باشیم
که حداقل برای هر سهم ۳۰۰تومان است.
قراردادهای فشار افزایی پارس جنوبی بخش بزرگی از این قرار دادها میتونه از آن شرکت صدرا باشه
شاد باشید
سلام و عرض ادب خدمت باسعادت طیب الصدر
حاجی اول روشن بفرمایید که این افزایش سرمایه از محل دارائیهای استهلاکی است یا غیر استهلاکی ؟
بخاطر دارم که حضرتعالی استهلاکی رو خوب نمی دانستید.
مسئله بعدی اینکه در یکی از سالهای گذشته حدود ۳ سال پیش صحبت از سود صدرا کردید که در آن سال برلی کلیت بازار سرمایه بینظیر میخواست بشه ولی نشد.
امروز ۳ سال از اون موعد گذشته باز در بهمان لنگه میچرخه.
چرا تغییری در روند تحلیل های خود نمیدهید.
بنظرتون شرکتی که این همه بدنامی و فحش و فضیحت رو بجون خریده تا حاشیه سودش از ۳ درصد بالا نره زیر بار ارتقا به بازار بالاتر میره؟
اونم با قراردادهای بزرگ و کوچک میلیارد دلاری پیش رو.
الان صدرا پتانسیل قراردادی رو داره که قرارداد اون سکوها پیشش خیلی کوچکه
سلام و عرض ادب
کدوم قرار داد ۳درصدی است؟!
کمترین حاشیه سود در قراردادهای شرکت صدرا ۱۰ده درصدی است
موضوع مطالبات شرکت صدرا که برای هر سهم حداقل ۳۰۰تومان است در اطلاعیه های رسمی در کدال وجود داره
وسایر مطالبات
موضوع افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از محل املاک که غیر استهلاکی است و مقداری میتونه از محل سایر دارایی ها باشه که قبلاً از این محل بار مالی لحاظ شده و هر سال اعمال میشه که مقدارش خیلی جزیی است و میتونه بازهم بصورت جزیی باشه
موضوع مهم شرکت اصلی است که زیان انباشته صفر شده و فقط یکی از زیر مجموعه ها بنام دات زیان انباشته داره و البته مطالبات زیادی هم داره که با وصول مطالبات این هم زیان انباشته اش صفر میشه و مابقی سود انباشته هم داره
نظر