صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Navid@
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 27

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    به به همه عشقا، همه نازنینا...
    سپاس و سلام مجدد خدمت جنابان طیب، تکنیکالر، سامان، باران، اهورا، نوید، شاهور، تجهیزاتی، و همه رفقای عزیزم...
    در روزهای آتی یه شماره کارت میدم خدمتتون؛ از بابت پیشگیری از ورودم به صدرا؛ به اندازه کَرمتون خلاصه هر کی در توانش!
    😁😆😆😆😆😆😆
    ارادت
    البته ارادت رو من اینجا یاد گرفتم فقط نمیدونم اول جمله باید بگم یا آخرش....
    به هر حال صفحه صدرا اگر ضررمون رو بیشتر کرد بجاش ادب گران آموختیم...
    دکتر عزیز ما از صمیم قلب حاضریم کارت به کارت کنیم فقط به ما مالباختگان صدرا خمس و زکات هم البته تعلق میگیره؟؟؟
    یا دستور می‌فرمایند که به سهام داران ورودی ۹۹ خمس و زکات تعلق نمیگیره...

گفتم ورودی ۹۹ یاد دانشگاه افتادم اونجا هم پولمون رو گرفتن و به دستمون برگه ای همچون برگه سهم صدرا دادن.....

صحبت از برگه شد یادم افتاد سال ۸۷ هم ۲۰ میلیون تومن به تعاونی مسکن دادم اونجا هم یه برگه بهم دادن که به جای خانه همون برگه رو دارم فقط ...‌

هرچی میام جلوتر میبینم در این لوکیشن چقدر برگه دارم .....

نظر

• technicaler
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 801

در اصل توسط Navid@ پست شده است View Post
      عرض ادب و احترام
      گه گاهی حس درد سهامی که به ما تازه وارد ها در سال ۹۹ فرو کردن با تبلیغات به به چه چه ....‌‌( البته در یکی از دیالوگ های سریال دائی جان ناپلئون میگفت دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ ) من به شخصه با صدرا با به به گفتن یه شرکت سرمایه گذاری افتخار سقوط ۸۵ درصدی با صدرا رو پیدا کردم که این افتخاری در زندگی.... البته همین سقوط رو اگر بخوای با هواپیما تجربه کنی خیلی گرون میگیرن نمیدون ساعتی چقدر .....

البته باعث افتخار ما کارآموزان (سرمایه باخته ) که از تجربیات این بزرگان استفاده ببریم و در کنارشان شاد باشیم ...

امروز که دیدیم قدیمیهای سهم دور هم دارن جمع میشن یواش یواش در صفحه یه مقدار جای زخم سال ۹۹ درد میگیره وقتی جابجا میشم ...
      دوستان بگن این درد طبیعی هست یا دکتر برم.....
      عرض ادب

درد نکند !

از اطاله کلام پوزش می طلبم .

ارادت
      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
        درود.
        اجازه بدهید راحت باشند یک اطاله که این همه ناراحتی ندارد.
        جناب تکنیکالر حاج محسن برا خیلی قدیمه، اینو هنوز یادته. دمت گرم.
        یا مستی اسب ها بود فکر کنم،
        شماهم سینه سوخته ی این سهمی دادا.
        عرض ادب

اون دردی که نوید فرمود وقتهایی که جابجا می شود حس میکند ، مال سال ۹۹ به بعد است .
        مال قبلش که باید روزی ۱۰۰۰ تا با منت از هرکد به بازارگردان میفروختی را نگفت .

این صدرا خانم ما ظاهرش ضعیفه است .

وقت زفاف که می شود تازه معلوم میشود که ازاین رنگین کمانی های خیلی زبده است و اکثرا جنگ مغلوبه می شود .

از اطاله ی کلام پوزش می طلبم

ارادت
        آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2025/05/14, 21:32.
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط Baaraan پست شده است View Post

سلام
          لحظه ورود که منو متهم به توهم کردید.
          خودت هم ديدی او ۱۶ تومتو تحویل‌ صاحب‌ اصلیش دادم ولی تحویل‌ نگرفت.
          حاجی این صدرا رد کار شما تکنیکالیستهاست ماها که اینجا تلمظ کاری بيش نيستيم، شمایی که باید دل و روده‌ این جوجه اردک زشت رو بکشی بیرون‌.
          لطفآ بیشتر از صدرا بنويسيد
          ممنون
          عرض ادب

بجا نیاوردم !
          شما همون بارانِ حپارسا هستی ؟

از اطاله کلام پوزش می طلبم
          ارادت

نظر

• Baaraan
            عضو عادی
            • Apr 2025
            • 112

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post

عرض ادب

بجا نیاوردم !

ارادت
            سلام
            نه استاد
            کاربری اختصاری داشتم، ولی در کل شیفته ادبیاتتون بودم.

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
              سلام و عرض ادب خدمت رفقای نازنین صدرایی...
              هزاران درود و خوش آمد خدمت رفیق عزیز و قدیمی جناب تکنیکالر نازنین (10 سال شد این افتخار آشنایی)...
              هزاران سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب برادر عزیزم، جناب طیب بزرگوار؛ سامان نازنینم و مابقی رفقای عزیز...
              چند وقته دارم سهم رو نگاه میکنم، شکر خدا مثبته حسابی...
              کاری نکنید ورود کنم، از صدرا و بورس رو بگیر تا توافق با ترامپ بره رو هوا!!!
              😄😃😄
              عرض ادب

دکتر اولش باور نکردم ده سال شده .

بعد حساب کردم دیدم سال ۹۵ بود که من سهمی را که در سال ۸۳ به قیمت ۱۹۹۹ تومن خریده بودم ، روی ۲۸۰ فروختم ، از فرداش شروع کرد تا ۱۴۵۰ بدون توقف رفت بالا .

واقعا خیلی زمان زیادی است .

اطاله ی کلام در مقابلش گُم است .

ارادت
              پ.ن
              Navid@ درد و سوزش و ورم و چرک و تاول و بقیه چیزهاشو خودت تصور کن .

صدرا در دو دهه ی گذشته با ما هر کاری دوست داشت کرد .

ارادت مجدد
              آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2025/05/14, 22:06.

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

سلام
                نه استاد
                کاربری اختصاری داشتم، ولی در کل شیفته ادبیاتتون بودم.
                عرض ادب

کاربری اختصاری چیه ؟

ارادت

نظر

• Navid@
                  عضو عادی
                  • Apr 2025
                  • 27

عرض ادب

بجا نیاوردم !

ارادت
                  تکنیکالر عزیز مطلبی جهت یاد آوری زیر پست هات داری (امر نمودیم چهار تا سهام......) روز جمعه همین هفته که گذشت جهت اعلام نارضایتی به غرفه صدرا در نمایشگاه بین الللللل مراجعه نمودم که اساتید بزرگوار فرمودن از امور مالی و سهام کسی در غرفه نمی باشد ‌که شما (بنده ) اعتراض خودتون رو ارائه کنید ... و همچنان دست از پا دراز تر (آن لحظه حس بابا لنگدراز از نوع فقیرش رو داشتم) برای خود قدم میزدم که جنب غرفه صدرا چشم به غرفه سهام دار عمده خورد ..گفتم بروم پیش سهام دار عمده عزیز و یه اعلام نارضایتی بکنم که یاد گفته شما افتادم (امر نمودیم......‌‌‌ ) در دل گفتم نکنه من رو جای سهام دار خرد دانه درشت فلک کنند ......
                  و با اعلام رضایت کامل سالن ۸ و ۹ نمایشگاه رو به سمت منزل ترک گفته و از این که فلک نشدم بسیار خرسندم ....

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

تکنیکالر عزیز مطلبی جهت یاد آوری زیر پست هات داری (امر نمودیم چهار تا سهام......) روز جمعه همین هفته که گذشت جهت اعلام نارضایتی به غرفه صدرا در نمایشگاه بین الللللل مراجعه نمودم که اساتید بزرگوار فرمودن از امور مالی و سهام کسی در غرفه نمی باشد ‌که شما (بنده ) اعتراض خودتون رو ارائه کنید ... و همچنان دست از پا دراز تر (آن لحظه حس بابا لنگدراز از نوع فقیرش رو داشتم) برای خود قدم میزدم که جنب غرفه صدرا چشم به غرفه سهام دار عمده خورد ..گفتم بروم پیش سهام دار عمده عزیز و یه اعلام نارضایتی بکنم که یاد گفته شما افتادم (امر نمودیم......‌‌‌ ) در دل گفتم نکنه من رو جای سهام دار خرد دانه درشت فلک کنند ......
                    و با اعلام رضایت کامل سالن ۸ و ۹ نمایشگاه رو به سمت منزل ترک گفته و از این که فلک نشدم بسیار خرسندم ....
                    عرض ادب

یادش بخیر یک ثاقب نامی از اون سینه سوخته های صدرا بود که وقت بالا رفتن آبِ شاخص در رادیو ثاقب ابوعطا میخواند .
                    او بود که این کار ناشایست را انجام داد که رفت در آبدارخانه ، نامه ی اعتراضی به سعید محمدی داد که کاندیدای ریاست جمهوری شده بود .

ما هم هرچی گفتیم نکنید که تاثیر مثبتی بر قیمت سهم ندارد و چه بسا تاثیر منفی هم دارد، کسی گوش نداد .
                    اونجا سعید محمد زیر نامه که دستور داد " برود بالا " من این زیر نویس را نوشتم و عرض کردم که بالا نخواهد رفت .

بعدا گفتتند ثاقب بیمار است .
                    امیدوارم امروز سلامتی کامل برایش حاصل شده باشد و هر جا که هست خوش و خرم باشد .

اما خب سهامبازی هم راه و رسمی دارد که امیدوارم الان دیگه تجربه کرده باشند که اونطوری که ایشان و فالوراش تصور میکردند نیست .

ارادت .

نظر

• Baaraan
                      عضو عادی
                      • Apr 2025
                      • 112

عرض ادب

کاربری اختصاری چیه ؟

ارادت
                      با نام کاربری r.h

نظر

• Navid@
                        عضو عادی
                        • Apr 2025
                        • 27

عرض ادب

یادش بخیر یک ثاقب نامی از اون سینه سوخته های صدرا بود که وقت بالا رفتن آبِ شاخص در رادیو ثاقب ابوعطا میخواند .
                        او بود که این کار ناشایست را انجام داد که رفت در آبدارخانه ، نامه ی اعتراضی به سعید محمدی داد که کاندیدای ریاست جمهوری شده بود .

ما هم هرچی گفتیم نکنید که تاثیر مثبتی بر قیمت سهم ندارد و چه بسا تاثیر منفی هم دارد.
                        اونجا سعید محمد زیر نامه که دستور داد " برود بالا " من این زیر نویس را نوشتم و عرض کردم که بالا نخواهد رفت .

بعدا گفتتند ثاقب بیمار است .
                        امیدوارم امروز سلامتی کامل برایش حاصل شده باشد و هر جا که هست خوش و خرم باشد .

اما خب سهامبازی هم راه و رسمی دارد که امیدوارم الان دیگه تجربه کرده باشند که اونطوری که ایشان و فالوراش تصور میکردند نیست .

ارادت .
                        با احترام و اجازه از بزرگتر ها اون روزهای اول سقوط سرمایه از پی پیگیر بودن در مجازی آن کلیپ که نامزد ریاست جمهوری دستور فرمودن رو دیدیم...

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

با نام کاربری r.h
                          عرض ادب

عه !

r.h ؟

خودتی ؟

ارادت

نظر

• Navid@
                            عضو عادی
                            • Apr 2025
                            • 27

سوالی از چند تن بزرگوار که دستی بر آتش ... لطفا پاسخ بدهید ...
                            چند وقتی (زمان کوتاهی) در مجازی چند شخصیت عزیز تر از جان صحبت از دانا بودن ناخدای کشتی( مدیر عامل وقت) شرکت میکنن که فقط ایشون هست که میتونه این کشتی 🚢 رو در دریای مطلاطممممم هدایت کنه ...

نظر شما عزیزان در خصوص این تبلیغات که جدیدا در حال رخ دادن هست چیه؟؟؟؟؟

البته خودم گفتم تبلیغات و پاسخی هم می‌تونه برای خودم باشه ...

نظر

• technicaler
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 801

سوالی از چند تن بزرگوار که دستی بر آتش ... لطفا پاسخ بدهید ...
                              چند وقتی (زمان کوتاهی) در مجازی چند شخصیت عزیز تر از جان صحبت از دانا بودن ناخدای کشتی( مدیر عامل وقت) شرکت میکنن که فقط ایشون هست که میتونه این کشتی 🚢 رو در دریای طوفانی هدایت کنه ...

نظر شما عزیزان در خصوص این تبلیغات که جدیدا در حال رخ دادن هست چیه؟؟؟؟؟

البته خودم گفتم تبلیغات و پاسخی هم می‌تونه برای خودم باشه ...
                              عرض ادب

الان مدیر عامل کیه ؟

ارادت

نظر

• Navid@
                                عضو عادی
                                • Apr 2025
                                • 27

عرض ادب

الان مدیر عامل کیه ؟

ارادت
                                والا مقام جناب مهندس منوچهر علیپور

نظر

در حال کار...