کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب...
تکنیکالر عزیز؛ والا این چند وقته به نظرم مو به مو با اخبار مذاکرات حرکت کرده...
اندیکاتوری که به نظر باید حداقل کمی اصلاح کنه...
اما نمودارش استادش شما هستی، من نقاشیش رو میزارم...
شما و اساتید دیگر نظر بدید، ارادت...
نمیشه برا نوسانگیری زمان دخول و خروج رو اعلام بفرمایید
عرض ادب
خیر !
از اطاله ی کلام پوزش میطلبم .
ارادت
پ.ن
۱- شرایط و سلایق و خلقیات و سرمایه و وغیره ی هر شخص با شخص دیگر تفاوت دارد .
۲-موجی که رویش می خواهیم نوسان بگیریم باهم تفاوت دارد .
۳- پروژه بازی و موجسازی هم اصلا جزو برنامه و مرام اینجانب نیست و عقیده ای هم ندارم که بشود موج مصنوعی ساخت و اگر هم در کوتاه مدت امکانی وجود داشته باشد ، پشتش ضرر و ناله و نفرین مردم است .و با این قیمت دارو ، اصلا بصرفه نیست .
۴-وقوع هر خرید و هر فروش نشانه ی وجود نظرات مختلف در بازار است . موقع خرید اکثر بازار با خرید مخالف و موقع فروش اکثر بازار با فروش مخالف هستند و و حتما اینجا فحاشی خواهند کرد . مثل صدرا روی ۱۰۰۰ تومن.
۵- موقع فروش سرعت تصمیم و عمل خیلی مهم است و ذات فروم با سرعت عمل سازگار نیست .
۶- پنیر مفت در تله موش است .
۷- فروم محل تبادل نظر یک عده آدم معمولی ، بدون اطلاعات نهانی و عمدتا بازنده است . تا حالا ندیده ام که کسی از بغل فروم سود کرده باشد .
۸-در اوایل دی ماه ۹۷ من اینجا عرض کردم که تا اردیبهشت در صدرا خبری نیست .
اون موجی که از ۱۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ تومن رفت ، از وسط خرداد ۹۸ شروع شد .
در تیر ۹۹ در اوج هم به زبانهای مختلف نزول را اعلام کردم و حتی گفتم که در شهریور۹۹ اربعین شهدای بورس هم برگزار شده است .
حالا من کاری به درشت گوییها و نازسزاها و اولدورم بولدورم و ناراحتی ها که در اون مدت بابت پیشبینی درست شنیدم ندارم .
فقط یکی از دوستداشتنی ترین آیدیها یعنی همین دکتر پورنیکدست را مثال میزنم که مرتب گفت این اردیبهشت که قرار است رشد صدرا شروع بشود کی می آید .تا همین اواخر روی ۳۰۰ _۴۰۰ تومن هم می گفت .
من البته از دکتر پورنیکدست دلگیر نیستم ، فقط مثال زدم که حتی اگر شما از چهارماه جلوتر پیش بینی درست بکنی که تا اردیبهشت خبری نیست ، بعد، از خرداد رشد شروع بشود ،
و درست از آب دربیاد ، حتی نمیتوانی دوستداشتنی ترین آیدی بی غرض و مرض را راضی کنی ، چه برسد به مریض ترین ها.
و اگر اشتباه کنی هم که واویلاست .
یعنی تجربه هم نشان داد نشدنی است .
من نهایتا اینجا یک مقدار کلیات ابوالبقا میتوانم تلاوت کنم که اونهم به مذاق اکثر آیدی ها خوش نمی آید و دوست دارند که استاد گرانقدرم برایشان لالایی ِ مطالبات جزو دارایی شرکت است، بخواند .
سلام و عرض ادب...
تکنیکالر عزیز؛ والا این چند وقته به نظرم مو به مو با اخبار مذاکرات حرکت کرده...
اندیکاتوری که به نظر باید حداقل کمی اصلاح کنه...
اما نمودارش استادش شما هستی، من نقاشیش رو میزارم...
شما و اساتید دیگر نظر بدید، ارادت...
نظر