کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم منظور وضعیت تکنیکالش خیلی عالی است و تا ۳ آینده روندش مثبت است.
بشدت اوضاع سود سازیش مثبت است و ماه اردیبهشت گفته اند که فروشش بیش از دوبرابر پارسال شده است اما هنوز گزارش ماهانه بیرون نداده است .
یک مدیر اهل دلی هم دارد که در دوهفته گذشته حسابی فنر سهم را جمع کرده است .
اهل دلا ، کف بازاریا ، نوسان گیرا ، فوندالیستا ، کارگزاریها ، صندوقها همه کمین کرده اند که مثل بختک بپرند روش!
ولی هنوز موقع خریدش نشده و زیر یک مقاومت گیر است .
الان اگر اسمش را عرض کنم ، شما ملحوظیا میخرید ، علاف میشود و ضرر کوتاه مدت میکنید .
صبر کنید ببینم کی بخریم .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
خاک بر سر دل و دزدتان کنم که کشور را که نابود کردید به 4تا سهامدار خرد هم رحم نکردید کلا بازار سرمایه در ایران به درد نمی خورد بازاری که یک نفر آن طرف دنیا بلند سرفه می کند بازار ایران. به هم می ریزد ای کاش به جای این همه وقت و انرژی گذاشتن یک ملکی خریده بودم از قدیم. گفته اند هیچی ملک نمی شوذ
شرکتی که پروژه می گیره ضرر می سازه به چه دردی می خورد طیب بزرگوار مرقوم فرمودند که شرکت داره قرار داد سنگین می بندد چه فایده ای وقتی سود نمی سازد یا می سازد می دزدند چیزی به من سهامدار نمی دهند احتمالا برای همیشه از این آشغال سهم خارج شوم
شرکتی که پروژه می گیره ضرر می سازه به چه دردی می خورد طیب بزرگوار مرقوم فرمودند که شرکت داره قرار داد سنگین می بندد چه فایده ای وقتی سود نمی سازد یا می سازد می دزدند چیزی به من سهامدار نمی دهند احتمالا برای همیشه از این آشغال سهم خارج شوم
عرض ادب
اون ضرر دادن مال قبل از هوش مصنوعی بود ، الان هوش مصنوعی هم قرار است به ضرر زدن کمک کند .
از اطاله ی کلام پوزش می طلبم .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
من سالها با محققان و صنعتگران و دانشجوها و فارغ التحصیلان محشور بودم .
یک ابزاری که که الان برای طراحی استفاده می شود انواع و اقسام نرم افزارهای محاسبه و شبیه سازی کامپیوتری سنتی ، یعنی بدون هوش مصنوعی است .
چیزی که من دیدم این بود که همین شبیه ساز معمولی را هم ما نمی توانستیم درست استفاده کنیم .
چون روی پارامترها و تنظیماتش مسلط نبودیم اکثر تحلیها و شبیه سازی ها و محاسبات بر مبنای داده های پیش فرض خودِ شبیه ساز انجام می شد و نتایج واقعی نداشت .
محصولش در بازار هم همین اجناس بی کیفیت از تنباکوی دوسیب نعنا و گُل و چیپس و پفک و ماست و دوغ و سس و چسب دوقلو و بگیر تا پراید و اطلس و افراماکس و پهباد و موشک بود که الان دیگه همه دنیا کیفیتش را فهمیدند .
حالا این غیر از فهم و شعور طراح بود که در ۸۰ درصد مواقع اصلا نمی دانستند دنبال چی هستند .
این وضعیتی بود که من با چشم خودم دیدم ، و این مال وقتی بود که میانگین معدل محصل ها ۹/۵ نبود .
تنها کشوری در دنیا هستیم که پاسخ حمله مستقیم به خاکمون را ندادیم
اسراییل زد و اینها فقط نگاه کردند
اگه گفتی چرا
چون جواب بدهند کار تمام می شه
پس هیچ کاری نمی کنند
یعنی اینها از لهستان چنگ جهانی دوم
یمن و اکراین
وخود فلسطین هم بدبخت تر هستند
دنیا براشون خیلی ارزش داره
طرف مستقیم زده پوکونده
اینها 7 ماه هست می خواهند پاسخ دهند که عمرا پاسخ دهند
خوب حروم زاده یا حرام زادگان معلوم الحال که امیدوارم با ضربه سربازان موسی به درک واصل شوید
چرا اینقدر حرام زاده هستید ول کنید سهم رشد اساسی کنه
اینجا کسانی هستند که بالای هزار تومان 5 سال پیش خریده اند
مکی انسان باشید حیوانهای درنده
مرگ حقه درسته اما اگر حتی یک ساعت زودتر از بنده به درک واصل شوید میام سرقبرتون آبیاری می کنم اونم با اوره فراوان بر پدر ومادرتان لعت مانع سعود سهم نشوید
نظر