کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و احترام. تا به امروز نمی دونستم گلایه و انتقاد بنده اینقدر زود خریدار داشته باشه! منبعد باید به خودم بیشتر امیدوار باشم.😂
البته اگر فردا صف فروش نشه.
من سالها با محققان و صنعتگران و دانشجوها و فارغ التحصیلان محشور بودم .
یک ابزاری که که الان برای طراحی استفاده می شود انواع و اقسام نرم افزارهای محاسبه و شبیه سازی کامپیوتری سنتی ، یعنی بدون هوش مصنوعی است .
چیزی که من دیدم این بود که همین شبیه ساز معمولی را هم ما نمی توانستیم درست استفاده کنیم .
چون روی پارامترها و تنظیماتش مسلط نبودیم اکثر تحلیها و شبیه سازی ها و محاسبات بر مبنای داده های پیش فرض خودِ شبیه ساز انجام می شد و نتایج واقعی نداشت .
محصولش در بازار هم همین اجناس بی کیفیت از تنباکوی دوسیب نعنا و گُل و چیپس و پفک و ماست و دوغ و سس و چسب دوقلو و بگیر تا پراید و اطلس و افراماکس و پهباد و موشک بود که الان دیگه همه دنیا کیفیتش را فهمیدند .
حالا این غیر از فهم و شعور طراح بود که در ۸۰ درصد مواقع اصلا نمی دانستند دنبال چی هستند .
این وضعیتی بود که من با چشم خودم دیدم ، و این مال وقتی بود که میانگین معدل محصل ها ۹/۵ نبود .
هوش مصنوعی ؟
تقبل الله ان شاء الله !
ازهوش مصنوعی بخاطر اطاله ی کلام پوزش میطلبم
ارادت
سلام تکنیکالر جان
خوب هستی؟
فقط یک لایک برای این نوشته شما کم بود هزاران لایک
حدودا هشتاد سالی هست که این پروژه ایران رود اجرا نمیشه واگر بشه میشه گفت اکثر مشکلات ناترازی ها از بین میره و منافع زیادی ایجاد میکنه ولی متاسفانه اجرا نمیشه
متاسفانه در تمامی عرصه ها مشکلات ساختاری داریم
قربانت
حدودا هشتاد سالی هست که این پروژه ایران رود اجرا نمیشه واگر بشه میشه گفت اکثر مشکلات ناترازی ها از بین میره و منافع زیادی ایجاد میکنه ولی متاسفانه اجرا نمیشه
قربانت
عرض ادب و احترام و ارادت ویژه خدمت ادمین استاد گرانقدرم .
الان یکماه است که پدرخانم گرامی (یعنی خود استاد طیب )، جواب سلام مارو نمیداد .
حالا ماشدیم تکنیکالر جان ؟
اونوقت ، قربانت ؟
یک هماهنگی با ایشان میفرمودید بهتر بود .
از خودِ استاد طیب بزرگوارم بخاطر این ناهماهنگی ادمین محترم و اطاله ی کلام پوزش میطلبم .
ارادت ویژه
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
متاسفانه در تمامی عرصه ها مشکلات ساختاری داریم
قربانت
عرض ادب
حاج رسولانا ،
حاج محسنانا !
سیگنال خریدانا !
ارادتانا
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
شرکتی که پروژه می گیره ضرر می سازه به چه دردی می خورد طیب بزرگوار مرقوم فرمودند که شرکت داره قرار داد سنگین می بندد چه فایده ای وقتی سود نمی سازد یا می سازد می دزدند چیزی به من سهامدار نمی دهند احتمالا برای همیشه از این آشغال سهم خارج شوم
خارج نشو موقع فروش رو همین جا اعلام میکنم البته حدودی
نظر