صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط shahin پست شده است View Post
وقت بخیر
کما فی السابق ،
از دید بنده هم ایران یکی از کشورهای با عظمت دنیاست ،
که البته با اجرای چند تا فرمول بسیار ساده و به دست خود ایرانی جماعت سر وته شده .
واینکه ، حتما کار کار روس و انگلیس ( و فرزندان نابکارش در حزب دموکرات ) بوده و هست.
👏 2نظر
-
این روند صف فروش تا کی ادامه داره ؟
شرکت معظم صنعتی دریایی ایران ، به همت یک عده ایرانی باشرف و خاندان پهلوی و شرکتهای آمریکایی در ایران احداث شده.
یک مدت در اشغال عمله های تبه کار و پست فطرت روس و انگلیس بوده ،
به زودی ربع پهلوی میاد همه اینها رو با هم جمع میکنه.
سناریو ، ربع پهلوی هم اتفاق نیافته
نیروهای کنش و بر هم کنش طبیعت ، همیشه کثافتها و آلودگی ها را تصفیه کرده و خواهد کرد.
👏 3نظر
-
سهم خریدار نداره وو ۱۶ساله رشدی نداشته وو جز سهام نقدنشونده پیشرو بازاره وو منافع سهامدار عمده در جهت ماتحت سهامداره وهمه چی در مملکت انفجار گازی کرده وووووو اینا همه حاشیه هستند و عوصتادم فرمود به حاشیه ها کاری نداشته باشید و فقط به شانتاژها دقت و توجه کافی داشته باشید
با تشکر
طاقت بیارید تا جشن ۲۰سالگی شانتاژ فقط چهار سال باقی مانده
از اطاله کلام پوزش میطلبم
😀 1🙏 1نظر
-
با توجه به تجربه خودم تو سهم کدما فکر میکنم تقصیر و تعصب خودتون روی سهم رو گردن کسی نندازید و خودتون رو از یوغ صدرا و طیب باهم آزاد کنید چیزیکه چند ساله داریم میگیم و البته ۳ ساله خودم دارم تجربه میکنم ...وقتی بیش از حد سهمی بدون سود و با ضرر رو توی پرتفو نگهداری میکنیم ناخودآگاه یه تعصبی روش پیدا میشه و هر روز که میگذره خلاصی و پشیمانی و برگشت از این بیراهه سختتر میشه چراکه قبول اشتباه مخصوصا بعد از یه مدت زیاد خیلی سختتر هست
صد البته با نظرات طیبم مخالفم ولی گناه اصلی مال دارنده سهمه
👍 1نظر
-
قیمت تئوریک سهم بعد از افزایش سرمایه چند میشود؟ 27تومن؟
ارزان ترین سهم بازار پتروشیمی جهرم هست 70تومن کل پتروشیمی جهرم یه تابلو هست و یه تکه زمین. هیچی دیگه خواستم بگم خاک بر سره قرارگاه ببین به چه ذلتی انداختی سهمو که میگن 27تومن هم برا این سهم زیاده . شرکت استراتژیک و ....
نظر
نظر