صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3110

جکت سرچاهی دومین سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی پس از اتمام مراحل مهندسی، تامین کالا، ساخت و آماده‌سازی، در آیینی با حضور استاندار بوشهر از یارد صنعتی بوشهر روی بارج هفت هزار تنی مهدیس۱ بارگیری شد.

این سازه عظیم فلزی با ارتفاع بیش از ۷۶ متر و وزن دو هزار و ۲۵۷ تن، پس از بارگیری، برای نصب در مرز مشترک آبی ایران و قطر، به بلوک گازی فاز ۱۱ پارس جنوبی حمل خواهد شد.

وزن کلی این سازه پس از نصب کامل جکت سرچاهی و متعلقات آن در موقعیت دریایی فاز ۱۱ پارس جنوبی، به بیش از چهار هزارو ۶۵ تن می‌رسد و شرایط لازم به منظور استقرار دکل و آغاز عملیات حفاری فراهم می‌شود.

در طراحی این جکت سرچاهی، برای نخستین بار در سازه‌های دریایی نصب‌شده میدان مشترک پارس جنوبی، بهینه‌سازی طراحی و کاهش وزن جکت به‌کار گرفته شده است.

بارگیری دومین جکت فاز ۱۱ پارس جنوبی/ امکان افزایش ۲۸.۳ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور

عملیات بارگیری و انتقال این سازه با استفاده از تجهیزات سنگین و به‌کارگیری توان متخصصان داخلی انجام شده و گامd مهم در ادامه توسعه آخرین فاز باقیمانده پارس جنوبی به شمار می‌رود.

مجری طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی در شرکت نفت و گاز پارس گفت: با بارگیری، انتقال و نصب جکت (پایه سکوی دریایی) فاز ۱۱A در آبهای خلیج فارس، عملیات حفاری چاه‌های جدید آغاز و با تکمیل این مرحله، تولید گاز کشور روزانه ۲۸.۳ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.

محمد رضا رجایی اعلام کرد: طرح توسعه این فاز شامل دو بلوک ۱۱A و ۱۱B است که در مجموع حدود ۲۱ تریلیارد فوت مکعب ذخیره گازی دارد که بلوک ۱۱A با چهار حلقه چاه در سال ۱۴۰۲به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: ساخت جکت فاز ۱۱A از خردادماه ۱۴۰۳ در یارد صنعتی صدرا بوشهر آغاز و در مدت ۱۵ ماه تکمیل و آماده بارگیری شد و این سازه دریایی پس از مهاربندی که دو هفته به طول می انجامد به موقعیت مورد نظر در خلیج فارس انتقال و اوایل مهرماه امسال در موقعیت تعیین‌شده، نصب می‌شود.

رجایی ادامه داد: این جکت چهار پایه‌ای با ارتفاع ۷۶ متر و وزن کلی بیش از چهار هزار و ۶۵ تن طراحی و ساخته شده و با پنج سطح در عمق ۷۰ متری در موقعیت ۱۱B آبهای خلیج فارس نصب خواهد شد.

وی ادامه داد: در فرآیند ساخت آن ۱۳ هزار و ۲۰۰ متر جوشکاری معادل ۳۵ دور زمین فوتبال انجام شده و تمامی مراحل طراحی، مهندسی و ساخت توسط متخصصان و پیمانکاران ایرانی به انجام رسیده است

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3110

مجری طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی اعتبار ساخت این جکت را حدود ۱۳.۸ میلیون یورو عنوان کرد و گفت: با نصب این سازه عملیات حفاری شش حلقه چاه در موقعیت ۱۱B دو سال آینده آغاز خواهد شد.

رجایی یادآورشد: همچنین سکوی فرآیندی در دست ساخت است که پس از تکمیل روی جکت نصب و آماده بهره‌برداری می‌شود.

رجایی تاکید کرد: با بهره‌برداری کامل از موقعیت ۱۱A, ۱۱B، ظرفیت تولید گاز کشور روزانه ۲۸.۳ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت که معادل پنج درصد رشد نسبت به تولید کنونی است و نقشی مهم در کاهش ناترازی انرژی کشور خواهد داشت.

نظر

• ONE2
        عضو عادی
        • May 2022
        • 290

سلام و عرض ادب
        صبح شانتاژیتون بخیر
        بازار چهل درصد ریخت
        حیف است ازین فرصت برای گرفتن نوسان استفاده نکرد
        امروز بنظر بنده روز خرید هست چون چون بازار نیاز به ریکاوری دارد برای مدتی
        فقط سهام بزرگ با نقدشوندگی بالا

اولین سیگنال خرید پس از آخرین سیگنال فروش👇

https://forums.boursy.com/forum/بورس-اوراق-بهادار/گفتگوهاي-بورسي/87-صنعتي-دريايي-ايران-خصدرا?p=1742600#post1742600

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2244

برای صدرا با ظرفیت سالیانه 100 هزار تن سازه دریایی ، ساخت 4000 هزار تن جکت بعد از چندسال ، واقعا مضحک و چندش آوره .
          در هر کشور دیگری بود ده ها نفر باید تا آخر عمر لباس های راه راه می پوشیدند.
          .......................

هیچ کس در این کشور از حضرات مسئول سوال نکرد ، این ؟؟؟ ها با چه هدفی شرکتهایی مثل صدرا ، با آن همه پتانسیل های بی نظیر را اشغال و آن همه سال تعطیل و به فلاکت کشانده اند؟
          از اون مزخرف تر ، چرا این همه آدم بسیج کرده اند ، این خیانتها را جندین سال پیاپی روی تابلوهای بازار سرمایه جلوی چشم همه مردم دنیا جار بزنند ؟

ضمنا ، فقط صدرا نیست ، حوزه های مهم دیگری هم هستند ،
          کشتی سازی
          بنادر و ترانزیت و لوجستیک سخت افزاری و نرم افزاری مربوطه
          تجهیزاتی های مرتبط با خطوط انتقال گاز ، آب ، سوخت
          تجهیزاتی های مرتبط با ساخت پالایشگاه و تبدیل نفت به مشتقات و کالای نهایی
          شرکتهای مرتبط با ریل و راه آهن ( لازم است یک یادی هم بشود ا ز برادر چفیه پوش انگلیسی که بعد از در هم کوبیدن شرکتهای مرتبط با ریل و راه آهن به کانادا مشرف شد )

شرکتهای مرتبط با زیر ساختهای تولید گاز ، برق ، آب ، محیط زیست و ...
          شرکتهای فعال در این حوزه ها بعد از کودتای 84 ، فقط سرکوب نشده اند ، برخی رسما به آتیش کشیده شده اند.
          ( از همه بیچاره و بدبخت تر گروه امیر منصور آریا )

.................
          ...........
          این مرز پر گهر ، یا همچنان در اشغال عمله های انگلیس و ... باقی خواهد ماند و هر روز یک سم و ویروس جدید بهش تزریق خواهد شد ،

یا حزب جمهوری خواه میاد مدیریت این سرزمین سوخته را در دست میگیرد و یک شراکت و همکاری شبیه به ژاپن در ایران به راه میافته
          تنها در این حالت شانس آفت زدایی این مرز پرگهر وجود خواهد داشت و ممکن است بهره مندی از پتانسیل های بی نظیرش میسر بشود .

امریکا شدیدا به این شراکت نیاز دارد ، در زمانی که انگلیس موذیانه دارد شیفت میکند روی همکاری با چین از طریق پاکستان و سایر مستحمراتش

ایران پاشنه آشیل آمریکاست ،شراکت ایران و آمریکا باید هرچه سریع تر شروع بشود ، قبل از اینکه نگلیس و فرزندان نامشروع نفوذیش در حزب دموکرات بساطش را جمع بکنند.

این احتمال بالاست ،
          در اینصورت صدرا هم حتما شکوفا خواهد شد .

نظر

• علیرضا حقی
            عضو جدید
            • Jun 2022
            • 11

یک داستانی داره مولوی در مورد شخصی که هیچ چیز نداشت و زندان و تنبیه هم مانع مال مردم خواری و سوء استفاده اش نمیشد ، چاره را قاضی در این دید که تو شهر بگردان اش و جار بزنند این هیچ ندارد و کسی انتظار مالی از او نداشته باشد و از قاضی هم انتظاری نداشته باشه
            القصه خارکنی به اصرار خودش بار هیزمش رو خالی کرد و مرد رو سوار الاغش کرد و همراه گزمه که دستور قاضی را جار میزد تا شب دور شهر چرخید و شب که کارشون تمام شد و مرد مال مردم خوار خواست پی زندگی اش برود خارکن یقه اش رو گرفته بود که کرایه خر من رو بده
            مرد مال مردم خور هم هاج و واج که از صبح دارند جار میزنند که من نه پولی دارم و نه از زندان و تنبیه میترسم و قاضی دیگر من رو رها کرده و تو خودت از صبح همراه ما بودی و همه این حرفها را هزار بار شنیدی چطور از من انتظار کرایه داری ؟ مرد خارکن هم می‌گفت من به آن حرفها کار ندارم و کرایه ام رو میخواهم
            حالا حکایت ماست و انتظار منفعت از این شرکت و کلا مملکت

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1816

دزدی در این شرکت بسیار بالا است بخور بخوره تو شرکت به ریش سهامدار هم می خندند البته در خیلی از شرکت ها این بخور بخور وجود دارد اما باز انصافی هم دارند یک چیزی هم به سهامدار می دهند اینها نه

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2244

در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است View Post
                یک داستانی داره مولوی در مورد شخصی که هیچ چیز نداشت و زندان و تنبیه هم مانع مال مردم خواری و سوء استفاده اش نمیشد ، چاره را قاضی در این دید که تو شهر بگردان اش و جار بزنند این هیچ ندارد و کسی انتظار مالی از او نداشته باشد و از قاضی هم انتظاری نداشته باشه
                القصه خارکنی به اصرار خودش بار هیزمش رو خالی کرد و مرد رو سوار الاغش کرد و همراه گزمه که دستور قاضی را جار میزد تا شب دور شهر چرخید و شب که کارشون تمام شد و مرد مال مردم خوار خواست پی زندگی اش برود خارکن یقه اش رو گرفته بود که کرایه خر من رو بده
                مرد مال مردم خور هم هاج و واج که از صبح دارند جار میزنند که من نه پولی دارم و نه از زندان و تنبیه میترسم و قاضی دیگر من رو رها کرده و تو خودت از صبح همراه ما بودی و همه این حرفها را هزار بار شنیدی چطور از من انتظار کرایه داری ؟ مرد خارکن هم می‌گفت من به آن حرفها کار ندارم و کرایه ام رو میخواهم
                حالا حکایت ماست و انتظار منفعت از این شرکت و کلا مملکت
                وقت بخیر
                در مجمع امسال اجازه ندادند حتی یک ریال از فروش حدود یک همتی بخشی از ضایعات که اخیرا انجام شده بود و زمان نداشتند براش هزینه تراشی بکنند را توزیع بکنند .
                نحوه برخورد حسابرس دزد و خیانتکار چندین ساله این شرکت گویای خیلی از موضوعات بود.

سود بیش از 5 میلیارد دلار سکوسازی مربوط به پروژه هایی که در دولتهای سازندگی تعریف و استارت خورده بودند ، و در دوران مالکیت این اشغالگران به بهره برداری رسیدند ، کجا رفت ؟
                اینها عملا دارند دزدی و تخریبهایشان را سوار بر خر بیگانگان جار می زنند ، ...

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1816

باز مدیرعامل حرفی نداشت برای دادن سود ولی حسابرس حرام لقمه نگذاشت گفت غیر قانونی است اینها دزدند چپاول کردند سهامداران را امان از نطفه ناپاک امان از بخل و خباثت لعنت بر این ذات خبیثتان آمریکا می دانه با هاتون چه کار کنه

نظر

در حال کار...
                  X