صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Baaraan
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 129

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
    سلام.
    غیر از اون گفته بودم هروقت دلار شد صد تومن صدرا هم هزارو رد میکنه
    دو بار گفتم میشه ولی ۶۰بار هم گفتم نمیشه
    عوصتادو بچسب که ۱۸۰۰بار هست میگه میشه و همچنان ادامه داره...😁
    سلام
    قربون شکل ماهت اون موقع هم بهت گفتم‌:
    حاجی رو دست طیب بلند نشو.تا زمانی که این سهم تو بازار پایه است سهم جایی نمیره.

حالا این‌که طیب nبار گفته‌ برا شما مجوزی میشه تا تارگتهای رویایی رو یکی دوبار بگی که نشد کار......
    تازه اون طيبه و نافشو با مزخرفات بستن.

می‌بینی که دلار ۱۰۰ تومنم شد ولی این لجنزار هنوز داره به بروبچ قرارگاه خدمات میده.

مجددا عرض میکنم این سهم تا در این بازار بی در و پیکر پایه است جایی نمیره.

نظر

• Baaraan
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 129

این‌که حاشیه ی سود تعریفی برای تمامی پروژه ها ۶،۷درصده خواست قرارگاهه.
      اون ۶،۷ درصد هم در آخر پروژه یک زیان تسعیر ارز میگیره حاشیه سودش ميشه نیم درصد.
      راستی اون آهن گرازه هارو نگه میداشتن امروز میفروختن میتونستن بالاتر هم بفروشن.

در دو دهه گذشته چیزی در حدود ۴میلیارد دلار پروژه گرفتن سودی که نصیب سرمایه گذاران شده همون ضایعات بوده‌.

حالا اينجا طیب در کمال پر رویی و بدن اینکه خجالت بکشه صحبت ۶ میلیون دلار و چندرغاز دلار می‌کنه.

نظر

• Baaraan
        عضو عادی
        • Apr 2025
        • 129

سال ۹۷ مديرعامل وقت موافقت کارفرما با یک کلیم ۲۵۰ یا ۳۵۰ میلیون دلاری رو روانه کدال کرد .اصلا معلوم نشد این عدد رو کجاشون غیب کردند.
        اون موقع طیب مدیران صدرا رو صدیق و شریف خطاب می کرد.

نظر

• Baaraan
          عضو عادی
          • Apr 2025
          • 129

در اصل توسط Kurdishboy پست شده است View Post
          عجله نکنین شکر خدا بلاخره مشکل حل شد و با تزریق نقدینگی به بازار گردان از دوشنبه صف فروش هم تموم میشه و تو مسیر اصلی سهم مجدد حرکت میکنه! متاسفانه چند تا کد حقوقی که شیطنت کردن و رو ۳۰۰ خالی کردن دلیل این مشکل بودن قطعا صف فروش تا آخر هفته تموم میشه و از شنبه سهم به طور عادی معاملاتش شروع میشه قرارداد انتقال به بازار بالاتر هم بسته شده اینم خبر خوب من به سهامداران قدیمی😎
          تقريبا دو هفته از ادعای این دوستمون هم میگذره
          البته ریپلای پست این دوستمون بخاطر عدم جمع شدن سهم توسط نقدینگی جور شده نیست.
          خواستم عرض کنم شیطنت اون حقوقي ها تو قيمت ۳۰۰ تومن ۲۰۰ میلیون سهم بوده.

برا ۲۰۰ ميليون شیطنت الان سهم بیش از ۳ ماهه تو صف فروشه؟؟؟؟؟

نه برادر
          این فضاحت کار ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون سهم نیست. این تعداد سهم نوک کوه یخی است.
          شما صورت‌های مالی این سهم رو ببینی قشنگ متوجه این آبروریزی میشی.
          با حاشیه سود ۵/. یا ۱ درصد بازار محل سگ هم به صدرا نمیزاره.

نظر

• Baaraan
            عضو عادی
            • Apr 2025
            • 129

از شعارهای پرطمطراق جناب طیب در یک دهه گذشته جزيره بود.
            ای خدا بگم چیکارت نکنه طیب.
            سال ۹۶ یا ۹۷ بود بهش میگفتم :
            طیب رو جزیره مانور نده اونطور که ما پیگیر شدیم این امر محاله مخصوصآ تو این دولت(دولت روحانی) که از اساس با قرارگاه مشکل داره.
            بخود من گفت:
            افزایش سرمایه از محل دارایی هاي استهلاکی اصلا بدرد نمیخوره و شرکت هم بدون جزيره افزایش سرمایه نمیده چون سایر دارایی ها استهلاکی است و این افزايش سرمايه برای شرکت سمه.
            آی دورانی داشتیم با این طیب

حاج طیب یادتونه این داستان جزيره؟؟؟؟؟؟

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2248

معلوم نیست فلج کردن صدرا از کجاها به نوکرانشون در ایران دیکته شده ، یک لشکر آدم برا تخریبش بسیج کرده اند.

در دوران سکو دزدی که با هماهنگی مدیرعامل و بیمه ایران جکت غرق می کردند.
              قبل از اون میکروکنترل تنظیم نیروی کشش موتور کشتی لوله گذار دستکاری می کردند ، صدها سوراخ در جوش های لوله های انتقال گاز در بستر دریا ایجاد بشود ، طوری که هزینه تعمیر جوشها کفاف تولید چاه ها را ندهد ، از مدار تولید خارج بشوند ،

خدا میدونه پشت پرده چقدر کثافتکاری زیر و رو در اشکال مختلف در این شرکت انجام شده.
              به جرات می توان گفت صدرا می تواند یک شاخص و یا یک دماسنج برای سلامت این مملکت ویروسی باشد.
              کافی است نمودار رشد بیکاری و فلاکت در ایران را بیاندازید روی نمودار عجیب و غریب تخریب صدرا

مدیران این مرز پرگهر یه محموله سوخت موشک یا یک بمب هسته ای در اون جزیره منفجر می کردند تا این اندازه این شرکت بدنام نمی شد .
              معلوم نیست خیانتهایی که در این شرکتهای پیشران این مملکت انجام داده اند را برای کدام اربابانشون جار می زنند.

کاشان جان کمتر بنال

نظر

در حال کار...
              X