صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Baaraan
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 143

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب و مهر خدمت دوستان گرامی

هر چند در شرکت های تجهیزاتی و پیمانکاری گزارشات آخر سال از اهمیت بالایی برخوردار است ولی نسبت به گزارش حسابرسی نشده شش ماهه
    نظرم را عرض میکنم
    قبلاً هم عرض کرده بودم به مطالبات شرکت دقت زیادی داشته باشیم

حساب های دریافتنی تجاری و سایر

در مورخه ۱۴۰۳/۶۳۱(سال گذشته)

۱۴۲۴۹۲۲۴۱۰۰۰۰۰۰ریال

در مورخه۱۴۰۴/۶۳۱(امسال)

۳۸۴۴۱۶۲۳۰۰۰۰۰۰۰ریال

محاسبه افزایش مطالبات با شما 😂

واما یک گزارش از نوع ب ارسال شده

تعمیرات

باارزشترین شرکت با قیمت های نازل در بازار سرمایه

قیمت فعلی صدرا واقعا خنده دار است
    ناقلا چرا فقط دریافتنی هارو مینویسی؟

پس پرداختتنی ها چی؟

با اینحساب تمام این تبلیغات چندین سالت که رفت رو هوا

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3160

موضوع اصلی عدم اطلاع از صورت های مالی شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی است ویا 😂

چندین بار در مورد بدهی های شرکت های پیمانکاری وتفاوت آن با سایر صنایع توضیحاتی در گذشته عرض کرده بودم و حتی تعاریف اصول حسابداری شرکت های پیمانکاری را بطور مفصل توضیح داده بودم

بدهی های جاری شرکت های پیمانکاری با سایر صنایع شرکت های تولیدی فرق های زیادی دارند

تمامی خرید های مواد اولیه و کالا و پیش دریافت ها را شرکت های پیمانکاری در لیست بدهی ها ثبت می‌کنند وتا زمانیکه لیست وضعیت توسط کارفرما تایید نشده باشه بدهی جاری محسوب میشه ولی بعد از تایید وضعیت با توجه به نسبت پیشرفت پروژه بخشی از درآمدها شناسایی میشه و بدهی ها کاهش پیدا می‌کنه وبا آخرین صورت وضعیت تمامی بدهی های مرتبط صفر میشه و درصورتیکه حق کلیم داشته باشه با تحویل قطعی وصول میشه و تضامین آزاد میشه که همش در لیست سود قرار میگیره

در سایر صنایع با محاسبات توابع تولید میشه سود پنهانی را آشکار کرد ولی در شرکت های پیمانکاری نمیشه چون امکان تاخیر در انجام پروژه به هر صورتی که تابعی از کارفرما باشد بدهی جاری افزایش پیدا می‌کنه

البته در آخرین صورت وضعیت تمامی مطالبات اعم از تاخیری و حق کلیم پرداخت میشه و تمامی درآمدها شناسایی میشه و بتبع آن سود مشخص میشه

تمامی حق کلیم های پروژه های گذشته صدرا که با رشد بالای نود هستند مشخص است و در لیست حساب های دریافتنی است که قطعیت داره ولی در حساب های پرداختنی با روند پروژه ها بدهی ها کاهش پیدا می‌کنه

به زبان ساده تر حق کلیم های گذشته هیچ ربطی به بدهی های جاری فعلی نداره

تعهدات آتی نسبت به قراردادهای در حال انجام محسوب میشه

دقت کنیم مقدار بدهی های غیر جاری شرکت صدرا خیلی کم است و بیشترش مربوط به بدهی های جاری است که توضیح لازم را عرض کردم

نظر

در حال کار...
      X