صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حقی
    عضو جدید
    • Jun 2022
    • 15

رفته بودم کلید بالابر پنجره ماشین رو عوض کنم ،گفت شش میلیون و پانصد ،گفتم فقط کلیدش رو می‌خوام عوض کنم نه کل بالابر رو ،گفت همون کلیدش رو گفتم ، جالب اینجاست ماشین ایرانیه و خود ماشین رو حدود ده سال پیش خریده بودم بیست میلیون
    خوب تورم شامل دارایی های شرکت نمیشه ؟؟؟ سود و پول سازی به کنار
    هیچ شکی نیست که سهامدار عمده دلش نمی‌خواهد قیمت بالا بره و اگر نه هیچ‌ آدم عاقلی وقتی سهام در حال معامله هست قیمت پایین تر نمی‌ذاره برای فروش و سرکوب قیمت نمیکنه
    مثل همه جاهای دیگه نه زندگی مردم براشون مهمه نه شرافت و مسئولیتی سرشون میشه تا هزار سال دیگه هم صورتهای مالی رو زیر و رو کنید و مطالبات رو از پرداختنی ها کم کنید و هزار تا قرارداد و افشا و افزایش سرمایه بدهد یا ندهد هیچ تاثیری ندارد و دقیقا بدلیل همین سهامدار عمده هست که هیچ سرمایه گذاری به سمت این سهم نمیاد ، کاش دعا و نفرین اثری داشت که در اون صورت باید لعنت فرستاد بر بانی این وضع از بالا تا پایین اشون و البته همه گوسفندهای که بخاطر حماقت و کینه و حسادت اشون مملکت رو انداختن دست اینها

نظر

• ONE2
      عضو فعال
      • May 2022
      • 322

استغفرالله
      توهین به مدیران صدیق و شریف نکنید
      عوصتاد ناراحت میشه ریشتر شانتاژهارا زیاد میکنه

نظر

• زار عی
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 444

با این تورم و دلار بالای 100هزار تومان ارزش بازار صدرا 5700میلیارد تومان!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا که مسخره است
        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• reza@bourse2024
          عضو عادی
          • May 2024
          • 190

سلام و احترام. چند روز پیش یک پست انتقادی در مورد تحلیل های آبدو خیاری بعضی از دوستان نوشتم و در خاتمه به موضوع مهم سهامدار عمده صدرا (قرارگاه خاتم الانبیا) اشاره مختصری داشتم. از جمله صورت های مالی شرکت در مورد دریافتنی ها و پرداختنی ها و اعلام حاشیه سود ریالی که از پروژه های میلیون دلاری اعلام میکند! سهامدار عمده صدرا رعایت انصاف و وجدان را در مورد اعلام سود برای سهامداران را ندارد که اگر داشت وضعیت تابلو معاملات اینگونه نبود! به این موضوع دقت کنیم: برای خرید هر نوع کالایی در وهله اول، نام برند تولید کننده و سابقه پشتیبانی از محصولات و کیفیت کالا جهت خرید نهایی وقت صرف میکنیم تا ضرر نکنیم. سهام شرکت های بورسی هم از این امر مستثنی نیست. فراموش نکنید سهامدار عمده صدرا از مجموعه سپاه پاسداران که نه در ایران بلکه در دنیا به پشتوانه اقداماتش معروف و زبانزد است! حال بایستی سهامدار حقیقی خودش تصمیم بگیرد که چگونه و با چه هدفی با سرمایه اش در بازار بورس فعالیت کند تا دچار ضرر و زیان نشود. تمام

نظر

در حال کار...
          X