صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • habari
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 51

در اصل توسط habari پست شده است View Post

سلام و عرض ادب.
    اگر منبع شما اون گروه دیوانه خانه در تلگرام هست، مدیر گروه نظرش این هست که صدرا 32 هزار تومان خواهد شد در آینده نه چندان دور.
    یکی تو اون گروه تلگرامی یه کاربری همینجوری گفته 700 درصد تایید شده، پورنیکدست عزیز اونجا خونده این مطلب رو و اومد اینجا استعلام کنه. من بهش گفتم احتمالا از تو اون گروه تلگرامی خوندی این مقدار رو. بعد حالا یکی از اعضای همون گروه پیام من و دکتر رو خونده و رفته داخل همون گروه نوشته:
    700 درصد در گروه بورسی طیب هم تایید شده.
    انفجار گازی و پارادایم شیفت با کلی ووو و ... در اون گروه در حال رخ دادن هست.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3168

در اصل توسط habari پست شده است View Post

یکی تو اون گروه تلگرامی یه کاربری همینجوری گفته 700 درصد تایید شده، پورنیکدست عزیز اونجا خونده این مطلب رو و اومد اینجا استعلام کنه. من بهش گفتم احتمالا از تو اون گروه تلگرامی خوندی این مقدار رو. بعد حالا یکی از اعضای همون گروه پیام من و دکتر رو خونده و رفته داخل همون گروه نوشته:
      700 درصد در گروه بورسی طیب هم تایید شده.
      قشنگ دیوونه خونست.
      سلام و عرض ادب و احترام

بنده چیزی را تایید نکردم

بنده طبق وظیفه از اطلاع رسانی جناب دکتر پورنیکدست تشکر کردم

ایشون فرموده اند طبق شنیده ها یعنی می‌تونه درست و نادرست باشه

واما موضوع افزایش سرمایه از زیر مجموعه هم مطرح است

تنظیم اسناد جزیره صدرا و سایت نکا هم مطرح است

وصول مطالبات هم مطرح است

انعقاد قراردادها مطرح است

فروش ضایعات مطرح است

همه مواردی که عرض کردم گفته مدیران شرکت است که بطور علنی در مجمع گفته شده ولی نتایج آن تا حالا اعلام نشده

بازیگران به هر نحوی که منافعشان ایجاب می‌کنه عمل می‌کنند همانطوری که جناب شاهین به موضوع دو کارگزاری اشاره کرده اند ولی برای بنده حاشیه محسوب میشه واصل همان تغییرات کلان بنیادی است

ارادت

نظر

• habari
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 51

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

بنده چیزی را تایید نکردم

بنده طبق وظیفه از اطلاع رسانی جناب دکتر پورنیکدست تشکر کردم

ایشون فرموده اند طبق شنیده ها یعنی می‌تونه درست و نادرست باشه

واما موضوع افزایش سرمایه از زیر مجموعه هم مطرح است

تنظیم اسناد جزیره صدرا و سایت نکا هم مطرح است

وصول مطالبات هم مطرح است

انعقاد قراردادها مطرح است

فروش ضایعات مطرح است

همه مواردی که عرض کردم گفته مدیران شرکت است که بطور علنی در مجمع گفته شده ولی نتایج آن تا حالا اعلام نشده

بازیگران به هر نحوی که منافعشان ایجاب می‌کنه عمل می‌کنند همانطوری که جناب شاهین به موضوع دو کارگزاری اشاره کرده اند ولی برای بنده حاشیه محسوب میشه واصل همان تغییرات کلان بنیادی است

ارادت
        سلام.
        عرض بنده هم این نبود که شما تایید کردید. عرضم کار اون کاربر تلگرامی بود که استعلام دکتر پورنیکدست و مکالمه پس از اون رو تحت عنوان "تاییدیه گروه بورسی طیب" اونجا بازگو کردن. گروه رو به شما نسبت دادن، نه تاییدیه رو.
        وقت به خیر

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2288

وقت بخیر
          این هم یک سند خیانت و خباثت یک عده دیوث مسئول نما در آتیش زدن به کسب و کارها و زندگی مردم ایران هست.
          بد نیست یک سری به شهرکهای صنعتی بزنید این نمودار آماری را بهتر درک کنید.
          دقیقا از زمان دولت کثیف تروریستی رئیسی ، مجید عشقی و تروریستهای پشتیبانش در وزارت استسقاط صدها بار حتی خاکستر این شرکتها را آتیش زده اند.
          تمام این کثافتکاریها با چند فرمول بسیار ساده انجام شده :
          1) نرخ بهره دورقمی انگلیسی - آرژانتینی ، ده بیست برابر بیشتر از نرخ های معمول در دنیا
          2)زدن شاه رگهای حیاتی مملکت و باز گذاشتن مسیر خون و سرمایه به خارج از کشور به صورت رمز ارز و طلا
          3) خلق صدها صندوق نوسانگیری لحظه ای و کثافت کاری در اقتصاد ( با هدف بالا بردن مکرر و متعاقبا کوبیدن این صندوقهای چندصدهمتی مثل پتک تو سر کسب و کارها و بازار سرمایه )
          قطعا این بمباران اقتصادی به مراتب مخرب تر از بمباران اتمی بوده.

با نرخ تورم جهانی در مبنای تورم محاسبه بشود ، ارزش این کسب و کارهای شاخص در ایران را بالای 70 درصد و در موارد زیادی حتی تا 99 درصد آتیش زده اند.
          تصور بکنید صد بار هم یک کالایی را به آتیش بکشند ، حداقل 5 درصد خاکسترش باقی می ماند ، اما از صدرا ، این الماس خلیج فارس حتی 2 درصدش هم باقی نگذاشته اند ،
          بیش از این هم زورشون نرسده روان پلیدهای رذل خود فروش.

شرم آور است این حجم از تخریبهای آشکار و پنهان توسط یک تعداد شنقل خود فروش سر انگشت چند چشم آبی ریقو و به تماشا نشستن 80 میلیون ایرانی

نظر

در حال کار...
          X