صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 535

سلام و عرض ادب خدمت رفقای عزیز....
    خب چرا خودتون قشنگ با هم وارد بحث نمی شید، هم ما هم یاد بگیریم و هم من مجبور نباشم، نخود هر آشی باشم!!! 😂😁😃
    .................................................. .....
    طیب جان عرض ادب مجدد؛ مسئلتن :
    فرمودید بنا بر صفحه 18 گزارش شش ماهه فازهای مذکور در :
    مرحله پانچ است و این به معنای این است که سودهای آن هنوز به طور کامل دریافت نشده و به زودی باید اعلام شود...
    .................................................. ...
    حالا یکی از دوستان میفرمایند بنا بر توضیحات 18-7 همین گزارش شش ماهه و طبق توضیحات خود شرکت :
    برای فازهای ۲۴_۲۲ مبلغی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود ندارد
    برلی فاز ۱۳ هم چیزی در حدود ۹۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود نداره
    و به عبارت دیگر از این فازها نه سودی برای شناسایی مانده و نه خبری از حق کلیم خواهد بود....
    ..................................................
    نمیخواستم مجدد مزاحم شم و سوال کنم اما خب اختلاف مطلب مطروحه توسط جنابعالی و جناب باران از زمین است تا آسمان!!!
    لطفا مجددا و بسیار روشن و همه فهم، توضیح بفرمایید که ببینیم این تفسیر متفاوت از یک گزارش از کجا حاصل میشود؟؟؟
    ارادتمند...
    ..............................................
    عرض ادب و احترام و ارادت ویژه خدمت دوست نازنین و قدیمی جناب خیلی خسته دل عزیز (یادش بخیر)....

نظر

• reza@bourse2024
      عضو عادی
      • May 2024
      • 196

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      خب چرا خودتون قشنگ با هم وارد بحث نمی شید، هم ما هم یاد بگیریم و هم من مجبور نباشم، نخود هر آشی باشم!!! 😂😁😃
      مرحله پانچ است و این به معنای این است که سودهای آن هنوز به طور کامل دریافت نشده و به زودی باید اعلام شود...
      حالا یکی از دوستان میفرمایند بنا بر توضیحات 18-7 همین گزارش شش ماهه و طبق توضیحات خود شرکت :
      برای فازهای ۲۴_۲۲ مبلغی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود ندارد
      برلی فاز ۱۳ هم چیزی در حدود ۹۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود نداره
      و به عبارت دیگر از این فازها نه سودی برای شناسایی مانده و نه خبری از حق کلیم خواهد بود....
      نمیخواستم مجدد مزاحم شم و سوال کنم اما خب اختلاف مطلب مطروحه توسط جنابعالی و جناب باران از زمین است تا آسمان!!!
      لطفا مجددا و بسیار روشن و همه فهم، توضیح بفرمایید که ببینیم این تفسیر متفاوت از یک گزارش از کجا حاصل میشود؟؟؟
      ارادتمند...
      عرض ادب و احترام و ارادت ویژه خدمت دوست نازنین و قدیمی جناب خیلی خسته دل عزیز (یادش بخیر)....
      سلام دکتر سبحان عزیز و دوست داشتنی. اگر به بند 3-1-5 و 4-1-5 در صفحه 18 گزارش مذکور رجوع کنیم توضیحاتی در مورد افزایش مبالغ اضافه کاری درج شده، نتیجه این میشود: با توجه به برخورداری پوشش بیمه ای برای هر دو بند که در حال رفع پانچ است هنوز مبالغ 27 + 19 میلیون دلار + مبلغ 195 میلیارد تومن به اضافه 5 درصد حسن انجام کار در تحویل قطعی پروژه های مذکور وصول نشده. ارادت

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 535

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post

سلام دکتر سبحان عزیز و دوست داشتنی. اگر به بند 3-1-5 و 4-1-5 در صفحه 18 گزارش مذکور رجوع کنیم توضیحاتی در مورد افزایش مبالغ اضافه کاری درج شده، نتیجه این میشود: با توجه به برخورداری پوشش بیمه ای برای هر دو بند که در حال رفع پانچ است هنوز مبالغ 27 + 19 میلیون دلار + مبلغ 195 میلیارد تومن به اضافه 5 درصد حسن انجام کار در تحویل قطعی پروژه های مذکور وصول نشده. ارادت
        سلام و عرض ادب....
        رضاجان خیلی محبت کردید، خیلی ارادت دارم...
        بدون 5 درصد و تقریبی حساب کردم میشه حدودا 180 تومان به ازای هر سهم اونهم فقط برای این 3 سکو...
        هر چند که کوچکترین اعتقادی به بنیاد صدرا در شرایط فعلی کشور ندارم؛ اما خب مطلبی که فرمودید؛ به محاسبات جناب طیب که همواره تاکید دارند که صدرا به اندازه قیمت سهم سود دارد؛ نزدیکتر است....
        باز هم سپاس...

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3201

ارادتمند...
          سلام و عرض ادب و احترام

دکتر جان بطور کلی در تمامی قراردادهای پیمانکاری تا زمانیکه تحویل قطعی انجام نشده باشه تسویه حساب کامل انجام نمیشه و تضامین آزاد نمیشه
          تاکیدا عرض میکنم بهیچوجهی قبل از تحویل قطعی قراردادهای پیمانکاری تسویه کامل انجام نمیشه

در تحویل قطعی قراردادها پانچ لیست انجام میشه که در فاز های مذکور اکثرا انجام شده با توجه به زمان که خیلی مهم است

واما در مورد اون خبری که ارسال کردم دقت زیادی باید داشته باشیم چون از این محل درآمدهای بزرگی شناسایی میشه و اسناد پرداختنی کاهش پیدا می‌کنه و بازهم خیلی خیلی مهم است

با تشکر از حضرتعالی و جناب رضا که مبالغ دریافتنی از این محل را بطور دقیق ارائه فرمودید

ارادت

نظر

• habari
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 54

ارادتمند...

نظر

• habari
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 54

ارادتمند...
              سلام و عرض ادب دکترجان.
              بزرگوار شما روش تحقیق خوندین، با شیوه های نتیجه گیری آشنا هستین.
              وقتی یک نفر عدد دقیق برای حق کلیم رشادت اعلام میکنه(340 میلیون دلار) و شرط قرارداد جدید توسعه این میدان رو تعیین تکلیف قرارداد پیشین بیان می کنه، برای شما چه بار معنایی داره؟ چه مقدماتی نیاز هست که یک فرد به خودش اجازه بده عددی با این دقت برای حق کلیم اعلام کنه؟ چه میزان زمان نیاز هست که گوشه ای از این ادعا روشن بشود(پرداخت منظورم نیست، همین که گزاره هایی در تایید اون نمایان بشه)؟ شش سال کم هست؟ دقت کنین شش سال پس از استخراج شدن عدد 340 میلیون دلار، نه شروع فرایند محاسبات. جهت اطلاع با قیمت امروز دلار 340 میلیون معادل 42500 میلراد تومان هست و به ازای هر سهم صدرا حدود 1600 تومان. مثال های این مدلی تا دلتان بخواد هست.
              یادتان هست رقم قرارداد توسعه میدان رشادت رو چند اعلام می کردند و آخرش شد فک کنم 130 میلیون دلار با حاشیه سود 6 درصد؟
              جواب دوستمون reza@bourse2024 هم کاملا بی مورد بود. ولی چون همراستا با ادعاهای استاد بود، در عین اینکه احتمالا از نادرستی این کامنت آقا رضا آگاه هستن با جمله ی (جناب رضا که مبالغ دریافتنی از این محل را بطور دقیق ارائه فرمودید) به گونه ای در ظاهر تایید کردند ولی از نظر دستور زبان فارسی این تایید در آینده قابل انکار هست.
              بگذریم. اوقات خوبی داشته باشید.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 1 photos.

نظر

• reza@bourse2024
                عضو عادی
                • May 2024
                • 196

با سلام مجدد به دوستان عزیز. قراردادهای منعقد شده با کارفرمایان دارای یک بند مبلغ قراردادیست که بر اساس براورد اولیه پروژه به هنگام برگزاری مناقصه تعیین و درج میشود. مبلغ قرارداد میتواند در قالب 25 درصد افزایش و یا کاهش احجام کار دستخوش تغییرات شود. اگر مبالغ افزایش بیشتر از رقم قرارداد (مبلغ اولیه + 25 درصد) شود با اخذ مجوز هیئت مدیره کارفرما در قالب الحاقیه و با تایید قیمت های جدید به پیمانکار ابلاغ میشود. پس از موارد فوق در ادامه روند اجرای قرارداد تایید کلیم های قراردادی در قالب اضافه کاری و حتی کارهای جدید مورد توافق طرفین قرار میگیرد. اگر به بند 7-18 صورت های مالی 6 ماهه دقت شود مبلغ ناخالص قابل بازیافت پیمان درج شده است. یعنی مبالغ قرارداد اصلی مربوط به فازهای مذکور پرداخت شده است و در بند 3-1-4 و 3-1-5 صفحه 18 به مبالغ کلیم ها در قالب افزایش اضافه کاری اشاره شده است. نتیجه اینکه مبالغ درج شده در ادامه اجرای قرارداد فازهای 22 تا 24 و 13 با توجه برقراری پوشش بیمه ای و عدم تحویل قطعی به صدرا پرداخت نشده است که شائبه هاپولی شدن سود پروژه را تداعی کند.

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 535

در اصل توسط habari پست شده است View Post

سلام و عرض ادب دکترجان.
                  بزرگوار شما روش تحقیق خوندین، با شیوه های نتیجه گیری آشنا هستین.
                  وقتی یک نفر عدد دقیق برای حق کلیم رشادت اعلام میکنه(340 میلیون دلار) و شرط قرارداد جدید توسعه این میدان رو تعیین تکلیف قرارداد پیشین بیان می کنه، برای شما چه بار معنایی داره؟ چه مقدماتی نیاز هست که یک فرد به خودش اجازه بده عددی با این دقت برای حق کلیم اعلام کنه؟ چه میزان زمان نیاز هست که گوشه ای از این ادعا روشن بشود(پرداخت منظورم نیست، همین که گزاره هایی در تایید اون نمایان بشه)؟ شش سال کم هست؟ دقت کنین شش سال پس از استخراج شدن عدد 340 میلیون دلار، نه شروع فرایند محاسبات. جهت اطلاع با قیمت امروز دلار 340 میلیون معادل 42500 میلراد تومان هست و به ازای هر سهم صدرا حدود 1600 تومان. مثال های این مدلی تا دلتان بخواد هست.
                  یادتان هست رقم قرارداد توسعه میدان رشادت رو چند اعلام می کردند و آخرش شد فک کنم 130 میلیون دلار با حاشیه سود 6 درصد؟
                  جواب دوستمون reza@bourse2024 هم کاملا بی مورد بود. ولی چون همراستا با ادعاهای استاد بود، در عین اینکه احتمالا از نادرستی این کامنت آقا رضا آگاه هستن با جمله ی (جناب رضا که مبالغ دریافتنی از این محل را بطور دقیق ارائه فرمودید) به گونه ای در ظاهر تایید کردند ولی از نظر دستور زبان فارسی این تایید در آینده قابل انکار هست.
                  بگذریم. اوقات خوبی داشته باشید.
                  سلام و عرض ادب خدمت دوست بزرگوارم....
                  بله چند ترمی روش تحقیق تدریس کرده ام مرتبط با علوم انسانی؛ اما متاسفانه در زمینه صورتهای مالی و یا حسابداری شرکتها و غیره به طور مطلق ناآگاه و بیسواد هستم، درست به همین دلیل از دوستان گاهی سوال میکنم شاید چیزی یاد بگیرم...
                  الان هم صادقانه و با قطعیت واقعا نمیدانم بر اساس اصول علمی و حسابداری مطالب مطروجه توسط جناب طیب و رضای عزیز دقیق تر و علمی تر است و یا مطالب مطروحه توسط جناب باران یا جنابعالی؟!
                  اما مطلبی که در مورد مطلب جناب رضا فرمودید، چون جناب باران گفتند این 3 سکو کاملا تصفیه شده و ایشون بنا بر یکسری بند و صفحه اشاره به افزایش قیمتی قرارداد کردند و عددهایی رو هم به عنوان مبالغ دریافت نشده اعلام نکردند، صادقانه باز متوجه نشدم که چرا فرمودید این پاسخ جناب رضا، نسبت به سوال مطروحه بنده کاملا بیمورد یا نامرتبط بود؟؟؟
                  به هر حال فکر میکنم اگر ادامه این بحث رو کاملا به دوستانی بسپرم که واقعا دستی در بحث بنیاد سهم داشته باشند، خیلی بهتر باشه...
                  سپاس از همه دوستانی که پاسخ دادند و مشارکت کردند...

نظر

• pournikdast
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 535

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
                    با سلام مجدد به دوستان عزیز. قراردادهای منعقد شده با کارفرمایان دارای یک بند مبلغ قراردادیست که بر اساس براورد اولیه پروژه به هنگام برگزاری مناقصه تعیین و درج میشود. مبلغ قرارداد میتواند در قالب 25 درصد افزایش و یا کاهش احجام کار دستخوش تغییرات شود. اگر مبالغ افزایش بیشتر از رقم قرارداد (مبلغ اولیه + 25 درصد) شود با اخذ مجوز هیئت مدیره کارفرما در قالب الحاقیه و با تایید قیمت های جدید به پیمانکار ابلاغ میشود. پس از موارد فوق در ادامه روند اجرای قرارداد تایید کلیم های قراردادی در قالب اضافه کاری و حتی کارهای جدید مورد توافق طرفین قرار میگیرد. اگر به بند 7-18 صورت های مالی 6 ماهه دقت شود مبلغ ناخالص قابل بازیافت پیمان درج شده است. یعنی مبالغ قرارداد اصلی مربوط به فازهای مذکور پرداخت شده است و در بند 3-1-4 و 3-1-5 صفحه 18 به مبالغ کلیم ها در قالب افزایش اضافه کاری اشاره شده است. نتیجه اینکه مبالغ درج شده در ادامه اجرای قرارداد فازهای 22 تا 24 و 13 با توجه برقراری پوشش بیمه ای و عدم تحویل قطعی به صدرا پرداخت نشده است که شائبه هاپولی شدن سود پروژه را تداعی کند.
                    با سلام و وقت بخیر....
                    در تایید فرمایش جنابعالی و همان طور که قبلا هم عرض کردم بنده یکبار با یک استاد دانشگاه در بحث مالی و حسابدرای صحبت میکردم، ایشون هم تایید میکرد که در شرکتهای پیمانکاری سود اصلی از پروژه های بزرگ در قالب حق کلیم ها و افزایش قیمتی قراداد اولیه صورت میگیرد که فکر میکنم شما هم به همین مهم اشاره کردید....

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1864

من نمی دانم مرض این سهم چیه از 17سهمی که در پرتفوی دارم دوتا ش یعنی صدرا و حفاری امروز قرمز و مابقی سبز هستند

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2315

در اصل توسط Baaraan پست شده است View Post
                        طبق توضیحات خود شرکت:
                        برای فازهای ۲۴_۲۲ مبلغی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود ندارد.
                        برلی فاز ۱۳ هم چیزی در حدود ۹۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود نداره.

بنابراین طلق لین گزارش پرونده‌ این فازها در سال های گذشته بسته شده یعنی در اون زمان‌ هایی که این بیسواد داشت شانتاژ کلیم کلیم کلیم این فازهارو می‌کرد پول‌ها خورده شده بود.

هرکسی غیر این میبینه بیاد توضیح بده.

تکنیکالر روحت شاد
                        کما فی السابق منتظر محاکمه شاگردان خاوری در بالادست و پایین دست شرکت صدرا خواهیم ماند.

بدون شک ، هزاران تروریست خودفروش انگلیسی امثال خاوری در ایران همچنان مشغول به فلج کردن صنایع پیشران و کسب و کارهای مردم هستند .
                        بالاخره نوبت به این تاپاله ها و سکو دزدها هم خواهد رسید.

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 545

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                          من نمی دانم مرض این سهم چیه از 17سهمی که در پرتفوی دارم دوتا ش یعنی صدرا و حفاری امروز قرمز و مابقی سبز هستند
                          گیر یه مشت حرام لقمه دستور بگیر افتادیم..همین..

نظر

• habari
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 54

سلام و عرض ادب خدمت دوست بزرگوارم....
                            بله چند ترمی روش تحقیق تدریس کرده ام مرتبط با علوم انسانی؛ اما متاسفانه در زمینه صورتهای مالی و یا حسابداری شرکتها و غیره به طور مطلق ناآگاه و بیسواد هستم، درست به همین دلیل از دوستان گاهی سوال میکنم شاید چیزی یاد بگیرم...
                            الان هم صادقانه و با قطعیت واقعا نمیدانم بر اساس اصول علمی و حسابداری مطالب مطروجه توسط جناب طیب و رضای عزیز دقیق تر و علمی تر است و یا مطالب مطروحه توسط جناب باران یا جنابعالی؟!
                            اما مطلبی که در مورد مطلب جناب رضا فرمودید، چون جناب باران گفتند این 3 سکو کاملا تصفیه شده و ایشون بنا بر یکسری بند و صفحه اشاره به افزایش قیمتی قرارداد کردند و عددهایی رو هم به عنوان مبالغ دریافت نشده اعلام نکردند، صادقانه باز متوجه نشدم که چرا فرمودید این پاسخ جناب رضا، نسبت به سوال مطروحه بنده کاملا بیمورد یا نامرتبط بود؟؟؟
                            به هر حال فکر میکنم اگر ادامه این بحث رو کاملا به دوستانی بسپرم که واقعا دستی در بحث بنیاد سهم داشته باشند، خیلی بهتر باشه...
                            سپاس از همه دوستانی که پاسخ دادند و مشارکت کردند...
                            عرض ادب مجدد.
                            منظورم این بود که با توجه به مواردی که از ایشون سراغ دارید (مانند سابقه در بازارهای مالی، دانش حول مباحث مالی، اشراف به شرکت صدرا به واسطه سابقه بسیار طولانی در سهم و مطالعه عموم صورت های مالی چند سال اخیر، احتمالا لینک هایی درون مجموعه مرتبط با صدرا و ... .)، وقتی سالها و چندین بار به تاکید یک عدد با این دقت و مبلغ بسیار بالا رو تکرار می کنند. توجه کنید دقت عدد بیان شده از همه موارد این پیام مهم تر هست، من میتوانم بگویم صدرا احتمالا حق کلیمی در پروژه زشادت خواهد داشت. ولی وقتی عددی مثل 340 میلیون دلار را اعلام می کنم بار معنایی دارد. یعنی من یا در جریان محاسبات و رفت و برگشت های مابین کارفرما و صدرا حول حق کلیم هستم، و یا اینکه به جزییات مخارج انجام شده و تفاوت اون با تعهدات پذیرفته شده در قرار داد دسترسی دارم و با محاسباتی به این نتیجه رسیده ام(که البته با توجه به نوع و حجم پروژه و جزئیات بسیار در عین مداخلات کیفی در هریک از مراحل، این مهم از عهده ی یک سهامدار غیرعمده هم از جهت دسترسی به اطلاعات و هم از منظر امکان انجام محاسبات خارج است). با توجه به این پیشینه باید چه نتیجه احتمالی گرفت؟ توجه کنید همین یک مورد 7 برابر کل ارزش شرکت صدرا هست. ارزش کل شرکت امروز حدود 6000 میلیارد و کلیم ادعایی ایشون 42000 میلیارد. 7 برابر کل ارزش شرکت.
                            ارادت

نظر

در حال کار...
                            X