صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 533

سلام و عرض ادب خدمت رفقای عزیز....
    خب چرا خودتون قشنگ با هم وارد بحث نمی شید، هم ما هم یاد بگیریم و هم من مجبور نباشم، نخود هر آشی باشم!!! 😂😁😃
    .................................................. .....
    طیب جان عرض ادب مجدد؛ مسئلتن :
    فرمودید بنا بر صفحه 18 گزارش شش ماهه فازهای مذکور در :
    مرحله پانچ است و این به معنای این است که سودهای آن هنوز به طور کامل دریافت نشده و به زودی باید اعلام شود...
    .................................................. ...
    حالا یکی از دوستان میفرمایند بنا بر توضیحات 18-7 همین گزارش شش ماهه و طبق توضیحات خود شرکت :
    برای فازهای ۲۴_۲۲ مبلغی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود ندارد
    برلی فاز ۱۳ هم چیزی در حدود ۹۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود نداره
    و به عبارت دیگر از این فازها نه سودی برای شناسایی مانده و نه خبری از حق کلیم خواهد بود....
    ..................................................
    نمیخواستم مجدد مزاحم شم و سوال کنم اما خب اختلاف مطلب مطروحه توسط جنابعالی و جناب باران از زمین است تا آسمان!!!
    لطفا مجددا و بسیار روشن و همه فهم، توضیح بفرمایید که ببینیم این تفسیر متفاوت از یک گزارش از کجا حاصل میشود؟؟؟
    ارادتمند...
    ..............................................
    عرض ادب و احترام و ارادت ویژه خدمت دوست نازنین و قدیمی جناب خیلی خسته دل عزیز (یادش بخیر)....

نظر

• reza@bourse2024
      عضو عادی
      • May 2024
      • 195

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب خدمت رفقای عزیز....
      خب چرا خودتون قشنگ با هم وارد بحث نمی شید، هم ما هم یاد بگیریم و هم من مجبور نباشم، نخود هر آشی باشم!!! 😂😁😃
      .................................................. .....
      طیب جان عرض ادب مجدد؛ مسئلتن :
      فرمودید بنا بر صفحه 18 گزارش شش ماهه فازهای مذکور در :
      مرحله پانچ است و این به معنای این است که سودهای آن هنوز به طور کامل دریافت نشده و به زودی باید اعلام شود...
      .................................................. ...
      حالا یکی از دوستان میفرمایند بنا بر توضیحات 18-7 همین گزارش شش ماهه و طبق توضیحات خود شرکت :
      برای فازهای ۲۴_۲۲ مبلغی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود ندارد
      برلی فاز ۱۳ هم چیزی در حدود ۹۰۰ میلیارد گرفته شده و هیچ مبلغ بازیافتی وجود نداره
      و به عبارت دیگر از این فازها نه سودی برای شناسایی مانده و نه خبری از حق کلیم خواهد بود....
      ..................................................
      نمیخواستم مجدد مزاحم شم و سوال کنم اما خب اختلاف مطلب مطروحه توسط جنابعالی و جناب باران از زمین است تا آسمان!!!
      لطفا مجددا و بسیار روشن و همه فهم، توضیح بفرمایید که ببینیم این تفسیر متفاوت از یک گزارش از کجا حاصل میشود؟؟؟
      ارادتمند...
      ..............................................
      عرض ادب و احترام و ارادت ویژه خدمت دوست نازنین و قدیمی جناب خیلی خسته دل عزیز (یادش بخیر)....
      سلام دکتر سبحان عزیز و دوست داشتنی. اگر به بند 3-1-5 و 4-1-5 در صفحه 18 گزارش مذکور رجوع کنیم توضیحاتی در مورد افزایش مبالغ اضافه کاری درج شده، نتیجه این میشود: با توجه به برخورداری پوشش بیمه ای برای هر دو بند که در حال رفع پانچ است هنوز مبالغ 27 + 19 میلیون دلار + مبلغ 195 میلیارد تومن به اضافه 5 درصد حسن انجام کار در تحویل قطعی پروژه های مذکور وصول نشده. ارادت

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 533

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post

سلام دکتر سبحان عزیز و دوست داشتنی. اگر به بند 3-1-5 و 4-1-5 در صفحه 18 گزارش مذکور رجوع کنیم توضیحاتی در مورد افزایش مبالغ اضافه کاری درج شده، نتیجه این میشود: با توجه به برخورداری پوشش بیمه ای برای هر دو بند که در حال رفع پانچ است هنوز مبالغ 27 + 19 میلیون دلار + مبلغ 195 میلیارد تومن به اضافه 5 درصد حسن انجام کار در تحویل قطعی پروژه های مذکور وصول نشده. ارادت
        سلام و عرض ادب....
        رضاجان خیلی محبت کردید، خیلی ارادت دارم...
        بدون 5 درصد و تقریبی حساب کردم میشه حدودا 180 تومان به ازای هر سهم اونهم فقط برای این 3 سکو...
        هر چند که کوچکترین اعتقادی به بنیاد صدرا در شرایط فعلی کشور ندارم؛ اما خب مطلبی که فرمودید؛ به محاسبات جناب طیب که همواره تاکید دارند که صدرا به اندازه قیمت سهم سود دارد؛ نزدیکتر است....
        باز هم سپاس...

نظر

در حال کار...
        X