کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طیب بزرگوار خدا ازت نگذرد با این سهمی که تبلیغ کردی
کاشان جان این حرفا چیه میزنی زشته
هزار نفر تبلیغ سهم میکنن و درست هم نمیگن نباید بی حرمتی کرد
طیب بزرگوار شاید اشتباه داشته ولی قصد غرضی پشتش نبوده
من خودم با سیگنال جناب طیب خریدم و شاکی هم نیستم چون اختیار معامله هر کس به خودش ربط داره
از شما به عنوان یک فزهنگی بعیده این حرفا
کاشان جان این حرفا چیه میزنی زشته
هزار نفر تبلیغ سهم میکنن و درست هم نمیگن نباید بی حرمتی کرد
طیب بزرگوار شاید اشتباه داشته ولی قصد غرضی پشتش نبوده
من خودم با سیگنال جناب طیب خریدم و شاکی هم نیستم چون اختیار معامله هر کس به خودش ربط داره
از شما به عنوان یک فزهنگی بعیده این حرفا
آخه موضوع اینه که ایشان روی معرفی سهم خیلی پافشاری می کردند این بیشتر بر می گردد به زمانی که سایت تالار بورس وجود داشت ایشان یک طرف و یک عده زیادی طرف مقابل جالبه حریف طیب نمی شدند کم می آوردند و بنده خدا می رفتند من ساده لوح گفتم حتما طیب یک چیزی می داند که بقیه نمی دانند خرید سنگینی انجام دادم و هر روز هم اضافه می کردم و متاسفانه شدیداً در ضرر هستم واقعا اعصابم دیگه نمی کشد در اینکه طیب بزرگوار شخص با اخلاق و صبور و محترمی هست اصلا شکی نیست ولی خواسته و یا ناخواسته ما را در بد باتلاقی انداخت و نکته دیگه اینکه من هم این سهم را به چند نفر از دوستان و اقوام معرفی کردم باید پاسخگوی آنها هم باشم وآنها هم دارند غر می زنند تنها پاسخم به آنها اینه که صبر کنید جبران می کند
آخه موضوع اینه که ایشان روی معرفی سهم خیلی پافشاری می کردند این بیشتر بر می گردد به زمانی که سایت تالار بورس وجود داشت ایشان یک طرف و یک عده زیادی طرف مقابل جالبه حریف طیب نمی شدند کم می آوردند و بنده خدا می رفتند من ساده لوح گفتم حتما طیب یک چیزی می داند که بقیه نمی دانند خرید سنگینی انجام دادم و هر روز هم اضافه می کردم و متاسفانه شدیداً در ضرر هستم واقعا اعصابم دیگه نمی کشد در اینکه طیب بزرگوار شخص با اخلاق و صبور و محترمی هست اصلا شکی نیست ولی خواسته و یا ناخواسته ما را در بد باتلاقی انداخت و نکته دیگه اینکه من هم این سهم را به چند نفر از دوستان و اقوام معرفی کردم باید پاسخگوی آنها هم باشم وآنها هم دارند غر می زنند تنها پاسخم به آنها اینه که صبر کنید جبران می کند
شما وارد بورس شدید یک تحقیقی راجع به هر سهمی باید بکنید
در ضمن به اقوام پیشنهاد دادن حتی بهترین سهم در این مملکت اشتباس
درود حالا خدا کند از این تمرکز جنگ در خط ساحلی در امان بماند تا بعد ... هر چند هم دردر یک ده و نیم سال گذشته فرقی با یک شرکت جنگ زده و ویران شده نداشته است
کاشان دو عوصتادو ناراحت کردی قهر کرده تو این ۱۷سال حتی یه هفته هم بدون شانتاژ نموندیم دیگه مدتیه شانتاژ نمیکنه. حالا عبدالله را هم ناراحت کردی.تنها نوچه بازماندهش....
خسارتی که این سرباز گروهبان های گمارده شده در قرارگاه روس و انگلیس به شرکت معظم صنعتی دریایی ایران از زیر و رو ، آشکار و پنهان زدند از صدتا بمب اتمی ویرانگرتر بوده است.
از موقعی که صدرا را غصب کرده اند تا پتانسیل های عظیم این جزیره مهم را در ترانزیت و لوجستیک و کشتی سازی و سکو سازی و فراساحل و خدمات بندری به اسم خصوصی سازی تخریب و بلاک بکنند ، اجازه داده نشده هیچ کار مفیدی در این شرکت انجام بشود.
تنها یک تعداد سکو متعلق به پروژه های کلید خورده از زمان خاتمی که قرار بوده یکی دو ساله به بهره برداری برسانند با انواع کارشکنی و بعد از ده پونزده سال تاخیر تکمیل و نصب شده.
(جالب اینکه معلوم نیست چه خرابکاری هایی در پروسه طراحی و ساخت انجام داده اند ، این سکو ها کمتر از نصف آنچه باید تولید کنند هم تولید نمی کنند )
........................
لاشه های سکوهای میدان رشادت که در پایان ریاست جمهوری خاتمی تکمیل بوده را اخیرا ( و احتمالا بعد از سقط شدن یک عده رشوه بگیر از عربستان ) و بیست سال معطلی نصب کرده اند.
خسارت وحشتناکی که اون تیم هاله نور و خاوری ( لورنس نفوذی انگلیس که برای رد گم کنی و مخفی کردن تخریب های موذیانه اش ، به اختلاسگر معروف شد ) ،
در به آتیش کشیدن و تعطیل کردن شرکتها و زیرساختهای مرتبط با احداث و توسعه راه آهن به ایران وارد کردند را یک عده در لباس سپاهی و یا در بالادست ، در شرکت صدرا زده اند.
خسارتها در شرکت صنعتی دریای ایران صدرا ،( این بندر بسیار مهم در آینده ایران آزاد از بند روس و انگلیس ) ، به مراتب از خراب کاریها در ماجرای کرسنت بیشتر بوده است ،
معلوم نیست چرا ابعاد این جریان کثافتکاری در صدرا هنوز برای مردم باز نشده است.
..........................................
صدرای سی میلیون دلاری حتی اگر شخم هم زده بشود چیز زیادی از ارزش دارایی ها و موقعیتش کم نمی شود. سی میلیون دلار ارزش زمینها و تاسیسات سایت شمال شرکت هم نیست.
یک سی ام مطالبات دلاریش هم نیست.
همچنان امیدوار هستیم ، شخم زده شده باشد برای کاشتن در آینده نزدیک.
ظاهرا بعد از ترقه بازی در خلیج فارس ، یک حاج الکساندر مجید اوف نقطه زن ( شاید هم یک لورنس نقطه زن ) در یمن پیدا شده.
احتمالا پشت صحنه با معامله گرهای کله گنده دنیا خوب بسته ،
خودسر و یواشکی در دریای سرخ نقطه می زند ،
بازارهای مالی را برای نوسانگیری های چند هزار میلیارد دلاری ارباب هایش در شرق و غرب حسابی تلیت و چرب و چیلی کرده ،
دارد سرمایه ها را از خلیج فارس و دریای سرخ فراری می دهد به سمت قاره امریکا ،
مسیر کشتی ها و نفتکش ها را معکوس کرده از سمت کانال پاناما بروند .
...
مردم ایران نباید اجازه بدهند بیش از این مضحکه و مخمصه کاسبی های اون سه کشور شیطانی و کثافتکاری هایشان در دلالی های خون و پول بشوند.
ایرانی جماعت چشم بر روی هم بگذارد ، همچنان نسبت به کثافتکاری تروریست ها بی تفاوت باشد ، اون تنش ها و جنگ های خلق پول در بازارهای جهانی که در کرانه باختری چند دهه فعال بود ، شیفت داده می شود به سمت ایران ،
ممکن است برای چند دهه یک یمن دیگر برای نوسان گیری های چند هزارمیلیارد دلاری روس و انگلیس و حزب دموکراتش در بازارهای مالی و مبادلات در دنیا ، بر روی خاک ایران خلق بشود.
از اینجا به بعد ایرانی جماعت باید نشان بدهد بهره هوشی و جنس و روحش نسبت به اون تروریست های خودفروش در قبایل عرب لبنان و فلسطین تفاوت اساسی دارد.
نظر