صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی اکبر
    عضو عادی
    • May 2025
    • 64

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    از صحبت های استاد طیب بزرگوار قوت قلب گرفتم وکاملا شارژ شدم طیب جان هرزگاهی بنویس خدااجرت دهد
    سلام دوست و سرور بزرگوار بنده
    یک بار در مجمع دوسال قبل توفیق آشنایی با شما رو داشتم
    با این سن و سال و وضعیت روحی شما بهتر هست دیگه بیخیال صدرا بشوید و راه خودتون رو ادامه بدهید
    صدرا اگر روزی بخواد جبران ضرر کنه بعید میدانم به عمر ماها قد بده
    خود استاد طیب با این توهمات هنوز منزل در شأن خودشان ندارند
    شما چه توقعی دارید از ایشان
    قبول کنیم همه ما باختیم به قول نقی بدهم باختیم
    پولمان که به فنا رفت اعصاب و عمر ما هم رفت
    هر کس میگه نرفته نوسان گرفته

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 569

سلام و عرض ادب....
      من که برای بار هزارم در صدرا نقره داغ شدم البته انصافا شرایط جنگی هم بی تاثیر نبود...
      اما میخوام یک گلایه کنم از حقوقی و مدیریت عوضی صدرا...
      چطور وقتی بازار خوب بود تو یه هفته 10 تا افشا میدادید و مدام سهم رو میبستید الان تو این مدت روز حداقل 2 روزش رو نمیتونستید با بستن سهم مانع ریزش بشید؟
      در بازار مثبت حقوقی خریدهای 100 میلیونی میکرد تو این مدت؛ روزانه فقط 400 هزار تا که خیالش راحت بشه سهم منفی 3 رو میخوره....
      واقعا جماعت عوضی و بی خیری هستید و واقعا صدرا نقد نشونده ترین سهام بازار سرمایه است....
      ارادتمند همگی....

نظر

• reza@bourse2024
        عضو عادی
        • May 2024
        • 267

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب....
        من که برای بار هزارم در صدرا نقره داغ شدم البته انصافا شرایط جنگی هم بی تاثیر نبود...
        اما میخوام یک گلایه کنم از حقوقی و مدیریت عوضی صدرا...
        چطور وقتی بازار خوب بود تو یه هفته 10 تا افشا میدادید و مدام سهم رو میبستید الان تو این مدت روز حداقل 2 روزش رو نمیتونستید با بستن سهم مانع ریزش بشید؟
        در بازار مثبت حقوقی خریدهای 100 میلیونی میکرد تو این مدت؛ روزانه فقط 400 هزار تا که خیالش راحت بشه سهم منفی 3 رو میخوره....
        واقعا جماعت عوضی و بی خیری هستید و واقعا صدرا نقد نشونده ترین سهام بازار سرمایه است....
        ارادتمند همگی....
        سلام و درود به دکتر پور نیکدست عزیز و دوست داشتنی. بدبختی صدرا فقط و فقط به وجود نحس سهامدار عمده اش که همان قرارگاه شوم سپاه است ارتباط داره. تا این انگل های قرارگاه از صدرا گورشونو گم نکنن وضعیت همینه. فقط نوسان و نوسان. روی قیمت 180 بخر و روی 250 خالی کن.

نظر

در حال کار...
        X