مقایسه صدرا با پلوله !! !! اینجوریشو دیگه ندیده بودیم
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط ramin پست شده است View Postمقایسه صدرا با پلوله !! !! اینجوریشو دیگه ندیده بودیم(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط ramin پست شده استاگر قرار صدرا بیاد پایین این خریدا متعلق به کی ؟
1-هیجانی؟
2-پولشونو از سر راه آوردن؟
3-حلشون خوب نیست؟
4-خبرای رانتی دارن؟yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط ramin پست شده استاگر قرار صدرا بیاد پایین این خریدا متعلق به کی ؟
1-هیجانی؟
2-پولشونو از سر راه آوردن؟
3-حلشون خوب نیست؟
4-خبرای رانتی دارن؟
6- تفریح کردن . نمیبینید چطور با قیمت ها و اعداد بازی میکنند مثل اینه که دارن به ریش ملت میخندند . بالاخره هر چی باشه تفریح کردن که بدون هزینه نمیشه .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اتاق تهران اعلام شد
برنامه جدید قاسمی به دولت و مجلس برای افزایش تولید نفتوگاز میادین مشترک
خبرگزاری فارس: وزیر نفت از ارائه برنامه جدیدش به دولت و مجلس برای افزایش تولید نفت و گاز در میادین مشترک خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، رستم قاسمی صبح امروز در نشست صبحانه اتاق بازرگانی تهران،اظهار داشت: بخش قابل توجهی منابع درآمدی کشور وابسته به نفت و مشتقات آن است و توسعه صنعت نفت نقش مهمی در درآمد کشور، اشتغالزایی و راهاندازی دیگر صنایع دارد.
وی یکی از شاخصهای اصلی برنامه خود در وزارت نفت را توجه به توسعه میادین مشترک نفت و گاز اعلام کرد و افزود: در این خصوص برنامهای تهیه شده که در اختیار مجلس و دولت برای کسب پشتیبانی این دو نهاد قرار گرفته است که امیدواریم با پشتیبانی دولت و مجلس در برنامه پنجم به افزایش تولید قابل توجهی در میادین نفت و گاز به خصوص در میدانهای مشترک برسیم.
وزیر نفت با بیان اینکه با احتساب همه منابع هیدروکربوری منابع ایران در صدر و بعد از آن کشورهایی مانند روسیه و عربستان قرار دارند،گفت: اما با این وجود در مجموع برداشت نفت و گاز چهارم یا پنجم در جهان هستیم و در صادرات نیز در ردیف هفتم یا هشتم مجموع صادرات نفت و گاز هستیم در حالی که تنها 12یا 13 کشور صادر کننده نفت و گاز در جهان وجود دارد.
وی اظهار داشت: افزایش تولید نفت در برنامه پنجم دیده شده است اما ما به جای افزایش تولید برای صادرات به افزایش تولید فرآورده نگاه میکنیم تا آن را جایگزین کنیم که این موضوع در برنامه پیشنهادی ما به دولت و مجلس دیده شده است.
قاسمی میزان برداشت گاز در کشور را بین 630 تا 650 میلیون متر مکعب در روز اعلام کرد و گفت: در پایان برنامه برداشت گاز به یک میلیارد و 470 میلیون متر مکعب در روز خواهد رسید که این میزان به خصوص از میادین مشترکی مانند پارس جنوبی یا فروز aو b که با عربستان مشترک هستند تامین خواهد شد.
انتهای پیام/ص
شانس اورديم اينهمه خبر خوب تو سهم هست
من كه فردا مي فروشم هر چند دير شده ولي ديگه بدجوري دارم ضرر مي كنمwww.mahak-charity.org
نظر
-
:-?در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postهدف قرارگاه اوردن شناور سهم به زیر 15 درصد و افزایش سرمایه
و اينكه من حس مي كنم دستوراهاي فروش همش 100 تايه>:)
واقعا اين صدرا آدم خيلي گمراه مي كنه:(
تشكر مي كنم يكي كامل توضيح بده ببنيم چيكار ه اي ام:x
آيا گزارش آژانس تاثيروش و هنوز نذاشته يعني تا الان هر كس فروشنده بود نفروخته:-/
امروز ديگه انتظار داشتم لااقل صف فروشي در كار نباشه:-?www.mahak-charity.org
نظر
-
دوستانه خدمتتون عرض مي كنم از اين سهم پياده شيد والله به استرسش نمي ارزه مگر جووني تونو از سر راه اوردين كه دارين سر عمرتون قمار مي كنيين كلي سهم از اين بهتر تو اين بازار هستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postدوستانه خدمتتون عرض مي كنم از اين سهم پياده شيد والله به استرسش نمي ارزه مگر جووني تونو از سر راه اوردين كه دارين سر عمرتون قمار مي كنيين كلي سهم از اين بهتر تو اين بازار هست
ديگه دير شده آدم از دلش نمي ياد بفروشه تازه چي بخريم جاش ضررهامونو پر كنه؟www.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postمي دوني چي شده ؟
ديگه دير شده آدم از دلش نمي ياد بفروشه تازه چي بخريم جاش ضررهامونو پر كنه؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postمنم نگفتم كه حالا همين فردا بفروشيد كه . اما اين سري كه اومد بالا بديد بريد اون دنيا مواخذه ميشيد كه چرا از عمرتون درست استفاده نكرديد صدرا جز اين كه عمرتونو به نيستي بده هيچي توش نيست
تو مجمع ياد حرف اون بنده خدا افتادم گفت من 200 بار از اين صدار زخم خوردم ولي بازم خريدم؟ حالا شده مثال ماwww.mahak-charity.org
نظر
-
از دوستانی که رمز گشایی خوندن کمک کنن ببینیم منظور از اعداد 555 ، 777 و مخصوصا 666 چیه . من فکر کنم میخوان بگن ما سهم رو به 666 میرسونیم اما ریال و یا تومانش معلوم نیست .
امیدوارم تومان باشه
- یعنی برای صدرا هم باید سهامداری کرد ؟
- تا الآن که کردیم احتمالا باید ادامه بدیم .
- آخه مگه صدرا ارزشش رو داره ؟
- هر سهمی ارزش کار کردن رو داره ، فقط باید بدونیم کجا بخریم و کجا بفروشیم .
- آخه مگه صدرا مشخص میکنه جای خرید و فروشش کجاست ؟
- التبه که آره ، اگه یه کم طمعمون رو کم کنیم و یه کم هم دقت ، میشه سودهای خوبی ازش برد .
- مگه تاحالا کسی از صدرا سود هم برده ؟
- البته که برده حالا یکی مثل من انتظار سود بیشتر داره نگهش میداره دوباره برمیگرده به قیمت خریدش ، یکی هم تو یه کورس کوتاه مدت با 85% سود میده بره .
- آها پس که اینجوریه ، حالا چی کار کنیم ؟ بازم باید منتظر فرداها باشیم ؟
- اون دیگه بسته به خودت داره میتونی به امید فرداها بمونی تا بالا بره ، میتونی الآن بفروشی دوباره پایین تر بخری ، میتونی بفروشی ، منتظر باشی زمانی که صعودش قطعی شد و چند تا مقاومت محکمشو رد کرد بخری و میتونی بفروشی و دیگه صدرا نخری .
- تو جای من بودی چکار میکردی ؟
- من ، من ، من بر خلاف دستور استادم عزیزم جناب هلالات با صدرا ازدواج کردم ، چند سالی هست درگیرش هستم ، تعداد سهامش توسبدم کم و زیاد شده ولی هیچ وقت صفر نبوده . ممکنه شرایط فردا طوری باشه که مقداریشو بفروشم ولی مطمئنا همشو نه . نمیدونم چرا ولی از این صدرا و با این بازیهاش خیلی لذت میبرم . فکر کنم اگه صدرا نداشته باشم برای جبران هیجان خونم دست به کارای خطرناکی بزنم .
- حالا خوبه تو میانگینت بالا نیست ، من که خیلی تو ضررم .
- یکی از اصول اولیه هر فعالیت اقتصادی صیانت از اصل سرمایست ، شاید باید یه حد ضرر برای خودت داشته باشی و به شدت بهش پایبند باشی ، به قول استاد اون تحلیلی رو که مطمئن شدی درست پیش بینی کردی فقط 80% ممکن اتفاق بیفته ، برا همینه که میگن حد ضرر داشته باش البته در مورد خودم و صدرا مرتبه قبل این کارو نکردم و خیلی از حد ضررم خارج شد ، ولی بعد توکف دوباره اضافه کردم و میانگینم رو حسابی آوردم پایین ، از این کارم تا حالا ضرر نکردم ، اما ما بخشی از آینده هستیم و نمی تونیم به همش تاثیر گزار باشیم . بنابراین تو هم برای خودت حد ضرر رو مشخص کن بعد شروع به معامله کن . خیلی هم به شایعات توجه نکن مگه اینکه تحلیلت چه بنیادی و چه تکنیکی اون رو تایید کنن ، اینم به سفارش دیگه از استاد عزیزم بود .
- چقدر حرف زدیم با هم پاشو برو لپ تابت رو بیار چند تا نمودار باهم نگاه کنیم ببینیم تو این بازار منفی چیزی سیگنال خرید داده یا نه .
- فکر نکنم ، شاخص هم که خط روندشو زده ، مگه نمودار فرهاد جان رو ندیدی ،
- چرا دیدم نمودار قشنگ و تحلیل هم منطقی بود ، اما امروز به نسبت چند روز گذشته با توجه به منفی بودن بازار ارزش خوبی معامله شد ، شکست مقاومت 25400 هم شاید به دلیل جمع شدن صف خیلی از سهم ها تو یه ساعت آخر بازار بوده باشه ، ضمن اینکه خیلی از سهمها هم قیمت آخرین معاملشون یکم بالا اومده بود ، ولی خوب به نگاهی به نمودارا بندازیم ، یه سری هم به سایتهای خبری بزنیم و باز هم منتظر فردا میمونیم .
پیروز ، سربلند و بانشاط باشید .آخرین ویرایش توسط s_hashem54؛ 2011/11/08, 13:14.;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postصدرا رو باید درک کرد
باید رو 280 خارج میشدیم
الان هم نشستن رو خودمون رو با حرف اینو اون خوش کردن کار درست نمیشه من یک ماهه دارم داد میزنم ساختار صدرا رو باید با تمودار تعدیل شده بررسی کرد
سهم داره با یک 5 موجی بزرگ داره اتصلاح میشه البته با یه 5 موجی کوتاه شده که عکس انطباقیش رو هم گذاشتم
صعود بزرگ از 145 تا 285 رو هم موج 4 در نظر گرفتم که تاییدیش هم عدم ورود به موج 1 اصلاحی بوده
البته تو موجهای کوتاه شده اصلاحی همیشه موج 5 بالاتر از موج 3 اصلاحی کف سازی میکنه پس دوستان منتظر 145 تومن نباشند و باید رو 160 تا 165 شکارش کنند
نظر
-
در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Postدوست عزیز از من دلخوری نشی اما عزیز من موج شماری شما کاملا غلط است همچنین ریز موجهاییکه شما در نظر گرفتی هم اشتباه است
این هم جالبه بحث با لورد عزیز تو بورکس
در اصل توسط lord arshiya پست شده استدر اصل توسط فرهاد فتحی پست شده استدر اصل توسط david blue پست شده استدر اصل توسط فرهاد فتحي پست شده استصدرا رو بايد درک کرد
بايد رو 280 خارج ميشديم
الان هم نشستن و خودمون رو با حرف اينو اون خوش کردن کار درست نميشه من يک ماهه دارم داد ميزنم ساختار صدرا رو بايد با تمودار تعديل شده بررسي کرد
سهم داره با يک 5 موجي بزرگ داره اتصلاح ميشه البته با يه 5 موجي کوتاه شده که عکس انطباقيش رو هم گذاشتم
صعود بزرگ از 145 تا 285 رو هم موج 4 در نظر گرفتم که تاييديش هم عدم ورود به موج 1 اصلاحي بوده
البته تو موجهاي کوتاه شده اصلاحي هميشه موج 5 بالاتر از موج 3 اصلاحي کف سازي ميکنه پس دوستان منتظر 145 تومن نباشند و بايد رو 160 تا 165 شکارش کنند
@@41 @@41 @@41 @@41 @@41 @@41 @@41
اگر پیشرویه پس چرا موج سه اون اصلاحیه؟
بعدشم چرا فکر می کنی TRNCATION باید به وجود بیاد؟
نو آوری خوبه ، نه این که بزنی پدر ساختار رو در بیاری @@7 @@4
من از 420 رو ابتدای اصلاح در نظر گرفتم و تا الان هم موج اصلاحی هست و موج پیشرو منظورم نبوده
نو اوری نکردم و زمان ثابت خواهد کرد که یه ساختار اصلاحی 5 موجی کوتاه شده اتفاق خواهد افتاد
نهایتش هم 160 تومن ( بالاتر از کف قبلی یعنی 145 تومن ) اگر این اتفاق نیافته یعنی قیمت زیر 145 نفوذ کنه باید فاتحه سهم رو خوند و نشست برای قیمتهای 75 تومن چون سهم میره برای سر و شانه سقف
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
نظر