الان مشکل اصلی این نیست که بگوییم امروز بازار هیجانی شد یا احساسی و فردا پسفردا وضعیت عادی میشود. موضوع اصلی اینست که با حرکت مضحک امروز دیگر بازار به حمایتها و اعداد و ارقام نمایشی و حرفو سخنان آبدار مسئولین اعتمادی ندارد و این یعنی نمی توان به پیشرفت و تثبیت قیمتها تکیه کرد. چرا که بازار به اعتماد ، اعتماد و اعتماد نیاز دارد!
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
گفته شده : کارگزاری گلچین به علت تاخیر در پرداختیهای خاتم اقدام به کنسل کردن سفارش 5میلیونی خاتم نموده است طبق شنیدها پس از رفع مشکل به وجود امده دوباره شاهد ادامه حمایت در بازار فردا خواهیم بود.
فكر كنم حول و حوش ساعت 11 بود يه درخواست خريد با حجم 5 ميليون تومن قيمت 171.3 تومان گذاشته بودن! سهم تحريك شد به سمت اين عدد پائين اومد ! دقيقا" 171.4 كه رسيد درخواستو حذف كردند و پايين قيمتو خالي كردن و شد آنچه نبايد مي شد ! و حالا قصه بالا رو واسه مردم گذاشتن كه بابا پري اومد و زري رفت و از دستم در رفتو ! فردا جبران ميكنم !
سر 5 دقيقه نزديك 100 تا درخواست فروش رو 4% - اومد ! البته يه جورايي خوشم اومد چون لااقل 100 نفر از نوسانگيرها از سهم خارج شدند !
نظر
-
صدرا، اخابر ، پاسارگاد...یکی نبود که ...ماشالله همه با هم دست به یکی شده بودند این شاخصو حتما له کنند...حالا خیالشون جمع شد سخنرانی میکنند!! این همون جو بی اعتمادی هست که میگم..فکر کن الان حرفاشون را باور کنیم !!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
اقا صدرایی ها گفتن مگه قزاز نیست حمایت کنیم شاید یه کم فک کردن دیدن که ما حمایت کنیم یکی دیگه سود بکنه ؟ شاید طمع کردن و گفتن پس بزار پایین تر بخریم که رفت بالا سود بیشتری کنیم (-: ما هم امروز از صف فروش خریدیم (-:
یه جورایی از نبود حمایت سو استفاده کردیم و گرنه باید بالای 171 میخریدیم :d///
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postبا سلام
چرا اين بازار كف نداره ؟ چرا خبرهاي مثبت بي اثر ولي خبرهاي منفي تا مدتها تاثير مي زارن؟
آيا فروش در اين قيمت توجيه داره اونهم با ضرر سنگين؟؟؟ با كدامين تحليل؟؟؟آيا رسيدن به قيمت 120 در صدرا واقعيت داره؟آيا صدرا آدمها رو دچار پيري زودرس مي كنه؟ در كلام آخر آيا اميدي به بازار هست؟
يكي از دوستانم كه عشق صدرا بود كلا از بورس خارج شد و رفته دنبال ارز و طلا
من نمي دونم درسته يا نه ولي اينو مي دونم اگه اطمينان به عدم جنگ يا فروپاشي باشه ميشه تو قيمت هاي خوب سهماي دي پي اس دار خريد و سود خيلي خوبي برد(مثلا رايان ساپا ) و اگر هم اطمينان نداشته باشيم همون ارز و طلا خوبه؟
واقعا ديگه اين قلي و پور و درا دسته اش ظلم بزرگي در حق سهامدران جز كردن بنظرم من مظلوم تر از سهامدارن صدرا و وفادار تر در هيچ سهمي نيست اگه تو سهامهاي ديگه يكمي از وفاداري سهامدارن صدراو داشتن ديگه غمي نداشتن ؟
نمي دونم من امروز حداقل فكر مي كردم براي يك روزه هم شده صف خريد باشه؟
آيا واقعا حق سهامدارهاي صدرا اينه ؟ آيا خريد صد ميليون سهم صدرا توسط قرارگاه بطوريكه مشخص باشه اينقدر سخته؟
آيا گريه سهامدارن و ناراحتي آنها را در مجمع نديد؟
چرا كاري نمي كنيد؟
فلش سبز مهد هم روشن كنيدتا قوت قلب باشه اميدوارم يه حقوقي ديگه هم اضافه بشه و اونم هر روز بخره
بنظر من فقط ار صدرا حمايت كنن بازار درست مي شهwww.mahak-charity.org
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
از 240 تومان تا کنون قیمت چندین مرتبه به حمایت خط روند نزولی برخورد داشته و هر مرتبه یه نوسان داده و مجددا در قیمت پائین تر به این حمایت رسیده و فعلا این حمایت در محدوده 158 تا 160 قرار داره بنابراین احتمال داره این مرتبه نیز در این قیمت حمایت بشه و حداقل یه نوسان یکی دو روزه بده . Rsi سهم الان رو 24 قرار داره و معمولا تو یکسال گذشته زیر 22 نیومده .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/28, 22:34.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postاز 240 تومان تا کنون قیمت چندین مرتبه به حمایت خط روند نزولی برخورد داشته و هر مرتبه یه نوسان داده و مجددا در قیمت پائین تر به این حمایت رسیده و فعلا این حمایت در محدوده 158 تا 160 قرار داره بنابراین احتمال داره این مرتبه نیز در این قیمت حمایت بشه و حداقل یه نوسان یکی دو روزه بده . Rsi سهم الان رو 24 قرار داره و معمولا تو یکسال گذشته زیر 22 نیومده .
برادران : خوب من هم گفتم 158 تا 160 ;) شما مدرک دارین که من اشتباه تایپی داشتم ؟ :D ممنون از تذکرتون .=;آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/28, 22:37.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر