در اصل توسط alireza 184 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postطبق اخبار رسيده صدرا كشيده تو كار پروژه هاي نظامي
حالا که شما به این اخبار سری دسترسی دارید میشه از تصمیم بچه های بالا برای سهم هم خبر بیارین ؟
البته همین الان طبق اخبار رسیده خبر شما تکذیب شد .;)دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
نه امنيتي نيست ي خورده قضيه را از بالا نگاه كني پي ميبري من از برج 5 دارم ميگم دنباله صدرا نريد نامرد تراز اين شركت خودشه منتها ي مشكلي كه اين فروم داره اينه كه كافيه ي انتقاد كني كلي سهامدار بهت بدو بيراه ميگن بنده تا زماني كه ايديم بسته نشه در خدمته شما ها هستم حال شما حرفهاي من را جدي نگير گذر زمان همه چيز رو ثابت خواهد كرد فعلا كه اين صدرا دو ساله ملتو گذاشته سر كارالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postنه امنيتي نيست ي خورده قضيه را از بالا نگاه كني پي ميبري من از برج 5 دارم ميگم دنباله صدرا نريد نامرد تراز اين شركت خودشه منتها ي مشكلي كه اين فروم داره اينه كه كافيه ي انتقاد كني كلي سهامدار بهت بدو بيراه ميگن بنده تا زماني كه ايديم بسته نشه در خدمته شما ها هستم حال شما حرفهاي من را جدي نگير گذر زمان همه چيز رو ثابت خواهد كرد فعلا كه اين صدرا دو ساله ملتو گذاشته سر كار
اینکه شما میفرمایید دنبال صدرا نریم و .... یه بحثه
اینکه صدرا رفته دنبال پروژه های نظامی یه بحثه دیگه
قبول بفرمایید وقتی یکی بی دلیل و منطق و بدون هیچ استنادی بیاد یه همچین چیزی بکه مورد انتقاد بقیه قرار میگیره(به حق)
منم دیدم اتقاقا تو بورکس هم یکی این پست رو زده بود ولی خوب ...
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postدوست عزیز سلام
اینکه شما میفرمایید دنبال صدرا نریم و .... یه بحثه
اینکه صدرا رفته دنبال پروژه های نظامی یه بحثه دیگه
قبول بفرمایید وقتی یکی بی دلیل و منطق و بدون هیچ استنادی بیاد یه همچین چیزی بکه مورد انتقاد بقیه قرار میگیره(به حق)
منم دیدم اتقاقا تو بورکس هم یکی این پست رو زده بود ولی خوب ...الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postمشكل اينه كه ما دوست داريم همه فقط و فقط از سهممون تعريف و تمجيد كنند دوست نداريم يكي بياد بگه اين سهم فلان جاش ميلنگه اگه من الان بيام بگم صدرا ميشه 400 تومن همه برام كف ميزنند اما اگه بگم صدرا به ديد من در بلند مدت تا 90 تومن ميريزه بي حرمتي ها شروع ميشه اره بابا جان اينه مشكل هممون ادعامون ميشه
من به شخصه دوست عزیز مشکلم با حرف بی دلیل و منطقه
چه کسی که میگه میشه 1000 چه کسی که میکه 100
اگر کسی میاد یه حرفی راجه به سهم میزنه و یا هدفی رو میده باید با تحلیل بگه و با دلیل نه اینکه همینجوری یه چیزی بگه و بره
چون ممکنه رو تصمیم یه فرد تازه کار تاثیر داشته باشه و باعث ضررش بشه بالاخره ادم باید احساس مسئولیت بکنه
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postشاید مشکل بعضیا باشه ولی مشکل همه نیست
من به شخصه دوست عزیز مشکلم با حرف بی دلیل و منطقه
چه کسی که میگه میشه 1000 چه کسی که میکه 100
اگر کسی میاد یه حرفی راجه به سهم میزنه و یا هدفی رو میده باید با تحلیل بگه و با دلیل نه اینکه همینجوری یه چیزی بگه و بره
چون ممکنه رو تصمیم یه فرد تازه کار تاثیر داشته باشه و باعث ضررش بشه بالاخره ادم باید احساس مسئولیت بکنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postبله اتفاقا چون صدرا 400 تومنی شده 160 الان دیگه فروشش جای تامل داره(نمیگم اشتباهه)
به هرحال بنظرمن که ادم باید درمورد حرفی که میزنه احساس مسئولیت بکنه
ادامه نمیدم که تاپیک بیشتر منحرف نشه
موفق باشینالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
پروژه هاي جديد در انتظار صدرا
پروژههای تازه در انتظار صدرا؟
ارسال خبر به دوستان
مدیرعامل صدرا آمادگی یارد این شركت در نكا را جهت ساخت شناورها و تجهیزات مورد نیاز پروژههای نفت و گاز دریای خزر اعلام كرد.
مهدی اعتصام كه در پی كشف میدان گازی بزرگ دریای خزر با خبرنگار مارین نیوز گفتوگو میكرد، ضمن ابراز خرسندی از به بار نشستن زحمات چندساله كارشناسان و متخصصان داخلی گفت: انتظار داریم در ادامه این روند، دولت و وزارت نفت در جهت تدمین پیشنیازهای دستیابی به نفت و بهرهبرداری آن بموقع اقدام كنند.
وی افزود: در این زمینه سرمایهگذاری جدی برای ساخت انواع كشتیهای نفتكش، تجهیزات، شناور ذخیره و فرآوری نفت (fpso)، بارجهای ذخیره نفت (fso) و ابزارهای نقل و انتقال فرآوردهها ضروری است.
مدیرعامل صدرا با بیان اینكه «مجموعه این شركت در نكا آمادگی كمك به دولت و وزارت نفت را دارد»، تصریح كرد: یارد صدرا در شمال كشور مجموعهای یكتاست و با توجه به اجرای پرژههای بزرگی مانند سكوی نیمهشناور ایران-امیركبیر و شناورهای كاسپین، آمادگی، توان و تجربه لازم را از بعد سختافزاری، نرمافزاری و نیروی انسانی متخصص در اختیار دارد.
وی افزود: در این جهت از دولت انتظار داریم با توجه به ظرفیتهای خالی یارد نكا و زیرساختهای موجود در جهت تعریف پروژه، اقدام كند كه در این زمینه، رییسجمهوری هم در سفر این هفته خود به استان مازندران، قول مساعد دادهاند.
اعتصام درعینحال افزود: اگر برای تعریف همه پروژههای مورد نیاز اقدام شود؛ یارد نكا هم كفاف آن را نخواهد داد و باید ظرفیتهای خود را توسعه دهیم.
مدیرعامل صدرا درباره روند ساخت حوضچه خشك 70 هزار تنی صدرا در نكا نیز گفت: این پروژه تعطیل نشده؛ اما سرعت خوبی ندارد.
وی با بیان اینكه «قرار بود شركت نفت خزر جهت تأمین منابع مالی ساخت حوضچه مساعدتهایی داشته باشد»، افزود: این امر صورت نگرفت و به همین دلیل، روند كار كُند شده است.
اعتصام یادآور شد: با توجه به نیاز سكوی امیركبیر و شناورهای كاسپین به تعمیرات ادواری و نیز ساخت سازهها و شناورهای جدید، قطعا به افزایش ظرفیت حوضچه نیاز داریم كه امیدواریم با توجه به كشف میدان گازی، شاهد مساعدت و سرمایهگذاری جدی در این بخش باشیم.
مدیرعامل شركت صدرا در پاسخ به این پرسش كه «با توجه به قول احمد قلعهبانی، مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، در مراسم آباندازی شناور كاسپین 3 مبنی بر تعریف پروژههای جدید برای یارد نكا آیا اقدامی در این جهت صورت گرفته است؟»، گفت: با وجود گذشت حدود 6 ماه، نه پروژهای تعریف شده و نه قول دیگر آقای قلعهبانی مبنی بر تخصیص پاداش به صدرا تحقق یافته است.
وی درعین حال افزود: مجموعه مدیران نفتی كشور تا قبل از اكتشاف اخیر بهنوعی درباره چشمانداز فعالیتها در دریای خزر ناامید شده بودند و به همین دلیل، انگیزه چندانی برای سفارش و تعریف پروژههای جدید وجود نداشت كه امیدواریم از این پس، شاهد پروژههای جدیدی باشیم.مدیرعامل صدرا درباره برخی اخبار منتشرشده مبنی بر برنامه شركت نفت خزر برای ایجاد یارد مستقل ساخت و پشتیبانی تجهیزات دریایی در شمال كشور گفت: من در جریان این موضوع نیستم.
و[COLOR="#FF0000"]ی درعین حال تصریح كرد: موضع ما در صدرا این است كه ابتدا ظرفیتهای خالی محتمع نكا پر شود و سپس برای سرمایه گذاریهای جدید اقدام شود تا هزینه های بیهوده برای بیت المال به وجود نیاید. [/COLOR]
شنبه 26 آذر 1390
نظر
-
صدرا هر بار روی کف قیمتی پرحجم معامله شده یک برگشت قوی و پرسرعت داشته
هدف کوتاه مدت سهم 220 تومن
ولی سهم تا پایان سال اهداف به مراتب بالاتری داره
به شخصه منتظر افزایش سرمایه سهم هستم
شاید یک بار دیگه صدرای 400 تومنی رو ببینیم ;)
البته در بازه زمانی 3-2 ماههافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postطبق اخبار رسيده صدرا كشيده تو كار پروژه هاي نظامي
اما اینکه شما میان و یه خبر رو بدون پایه و اساس مطرح میکنید حتما باید مورد اعتراض قرار بگیرید .
شما هم در جوابتون اصلا دلیلی برای مطلبتون ارائه نکردین و فقط از سهم بدگوئی کلی کردین .
اینکه صدرا خوبه یا بد و افت میکنه یا رشد چه ارتباطی با خبر شما داره ؟ شما دلیل بیان این خبر و یا منبع اون رو لطفا ذکر کنید .
اصلا فکر کردین صدرا که تخصص کار در پروژه و سازه های دریایی رو داره چه کمکی میتونه در تجهیزات نظامی داشته باشه ؟
و آیا اگر یک پروژه نظامی رو به صدرا بدن این نشونه منفی میتونه باشه یا مثبت ؟ حتما جای بحث داره .
و مورد آخر اگر صدرا به صورت علنی وارد کمک به ساخت تجهیزات نظامی بشه که همه از اون مطلع باشن که اصلا نه تنها ایرادی نداره و بلکه میتونه مثبت هم باشه ولی اگه بصورت مخفی و سری وارد فاز نظامی شده باشه که فکر میکنم منظور شما هم همین باشه در این صورت آیا فکر میکنید به همین سادگی این خبر درز پیدا میکنه ؟؟
در ارائه هر تحلیل امکان خطا و محقق نشدن وجود داره و اگه تحلیلگر بدون حب و بغض و صرفا بر اساس دانستهاش تحلیل بزنه حتی اگه خلافش هم پیش بیاد حداقل پیش وجدان خودش آسوده است ولی شما چی اگه کسی بر اساس این خبر سهامش رو در ضرر فروخته باشه در صورت رشد آیا دچار عذاب وجدان نخواهید شد ؟
از اینکه این مطلب طولانی شد عذر خواهی میکنم ولی فکر میکنم لازم بود یک مرتبه برای همیشه تکلیف تحلیل با خبر بی پایه و اساس مشخص بشه .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
بنده اعلام نكردم كه چون من به بچه هاي بالا وصلم چيزي من ميدونم كه شما نمي دوني خبري بود بنده از جايي شنيده بودم همون رو هم اعلام كردم حالا شما اومدي جبهه ميگيري خيلي از كاربرا ميان قيمتايي رو ميدن بعد كه نمي رسه ميگن فيلد شد به همين راحتي هيچ كسي هم حقه اعتراض نداره اگر هم كسي اعتراض كرد مي گن كه مي خواستي نخري اجباري نبوده به همين سادگي بنده همين خبر را در رابطه با فاراك شنيده بودم پارسال امسال هم همين خبر را شنيدم در مورد صدرا رفتم از ي عده اي پرسو جو كردم گفتند بالاي 95 درصد درسته همين را هم اينجا گذاشتم به هتم گفتم يك مقدار قضيه رو از بالا نگاه كني درسته خيلي از مسايل رو نميشه اينجا بازگو كرد روزي كه كرج موشك تركيد اولش چي گفتن گفتن پمپ گاز تركيده بعد گفتن نه داشتيم مهماتو جابجا مي كرديم از دستمون سر خورد تركيد مقصرشم سرباز بوده بعد گفتن نه داشتيم موشك ميساختيم اين جوري شد بيشتر از اين نمي تونم برات مسيله رو باز كنمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
بنده اولين پستمو با صدرا شروع كردم اينجا گفتم اقا دنباله اين نريد همون موقع يك عده گفتند تو جا موندي تو حسادت ميكني خب چي شد صدرا 230 شد 160 تومن پس من تا به الان پيش وجدانم راحتم كه تونستم يكي رو از دام اين صدرا نجات بدم كاربرايي هستند كه بالاي 20 ميليون سي ميليون ضررند تا ديروز كه صدرا منفي بود پيدات نبود حالا كه امروز تو اين بازار صف خريد شده پيدات شده كه اره من تازه مطلبتو خوندم چرا همون ديشب نيومدي بحث رو باز كنيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر