صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • behnam
    عضو فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۰
    • ۹۶۰۳

امروز حجم معاملات سهم کاهش محسوسی داشت
    به نظر میرسه روی این قیمتها فروشنده زیادی نداره
    از نوع معاملات مشخصه که شناور سهم نسبت به قبل کمتر شده
    با توجه به تمام شرایط میشه این طور نتیجه گیری کرد که سهم به زودی وارد یک روند صعودی پر قدرت خواهد شد
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • آذر ۱۳۹۰
      • ۲۵۱۰

در اصل توسط meysam پست شده است مشاهده پست
      یعنی شما فکر می کنید و مطمئن هستید که کالسیمین یا هر معدنی دیگه ظرف یک ماه اینده ۴۰درصد یا ۵۰درصد بازدهی مثبت دارند؟
      بستگی به روند تغییرات نرخ دلار دارد با توجه به جو سیاسی کشور و تحریم بانک مرکزی دلار در قیمت فعلی نمی ماند و به سمت ۲۰۰۰ و بالاتر خواهد رفت.
      من امروز از صدرا خارج و کالسیمینح خریدم ولی کامل نشد بدلیل صف خرید فردا هم میخرم. بنظر من صدرا سر و شانه ای را که کامل کرده به سمت پایین ادامه خواهد دادو تا کف قبلی ۱۴۵۵ خواهد رفت و سپس پول بک تا ۱۶۵۰ و سپس سقوط تا ۱۲۰۰ . مگر آنکه اخبار بسیار خوشایند و مسرت بخش داشته باشد که از همین جا کنده شود و تا ۳۰۰۰ وبالاتر رشد کند ولی فعلا بعید است .همچنین بهم ریختن رابطه با همسایه جنوبی نیز خبر بدی برای گروه تجهیزات و هر آنچه که به واردات کالا وابسته است ؛ خواهد بود. نمودار صدرا را نتونستم آپلود کنم.
      آخرین ویرایش توسط bahary؛ ۱۳۹۰/۱۰/۰۳، ۱۴:۴۷.

نظر

• فری زبل
        عضو فعال
        • مرداد ۱۳۹۰
        • ۸۶۰

مناقصات
        موضوع مناقصه مناقصه گذار برآورد تاریخ شروع برآورد تاریخ پایان مبلغ برآوردی کل قرارداد وضعیت احتمال برنده شدن
        مهندسي خريدوحفاري ۷چاه توليد ويک چاه تزريقي شرکت مهندسي وتوسعه نفت ۰ شرکت در مناقصه ۰
        طرح توسعه بندر صيادي alruwais قطر public works authoritty ۰ شرکت در مناقصه ۰
        پايه سکوهاي سرچاهي وشمعها ومتعلقات فازهاي ۱و۲و۳و۴ميدان گازي پارس شمالي china national offshore oil company ۰ شرکت در مناقصه ۰
        مهندسي خريد وحفاري ۷چاه توليد وتکميل يک چاه موجود در ميدان نفتي اذردراستان ايلام شرکت مهندسي وتوسعه نفت ايران ۰ شرکت در مناقصه ۰
        خدمات پشتيباني تدارکاتي وشناوري جهت پروژه بازسازي ونوسازي تاسيسات دريايي ميدان رسالت cooec/iooc ۰ شرکت در مناقصه ۰
        ساخت سه تانکر نفت ۶۵۰۰تني ولگا ماکس شرکت کشتيراني درياي خزر ۰ شرکت در مناقصه ۰
        ساخت ۴پايه سکوي ميدان رسالت cooec ۰ شرکت در مناقصه ۰
        طرح توسعه ميدان نفتي ياداوران -اجراي خطوط لوله جرياني وايستگاه هاي چند راهه sinopec internatinal petroleum e&p corporation(iran) nioc ۰ شرکت در مناقصه ۰
        جمع ۰
        /:.ph۳۴r-smiley.:/

نظر

• فری زبل
          عضو فعال
          • مرداد ۱۳۹۰
          • ۸۶۰

در اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پست
          مناقصات
          موضوع مناقصه مناقصه گذار برآورد تاریخ شروع برآورد تاریخ پایان مبلغ برآوردی کل قرارداد وضعیت احتمال برنده شدن
          مهندسي خريدوحفاري ۷چاه توليد ويک چاه تزريقي شرکت مهندسي وتوسعه نفت ۰ شرکت در مناقصه ۰
          طرح توسعه بندر صيادي alruwais قطر public works authoritty ۰ شرکت در مناقصه ۰
          پايه سکوهاي سرچاهي وشمعها ومتعلقات فازهاي ۱و۲و۳و۴ميدان گازي پارس شمالي china national offshore oil company ۰ شرکت در مناقصه ۰
          مهندسي خريد وحفاري ۷چاه توليد وتکميل يک چاه موجود در ميدان نفتي اذردراستان ايلام شرکت مهندسي وتوسعه نفت ايران ۰ شرکت در مناقصه ۰
          خدمات پشتيباني تدارکاتي وشناوري جهت پروژه بازسازي ونوسازي تاسيسات دريايي ميدان رسالت cooec/iooc ۰ شرکت در مناقصه ۰
          ساخت سه تانکر نفت ۶۵۰۰تني ولگا ماکس شرکت کشتيراني درياي خزر ۰ شرکت در مناقصه ۰
          ساخت ۴پايه سکوي ميدان رسالت cooec ۰ شرکت در مناقصه ۰
          طرح توسعه ميدان نفتي ياداوران -اجراي خطوط لوله جرياني وايستگاه هاي چند راهه sinopec internatinal petroleum e&p corporation(iran) nioc ۰ شرکت در مناقصه ۰
          جمع ۰
          ببخشیدانقدردرهم گذاشتم مناقصات صدرا رو
          کل لیست توی گزارشات شرکت هست مناقصاتی که صدرا تو اونا شرکت کرده واما خبری که به این مناقصات ارتباط پیدا میکنه

قاسمي در پاسخ به مهر:
          امضاي قراردادهاي جديد نفت هفتگي شد

وزير نفت با تاکيد بر اينکه هر هفت روز يک قرارداد جديد نفتي در ايران امضا مي شود ، اعلام کرد: وزارت نفت در کنار توسعه ميادين مشترک نفت و گاز از توسعه سايرميادين مهم و استراتژيک هيدروکربوري کشور غافل نميماند.
          به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمي وزير نفت امروز درحاشيه مراسم امضاي قرارداد طرح توسعه ميدان گازي لاوان در جمع خبرنگاران با اشاره به امضاي قرارداد ۶ ميليارد دلاري طرح توسعه ميدان گازي لاوان اعلام کرد: با توسعه نهايي اين ميدان گازي امکان ايجاد سومين هاب توليد محصولات پتروشيمي ايران در منطقه خليج فارس فراهم مي شود.

وزير نفت يکي از ويژگي هاي توسعه ميدان گازي لاوان را ايجاد يک تحول اساسي در صنايع پتروشيمي کشور عنوان کرد و افزود:با توسعه اين ميدان همزمان با افزايش توليد گاز، امکان افزايش ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي کشور هم فراهم مي شود.

اين عضو کابينه دولت دهم با تاکيد بر اينکه هر هفت روز يک قرارداد جديد براي توسعه ميادين مشترک و مستقل نفت و گاز در صنعت نفت امضا مي شود، اظهار داشت: پيش بيني مي شود در هفته هاي آينده نيز قراردادهاي جديد نفت و گاز در سطح صنعت نفت امضا شود.

اين مقام مسئول با اشاره به تعرفه جديد در قراردادهاي بيع متقابل بيان کرد: با اعمال اين تغييرات امکان مشارکت و سرمايه گذاري بيشتر موسسات مالي و اعتباري در صنايع نفت و گاز کشور فراهم مي شود.

قاسمي در پاسخ به مهر با اعلام اينکه وزارت نفت اصل سود توسعه ميادين نفتي را براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي تضمين مي کند، خاطر نشان کرد: در کنار اولويت دار بودن توسعه ميادين مشترک، وزارت نفت، از توسعه ميادين مهم و استراتژيکي همچون ميدان لاوان غفلت نمي کند.

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۲۶۶

صدرا متاسفانه حمایتشو دیروزشکست و فعلا تا۱۴۳ افت میکنه و احتمال داره یه پولبک به سمت مثلث بزنه .

[IMG][/IMG]

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • اردیبهشت ۱۳۹۰
              • ۹۶۰۳

در اصل توسط amir۳۲۳۶ پست شده است مشاهده پست
              صدرا متاسفانه حمایتشو دیروزشکست و فعلا تا۱۴۳ افت میکنه و احتمال داره یه پولبک به سمت مثلث بزنه .

[/IMG]
              دوست عزیز حمایت مهم و حیاتی سهم روی ۱۴۵ قرار داره
              صدرا دو بار به این قیمت واکنش نشون داده
              یه بار دو سال پیش که سهم تا ۴۲۰ رفت
              و یکبار هم قبل از مجمع که تا ۲۸۵ رفت
              نهایت افت سهم میتونه محدوده ۱۵۰-۱۴۵ باشه که البته ممکنه اصلا به اونجا نرسه
              باید منتظر یک رشد قیمتی سریع باشیم
              اگه سهم به ۱۵۰-۱۴۵ برسه تا ریال آخر نقدینگی موجود،خریدار سهم خواهم بود
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
                ستاره دار (۱)
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۵۳۲۱

من نیز همچنان به ریزش سهم تا ۱۴۷ تومان اعتقاد دارم. ۸-|
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• فری زبل
                  عضو فعال
                  • مرداد ۱۳۹۰
                  • ۸۶۰

حجم خرید از امروز خیلی بالا میره
                  پیشنهاد میکنم سهامتون رو نگه دارید

نظر

• فری زبل
                    عضو فعال
                    • مرداد ۱۳۹۰
                    • ۸۶۰

---

نظر

• shafaee
                      عضو جدید
                      • دی ۱۳۸۹
                      • ۱۴

در اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پست
                      حجم خرید از امروز خیلی بالا میره
                      پیشنهاد میکنم سهامتون رو نگه دارید
                      جناب فري زبل شما همون فري زبل بوركس هستيد؟ صدرا هاتون رو داريد يا فروختيد؟ ممنون

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (۱)
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۵۳۲۱

سهم داره میره به ۱۶۵ برای پولبک و ...
                        (نظر شخصی)

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۸۴۰

در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست
                          سهم داره میره به ۱۶۵ برای پولبک و ...
                          (نظر شخصی)
                          كيوان جان بنظر من وقتي تو اغلب سايتها پبش بيني زير ۱۵۰ را ميكنند پس نبايد عجله كرد البته براي مني كه ندارم اما اونهايي كه سهمو دارن بنظر من فعلا سهامداري كنند بهتره چون فروششم تو اين قيمتها كار عاقلانه اي نيست.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (۱)
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۵۳۲۱

در اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پست
                            كيوان جان بنظر من وقتي تو اغلب سايتها پبش بيني زير ۱۵۰ را ميكنند پس نبايد عجله كرد البته براي مني كه ندارم اما اونهايي كه سهمو دارن بنظر من فعلا سهامداري كنند بهتره چون فروششم تو اين قيمتها كار عاقلانه اي نيست.
                            بنان جان این تاپیک یکی ۲ صفحه ورق بزنی من تو رشد کوتاه مدت قبلی سهم هم گفتم سهم داره میره برای فعلا ۱۴۷ و حالت خیلی بدترش ۱۳۰ !! الان دارم در مورد پولبک میگم!

نظر

• خراباتی
                              عضو عادی
                              • فروردین ۱۳۹۰
                              • ۶۹

نباید در مورد صدرا زود تصمیمگیری کرد

چون اطلاعات ارائه شده شفاف نیست

:p

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۰
                                • ۶۶۳

با سلام
                                صدرا به دید من داره به پایان اصلاحش نزدیک میشه و داریم آماده میشیم برا یه صعود بزرگ
                                سهم در نزول اخیر داره آخرین زیر موجهای یه ۵ موجی رو تموم میکنه

در دید بلند مدت هم یه اصلاح زمان بر داره به پایان خودش نزدیک میشه:

انتقادات دوستان رو باعث رشد خودم میدونم

نظر

در حال کار...