همانطور که دولت اعلام کرد دلالی ارز ضربه به کشور می زند منم اعلام میکنم مافیای صدرا با ضرر زدن به سهامداران جزئ و خروج پول از بورس ضربه به این نظام زده ولذا مفسد فی الارض هستند
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postدر مورد صدرا این آلترناتیو را نیز در تایم ماهیانه میشه در نظر گرفت :
شکست سطح 145 تومان این تحلیل از اعتبار ساقط خواهد شد
با توجه به ساختار ریزشی سهم در تایم روزانه از قیمت 2865 ریال تا 1573 ریال در 72 کندل و به صورت یک روند نزولی فرسایشی یه خورده شک بر انگیز هست ... احتمال داره در موج b باشیم . اگر اینطور باشه به احتمال فراوان یک حرکت شارپ در غالب موج c خواهیم داشت
اینجاست که فاندامنتال سهم کمک خواهد کرد که آیا این احتمال میتونه به حقیقت بپیونده !!!!
لینک تصویرخدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
اگر عوامل فاند سهم این حرکت را تایید کنند حداقل تا سقف موج قبلی ( کل حرکت موج b) و حداکثر :D خیلی برو بالا(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
به خون بپا کردن نیست
خیلی باید مراقب اوضاع بود
با پذر گلشیفته صحبت کردک که مومن این وصله ها بتو و خاندانت نمیچسبه
پر رو گفت چکار گنم؟
کار اون بمن ربط نداره
گفتم همین کارها را می کنند خیلی ها دخیل می بندند به اسب حضرت عباس برای حاجت و غیره ....
کسی به دختر تو کاری نداشت که همه را سر به هوا کرد
نظر
-
یک سوال از کسانیکه اعتقاد دارن روند نزولی صدرا تموم نشده است؟
اموخته های من بمن میگن که با افزایش روند حجم معاملات افزایش پیدا میکنه،به عبارتی این نیرو وتوان هست که با اسم بورسی خود بنام حجم معاملات روند رو جلو میبرد.
تکمیل این گفته میتونه این باشه که
در روندهای صعودی با افزایش قیمت ،حجم معاملات بیشتر ودر کاهش قیمت حجم معاملات کاهش می یابد
و در روندهای نزولی با کاهش قیمت ،حجم معاملات افزایش و در افزایش قیمت حجم معاملات کاهش می یابد.
خب بحث ما روی روند نزولی صدراست.اگه ما قبول کنیم که صدرا همچنان از روند نزولی خارج نشده پس باید شرایط روند نزولی بر اون حاکم باشه.
ولی وقتی نگاه میکنیم می بینیم در زمانی که قیمت از 145 تومن بسمت 286تومن (موج داخل دایره سبز رنگ)حرکت کرد بجای کاهش حجم معاملات افزایش حجم داشته.
چنانچه در شکل می بینید ما در موج های قبلی 1،3،5در روند صعودی افزایش حجم معاملات داشتیم وهمچنین در روند نزولی abcنیز این مورد رعایت شده ولی از موج 145تومن تا 285 تومن برعکس این شده.
سوال اینه اگر روند نزولی تموم نشده پس چرا این موج شرایط روند نزولی رو نداره وبا افزایش قیمت حجم معاملات کاهش پیدا نکرده و برعکس زیاد شده؟
البته من هدفم از طرح این سوال این نیست که بگویم صدرا زیر 145 تومن نماید ،چون در اونصورت موج 3 نقض میشود،صرفا برای این بوده که سوال برایم پیش اومده وخوشحال میشم جوابی براش پیدا کنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدوست عزیز به چی میخوای بخندی ؟؟!!بدبخت شدن سهامداران صدرا ؟؟!!
مطمئن باشید تا چند وقت دیگه خیلیها که منتظر صدرای 100 تومنی هستن در صف خرید بالای 50 میلیونی به انتظار عرضه خواهند بود
به سابقه سهم اگر نگاه کنید متوجه عرض بنده خواهید شد
دو سال پیش صدرای 145 تومنی صف فروش بود ولی در عرض 4-3 ماه همون صدرا شد 400 تومن با 100 میلیون صف خرید
صبور باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدوست عزیز به چی میخوای بخندی ؟؟!!بدبخت شدن سهامداران صدرا ؟؟!!
منظورم گزارش تابلوشونه که همیشه عددسازی توش موج میزنه، البته این خنده از گریه هم تلختره
خدا رو چه دیدی کاپیتان برزگوار، احتمالن این دفعه به خوشبختی تجهیزاتیها خندیدیم
ان مع العسر یسرامَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیک سوال از کسانیکه اعتقاد دارن روند نزولی صدرا تموم نشده است؟
اموخته های من بمن میگن که با افزایش روند حجم معاملات افزایش پیدا میکنه،به عبارتی این نیرو وتوان هست که با اسم بورسی خود بنام حجم معاملات روند رو جلو میبرد.
تکمیل این گفته میتونه این باشه که
در روندهای صعودی با افزایش قیمت ،حجم معاملات بیشتر ودر کاهش قیمت حجم معاملات کاهش می یابد
و در روندهای نزولی با کاهش قیمت ،حجم معاملات افزایش و در افزایش قیمت حجم معاملات کاهش می یابد.
خب بحث ما روی روند نزولی صدراست.اگه ما قبول کنیم که صدرا همچنان از روند نزولی خارج نشده پس باید شرایط روند نزولی بر اون حاکم باشه.
ولی وقتی نگاه میکنیم می بینیم در زمانی که قیمت از 145 تومن بسمت 286تومن (موج داخل دایره سبز رنگ)حرکت کرد بجای کاهش حجم معاملات افزایش حجم داشته.
چنانچه در شکل می بینید ما در موج های قبلی 1،3،5در روند صعودی افزایش حجم معاملات داشتیم وهمچنین در روند نزولی abcنیز این مورد رعایت شده ولی از موج 145تومن تا 285 تومن برعکس این شده.
سوال اینه اگر روند نزولی تموم نشده پس چرا این موج شرایط روند نزولی رو نداره وبا افزایش قیمت حجم معاملات کاهش پیدا نکرده و برعکس زیاد شده؟
البته من هدفم از طرح این سوال این نیست که بگویم صدرا زیر 145 تومن نماید ،چون در اونصورت موج 3 نقض میشود،صرفا برای این بوده که سوال برایم پیش اومده وخوشحال میشم جوابی براش پیدا کنم.
نظر
-
به نظره من که نظره شخصیه بنده هست روند نزولی سهم از 2865 ریال تا اکنون میتونه موج b باشه ( احتمال بالای 60 درصد )
به چند دلیل :
همه ما میدانیم که یکی از ابزارهای بسیار کارا برای تایید و تعیین برچسب امواج در مبحث الیوت ، مکدی و الیوت اسیلاتور می باشد . همانطور که در شکل مشاهده میکنید پیک منفی مکدی استاندارد را ما در موج (a) داریم که با فلش مشخص نمودم . حالا اگر به امواج بعدی دقت کنید قیمت لوهای دیگری را هم تجربه کرده اما مکدی لو یا پیک جدیدی را نسبت به پیک موج ( a) تجربه نکرده !!!
دلیل دیگر نیز نزول فرسایشی ( زمان بر) و همینطور خسته کننده سهم از 2865 ریال در این افت اخیر هست که صعود سهم در 26 کندل روزانه و 7 کندل هفتگی و نزول ان تا الان در 89 کندل روزانه و 20 کندل هفتگی می باشد ( 3.5 برابر صعود قیمت )که خودش میتونه گواه بر قرار داشتن سهم در موج فرسایشی و زمان بر b باشد .
نکته دیگری که وجود داره که در شکل نشان دادم قیمت در موج B حداقل 1436 ریال را دیده اما در موج C همان طور که مشاهده میکنید قیمت موفق به لمس کف موج B نشده که خوده این موضوع جای تامل خواهد داشت.
این نکته را هم میدانیم که موجی که در آن هستیم (احتمالا موج b )میتونه به نزدیکی کف موج a برسد یا حتی 100 درصد موج a را هم برگشت کنه یا حتی میتونه در آن کمی هم نفوذ کند .
به هر حال این نظره شخصی بنده هست .
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
درود بر شما جناب BOURSE
ابتدا عرض کنم که من موج شماری شما رو ندیده بودم و جسارتا قصد کل کل با کسی رو ندارم فقط سوالی برایم پیش اومده بود که بدنبال جواب بودم.
اما در مورد حجم معاملات ،من به هیچ وجه اون رو فرضیه نمیدونم و حتی یه قدم جلوتر میرم واز اون بعنوان قانون یاد میکنم.
ببینید شما یه روندی دارین که اون باید بره جلو(چه صعودی چه نزولی)،این روند باید تحت یه فشاری بره جلو واین فشار باید هرچقدر جلوتر میره افزایش پیدا کنه تا روند رو بسمت جهت دار خودش ببره.من این فشار رو حجم معاملات میبینم.
ما اگه یه روند صعودی داشته باشیم باید فشار تقاضا در افزایش حجم معاملات غلبه کنه بر عرضه وقیمت رو ببره بالا،برعکس اون هم در روند نزولی فشار عرضه در افزایش حجم معاملات غلبه کنه بر تقاضا و قیمت رو ببره پایین.حالا میمونه موج های ضد روند اینها ،یعنی اگر ضد موج روند صعودی که موج اصلاحی منفی میشه با کاهش حجم مواجه میشه ونمیتونه زیاد بیاد پایین و دوباره برمیگرده به روند صعودی،وهمچنین موج ضد روند نزولی که یه موج اصلاحی صعودی میشه میخواد که قیمت رو برخلاف روند بالا ببره ولی بدلیل نبود تقاضا با کاهش حجم معاملات نمیتونه زیاد قیمت رو بالا ببره ومحکوم به شکست میشه.
فکر کنم کمی مسئله رو من پیچیده عنوان کردم،برای درک بهتر من شما رو به کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی فصل حجم معاملات دعوت میکنم که نوشته میزان حجم معاملات شدت یا فوریت پنهان شده در حرکت قیمت رونشون میده.بعد در جای دیگه نوشته در روند صعودی حجم معاملات باید(دقت کنید کلمه باید اومده)همزمان با صعود قیمت بیشتر شود و درهنگام پدید امدن حفره ها باید کاهش یابد.
من موج شماری خودم رو پایین گذاشته ام از نظر من ما درقیمت 45تومن وارد موج 3 اصلی شده ایم که اولین موج 3 اصلی با 5 موج بحالت صعودی تا 421تومن بوده دومین موج اصلی 3 از 421تومن تا 145تومن بصورت نزولی با موج زیگزاگ5-3-5 در قالب موج ABCکه موج Aاون در پنجمین موج دچار کوتاه شده گی و ناتوانی در عبور شده.وبعد ما وارد اولین موج از سومین موج 3 شده ایم(3-3-1) که تا 286رفته وحالا هم در انتها موج2(3-3-2)ویا درابتدای موج 3از 3 اصلی(3-3-3) هستیم(مشروط بر اینکه کف 157 تومن نشکند).
آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2012/01/24, 00:32."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
جناب orumbourse تو پست قبلی در مورد حجم معاملات فکر کنم نتونستم درست منظور خودمو برسونم . ببینید منظور بنده این نبود که حجم معاملات توی مارکت تاثیری نداره حتی همون طور که خودتون هم بهش اشاره کردید ما خیلی وقت ها میتونیم به وسیله حجم معاملات یه قدم هم از بازار جلوتر باشیم من بیشتر تاکیدم بر این بود که بهتره برای تشخیص حرکت سهم و اینکه کجای کار قرار داریم از الیوت کمک بگیریم. واما در مورد موج شماری سهم به نظرم دو تا مشکل وجود داره البته اگه اشتباه میکنم امیدوارم اساتید راهنمایی کنن 1- شما حرکت سهم از 145 تا 286 را موج 1 در نظر گرفتید در صورتی که موج 1 باید یه ساختار 5 موجه داشته باشه به نظرم این موج باید یه موج اصلاحی باشه تا پیشرو 2 - شما حرکت سهم از 50 تا 300 را موج 3 در نظر گرفتید در صورتی که طول موج 3 نمیتونه بزرگتر از 7 برابر طول موج 1 باشه.
نظر
نظر