در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه اون مسايلي كه گفتيد عملي بشه به صدراي 1000 تومني فكر كنيد
شاید یکی دو سال دیگه سود صدرا به اندازه قیمت حال حاضرش باشه
به صدرای 1200 تومنی هم میشه فکر کرد
ولی حدود 2 سال زمان میبره
عرض کردم 3-2 ماهه 400 تومنافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه اون مسايلي كه گفتيد عملي بشه به صدراي 1000 تومني فكر كنيد
درکوتاه مدت تا محدوده 330 میتونه رشد کنه(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
طبق نظریه دکتر اندروز قیمت موفق به لمس ضلع میانی چنگال نشده . پس تارگت اول را میشه 1774 ریال در نظر گرفت.
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين شوخي بود اسي جون يا جدي پس شكلكات كو:p(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postطبق نظریه دکتر اندروز قیمت موفق به لمس ضلع میانی چنگال نشده . پس تارگت اول را میشه 1774 ریال در نظر گرفت.
لینک تصویرمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postطبق نظریه دکتر اندروز قیمت موفق به لمس ضلع میانی چنگال نشده . پس تارگت اول را میشه 1774 ریال در نظر گرفت.
لینک تصویر
ايرادشم اينه كه فقط چنگال داره خب اسي جون كو قاشقش=))=))=))مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postچشم اينجوري8-} شد از بس به كدال نگاه كردم چرا گزارش اين تحفه نمياد#-o
با اعلام سود 91 شاید خیلیها غافلگیر بشن
باز هم عرض میکنم
عامل اصلی برای رشد صدرا بحث تجدید ارزیابی دارایی هاستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postاز گزارش 9 ماهه مهمتر، پیش سود سال آینده هست
با اعلام سود 91 شاید خیلیها غافلگیر بشن
باز هم عرض میکنم
عامل اصلی برای رشد صدرا بحث تجدید ارزیابی دارایی هاست
اعلام سود سال آینده مگه الان قراره بیاد؟فعلا باید ببینیم 9 ماهه رو چکار کرده که اینقدر .......8-|
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاعلام سود سال آینده مگه الان قراره بیاد؟فعلا باید ببینیم 9 ماهه رو چکار کرده که اینقدر .......8-|
بنده نگفتم قراره الآن اعلام بشه
اتفاقا برعکس شما،من اصلا به دنبال گزارش 9 ماهه نیستم
ولی معتقدم که گزارش خوبی خواهد داد
برای چندمین بار عرض میکنم
تجدید ارزیابی داراییها و استمهال بدهیها
به این دو نکته توجه کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر