صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shokouhi
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 65

دوستان این حمید خان که قرار بود الان سر کوچه صدرا با جناب اعتصام قرار بگزاره و صحبت کنه تو فرابورسیان قسمت گروه تجهیزات آنلاین هستش
    فکر کنم فراموش کرده الان قرارداشته:-?

نظر

• جواد1979
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 138

از این گروه افراد رو در طی این یک سال و نیمه زیاد دیدیم حالا ان شا... که راست گفته باشه ولی یکی دیگه هم بود اواخر شهریور ماه که می گفت من داخل هیت مدیره اطلاع دارم و فردا با خبرنگارها قراره از سهم حمایت بکنه ولی هیچ خبری نشد بلکه سهم سقوط آزاد کرد الان هم بخواهیم رو تجربه بگیم ممکنه حرفاش سره کاری باشه ولی یه جایش می لنگه چرا گزارش اینقدر طول کشیده . همه شرکتا دران گزارش 91 رو میدن ولی این هنوز 9 ماهه رو نداده شاید دارن یه کارایی می کنن خدا عالمه......

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3443

این سهم اگه خبر خوشی داشت پس چرا تو این بازار نسبتآ مثبت امروز اینجوری معامله می شد؟ بنده که شک دارم خبر خوبی پشت این سهم باشه البته شاید با دروغ پراکنی و شایعات سهم را هم بخواهند تا 200 بیارند بالا ولی داستان قبل دوباره تکرار می شود و ایندفعه شاید حتی تا 100 تومان سهم را بیارند پایین.توی مجمع سال 89 که بودیم همش شایعات تعدیل مثبت 32 تومانی سال 90 را هی سر می دادند بعد ش همگی شاهد بودیم که چطور 4 تومان اعلام کردند و صدرا از 316 تومان چطور تا 200 تومان سقوط کرد الان هم موکولش کردند به سال 91 و باز دارند وعده وعید می دهند و میگن 32 تومان تعدیل داره و... به قول دوستمون جناب کدبان بستان با این حرفهاشون می خواهند سهامداران را در سهم فریز کنند تا بار دیگر خرشان از پل بگذرد .خدایا ما را از شر این دروغگویان نابه کار خلاص کن.آمین یا رب العالمین.
        آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/02/18, 14:21.

نظر

• مینا
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 32

هیچ خبری در محل قرار گذاشته شده نبود .
          این همه راه رو هم کوباندیم رفتیم .
          دروغگویی و سرکار گذاشتن تا چه حدی ؟!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

اگه واقعا يه همچين چيزي نبوده از مديريت درخاست انسداد اين آيدي رو دارم
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• علامه
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 429

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
              طرز بیان مشخص کننده شخصیت افراده
              تاحالا شک داشتین؟

نظر

• خصدرا
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 27

جناب دكتر مهربان لطفاً پيام خصوصي خودتون رو ملاحظه كنيد
                از باقي دوستان هم خواهش ميكنم كمي خويشتن دار باشند من از محل تجمع ميام خبرايي براتون دارم

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                  جناب ساده تا چند روز پیش وقتی فضای این تاپیک رو با بقیه سایتها مقایسه میکردم اصلا قابل قیاس نبود فضای این جا بر پایه مباحث علمی و تحلیل همراه با احترام متقابل به صورتی که برخی از دوستان با تحلیل از صدرای 120 تومانی و برخی دیگه هم با تحلیل از صدرای 400 تومانی صحبت میکردند و هر دو گروه هم به مطالب هم تشکر میدادند ولی الان دیگه مثل سایر فرومها تنها چیزی که نیست تحلیل و مطالب مستدل .
                  به نظرم یا باید این دوستان یه تاپیک برای خودشون ایجاد کنند و یا اینکه ما یه تاپیک دیگه ایجاد کنیم و دوستان سابق این سایت مطالبشون رو اونجا مطرح کنند .
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز بنده از شما تعجب می کنم که چرا از این موقعیت بهره لازم را نبردید؟ بنده طبق قرار در سر کوچه صدرا منتظر شما شدم تنها دونفر تشریف آوردند و طبق قرار و حتی تا ساعت یک و 45 دقیقه منتظر شما شدیم اما کسی نیامد و حتی کسانی که از طریق مسنجر با بنده قرار کذاشته بودن هم فقط یک نفر آمد و خوب البته بنده طبق قولم ایشان را به خدمت یکی از مدیران بردم ولی چون افراد چندانی نیامده بودند بنده درخواست کردم که قرار فردا را بگذاریم با افراد بیشتر ولی فرمودند فردا فقط با چند نفر خاص و بصورت نماینده که البته آن افراد از طریق تماس با سهامداران منتخب مشخص شدند ولی بنده می توانم بعنوان یک سهامدار وساطت دو یا سه نفر را بکنم و با خودم داخل ببرم .در هر صورت دوستانی که آمدند در طی یک ساعت گفتگو فقط با دیدن یک پروژه صدرا به وسعت 200 هکتار بسیار متعجب شدند. ضمنا وقتی رئیس هیئت مدیره از قیمت صدرا با خبر شد اصلا باور نمی کرد . هر چند گوش شنوا نیست ولی بنده هم یک سهامدار هستم.در هر صورت بنده بسیار اطلاع رسانی کرده ام و حرفها شنیده ام و بی مهری ها دیده ام ضمنا انلاین بودن بنده مگر خیلی تعجب دارد ! پس مراقب باشید شما از تکنولوژی جا نمانید . و من الله توفیق .

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post
                    دوستان این حمید خان که قرار بود الان سر کوچه صدرا با جناب اعتصام قرار بگزاره و صحبت کنه تو فرابورسیان قسمت گروه تجهیزات آنلاین هستش
                    فکر کنم فراموش کرده الان قرارداشته:-?

نظر

• مینا
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 32

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوستان عزیز بنده از شما تعجب می کنم که چرا از این موقعیت بهره لازم را نبردید؟ بنده طبق قرار در سر کوچه صدرا منتظر شما شدم تنها دونفر تشریف آوردند و طبق قرار و حتی تا ساعت یک و 45 دقیقه منتظر شما شدیم اما کسی نیامد و حتی کسانی که از طریق مسنجر با بنده قرار کذاشته بودن هم فقط یک نفر آمد و خوب البته بنده طبق قولم ایشان را به خدمت یکی از مدیران بردم ولی چون افراد چندانی نیامده بودند بنده درخواست کردم که قرار فردا را بگذاریم با افراد بیشتر ولی فرمودند فردا فقط با چند نفر خاص و بصورت نماینده که البته آن افراد از طریق تماس با سهامداران منتخب مشخص شدند ولی بنده می توانم بعنوان یک سهامدار وساطت دو یا سه نفر را بکنم و با خودم داخل ببرم .در هر صورت دوستانی که آمدند در طی یک ساعت گفتگو فقط با دیدن یک پروژه صدرا به وسعت 200 هکتار بسیار متعجب شدند. ضمنا وقتی رئیس هیئت مدیره از قیمت صدرا با خبر شد اصلا باور نمی کرد . هر چند گوش شنوا نیست ولی بنده هم یک سهامدار هستم.در هر صورت بنده بسیار اطلاع رسانی کرده ام و حرفها شنیده ام و بی مهری ها دیده ام ضمنا انلاین بودن بنده مگر خیلی تعجب دارد ! پس مراقب باشید شما از تکنولوژی جا نمانید . و من الله توفیق .
                      چرا دروغ میگید ؟ چه کسی شما رو مجبور کرده تا مشتی دروغ و خزعبلات را تحویل سهامداران بدهید . هیچکسی نبود و من تا ساعت 2:15 هم ایستادم .

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز از حسن نظر شما کمال تشکر را دارم . ضمنا قدری تحمل نمایید تا ببیند واقعیت چیست .بنده هم همانند شما سهامدار هستم . جناب طیب هم برای بنده بسیار محترم است و امیدوارم ایشان از اعتماد به بنده در آینده به بصیرت خود در تشخیص سره از ناسره ببالند . و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                        دوست گرامی
                        درود بر شما
                        زمانی که سایت با ترافیک بالایی روبروست ، اگر دقت کنید نوار بالای کامنت ها که رنگ و سایز کامنت را تنظیم میکند از کار می افتد. حتی نمیتوان نقل قول ها را درست بکار گرفت . درهم نوشته شدن نوشته ها برای من نیز پیش آمده و دلیلی بر یکی بودن افراد نیست. کما اینکه میتوانید نوشته سایر دوستان را نیز که امروز نوشته اند بررسی کنید. ایراد از سرعت اینترنت و ترافیک سایت است که اینتر ها را نمی پذیرد.
                        ضمنا قضاوت یکی بودن حمید خان و جناب طیب کار نادرستی است. پیشنهاد میکنم دوستان ارجمندم ، مهربانی کنند و حرمت ها را نگه دارند.
                        بجای توهین میتوان به افرادی که نقد داریم ، آنها را به پرسش بکشیم. این شایسته ترین کار ممکن است.
                        خواهش میکنم فضای تاپیک را آلوده به زشت گویی و ناسزا نکنید.
                        سپاسگزارم
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/02/18, 16:40.

نظر

• رامین آرتی
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 80

در اصل توسط مینا پست شده است View Post
                          چرا دروغ میگید ؟ چه کسی شما رو مجبور کرده تا مشتی دروغ و خزعبلات را تحویل سهامداران بدهید . هیچکسی نبود و من تا ساعت 2:15 هم ایستادم .
                          با عرض پوزش که وارد بحث میشوم و اول اینو بگم بقدری صدرا با خود من بازی کرده که حوصله بازی خوردن و بازی دادن کسی را ندارم

یکی از افرادی که با اقا حمید به صدرا رفت من بودم و سابقه 3 ساله سهامداری صدرا را دارم و طبق فرمایش آقای حمید قرار فردا قطعی شده است و سعی بر این است که افرادی همراه ایشان بروند که بتوانند حق مطلب را ادا نمایند .
                          امیدوارم قرار فردا ثمربخش باشد ....
                          بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                          مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                          همان جا............
                          کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                          زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• مینا
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 32

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post
                            با عرض پوزش که وارد بحث میشوم و اول اینو بگم بقدری صدرا با خود من بازی کرده که حوصله بازی خوردن و بازی دادن کسی را ندارم

یکی از افرادی که با اقا حمید به صدرا رفت من بودم و سابقه 3 ساله سهامداری صدرا را دارم و طبق فرمایش آقای حمید قرار فردا قطعی شده است و سعی بر این است که افرادی همراه ایشان بروند که بتوانند حق مطلب را ادا نمایند .
                            عضویت و سابقه شما زیر سوال است و از مدیریت سایت خواهش میکنم رنج آی پی کاربران hamid672003 و رامین آرتی و خصدرا را بررسی فرمایند .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              خانم محترم اگر سهامدار صدرا هستید امروز تشریف می آوردید تا ببینید بنده جز برای رضای خدا تلاش نمی کنم . و من الله توفیق .

در اصل توسط مینا پست شده است View Post
                              عضویت و سابقه شما زیر سوال است و از مدیریت سایت خواهش میکنم رنج آی پی کاربران hamid672003 و رامین آرتی و خصدرا را بررسی فرمایند .

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                بله دوستان ایشان یکی از افرادی بود که قدم رنجه کردند . و من الله توفیق .

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post

نظر

در حال کار...
                                X