صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    خوب خدا را شکر پس همه چی بخیر گذشت .انشاالله فردا به نتیجه خوبی برسیم .لطفا فردا فقط افراد آگاه حضور داشته باشند .چون قرار است بصورت اطلاع رسانی و شفاف سازی و با چند نماینده جلسه تشکیل شود . ضمنا بنده کمترین شما هستم . و من الله توفیق .

نظر

• خصدرا
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 27

با تشكر از دوستاني كه همفكري ميدهند من باز هم از بزرگان و پيشكسوتان تاپيك خواهش ميكنم من رو تنها نگزارن من به تنهايي هر چقدر هم كه مسلط باشم كه نيستم ممكنه جلوي استدلال اونها كم بيارم اما اگر چند نفر باشيم ميتونيم بهتر نتيجه بگيريم

نظر

• masoudtb
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 54

boursenews.ir/fa/pages/?cid=56258تبلور نوستالژی "چوپان دروغگو "در نماد صدرا

آقای خصدرای عزیز این سوالات بیشتر سهام داران صدرا است

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3443

با سلام و صبح به خیر دوست عزیز امروز جلسه تشکیل خواهد شد یا فردا؟بنده دیشب پست شما را دیدم ولی هر کار کردم نتونستم جواب بدهم سرعت خیلی پایین بود
          در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
          با تشكر از دوستاني كه همفكري ميدهند من باز هم از بزرگان و پيشكسوتان تاپيك خواهش ميكنم من رو تنها نگزارن من به تنهايي هر چقدر هم كه مسلط باشم كه نيستم ممكنه جلوي استدلال اونها كم بيارم اما اگر چند نفر باشيم ميتونيم بهتر نتيجه بگيريم

نظر

• خصدرا
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 27

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
            با سلام و صبح به خیر دوست عزیز امروز جلسه تشکیل خواهد شد یا فردا؟بنده دیشب پست شما را دیدم ولی هر کار کردم نتونستم جواب بدهم سرعت خیلی پایین بود
            سلام بر شما دوست گرامی به ما گفتند که امروز ساعت 12/30 شرکت باشیم

نظر

• خصدرا
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 27

نکته ای رو که باید به دوستان یاد آور بشوم اینه افرادی که قرار است بغیر از ما در جلسه حضور داشته باشند همونطور که میدونید سهامدار عمده هستند وکسانی هستند که تو بازدید اخیر از جزیره حضور داشتند پس این افراد کسانی هستند که قبلا هم فرصت این رو داشتن که از حق وحقوق خودشون حرف بزنند کما اینکه بخاطر موقعیتشون همیشه این موقعیت رو دارند پس امروز این ما هستیم که از فرصتی که بدست اومده باید نهایت استفاده رو بکنیم

نظر

• خصدرا
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 27

با تشکر از دوستانی که همفکری کردند اگر چه هیچیک از دوستان تا به الان حاضر نشدند یا نتوانستند که با من همراهی فیزیکی داشته باشند اما امیدوارم این حقیر بتوانم با تمام توانم بعنوان یک سهامدار جزء امروز حرف دل همه رو بزنم و با خبر های خوش بسوی شما برگردم
                آخرین ویرایش توسط خصدرا؛ 2012/02/19, 12:08.

نظر

• موبایل الماس
                  عضو جدید
                  • Feb 2012
                  • 3

چی شد بچه ها ؟؟؟؟؟؟ از خبرای تو شرکت ؟؟؟؟؟؟؟ سوال کردید ؟؟؟؟؟؟ به کجا رسیدید ؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• موبایل الماس
                    عضو جدید
                    • Feb 2012
                    • 3

یک زمانی گوشت گوسفند یادمه کیلو 800 بود و یک گوسفند زنده 60 کیلوئی میخریدی کلاً میشد 48000 تومان اون زمان صدرا بالای 4000 تومان قیمت داشت الان گوسفند زنده شده کیلو 8000 تومان همان 60 کیلوئی همان زمان بدون آب و علف آخری الان شده 480000 تومان یک گوسفند زنده ، صدرای ما شده 148 تومان ، اگه اون زمون بجای سهامداری میرفتیم چوپونی می کردیم بهتر از سهامداری بود تا الان که اینقدر تو ضرر هستیم
                    خوشبحال چوپونهای روستا تا الان بهتر از ما زندگی میکنند. سرمایشونم روز بروز جلو چششون بالا میره و جوش و قصه ندارند و تازه روز بروز بیشتر هم میشند، و ما هم .................... (شوخی)
                    آخرین ویرایش توسط موبایل الماس؛ 2012/02/19, 15:05.

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

ظاهرا ناهار جناب اعتصام بد جوری دندون گیر بوده ....
                      هیچ کس صداش در نمیاد ....
                      ابن رفیق ما هم رفته توی جلسه آمده الان فقط شکلک و چشمک و
                      اسمایل خنده گذاشته ....
                      خب بگید مهندس چی گفت ...
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بابک
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 7

دوستان نم پس نمیدن...
                        ناسلامتی نمایندگان مایند...
                        لااقل میپرسیدید چرا خبری از این گزارش 9ماهه نیست؟

نظر

• shafaee
                          عضو جدید
                          • Jan 2011
                          • 14

دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز بنده بر حسب وظیفه خدمتتان عرض می کنم : از نظر بنده فرقی در اطلاعات دیروز و امروز وجود نداشت و تنها باید بگم اونهایی که خیلی گیر سود امسال و سال آینده هستند .همان مطلب قبلی است و سود امسال در حد خنثی و سال آینده آغاز رشد .در هر صورت به 10 یا 20 ريال بالا وپایین زیاد اهمیت ندهید و باقی اطلاعات از نظر بنده همان چشم انداز 94 است . از تمام دوستان پوزش می طلبم و چون خیلی ها از بنده ناراحت بودن و خیلی های دیگر هم اظهار می داشتند بنده جو تایپیک را متشنج می کنم از این به بعد دیگر خیلی کم پست ارسال خواهم نمود . و من الله توفیق .

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط shafaee پست شده است View Post
                              دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون
                              میگویند حافظه تاریخی ایرانی ها بسیار کوتاه مدت است. من البته هیچگاه وعده های توخالی و سر خرمن اعتصام را در همان اوایل ریزش و ادعای حمایت و هزار و یک خبر مثبت و خوب و ... را فراموش نمی کنم.
                              می رویم برای پیش بینی ادامه ریزش صدرا تا حوالی 130 و شاید کمی پایینتر!
                              دوستانی که تا این قیمت همچنان با صدرا بودند فروش در این قیمتها توجیهی دیگر ندارد . صبوری پیشه کنند و تا مدتی به سرمایه خفته و از دست رفته فکر نکنند. در آینده نه چندان دور و نه چندان نزدیک به امید خدا به سرمایه خود دست پیدا خواهند کرد.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                                باسلام:
                                دوستان عزیز بنده بر حسب وظیفه خدمتتان عرض می کنم : از نظر بنده فرقی در اطلاعات دیروز و امروز وجود نداشت و تنها باید بگم اونهایی که خیلی گیر سود امسال و سال آینده هستند .همان مطلب قبلی است و سود امسال در حد خنثی و سال آینده آغاز رشد .در هر صورت به 10 یا 20 ريال بالا وپایین زیاد اهمیت ندهید و باقی اطلاعات از نظر بنده همان چشم انداز 94 است . از تمام دوستان پوزش می طلبم و چون خیلی ها از بنده ناراحت بودن و خیلی های دیگر هم اظهار می داشتند بنده جو تایپیک را متشنج می کنم از این به بعد دیگر خیلی کم پست ارسال خواهم نمود . و من الله توفیق .
                                جناب حمید ، بنده با اینکه با ضرر هنگفت از صدار در آخرین موقعیت خروج کرده بودم ، به نوبه خود از تلاش و پیگیری شما و همچنین سعه صدر و صداقت گفتارتان تشکر میکنم و برایتان روزهای سود آور و آرامش و شادی آرزومندم.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X