صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
    بنده فاذر رو به صدرا ترجیح میدم به شرطی که صدرا بتونه بالای 155 مثبت معامله بشه خرید خواهم کرد
    آذراب از نظر بنیادی وضع به مراتب بهتری از صدرا داره
    ولی در روند صعودی صدرا گین بیشتری خواهد داد
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

از نظر بنیادی نمیشه در مورد صدرا نظر داد اما بنظر من این شرکت شفاف عمل کند برگ برنده های بیشتری نسبت به فاذر داره؟
      دوستان بگن فاذر چی داره که صدرا نمیتونه داشته باشه؟!

نظر

• shokouhi
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 65

نقل قول از بورکس جناب همسفر:
        نقل قول شایعات صدرا از تالار بورس:

Exclusive News !گزارش صدرا در راه سازمان !9 ماهه : 98- ریالپیش بینی 91 : 183 ریال

نظر

• mohsen kaveh
          عضو فعال
          • May 2011
          • 474

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          باسلام وعرض ادب خدمت سروران گرام

هفته آتی شاهد قراردادهای جدید میلیاردی خواهیم بود
          تجهيزاتيها خيلي به بازار بدهكارند اميدوارم روند صعودي اونها هم فراهم بشه وشما نتيجه صبر وسهامداري خودتون رو بگيريد
          من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
            از نظر بنیادی نمیشه در مورد صدرا نظر داد اما بنظر من این شرکت شفاف عمل کند برگ برنده های بیشتری نسبت به فاذر داره؟
            دوستان بگن فاذر چی داره که صدرا نمیتونه داشته باشه؟!
            مارال خانم فکر کنم منظورم رو بد گفتم
            بهتره این جوری بگم
            در حال حاضر آذراب وضع بهتری از نظر بنیادی داره
            ولی صدرا پتانسیلی داره که فاراک و فاذر با هم ندارند
            اگر مشکل بدهیهای شرکت حل بشه با این حجم قرار داد و بستن قراردادهای جدید سود شرکت رشد خیره کننده ای خواهد داشت
            ولی با همین وضعیت هم صدرا توان رشد بالاتری داره
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3443

صدرا هم رشد خواهد کرد ولی نه تا پایان امسال سال 91 استارت صعودش زده خواهد شد و شیب این صعود تا سالهای 92 و سالهای بعد از آن بیشتر خواهد شد با توجه به صحبتهایی که جناب اعتصام در جلسه دو روز پیش مطرح کردند و خبرهای پشت پرده دیگر که ایشان در لابلای سخنانشون جسته و گریخته فقط کمی به آنها اشاره کردند.

نظر

• جواد1979
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 138

از اینکه جو مثبت یا منفی نمی دی ازت ممنونم .:-$

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3443

بنده از صحبتهای ایشان 20 نکته اساسی را یادداشت کردم که تعدای شان را در تالار گفتمان به سمع دوستان رساندم و باقی مانده آنها را هم سعی خواهم کرد که همین امشب به سمع همگی دوستان برسانم .انشالله
                  در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                  صدرا هم رشد خواهد کرد ولی نه تا پایان امسال سال 91 استارت صعودش زده خواهد شد و شیب این صعود تا سالهای 92 و سالهای بعد از آن بیشتر خواهد شد با توجه به صحبتهایی که جناب اعتصام در جلسه دو روز پیش مطرح کردند و خبرهای پشت پرده دیگر که ایشان در لابلای سخنانشون جسته و گریخته فقط کمی به آنها اشاره کردند.

نظر

• Ali487
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 57

تا به حال فاراک و فاذر دنباله رو صدرا بودن .... از این پس صدرا به دنبال آنها .

نظر

• shafaee
                      عضو جدید
                      • Jan 2011
                      • 14

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوستان عزیز منظور بنده از دولتی بودن به معنای خصوصی نبودن است و اموال ارتش نیز خود نوعی دولتی می باشد .
                      به دلیل تماسهای مکرر دوستان ناچارا در زیر مطلب مطروحه در جلسه را برای شما باز گو می نمایم :
                      نخست مشکلات سر راه صدرا :
                      1- سالانه پرداخت 200 میلیون تومان جرائم بانکی .
                      2- تلاش برای گرفتن ضرر ثابت که در آن موفق نبوده اند .
                      3- مشکلات قانونی وبحث منابع مالی و به انجام رسیدن یارانه ها .
                      4-حدودا 1200 میلیار تومان بدهی و جرائم بانکی که باوجود تلاش هنوز موفق به انجام کاری مثبت نشده اند .که البته شامل کلیه زیانهای در زیر آمده می باشد .
                      5- وام 500 میلیارد تومانی اجرایی نشده است و فعلا امکان افزایش سرمایه نیست .تلاش می شود ولی هنوز به جایی نرسیده است .
                      سهام صف از دست صدرا خارج است و این شرکت هیچگونه اطلاعاتی به صدرا نمی دهد .با وجود آنکه صدرا سهامدار عمده آن است .
                      6- طلب کاران از دولت در راستای تعهدات صدرا به بابکها اختیار گرفته اند وحتی شکایت نیز دارند وبا احکام قضایی منتظر هستند تا سندی به نام صدرا بشود سریعا برروی آن اقدام نمایند .
                      7- شرکت ریکمرز المان درخواست جریمه ای 80 میلیون یوروئی از صدرا برای جبران به مثل دارد .
                      8- در خصوص ساخت کشتی 63 هزار تنی انجام نشده با وام بانک تجارت که این پروژه صد میلیون دلاری تبدیل به یک پرونده شکایت .
                      9- ساختمان تهران صدرا فقط 70% از آن صدرا می باشد .
                      دوستان عزیز اینها نقاط ضعف و زیان صدرا است لطفا منتظر نقا ط امید بخش صدرا در پست بعدی اینجانب باشید . و من الله توفیق .
                      حميد خان اعتصام جريمه روزي 200 ميليون تومن گفت نه سالانه

نظر

• shokouhi
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 65

حمید خان راستی یک سوالی برای من پیش اومده،اگر شایعه ضرر نه ماه امسال درست باشه، چطور شده با این همه قرارداد و پیش پرداخت شرکت زیان داده و بعد سال آینده به سوده ایی خوبی میرسه؟ می شه این مطلب را برای ما باز کنید

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post
                          حمید خان راستی یک سوالی برای من پیش اومده،اگر شایعه ضرر نه ماه امسال درست باشه، چطور شده با این همه قرارداد و پیش پرداخت شرکت زیان داده و بعد سال آینده به سوده ایی خوبی میرسه؟ می شه این مطلب را برای ما باز کنید
                          ببخشيد من جواب ميدم... سود سال آينده ربطي به امسال نداره ...امسال به قول خود شركت مشكل مواد اوليه داشته اما دليلي نداره كه سال آيندم اين مشكلو داشته باشه.....البته كار ندارم كه واسه سال آينده ميخاد چه سودي اعلام كنه ....كلي گفتم
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                            باسلام:
                            دوستان عزیز منظور بنده از دولتی بودن به معنای خصوصی نبودن است و اموال ارتش نیز خود نوعی دولتی می باشد .
                            به دلیل تماسهای مکرر دوستان ناچارا در زیر مطلب مطروحه در جلسه را برای شما باز گو می نمایم :
                            نخست مشکلات سر راه صدرا :
                            1- سالانه پرداخت 200 میلیون تومان جرائم بانکی .
                            2- تلاش برای گرفتن ضرر ثابت که در آن موفق نبوده اند .
                            3- مشکلات قانونی وبحث منابع مالی و به انجام رسیدن یارانه ها .
                            4-حدودا 1200 میلیار تومان بدهی و جرائم بانکی که باوجود تلاش هنوز موفق به انجام کاری مثبت نشده اند .که البته شامل کلیه زیانهای در زیر آمده می باشد .
                            5- وام 500 میلیارد تومانی اجرایی نشده است و فعلا امکان افزایش سرمایه نیست .تلاش می شود ولی هنوز به جایی نرسیده است .
                            سهام صف از دست صدرا خارج است و این شرکت هیچگونه اطلاعاتی به صدرا نمی دهد .با وجود آنکه صدرا سهامدار عمده آن است .
                            6- طلب کاران از دولت در راستای تعهدات صدرا به بابکها اختیار گرفته اند وحتی شکایت نیز دارند وبا احکام قضایی منتظر هستند تا سندی به نام صدرا بشود سریعا برروی آن اقدام نمایند .
                            7- شرکت ریکمرز المان درخواست جریمه ای 80 میلیون یوروئی از صدرا برای جبران به مثل دارد .
                            8- در خصوص ساخت کشتی 63 هزار تنی انجام نشده با وام بانک تجارت که این پروژه صد میلیون دلاری تبدیل به یک پرونده شکایت .
                            9- ساختمان تهران صدرا فقط 70% از آن صدرا می باشد .
                            دوستان عزیز اینها نقاط ضعف و زیان صدرا است لطفا منتظر نقا ط امید بخش صدرا در پست بعدی اینجانب باشید . و من الله توفیق .
                            منظور شما رو از شماره 2 نفهميدم...يه ذره بيشتر شماره 2 رو توضيح بديد
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3443

اعتصام در این باره فرمودند که با اینکه امسال سود عملیاتی رشد 13%ی داشته ولی متاسفانه همه سود به خورد بهره و جرائم بانکی رفته و متذکر شدند که ما روزی 200 میلیون تومان و به عبارتی ساعتی 8 میلیون تومان بهره و جرائم بانکی پرداخت می کنیم.

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3067

باسلام وعرض ادب

بااجازه حاجی

چه کسی گفته 9ماهه زیان اعلام میکنه؟

نظر

در حال کار...
                                X