صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nader
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 20

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    همفکران می نویسد

شنیده ها از فروش الماس بنیس طی معاملات امروز بر روی نمادهای آذراب و صدرا حکایت دارد
    بله درسته
    علتش هم بدهکار بودن این شرکت بوده که مجبور بوده تسویه حساب بکنه
    دیروز هم همین شرکت فروخت که قیمت رو آورد پایین ولی امروز چون فرصت نداشت مجبور بود رنج منفی پشت هم بکشه هم رو این سهم هم رو آذر آب .

نظر

• گرگین خان
      عضو فعال
      • Oct 2010
      • 1095

یک نکته را اضافه کنم
      خرید سهم در قیمت300 خواه یا ناخواه اشتباهی بود که انجام شده
      علی ایحال بنظر بنده فروش امروز سهم توسط فروشندگان تکرار همان اشتباه بوده ولاغیر...(این همان سیگنال ورود است)

موفق ومنصورباشید.

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

خبر مهم و فوری از صدرا
        طی ارسال اطلاعیه ای از شرکت صدرا به تحریریه بورس نیوز اعلام شده است که پس از اعلام برنده مناقصه پل خلیج فارس از شرکت صدرا برای اجرای بخش دریایی دعوت به همکاری شده است !
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مراليخ
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 45

خبر مهم و فوری از صدرا
          طی ارسال اطلاعیه ای از شرکت صدرا به تحریریه بورس نیوز اعلام شده است که پس از اعلام برنده مناقصه پل خلیج فارس از شرکت صدرا برای اجرای بخش دریایی دعوت به همکاری شده است !
          الا لعنه ا... علي القوم الظالمين
          فقط همين
          [COLOR="blue"]ناگهـــــان پــــرده برانداختـــه​ای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاخته​ای یعنی چه
          زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساخته​ای یعنی چه
          شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شده​ای .. قــــــدر این مرتبه نشناخته​ای یعنی چه
          نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداخته​ای یعنی چه
          سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آخته​ای یعنی چه [/COLOR]:x

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

دقیقا سال پیش همین موقعه ها بود که صدرا روند مشابهه داشت ان زمان در حوالی محدوده های 180 190قرار داشت و به نوعی میشد گفت که روند سهم پر حجم وپر معامله ولی خنثی بود
            بلافاصله با ورود به سال 89 ودر اولین روز کاری همین سال حمایتهای عجیبی به خاطر خبرهای مثبت یک در میانی که منتشر شد از سهم به عمل آمد این حمایتها تا حوالی محدوده های 400 با سهم بود وبعد از ان را هم که همه میدانند
            همین نفعل وانفالات ها را بازهم امروزه در صدرا شاهد هستیم این سهم از هجدهم همین ماه معاملات پر حجمی تا به امروز انجام داده وروز گذشته هم بالای 20میلیون در حالی که روند سهم منفی بود معامله انجام داد وامروز خبر مشارکت در پارس جنوبی منتشر شد
            مشخص است که پشت پرده کارهایی در حال انجام است بعید نیست که با آغاز اولین روز کاری سال 90باز هم این ماجرا تکرار شود واین بار حتی بالای 400 را هم لمس کند .
            این مطلب صرفا جهت یادآوری عنوان شد به هیچ وجه توصیه به خرید نیست ولی توصیه میکنم روند معاملاتی سهم را زیر نظر داشته باشید تا اگر رودستی هم باشد این بار ما(اشخاص حقیقی) به حقوقیها بزنیم
            پرسود باشید.
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

خوب باعث خوشحالیه که خبرهای خوب هم داره میرسه و دوستان رو شاد میبینم .

دوستان راجع به پرتفو بنده پرسیده بودن تو تاپیک مقدار سود و زیان سالانه ،اون مقدارش که مربوط به این تاپیک هست رو اینجا عرض میکنم ،بنده 5% پرتفو صدرا و 5% پرتفو فاراک دارم.

تو فرابورس که بودم یه امضاء داشتم از حضرت علی (ع) با این مضمون :
              دنیا دو روز است ،یك روز با تو و یك روز علیه تو و هر دو روز هم در امتحان الهی هستی

برای همه صدراییان آرزوی توفیق دارم (و همچنین تمام دوستان)

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 601

حتی اونایی که رو 300 خرید داشتند با صبر میتونستن به سود برسن منتها عجله و عدم تجربه و تحلیل باعث زیانشون شد
                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  سلام مسلم خان عزیز
                  نرم افزار آمی بروکر که اصلا عدد 500 را به عنوان دوره زمانی قبول نمی کند بر فرض هم که قبول کند به قول جناب احدی به خط راست تبدیل می شود اصلا آر اس آی 500 چه کاربردی دارد؟مطمئنید که اشتباه نمی کنید؟آیا این امکان برای شما وجود دارد که نمودار کامل سهم همراه با اندیکاتور rsi را در تاپیک بگذارید؟
                  خیلی ممنون
                  راشین جان
                  اجازه بدید اول تبریک بگم به دوستان صدرایی
                  ببینید من کلا فقط با دو تا اندیکاتور کار میکنم آراس ای و مکدی
                  آر اس ای هم در سه دوره بررسی میکنم 15 روزه - 45 روزه (یا 30 یا 60) و 500 روزه (یا 100 یا 1000 ) و این که نشون بده یا خط راست نشون بده و اینا بستگی به تعداد کندل نمودار شما داره (چارت من 1000هم نشون میده)
                  در مورد کاربردش همون کاربردی داره که 15 شما داره یعنی حمایت ها و مقاومت ها رو نشون میده حالا هر چی بازش بالاتر باشه نوسانات کمتری نشون میده وبلند مدت تره و بلند مدت یعنی یک دید کلی تر به شما میده و در دید کلیش شاید همینطور اگه پیش بره خط آبی رو رد کنه
                  مرالیخ خان 502 با 500 فرقی نداره! من بازه های مختلفو چک میکنم هر کدوم که بهتر توش میشه نقاشی کشید همونو انتخاب میکنم اون چارتی هم که تالار بورس قرار دادید خیلی زیبا بود!

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

خیلی جالبه صدرا به جای اطلاع رسانی تو خود سازمان میره اطلاعیه هاشو تو بورس نیوز میزنه!!! :d

نظر

• سلدا
                        عضو جدید
                        • Mar 2011
                        • 18

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        خیلی جالبه صدرا به جای اطلاع رسانی تو خود سازمان میره اطلاعیه هاشو تو بورس نیوز میزنه!!! :d
                        به نظر شما اين خطري نيست
                        به عبارت ديگر يك نوع باج براي حقوقي ها كه سهم بكشه بالا و دوباره خالي كنند

شبيه قضيه خبهمن تو مشاركتش در اپراتور سوم نشه

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط سلدا پست شده است View Post
                          به نظر شما اين خطري نيست
                          به عبارت ديگر يك نوع باج براي حقوقي ها كه سهم بكشه بالا و دوباره خالي كنند

شبيه قضيه خبهمن تو مشاركتش در اپراتور سوم نشه
                          همه چی از اینا برمیاد اینا بی قانونی خودشونو قانونی جلوه میدن شایدم فردا این تکذیب بشه ولی چون عکسم ضمیمه کردن احتمال اینکه خبر درست باشه و بعدا تکذیبیه نیاد زیاده

نظر

• rhhk610
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 60

همه چی از اینا برمیاد اینا بی قانونی خودشونو قانونی جلوه میدن شایدم فردا این تکذیب بشه ولی چون عکسم ضمیمه کردن احتمال اینکه خبر درست باشه و بعدا تکذیبیه نیاد زیاده
                            بابک جان یورولمیاسان.....ایستمین کور اولسون....سیزین آدیزی گورنده بابک قالاسی و بابکیمیز یادیما دوشور و..... گوزلریم دولور....نه لر اولوبدی بیزلره واما بابک شما هم صدرایی هستی؟ ما که از دستش بیچاره شدیم...عزیز یولداش اهدافتان(قیمت) را هم در صورت امکان بیان فرمایید:x

نظر

• مراليخ
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 45

درود بر آذريهاي عزيزم (من فارسم)
                              آذربايجان اوياخدي ... اينگيلابه داياخدي ... :))
                              و اما بعد ...
                              كاتسو (مسلم) عزيزم
                              منظور من چرايي و منطق بكارگيري اون اعداد بود نه عددش در هر هر هر هر هر حال اوكي

بابك عزيز از اونجهت كه مداركش موجوده خوبه و به نظر يه معامله سر اخبار قبلي مبني بر سقوط آزاد بود كه دهن بورس نيوز رو بستن برا آلارم خريد واقعآ كه ... ولي از اونجهت كه هنوز تاثير و ساز و كارش معلوم نبود شايد منطقي باشه حالا كه به بورس ندادنش ، بورس هم برا استعلام ميبست پس بيتره كه ببينيم چي ميشه ;)
                              تنكس
                              [COLOR="blue"]ناگهـــــان پــــرده برانداختـــه​ای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاخته​ای یعنی چه
                              زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساخته​ای یعنی چه
                              شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شده​ای .. قــــــدر این مرتبه نشناخته​ای یعنی چه
                              نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداخته​ای یعنی چه
                              سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آخته​ای یعنی چه [/COLOR]:x

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

یاشاسین ترک یولداشلار.
                                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                                X