در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
باسلام:
دوستان عزیز از اینکه این موضوع سود امسال و سال آینده تبدیل به یک بحث داغ شده بنده به این نتیجه رسیدم که : نیاز به توضیح دارد والبته باید خدمتتان این موضوع را اینگونه پاسخ دهم که در مواردی امکان جابجای ویا به تاخیر انداختن برخی موارد بدیهی یا دریافت وجود دارد مانند : بخشی از زیان که مربوط به جرائم بانکی است به این صورت که باوجود شناسایی سود بیشتری در سال آینده امکان به تاخیر انداختن بخشی از بدهی وجود دارد ویا در برخی از دریافتها قدری تعجیل شود که البته درست است این موضوع باعث تغییر در شناسایی سود در امسال وسال آینده باشد ولی در مجموع به یک عدد می رسیم و این موضوع فقط از منظر روانی سهامداران مورد بحث است .ضمنا شرکت در حال حاضر درسود کامل سالیانه بسر می برد و از دست رفتن سود دار اثر زیان سالهای گذشته است و همچنین تقریبا مشکل خود را حل نموده است و یکی از دلایل بنده قبل از اینکه سوال نمایید این است : شما عدد 200 میلیون تومان جریمه روزانه را در 365 روز سال ضرب بنمایید و عدد بدست آمده را در تعداد سهام تقسیم نمایید خواهید دید صدرا در سود سرشاری بسر می برد .واین سود فقط بخاطر زیان گذشته در حال نابودی است و صد البته چندین مورد دیگر به همین صورت . و من الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/02/21, 23:14.
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوستان عزیز از اینکه این موضوع سود امسال و سال آینده تبدیل به یک بحث داغ شده بنده به این نتیجه رسیدم که : نیاز به توضیح دارد والبته باید خدمتتان این موضوع را اینگونه پاسخ دهم که در مواردی امکان جابجای ویا به تاخیر انداختن برخی موارد بدیهی یا دریافت وجود دارد مانند : بخشی از زیان که مربوط به جرائم بانکی است به این صورت که باوجود شناسایی سود بیشتری در سال آینده امکان به تاخیر انداختن بخشی از بدهی وجود دارد ویا در برخی از دریافتها قدری تعجیل شود که البته درست است این موضوع باعث تغییر در شناسایی سود در امسال وسال آینده باشد ولی در مجموع به یک عدد می رسیم و این موضوع فقط از منظر روانی سهامداران مورد بحث است .ضمنا شرکت در حال حاضر درسود کامل سالیانه بسر می برد و از دست رفتن سود دار اثر زیان سالهای گذشته است و همچنین تقریبا مشکل خود را حل نموده است و یکی از دلایل بنده قبل از اینکه سوال نمایید این است : شما عدد 200 میلیون تومان جریمه روزانه را در 365 روز سال بنمایید و عدد بدست آمده را در تعداد سهام تقسیم نمایید خواهید دید صدرا در سود سرشاری بیر می برد .واین سود فقط بخاطر زیان گذشته در حال نابودی است و صد البته چندین مورد دیگر به همین صورت . و من الله توفیق .
در قسمت قرمز رنگ به كدوم عدد ميرسيم؟
در قسمت سبز رنگ كدوم زيان سالهاي گذشته؟شركت در سود به سر ميبره درست اما از دست رفتن سود در اثر بدهيهاي شركته نه زيان سالهاي گذشته
در قسمت قرمز رنگ آخر من 200 ميليون رو در 365 ضرب كردم بعد تقسيم بر تعداد سهام شركت كردم و عدد 48.6 رو بدست آوردم....اما عدد 48.6 چه ربطي به سود صدرا داره؟
من اينجا پستاي شما رو خط به خط ميخونم و از كنارش با يه تشكر رد نميشم....جواب سوالاي بالا رو ممنون ميشم اگه واضح بديدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
با سلام و شب به خیر: دوست گرامی اعتصام اصلا و ابدا چنین حرفی نزد شاید دوستان حاضر برداشت اشتباهی از صحبتهاشون کرده باشند بنده که چنین حرفهایی را از ایشان نشنیدم. در جواب یکی از حاضرین که سئوال فرمودند که چرا در ارائه گزارش 9 ماهه تاخیر میکنید؟ ایشان پاسخ دادند که گزارش منفی می باشد ولی ما سعی می کنیم با ورود بعضی از کالاها که تاثیر گذار در تعدیل گزارش می باشند این شیب منفی را تا آنجا که ممکن است کم کنیم همین.در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاون اعتصام خيلي ببخشيد خيلي ببخشيد غلط كرده اگه يه همچين كاري كرده اين يه تخلفه بزرگه و اصلا نميتونه اين كارو بكنه.....مگه شهر هرته .....شركت وقتي مياد يه پيشبيني واسه سال آينده ميده اين فقط در حد يه پيشبينيه و چون هيچ چيزي قطعي نيست لزا سودي هم عملا در حسابها وجود نداره اون وقت اون چه جوري يه سود موهوم و عملي نشده سال 91 رو به 90 منتقل كرده؟......از صحبتايي كه از ديروز پريروز داره در مورد اين ديدار ميشه من احساس ميكنم اعتصام يه سري مزخرفات تحويل دوستان داده و يا يه سري اطلاعات واضح كه هممون ميدونيم......اين اعتصام احساس ميكنم ماهارو پيچونده
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز مفهوم بخش آبی این استکه بجای پرداخت بخشی از جریمه بانکی یا هر جریمه دیگر و یا ادعایی از جانب هریک از طلبکاران در سال 90 به سال بعد یعنی 91 موکول شود ویا به گونه ای به توافق طولانی تری برسند .
و بخش قرمز رنگ هم مشخص است در هر صورت چه اینور سال و چه اونور سال در مجموع به یک عدد بعنوان مثال عدد 200ريال می رسیم .
در بخش سبز رنگ هم خدمتتان عرض کنم بعنوان مثال سود صدرا برای سال 90 که از طریق آن روزی 200 میلیون تومان می شود 73 میلیارد تومان که در تعداد سهم تقسیم کنی می شود هر سهم 20.5ريال به هدر رفته و از سود سالانه کسر می شود.
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postحميد خان قسمت آبي رنگ نامفهومه يعني چي؟
در قسمت سبز رنگ كدوم زيان سالهاي گذشته؟شركت در سود به سر ميبره درست اما از دست رفتن سود در اثر بدهيهاي شركته نه زيان سالهاي گذشته
در قسمت قرمز رنگ آخر من 200 ميليون رو در 365 ضرب كردم بعد تقسيم بر تعداد سهام شركت كردم و عدد 48.6 رو بدست آوردم....اما عدد 48.6 چه ربطي به سود صدرا داره؟
من اينجا پستاي شما رو خط به خط ميخونم و از كنارش با يه تشكر رد نميشم....جواب سوالاي بالا رو ممنون ميشم اگه واضح بديد
نظر
-
دوست عزیز مفهوم بخش آبی این استکه بجای پرداخت بخشی از جریمه بانکی یا هر جریمه دیگر و یا ادعایی از جانب هریک از طلبکاران در سال 90 به سال بعد یعنی 91 موکول شود ویا به گونه ای به توافق طولانی تری برسند .
و بخش قرمز رنگ هم مشخص است در هر صورت چه اینور سال و چه اونور سال در مجموع به یک عدد بعنوان مثال عدد 200ريال می رسیم .
در بخش سبز رنگ هم خدمتتان عرض کنم بعنوان مثال سود صدرا برای سال 90 که از طریق آن روزی 200 میلیون تومان می شود 73 میلیارد تومان که در تعداد سهم تقسیم کنی می شود هر سهم 20.5ريال به هدر رفته و از سود سالانه کسر می شود.
قسمت آبي رنگ دوست من اسمش هست استمهال بدهي كه اگه اين عملي بشه صدرا قيمتش n تومن ميشه كه با بحث انتقال سود از 91 به 90 و يا از 90 به 91 خيلي فرق ميكنه
در بخش قرمز رنگ اگه فرض كنيم بخش آبي رنگ اتفاق بيفته به نظر شما سود يكي ميشه؟اگه استمهال رخ بده سود سال آينده زمين تا آسمون با سود امسال تفاوت ميكنه حميد خان
بخش سبز رنگ دوباره نامفهومه لطفا محاسبات مثالتونو دقيق بزاريد تا منظور شما رو بهتر متوجه بشيم...200 ميليون ضربدر 365 ميشه 73 ميليار تومن تقسيم بر يك ميلياردو 500 ميليون ميشه 48.6...شما بگيد عدد 20.5 رو از كجا و چجوري محاسبه كرديد كه به اين نتيجه رسيديد كه 20.5 ريال از سود شركت كسر ميشه...ممنونمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
............یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
باسلام:
دوست عزیز منظور بنده به اون بلندی که شما می فرمایید یا به آن شدت و حدت نیست بلکه یک توافق یکی دو ماه است فقط برای نشان دادن اثر موضوع در گزارش امسال و پیش بینی سال آینده است که براحتی امکان پذیر است ولی در استمهال بدهی بحث خیلی پرقدرت و بلند مدت است یعنی سه سال به بالا .با این پاسخ سوال دوم شما نیز پاسخ داده شده است و در مورد سوال سوم شما آیا سرمایه شرکت 150 میلیارد تومان نمی باشد .و من الله توفیق .
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post[/COLOR]
قسمت آبي رنگ دوست من اسمش هست استمهال بدهي كه اگه اين عملي بشه صدرا قيمتش n تومن ميشه كه با بحث انتقال سود از 91 به 90 و يا از 90 به 91 خيلي فرق ميكنه
در بخش قرمز رنگ اگه فرض كنيم بخش آبي رنگ اتفاق بيفته به نظر شما سود يكي ميشه؟اگه استمهال رخ بده سود سال آينده زمين تا آسمون با سود امسال تفاوت ميكنه حميد خان
بخش سبز رنگ دوباره نامفهومه لطفا محاسبات مثالتونو دقيق بزاريد تا منظور شما رو بهتر متوجه بشيم...200 ميليون ضربدر 365 ميشه 73 ميليار تومن تقسيم بر يك ميلياردو 500 ميليون ميشه 48.6...شما بگيد عدد 20.5 رو از كجا و چجوري محاسبه كرديد كه به اين نتيجه رسيديد كه 20.5 ريال از سود شركت كسر ميشه...ممنونآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/02/22, 08:44.
نظر
-
دوست عزیز منظور بنده به اون بلندی که شما می فرمایید یا به آن شدت و حدت نیست بلکه یک توافق یکی دو ماه است فقط برای نشان دادن اثر موضوع در گزارش امسال و پیش بینی سال آینده است که براحتی امکان پذیر است ولی در استمهال بدهی بحث خیلی پرقدرت و بلند مدت است یعنی سه سال به بالا .و من الله توفیق .
و من الله توفيقمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز بنده هم در مورد اون عدد به شک افتادم انشاالله بعد از معاملات و محاسبه خدمتتان عرض می نمایم . و من الله توفیق .
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postحميد خان قسمت آبي رنگ نامفهومه يعني چي؟
من اينجا پستاي شما رو خط به خط ميخونم و از كنارش با يه تشكر رد نميشم....جواب سوالاي بالا رو ممنون ميشم اگه واضح بديد
نظر
-
باسلام:
خوب دوست عزیز بنده هم از اول همین را عرض کردم و گفتم فرقی ندارد و فقط جنبه روانی بازار را در خود دارد . و من الله توفیق .
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postپس خدمتتون عرض كنم كه توافق يكي دو ماهه هيچ تاثيري روي صدرا نداره و اين بحث مربوط به انتقال سود از يه سال به سال ديگه نميشه
و من الله توفيق
نظر
-
در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
این شب زنده داری ها اخر کار دسته ما میده ...
حقیقتش اشتباهی پست زدم تو این تاپیک و بعد ویرایشش کردم
البته من دیروز کل صدرا هام را با ضرر نسبتا بالایی به صف خرید دادم و
همه را تبدیل به پارسان کردم .... دیگه روح و روانم طاقت این بازیهای کثیف
را نداشت.... امیدوارم دوستان در این سهم به سودهای خوبی برسند ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postمجید جان
این شب زنده داری ها اخر کار دسته ما میده ...
حقیقتش اشتباهی پست زدم تو این تاپیک و بعد ویرایشش کردم
البته من دیروز کل صدرا هام را با ضرر نسبتا بالایی به صف خرید دادم و
همه را تبدیل به پارسان کردم .... دیگه روح و روانم طاقت این بازیهای کثیف
را نداشت.... امیدوارم دوستان در این سهم به سودهای خوبی برسند ....
ای کاش چند روز دیگه صبر میکردین
به هر صورت امیدوارم ضررتون هر چه زودتر جبران بشه
شاد و سلامت باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر