صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز خدمتتان گفتم مطالب جناب سینا 100 محترم مال قبل از تغییر مدیریت صدرا می باشد و شما یک دوره چهار یا پنج ماهه را ندیده گرفته اید . ضمنا بروید از جناب قنبری سوال بفرمایید ایشان با تیز هوشی که دارند پاسخ شما را خواهند داد .و صد البته به شما خواهند گفت که بنده زمانیکه وارد تالار شدم و از خبرهای خوش صدرا صحبت کردم خود جناب قنبری از جناب سینا صد عزیز خواست که با بنده به مباحثه بنشیند و ایشان در آن زمان اعتقاد به زیان 170ريال داشت .و من الله توفیق .

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    اين پست سينا رو آوردم بالا تا 20 25 به نام كسي مصادره نشه

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3058

متوجه نشدم جناب طيب اگه ميشه بيشتر توضيح بديد.....شما گفتيد حرفهاي سينا تناقض داره در حالي كه اينجور نبوده و جناب آرمين هم به طور كامل اشاره كردن.....موقعي كه حرف از زيان 17 و 10 تومني بود هنوز گزارش صدرا مردود نشده بود و لزا سينا نميتونست حدس بزنه كه سود 1 تومني روانه بورس ميشه
      جناب ساده ساده فرق 170ریال زیان با سود 10ریالی متناقض نیست؟!!!!!!!!!اون موقع هم به ایشون عرض کردم که خلاف تحلیل است وبا مفروضات همخوانی ندارد ونمیتونم نظرتونو اعلام عمومی کنم وایشون ناراحت شدند ؟!!!!!!!!دیگه نمیدونم تناقض به چی میگن؟!!!!!!!!

یعنی ایشون طبق تحلیل ننوشته بودند وصرفا یه شایعه بوده که با واقعیت مطابقت نداشت.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        جناب ساده ساده فرق 170ریال زیان با سود 10ریالی متناقض نیست؟!!!!!!!!!اون موقع هم به ایشون عرض کردم که خلاف تحلیل است وبا مفروضات همخوانی ندارد ونمیتونم نظرتونو اعلام عمومی کنم وایشون ناراحت شدند ؟!!!!!!!!دیگه نمیدونم تناقض به چی میگن؟!!!!!!!!

یعنی ایشون طبق تحلیل ننوشته بودند وصرفا یه شایعه بوده که با واقعیت مطابقت نداشت.
        طيب جان زيان 17 تومني رو كه گفتن به خاطر اينكه تبعاتش كمتر بشه به 10 تومن كاهش دادن......اما اون موقع از مردود بودن گزارش صدرا در 6 ماهه اطلاعي نداشتن و شركت به خاطر جلب نظر بورس در گزارش 9 ماهه سود 1 تومني اعلام كرد و گرنه شك نداشته باشيد كه زيان 10 تومني ميومد رو كدال....با قاطعيت كامل به شما ميگم اگه بورس گير نميداد 10 تومن ميومد رو كدال
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          بله دوست عزیز بنده هم نظر شما را دارم و برای ایشان آرزوی سلامتی و پر سود بودن را دارم و امیدوارم ایشان بازهم مارا از نظر های خودشان بهره مند نمایند و البته حالا که می بینم ایشان در گذشته مطالب خوبی ارائه کرده اند خوشحال شدم و نظر بنده این است که ایشان همانند خیلیهای دیگر خسته شدند و پیگیری مطلب را رها نموده اند . و حتما به همین دلیل هم همانند فردی شایسته خواسته اند به اشتباه خود اعتراف نمایند (البته خیلی با احتیاط ). که بنده نظرم اینست که در اصل ایشان درست فهمیده بودند که صدرا ارزشمند است ولی زمان را درست انتخاب نکرده اند .و در بعد از آنهم به اشتباه به صدرا بدبین شده اند . و من الله توفیق .

خب پس خودتون میبینید که گزارشات ایشون در بعضی موارد متناقض بوده و همون پیشبینی ایشون نسبت به سود 90

ودر مورد سود سال 91از ایشون 200ریال بهیچوجه نخواهید دید.

واما در مورد گزارشات سود 9ماهه 90کاملا اشتباه بوده و زیان 170ریالی ایشون به سود 10ریالی تبدیل شده؟!!!!!!

واما جناب سینا 100در بعضی از موارد سال 89اطلاعات درستی اعلام کرده بود مثل تسویه حساب با 2بانک که از طرف بنده هم اعلام شده بود .

البته چه نظرات جناب سینا 100و یا سایر دوستان قابل احترام میباشد.

واز نظر بنده جناب حسام الدین حسینی تحلیل های خوب و کاملا علمی ارائه داده اند که جا داره همینجا هم از این بزرگوار تشکر کنم.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3058

طيب جان زيان 17 تومني رو كه گفتن به خاطر اينكه تبعاتش كمتر بشه به 10 تومن كاهش دادن......اما اون موقع از مردود بودن گزارش صدرا در 6 ماهه اطلاعي نداشتن و شركت به خاطر جلب نظر بورس در گزارش 9 ماهه سود 1 تومني اعلام كرد و گرنه شك نداشته باشيد كه زيان 10 تومني ميومد رو كدال....با قاطعيت كامل به شما ميگم اگه بورس گير نميداد 10 تومن ميومد رو كدال
            جناب ساده ساده همین زیان 170ریالی رو جناب سینا 100از بنده خواسته بود اعلام عمومی کنم؟!!!!!!!!!!! ایشون اعلام کرده بودند نه کس دیگه؟!!!!!

وکامل با واقعیت ها مطابقت نداشت

تفاوت 170ریال زیان با 10ریال سود ؟!شما دیگه چرا؟!!!!!!!!مگه میشه با کدام مفروضات مطابقت داره ؟!!!!!!

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

جناب ساده ساده همین زیان 170ریالی رو جناب سینا 100از بنده خواسته بود اعلام عمومی کنم؟!!!!!!!!!!! ایشون اعلام کرده بودند نه کس دیگه؟!!!!!

وکامل با واقعیت ها مطابقت نداشت

تفاوت 170ریال زیان با 10ریال سود ؟!شما دیگه چرا؟!!!!!!!!مگه میشه با کدام مفروضات مطابقت داره ؟!!!!!!
              طيب جان جواب شمارو 10 بار دادم...علت اين تفاوت مردود بودن گزارش حسابرس بوده كه اون موقع كه سينا ميگفت 17 تومن از مردود بودن گزارش 6 ماهه اطلاعي نداشت.......خود بچه هاي سايتم كه رفته بودن با اعتصام صحبت كنن بهشون گفته شده بوده كه گزارش 9 ماهه خرابه اما ميخان يه كاري كنن كه شيب خرابي گزارش 9 ماهه كمتر بشه و جناب آرمين هم اشاره به زيان 10 تومني كردن كه در واقع اين زيان تعديل شده همون زيان 17 تومني سينا بوده.....حالا متوجه عرايض بنده شديد يا خير......

نظر

• حسگر
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 136

آقا بی خیال بشین ما همه سهامداران یک شرکت بنام صدرا هستیم که بصورت مجازی با هم دوست هستیم.
                جدای از این حرفها بالاخره قراره سود ۹۱ صدرا چند اعلام بشه ؟

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

بزاريد هدفم از ايجاد اين گفتگوي دوستانه رو بگم....تو تاپيك صدرا خيليا زحمت كشيدن و تحليل كردن....هيچ كس نبايد مسايل صدرا رو به خودش نسبت بده و همرو به نام خودش مصادره كنه.....اگه فرض كنيم سال 91 20 تومن اعلاكنه اين 20 تومن متعلق به هيچكسي نيست متعلق به تمام تحليلگرايي بوده كه تو تاپيك صدرا پست زدن و تحليل كردن....چه تحليلگران بنيادي و چه تحليل گران تكنيكي......من اگه دارم الان اين بحثارو ميكنم به اين علته كه بعدها پستهاي ديدي گفتم تو اين تاپيك راه نيفته و افراد همه چيزو به نام خودشون نزنن ...در مورد جزيره صدرام اولين كسي كه نظر داد جناب سينا بود

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز شما یک دوره چهار یا پنج ماهه را نادیده گرفته اید .ضمنا مهندس در آن جلسه فرمودند شیب منفی است و بنده هم همین را نوشتم ولی منظور ایشان این بود که فرمودند : ............. ولش کن بگذار خودم خلاصه بگم .با احتیاط می فرمودند 9ريال شاید بشود 3 ویا 4 ريال اونم در 9 ماهه ولی در پایان سال و همچنین 91 جبران می شود .راستی موقعه آن رسیده که اگر بازم بفرمایید می دانم .بنده بگویم یک خشت خام هم بگذار در دیگ خورشتتان . خب چون بعضی ها حساس هستند نمی گویم دارم می روم استخر . دو مورد آخر شوخی بود .و من الله توفیق .

طيب جان جواب شمارو 10 بار دادم...علت اين تفاوت مردود بودن گزارش حسابرس بوده كه اون موقع كه سينا ميگفت 17 تومن از مردود بودن گزارش 6 ماهه اطلاعي نداشت.......خود بچه هاي سايتم كه رفته بودن با اعتصام صحبت كنن بهشون گفته شده بوده كه گزارش 9 ماهه خرابه اما ميخان يه كاري كنن كه شيب خرابي گزارش 9 ماهه كمتر بشه و جناب آرمين هم اشاره به زيان 10 تومني كردن كه در واقع اين زيان تعديل شده همون زيان 17 تومني سينا بوده.....حالا متوجه عرايض بنده شديد يا خير......

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3058

سلام

اگه کس دیگه ای بود تعجب نمیکرد ولی از شما ؟!!!!!!!!!!!!!

عزیز دل بزرگوار دوست خوبم

زیان 170ریالی تبدیل شده به 10ریال سود باکدام مفروضات امکان پذیره ؟(از کدام منبع؟!) خودتون که بهتر از همه اشراف دارید مگه میشه فقط با مخالفت بورس؟!

بورس چکاره است؟!که گزارشات بیش از 1000ویابیشتر درصدی ارسال بشه و کدوم حسابرس همچین موردی رو تایید میکنه؟!

یه شبه چقدر تفاوت وتناقض؟!!!!!!!!!!!

حرف زیاد مهم نیست گزارشات رسمی مهمه و گزارشات رسمی تعیین کننده خواهد بود .

بازهم از مشارکت شما دوست بزرگوار در این مباحثه سپاسگزارم.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوست عزیز شما یک دوره چهار یا پنج ماهه را نادیده گرفته اید .ضمنا مهندس در آن جلسه فرمودند شیب منفی است و بنده هم همین را نوشتم ولی منظور ایشان این بود که فرمودند : ............. ولش کن بگذار خودم خلاصه بگم .با احتیاط می فرمودند 9ريال شاید بشود 3 ویا 4 ريال اونم در 9 ماهه ولی در پایان سال و همچنین 91 جبران می شود .راستی موقعه آن رسیده که اگر بازم بفرمایید می دانم .بنده بگویم یک خشت خام هم بگذار در دیگ خورشتتان . خب چون بعضی ها حساس هستند نمی گویم دارم می روم استخر . دو مورد آخر شوخی بود .و من الله توفیق .
                        حميد عزيز از موقعي كه با اعتصام ديدار شده هر كسي يه چيزي ميگه....شما يه چيزي ميگيد آرمين يه چيز ديگه ميگه....ما آخر نفهميديم تو ديدار با اعتصام چي گذشته

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

زیان 170ریالی تبدیل شده به 10ریال سود باکدام مفروضات امکان پذیره ؟(از کدام منبع؟!) خودتون که بهتر از همه اشراف دارید مگه میشه فقط با مخالفت بورس؟!

بورس چکاره است؟!که گزارشات بیش از 1000ویابیشتر درصدی ارسال بشه و کدوم حسابرس همچین موردی رو تایید میکنه؟!

من بايد بگم از شما بعيده جناب طيب.....با كدوم مفروضات؟.....با همون مفروضاتي كه سود 37 تومني فيبرو ظرف 3 ماه به زيان 45 تومني تبديل كرد.....با همون مفروضاتي كه سود 25 تومني صدرا گمو گور شد......با همون مفروضاتي كه سود حفارس به زيان و زيان حفارس به سود تبديل شد.....با همون مفروضاتي كه فنورد ظرف 1 ماه چند بار تعديل مثبت و منفي داد.....با همون مفروضاتي كه كمنگنز چند بار براي تعديل مثبت بسته شد.....بازم بگم؟...به هر حال منم از شما ممنونم

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز بنده قول دادم که از کسی چیزی مطالبه نکنم . بازم چشم . ولی یادت باشه صدرا هر چیز که اعلام کرد نیای بگی لعنت به فلانی و یا فلان خانم نیاد بگه بزنه به کمرت .چون طبق فرمایش شما متعلق به هیچ کس نیست . راستی حالا که اینو گفتی و بنده یک سند از شما دارم .اگر یه شوخی باهات بکنم و بگم هنوز هم حسابرس داره چوب لای چرخ می گذارد اونوقت بازم با خیال راحت می آیی و با بنده بحث می کنی که فلان اعلام متعلق به فلانی است .و با خیال راحت می نشینی تا سود 200 ريالی اعلام شود . و اگر در مرحله اول نشد تمام صدرا هایتان را با کمی بالا و پایین می فروشید و چند ناسزار هم به بنده می گویید .البته با بسته بودن سهم کاری هم از دست شما و دیگران بر نمی آید .خب اینم اون خشت خام که گفته بودم . بنده که دارم می روم استخر خود دانی . و من الله توفیق .

بزاريد هدفم از ايجاد اين گفتگوي دوستانه رو بگم....تو تاپيك صدرا خيليا زحمت كشيدن و تحليل كردن....هيچ كس نبايد مسايل صدرا رو به خودش نسبت بده و همرو به نام خودش مصادره كنه.....اگه فرض كنيم سال 91 20 تومن اعلاكنه اين 20 تومن متعلق به هيچكسي نيست متعلق به تمام تحليلگرايي بوده كه تو تاپيك صدرا پست زدن و تحليل كردن....چه تحليلگران بنيادي و چه تحليل گران تكنيكي......من اگه دارم الان اين بحثارو ميكنم به اين علته كه بعدها پستهاي ديدي گفتم تو اين تاپيك راه نيفته و افراد همه چيزو به نام خودشون نزنن ...در مورد جزيره صدرام اولين كسي كه نظر داد جناب سينا بود

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                              باسلام:
                              دوست عزیز بنده قول دادم که از کسی چیزی مطالبه نکنم . بازم چشم . ولی یادت باشه صدرا هر چیز که اعلام کرد نیای بگی لعنت به فلانی و یا فلان خانم نیاد بگه بزنه به کمرت .چون طبق فرمایش شما متعلق به هیچ کس نیست . راستی حالا که اینو گفتی و بنده یک سند از شما دارم .اگر یه شوخی باهات بکنم و بگم هنوز هم حسابرس داره چوب لای چرخ می گذارد اونوقت بازم با خیال راحت می آیی و با بنده بحث می کنی که فلان اعلام متعلق به فلانی است .و با خیال راحت می نشینی تا سود 200 ريالی اعلام شود . و اگر در مرحله اول نشد تمام صدرا هایتان را با کمی بالا و پایین می فروشید و چند ناسزار هم به بنده می گویید .البته با بسته بودن سهم کاری هم از دست شما و دیگران بر نمی آید .خب اینم اون خشت خام که گفته بودم . بنده که دارم می روم استخر خود دانی . و من الله توفیق .
                              اولا من اصلا كاري ندارم كه صدرا ميخاد 20 تومن اعلام كنه يا 1 تومن......من دارم ميگم اگه اگه اگه اگه اگه اگه اگه اگه اگه 20 تومن اعلام كرد كسي نياد بگه من گفتم.....وگرنه هيچ كس اطلاعاتش اونقد نيست كه بگه صدرا چقد اعلام ميكنه.....ولي چيزي كه مشخصه صدرا توانايي اعلام تا 60 تومن سود رو هم داره....چون صدرا دروغ زياد ميگه و افراد كمي هم هستن كه از صدرا اطلاعات رانتي دارن....و مطمئن هم باشيد هر چي اعلام بكنه نميام سر شما دادو بيداد كنم و با كسايي هم كه اينكارو ميكنن مخالفم......هر چقد ميخاد اعلام بكنه بكنه من فقط حرفم اين جملست

صدرا مال همه تحليلگراست....من از اين 380 صفه اين تاپيك در اين سايت و 3 هزارو خورده اي صفه تاپيك در سايت همسايه يك صفشو به نام خودم ميزنم و به حرمت همين يك صفه اگه كسي بياد تو اين تاپيك منم منم بكنه(البته منظورم شما نيستيد كلي دارم ميگم) جلوش واميستم...يا علي

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیزم جناب طیب ضمن تشکر فراوان از شما فکر کنم بهتره کفایت بحث را اعلام نماییم .و به جناب ساده ساده خیلی ساده بگویم همین چند صفحه و صد البته آن گزارش بنده را از آن نشست که شما لطف فرمودید بالا آوردید و گزارش سرمایه کذار 67 عزیز راسر فرصت مطالعه نمایند . و همچنین بنده در صداقت کامل به دوستان اعلام می نمایم آرزوی پر سود بودن شما را دارم و هیچ غرضی از گرفتن وقت شما بجز دادن اطلاعاتی که به گمان بنده صحیح است حال کس دیگری گفته یا نگفته و چه بگوید یا نگوید را ندارم و هیچ سندی به نام خودم ثبت نمی کنم .و من الله توفیق .

حميد عزيز از موقعي كه با اعتصام ديدار شده هر كسي يه چيزي ميگه....شما يه چيزي ميگيد آرمين يه چيز ديگه ميگه....ما آخر نفهميديم تو ديدار با اعتصام چي گذشته

نظر

در حال کار...
                                X