در اصل توسط felfel پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postصدرا یکی از ارزنده ترین سهامهای بورس بود!!!!!!
حالا باید دید ایا باز هم مطرح خواهد شد و کی !!!
زمانی که موی سر جوان سهامدار هم رنگ دندانهایش سفید شد!!!
صدرای 2200 تومنی یادش بخیر . ما بچه مچه بودیم اون زمان ..........
تو هر کارگزاری میرفتی میگفتی چی بخرم میگفتن صدرا بخررررررررررررررررر اون زمان سایت کدالی هم وجود نداشت برای اطلاع رسانی .........///
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postخوشم مياد سرتون رو مثل كبك كرديد زير برف و از دور و برتون خبر نداريد آ اس پ داره با پي به اي 3 معامله ميشه اونوقت قراره صدرا چند بشه اون گروه سفته بازي كه با سفته بازي سهمو ميكرد دوبل ديگه فعال نيست و از اين كارها نخواهد كرد ميگه جلوي ضرر را از هر جا بگيري منفعتهدو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
[QUOTE=meysam_sh_2020;175482]اون داداش مال زمان رفسنجانی وپسرانش بود .......... نه زمان احمدی نژاد............اون موقع میگفتن سهم مال رفسنجانی یا پسراشه .......حالا نمیدونم راست میگفتن یا نه ........:d
صدرای 2200 تومنی یادش بخیر . ما بچه مچه بودیم اون زمان ..........
تو هر کارگزاری میرفتی میگفتی چی بخرم میگفتن صدرا بخررررررررررررررررر اون زمان سایت کدالی هم وجود نداشت برای اطلاع رسانی .........[/QUOTE]محض اطلاع جنابعالي صدرا زمان خاتمي سيد بزرگوار 2200 قيمتش بوده نه زمان رفسنجانيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
hala zaman khatami . Manzor man in bod ke migoftan in sahm male pesarane rafsanjani. Shoma aval tahghigh kon. Hata banke parsian ro ham migoftan male rafsanjani ya pesaranesh bode.///
نظر
-
مي خواستن خرابش كنن چه ربطي به رفسنجاني داره زمان خاتمي چون اوضاع خوب بود و ايران تحريم نبود از بابت شركتاي اوپايي و كار ميكرد به خاطر همين قيمتشم رفت بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postمي خواستن خرابش كنن چه ربطي به رفسنجاني داره زمان خاتمي چون اوضاع خوب بود و ايران تحريم نبود از بابت شركتاي اوپايي و كار ميكرد به خاطر همين قيمتشم رفت بالا
حالا صدرا هیچی .........بانک پارسیان چی ؟؟///
نظر
-
-
يا اينها پرتند يا من خيلي بدبين
هر سايتي ميري ميبيني نوشته مي خواهند حمايت كنند كي ؟حقوقي اما وقتي به صف هاي شكننده با تعداد دستور هاي خريد نگاه مي كني انگاري فقط حقيقي كه در صف نشسته است ونه حقوقي ،تازه اگر حقوقي بياد داخل صف فقط بدنبال بزخري(كه تا الان هم انجام داده است) ونوسان گيري است نمونه اش ساتا در حفاري شمال يا ساير سرمايه گذاري بيمه ها كه بازار بورس را ملك شخصي خودشان كرده اند وهر غل..مي خواهند مي كنند وهر بلايي هم كه دوست دارند سر سهامدار حقيقي مي آوردند
ضمنا اگر بازار در خيلي از سهام 25 درصدي رشد كند تازه ميشود قيمت سربه سر خريد حقيقي، حالا هي بعدش داد و فرياد كه بورس رشد كرد وحتما تازه آنزمان به بهانه حباب بودند وتركاندن حباب مصاحبه ها انجام ميشود وخراب كردن بازارتوسط رسانه ملي و همه تريبون ها شروع مي شود خوب اين بين كي سود ميكند :دولت كه نشان داده تحريم بر مرداب بازار بورس ايران بيتاثير است و همچنين حقوقي هاي بزخر وكي هميشه بايد منتظر باشد در تالاب بورس، كه شايد بعد از چند سال سرمايه گذاري به اصل سرمايه اش برسد معلوم است حقيقي بخت برگشته سهامدار
البته يك عده حقيقي هم كه دايم مشغول نوسان گيري هستند بيشترين سود را خواهند كرد چون هيچ كجاي عالم خلقت 20 درصد در كوتاه مدت به ايشان سود پرداخت نمي شود
حالا اين موضوعات ربطش به اين ننه مرده صدرا چي بود ؟ لازم نبود كه اين همه شام بخورند و سمي نهار تشكيل بدهند وصبحانه ميل كنند تا هيچ كار به نفع سهامدار در نهايت انجام نشود بلكه فقط با فشار بر مسولين خاتم(وزير نفت) بدون هيچ خرجي از آنها مي خواستند كه سود اين سهم را به بازار واقعي نشان دهند آن موقع بدون هيچ كدام از كار هاي بالا و هزينه هاي شكم چراني و ...اين دما سنج بورس كه فعلا در حال فنا است چنان بورس را گرم مي كرد كه تمام بازار هاي موازي اعم از ملك ودلار و طلا و مواد خوراكي .....به نابودي كشانده مي شدند اما دريغ از ذره اي مديريت صحيح
نظر
-
من سهامدار گناهكارم چرا ؟
چون به هزار زحمت پس اندازي جمع نموده ام تا در بازاري شفاف از نظر قانوني ومالياتي و....براي دولت در كنترل سرمايه سهامدار حقيقي ،سرمايه گذاري كنم تا هم از توليد داخلي حمايت كنم هم در كنار آن در سود وضرر واقعي صنايع توليدي شريك شوم
اما آن چيزي كه برايم مي ماند جز شريك شدن در ضرر دروغين وهزينه هاي شركت نيست و سود به هزارن بهانه اعم از اقتصادي و امنيتي و....غيب مي شود و بدتر از همه اينها من محكوم به سركار بودن هستم كه در آينده اي مبهم شايد به سود برسم
استثمار شدن از اين بدتر
وصدرا ومديران صدرا بزرگترين استثمار كنندگان من سهامدارشركت صدرا
نظر
-
حکومت بر جهان اسلام برای حضرت علی(ع) از آب بینی بُزی کم ارزشتر است مگر آنکه در این امر، یاری رساندن به مظلومی و دفع ظالمی در پیش باشد. طبق این دیدگاه والا، زندگی بیاندازه تلخ است برای زمامدار دادگری که شاهد کندن خلخالی است که از روی ستم از پای دختری در قلمرو زمامداری اش درآورده باشند، گو آنکه آن دختر مسلمان نبوده است.
معنای زندگی در نگاه امیرمؤمنان علی(ع) - *يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ*ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً * - ب ـ و -سه خدا [وبلاگی با یازده سال قدمت]
اما در بورس كل سرمايه من مسلمان بعد از 2 سال سرمايه گذاري آب مي شود در حاليكه روز به روز شركت ها در حال سود سازي بيشتر هستند اما وقتي اعتراض مي كني بورس و سهامداري را مانند قمارخانه تشبيه مي كنند كه خود از اول با اين سرمايه گذاري قبول كرديد در ضرر شريك باشيد
اما كسي نيست بپرسد مگر اوضاع شركتها رو به سمت بهبود نبوده است ،مگر تورم خانه خراب كن روز به روز باعث بي ارزشتر شدن پول و افزايش ارزش سرمايه هاي غير مالي نشده است پس چگونه است كه بايد من در خلاف اين مسير در ضرر باشم
آيا اين حق من است يا سوءمديريت شما
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز فردا انشاالله در مجمع آذراب شرکت خواهم نمود برای شنیدن مطالب لازم .(البته تعداد کمی خریدم برای شرکت در مجمع فاذر) و در آنجا اگر دوستی بخواهد حضوری صحبت کنیم بنده در خدمت هستم و یا اگر بخواهید می توانیم آنجا باهم هماهنگ باشیم برای اقدامات لازم آینده (البته کاملا مسالمت آمیز ) ضمنا اخبار جدیدی در مورد صدرا نیست و فقط یکی از دوستان فرموده بودند که زیان سالهای قبل را می خواهد صدرا شفاف سازی کندو زیان قابل توجهی است و فرموده بودند که این زیان منجر به زیان سال 90 صدرا شده است .جواب این دوستمان اینست که بله بنده هم می دانم برخی از اطلاعات لا پوشانی شده است ولی امکان ندارد زیان سال 88 را در سال 90 نشان دهند .بلکه باید زیان همان سال را اصلاح نمایند در هر صورت زیان انباشته صدرا همان اعدادی است که قبلا هم در موردش صحبت کردیم و اگر اینطور نبود خب صدرا الان هم بایدبسیار قیمت بالایی می داشت. ولی از همه مهمتر اینست که صدرا در حال رشد و اوج گیری است و برگ برنده ما هم همین است .و من الله توفیق .
در اصل توسط majidsa پست شده است View Postسلام به همه دوستان و بزرگان
خبر جدید از سهم دارین؟
از کشتی افراماکس چه خبر؟
از جرثقیل چه خبر؟
آقا حمید اگه خبری در مورد صدرا دارین،لطفا اطلاع رسانی کنید
نظر
-
صدرا در حال رشد و اوج گیری است و برگ برنده ما هم همین است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
براي چه كسي و كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا كه حتي اميدي در كوتاه مدت براي بدست آوردن اصل سرمايه بلوك شده مان در سال حمايت از سرمايه ايراني نداريم
نكند رهبر بايد اعلام مي فرمودند سال 94 سال جهاد اقتصادي و حمايت از سرمايه ايراني
پيروز باشيد
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز و خوبم بنده یک شیعه هستم و شیعه واقعی باید بتواند امام زمانش را بشناسد(آیا می دانید زمانی که آقا امام زمان زمانی که ظهور می نمایند مواجه با افرادی می شوند که در حال سجده به شخصی هستند که ادعای امام زمانی می کند و انقدر هم توانمند است که می تواند با یک فوت به درخت خشکیده در آن واحد آن درخت را سبز و حتی بر شاخ و برگ آن میوه برویاند . در حالی که هم عمل جادوگری است و حق جادوگر یک ضربت شمشیر است و هم سجده به هر کس به غیر خدا غیر شرعی است پس چگونه انتظار دارند او امام زمان باشد . البته بنده منظورم از این مثال داشتن بصیرت است و صد البته بصیرت هم از علم می آید) . دلیل اینکه بتده با این نام تصمیم گرفتم هر گز وارد بحث و یا دادن نمودار و یا تحلیل نشوم هم همین است که اگر بصیرت نباشد هزاران سوال پیش خواهد آمد و حتی با گرفتن پاسخ هم به یقین نخواهیم رسید .پس بنده چه کنم که بتوانم شما را راضی کنم و برای همین همیشه گفته ام سود و زیان شما برای شماست و شما خودتان باید تصمیم بگیرید. شما هم انشاالله پیروز باشید .و من الله توفیق .
در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Postصدرا در حال رشد و اوج گیری است و برگ برنده ما هم همین است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
براي چه كسي و كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا كه حتي اميدي در كوتاه مدت براي بدست آوردن اصل سرمايه بلوك شده مان در سال حمايت از سرمايه ايراني نداريم
نكند رهبر بايد اعلام مي فرمودند سال 94 سال جهاد اقتصادي و حمايت از سرمايه ايراني
پيروز باشيدآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/01, 11:29.
نظر
نظر