در اصل توسط majidsa پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
سلام
انطور كه يادم مياد اينها بيشتر از هزينه هاي مالي و جريمه وامها گله داشتند و مي گفتن روزي ... جريمه تاخير دارن پرداخت مي كنن ولي هزينه هاي ماليشون انقدري افزايش نداشته . اين هزينه هاي عملياتي و تعديلات سنواتي چيه آخه!!!!.اينها ديگه شورش را درآوردن .دزدي تو روز روشن. اصلا واحدي به نام بودجه و گزارشات تو اون شركت نيست ؟؟؟ مكه ميشه پيش بيني سود كنن بعد به زيان 142 تومني برسن؟؟؟ انقدر انحراف در بودجه؟؟؟؟؟x-(x-(
نظر
-
خوب امیدوارم این گزارش از اساس دروغ واشتباه باشه ...
هر چند واقعا قابل پیش بینی بود ولی نه در این حد ضرر...
امیدوارم دوستان حالا واقعیتها رو ببینن ودست از خوش بینی بردارن ...تحریم یعنی این...
نیومده فردا گند میزنه به بازار احتمال زیاد گروه تجهیزات ...همون بهتر اصلا باز نشه واز بورس اخراج بشه..
نظر
-
-
با سلام
آقا من یکی که دیگه خستهخ شدم از دست این سهم
خدا بگم چیکارت کنه اعتصام
آخه این همه تجهیزاتی داریم تو بورس
همه امسال رشد سود داشتن تویه چطور زیان ساختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خدا لعنتت کنه با این مدیریتت ما رو هم بدبخت کردی رفت
عرضه نداری برو بشین خونه سبزی پاک کن
نظر
-
-
در اصل توسط mahshid پست شده است View Postسلام
انطور كه يادم مياد اينها بيشتر از هزينه هاي مالي و جريمه وامها گله داشتند و مي گفتن روزي ... جريمه تاخير دارن پرداخت مي كنن ولي هزينه هاي ماليشون انقدري افزايش نداشته . اين هزينه هاي عملياتي و تعديلات سنواتي چيه آخه!!!!.اينها ديگه شورش را درآوردن .دزدي تو روز روشن. اصلا واحدي به نام بودجه و گزارشات تو اون شركت نيست ؟؟؟ مكه ميشه پيش بيني سود كنن بعد به زيان 142 تومني برسن؟؟؟ انقدر انحراف در بودجه؟؟؟؟؟x-(x-(
این برداشت من از صدرای سه سال اخیره ..
پيام هيئت مديره:
به دليل تقارن زمان برگزاري مجمع عمومي ساليانه شركت صنعتي دريايي ايران (صدرا) با روزهاي مبارك شعبانيه و بخصوص ولادت با سعادت حضرت ولي عصر(عج)، فرصت را مغتنم شمرده و صادقانهترين تبريكها را نثار شما عزيزان و سهامداران محترم مينماييم و اميدواريم اين تقارن همراه با خير و بركت براي شما و مجموعه شركت صدرا باشد. پيشاپيش آرزوي قبولي طاعات شما در ماه مبارك رمضان را داريم.آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/07/07, 22:35.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
شركت براي سال 90 144 ميليارد زيان عملياتي ساخته در صورتي كه سال 89 و 88 سود عملياتي ساخته بوده و زيان رو رسونده براي سال 90 142 تومن بر پدر مادر اون عيسي رضايي و دارو دستشون لعنت كه سهمو سفته بازي بردن بالا و انداختن به مردم و طمع رو انداختن تو سهامدار ها اين شركت با اين زيان عملياتي كه ساخته رسما مرخصه و بر ميگرده به همون قيمت قبلي كه بوده 50 تومنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به نظرم دارایی هاش بد نباشه، باید از محل فروش دارایی ها تسویه و انحلال انجام بشه و حق سهامداراش رو بدند بعدش هم تخته بشه درش والسلام!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postشركت براي سال 90 144 ميليارد زيان عملياتي ساخته در صورتي كه سال 89 و 88 سود عملياتي ساخته بوده و زيان رو رسونده براي سال 90 142 تومن بر پدر مادر اون عيسي رضايي و دارو دستشون لعنت كه سهمو سفته بازي بردن بالا و انداختن به مردم و طمع رو انداختن تو سهامدار ها اين شركت با اين زيان عملياتي كه ساخته رسما مرخصه و بر ميگرده به همون قيمت قبلي كه بوده 50 تومن
فاذر وفاراک زیاد تحریم ها اثری روشون نداره ولی صدرا با این تحریمها تو پارس جنوبی فقط خاک بازی کرده ..
امیدوارم مسئولین به هوش بیان وگرنه چند سال دیگه با این روند پارس جنوبی تعطیل میشه....
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postای بابا ........چه ضد حالی زده. با این که سهمو ندارم اعصابم خورد شد ....نشد یه بار تو این چند سال سهامداراشو خوشحال کنه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بخدا نمیخاستم روز مجمع بیام چون برگه سهمام دست کارگزاریمه
ولی میام جلو مجمع تا به این اعتصام احمق بگم عرضه نداری برو بمیر بزار ما راحت باشیم
این چه وضعی آخه
من دوسال روی این سهم هستم
بخدا بدهکارم هستم برای این سهم
من چه گناهی داشتم که تویه اوج بی تجربگی این سهم رفت توه پاچه ما
دیگه بخدا هم رویم نمیشه بگم کری برای این سهم بکنه از بس خدا خدا کردم
نظر
نظر