صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • کیان
    کاربر فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۱
    • ۶۳۴

درودبرهمگی

صدرا با ملت چیکار کرده؟ هر جا میری صحبت این خاک بر سر هستش، حیفه اسم به این بزرگی، باید اسمش رو میزاشتن ملا نصرالدین
    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• مهرداد
      عضو عادی
      • دی ۱۳۸۹
      • ۱۷۸

هروقت توخونه بچه ها می گن فلان وسیله رو بخر می گم هنوزصدرا باز نشده حداقل از این لحاظ برامون خوب بوده

امشب من نهایت تلاشمو می کنم این صدرا پایین نره تا فردا توصدر سایت بورسی باشه
      آخرین ویرایش توسط مهرداد؛ ۱۳۹۱/۰۴/۲۱، ۰۱:۱۱.
      خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• مهرداد
        عضو عادی
        • دی ۱۳۸۹
        • ۱۷۸

الان ساعت ۲:۱۲ دقیقه روز چهارشنبه هستش و۱۲۷۵ نفر تو کدال آنلاینند . فکر کنم منتظر ند یه چیزی از صدرا بیاد بیرون
        کم کم منم دارم نگران می شم =((

نظر

• مهرداد
          عضو عادی
          • دی ۱۳۸۹
          • ۱۷۸

اینجوری که بوش میاد خبر آقای نظری در مورد صدرا تو بورکس باید خوب باشه که اینجوری فاراک وفاذر و باصف خرید مواجه کرده .

از ما بهترون می دونن .
          تعدیل مثبت صدرا برای سال ۹۱ می شود آیا :-?

نظر

• felfel
            عضو فعال
            • آذر ۱۳۹۰
            • ۳۷۸

محسن نظرى

شماره عضويت: ۵۷۴۲

عضو شده در: جمعه، ۲۳ مرداد ۱۳۸۸-۹:۳۰

اين هم خبرش

احتمالا برنامه اي كه براي ازبستي ها چيدن براي صدرا هم ميخوان پياده كنن كه انشالله سهامداران در مجمع كاري خواهند كرد كه اين امرهيچگاه به مرحله اجرا در نيايد
            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(۹۸)
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۳۰۵۰۲

مالمیر از احتمال اخراج از بورس خبر داده
              همون خبری که از مدتها پیش میشد حدس زد و انچنان خبر خاص و غیر منتظره ای نبود ولی اینکه محقق بشه یا نه معلوم نیست.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• majidsa
                عضو عادی
                • اسفند ۱۳۹۰
                • ۶۶

صفحه ۸ گزارش ۹۰
                ادعای پروژه خاتمه یافته فاز ۱ پارس جنوبی و مطالبات از شرکت پترپارس
                ادعای صدرا ۱۲۰ میلیون دلار
                و ۲میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان
                و حدود ۱۶ میلیون دلار
                که هنوز پتروپارس استنکاف نکرده
                آقا حمید و دوستان نظرتون چیه؟فکر می کنی می تونه این طلب ها را ثابت کنه و بگیره؟

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۰
                  • ۱۱۶۵

باسلام:
                  دوستان عزیز همانطور که می دانید بنده ناچارا پست زیاد می زنم و خودم هم از اینکه ناچارم وقت دوستان را زیاد بگیرم احساس شرمندگی می کنم ولی از این بابت که شاید توانسته باشم برخی اخبار را به گوش شما عزیزان رسانده باشم احساس رضایت می نمایم .در هر صورت کمال بی ادبی است که پاسخ به دوستان را دریغ نمایم ولی بدانید که بنده همان می کنم که بر آن اعتقاد دارم و همان را هم به شما عزیزان پیشنهاد می دهم . از جناب پریسک عزیز هم تشکر می کنم که همواره بر نظر خودشان که حتما از روی اطلاعات است تاکید می نمایند و این باعث خواهد شد که دوستان با فکر و تلاش برای خرید بهتر اقدام نمایند .در مورد صدرا هم باید بگویم بله بنده تمام گزارش را مطالعه کردم و جز چندتا اشتباه و تغییرات جزئی و صد البته در مورد موارد(موضوعات بحث شده) آورده شده .مغایرتی با اطلاعات قبلی ندیدم و همانطور که قبلا هم گفته بودم مواردی را می دانم ولی نمی گویم چون به مصلحت صدرا نیست و خود صدرا نیز مصلحت نمی داند بگوید (البته دلیل بنده هم همین بود که نمی گفت).بگذریم .دیروز بیش از سه ساعت با مدیران محترم صدرا صحبت کردم .والبته بنده لازم است یک نکته را برای شما روشن کنم و مطمئنا باقی سوالات شما به خودی خود پاسخ داده می شود .دوستان این گزارش :گزارش دفتری است ولی یک سهامدار با گزارشات دفتری کاری ندارد و همانطور که بارها به دوستان گفته ام از روی ای پی اس معامله نکنید .این نکته را هم می گویم که از روی گزارشات دفتری هم معامله نکنید زیرا بازنده اصلی شما خواهید بود .اگر دوستی متوجه منظور بنده نشده به این صورت توضیح می دهم که : شما خانه ای را بیست سال بیش به مبلغ کمی خریده اید ولی آیا امروز آن خانه را به نرخ آجر فرسوده می فروشید یا قیمت گذاری می نمایید و مثال دیگر در مورد جرثقیل هزار تنی که همه بخوبی با آن آشنا هستند .شما می دانید این جرثقیل به قیمت دفتری برابر با هزینه صورت گرفته برای ساخت در دفاتر درج گردیده است و خیلی مسائل دیگر از این قبیل .در هر صورت دوستان عریز بنده نمی گویم نظر مخالف نباشد یا هر گونه بایکوتی صورت نگیرد یا بگیرد ولی بنده می گویم اگر کسی مطلبی می نویسد مطالعه نماید و حداقل از یک جنبه موضوع را بررسی نماید . راستی یک نکته در پاسخ به دوستمان که فرموده بودند از بنده بیشتر به پول علاقه دارند هم بگویم : منظور طیب عزیز این بوده که بنده ریزه گیر درشت ول کن نیستم .و به دنبال صید تپول می گردم .و من الله توفیق .

در اصل توسط alman پست شده است مشاهده پست
                  سلام بر دوستان عزیز آقا حمید و مهرداد خان
                  ممنون از تحلیل دقیق شما، در مورد صدرا با توجه به نظر شما بزرگواران سهم میبایست ۳۳۳تومان زیان اعلام کنه که در نهایت ۱۴۲۶ ریال رو اعلام کردن ،حالا با توجه به اینکه خیلی از دوستان و از جمله خودم ۲ سال سهامدار بودیم و بعضی از دوستان نظرشو اینه که بازم بلند مدت فکر کنید حالا سوال بنده اینه که چرا آقایون همه زیان را یه جا اعلام نکردن ؟ممکنه بقیه زیان رو در آینده ای که مد نظر خودشون هست اعلام کنن و با این روش هیچ سودی به سهامدارا ندن .آیا شما نظر به نگهداری سهم تا چه زمانی دارید؟این آقایون الان با اح ن دوست هستن و وضعیت اینه حالا اگه کسی از رقبای اینا رئیس جمهور بشه وضعیت چگونه خواهد شد.
                  شاد ،سلامت و پر سود باشید
                  در اصل توسط mobin پست شده است مشاهده پست
                  نقل قول از محسن نظری در سایت بورکس:

فردا يكي از مهمترين خبريها درباره صدرا منتشر خواهد شد خبري كه شايد يكي از مهمترين خبرها در تاريخ عمر بازار سرمايه باشد منتظر فردا خواهيم بود...

حمید خان شما اطلاعی دارید؟!

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                  مهمترین خبر فقط میتونه اعلام ورشکستگی باشه تمام ...خبر از این مهمتر برا صدرا نیست ...

خودشون هم می دونن تو پارس جنوبی چه گندی بالا اوردن وحالا موندن چطوری جمعش کنن...

ایمدوارم این اتفاق رخ نده ..
                  آخرین ویرایش توسط hamid۶۷۲۰۰۳؛ ۱۳۹۱/۰۴/۲۱، ۱۰:۴۰.

نظر

• majidsa
                    عضو عادی
                    • اسفند ۱۳۹۰
                    • ۶۶

ادعای پروژه خاتمه یافته سلمان از شرکت پترو ایران
                    صدرا و صف حدود ۷۶ میلیون دلار +۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۰
                      • ۱۱۶۵

باسلام:
                      دوست عزیز این اتفاق صورت نمی گیرد .درسته ماده ۱۴۱ و غیره درج شده است ولی همانطور که خیلی از قوانین اجرا نمی شود اینهم اجرا نمی شود .می فرمایید مانند چی؟مثل قطع کردن دست دزد .و من الله توفیق .

در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پست
                      مالمیر از احتمال اخراج از بورس خبر داده
                      همون خبری که از مدتها پیش میشد حدس زد و انچنان خبر خاص و غیر منتظره ای نبود ولی اینکه محقق بشه یا نه معلوم نیست.
                      آخرین ویرایش توسط hamid۶۷۲۰۰۳؛ ۱۳۹۱/۰۴/۲۱، ۱۱:۲۴.

نظر

• majidsa
                        عضو عادی
                        • اسفند ۱۳۹۰
                        • ۶۶

ادعای پروژه پتروشیمی تبریز
                        ۸ میلیارد تومن که ۱ میلیارد سال ۹۰ گرفتن

ادعای پروژه رشادت
                        ۱۲۰ میلیارد تومن

ادعای پروژه خشت
                        ۲۴ میلیارد که تایید هم شده

ادعای پروژه ارومیه
                        ۲۱ میلیارد تومن تایید شده،منتظر پرداخت
                        ۵ میلیارد تومن منتظر تایید

نظر

• majidsa
                          عضو عادی
                          • اسفند ۱۳۹۰
                          • ۶۶

سلام به همه دوستان و آقا حمید
                          این کشتی ریکمرز ساخته شده؟
                          ارزش آن چقدر است؟

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۰
                            • ۱۱۶۵

باسلام:
                            دوستان عزیز یک خواهش از همه شما داشتم و اونم اینه که اطلاع رسانی بنده باعث نشود که خیالتان راحت شود و به مجمع نیایید و یا در تحقیق خودتان کوتاهی نمایید .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • آبان ۱۳۹۰
                              • ۱۱۶۵

باسلام:
                              دوست عزیز در بازدیدی که از جزیره صدرا داشتیم بقایای این کشتی ریکمرز را هم دیدیم و هرچند که بی ارزش نیست ولی آنقدری هم نیست ودر گوشه ای خشکی قرار گرفته وسعی در استفاده از مواد قابل استفاده آن در جاهای دیگر دارند .ولی به اعتقاد بنده بقایای کشتی ریکمرز را باید در ۱۴۰ میلیون یورو تجهیزات دریافتی که در سال ۹۰ از شرکتهای آلمانی دریافت نموده ایم . دنبال کنیم که آقایان منکر آن هستند (البته در جمعی که با دوستان در ساختمان صدرا با مهندس اعتصام داشتیم ایشان فرمودند عدد نزدیک است به همان کشتی های ریکمرز ).و البته این مبلغ پول خود صدرا بوده که در گذشته زمان قرارداد کشتی ریکمرز برای خرید تجهیزات به حساب آن شرکتها ریخته شده بود و به دلیل فراموشی آقایان در آن حسابها مانده بوده است و کسی هم بوده که می خواسته اسناد این حسابها را هاپولی کند که با عملیات دلیر مردان و البته جیمز باندی خود حراست صدرا دستگیر و برگردانده شده است .الله اعلم . خدا بهتر داند که دلیل آن چه است ولی اعتقاد بنده وسط بودن پای مصلحت مملکتی و مصلحت صدرا در میان است . دوستان خوشحالم که شروع به کندو کاو کرده اید .بگردید می یابید .و من الله توفیق .

در اصل توسط majidsa پست شده است مشاهده پست
                              سلام به همه دوستان و آقا حمید
                              این کشتی ریکمرز ساخته شده؟
                              ارزش آن چقدر است؟
                              آخرین ویرایش توسط hamid۶۷۲۰۰۳؛ ۱۳۹۱/۰۴/۲۱، ۱۱:۱۶.

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • فروردین ۱۳۹۰
                                • ۲۱۲۷

من كه سهامدار نيستم اگه باز بشه يكمي مي خرم اگه هم نشه من و دوستم مي خواهيم بيام خدا كنه راه بدن مي خوام ببينم اين تيم مديريتي چه جوابي دارن به سهامدارانبدن البته من بيشتر به قلي پور نگاه مي كنم بعد از اون به اين درك و فهم مي رسم كه خداوند چرا جهنم و آفريده

جا داره از آقاي نظري به خاطر تلاششون اولا در مورد بانك آرين و دوما در مورد صدرا تقدير و تشكر كنم و ان شاءا.... ايشون بدونه توجه به صحبت هاي ديگران به كارشون در مورد حمايت از سهامدارن جزء با توان بيشتر ادامه دهند خداوند در پناه حق نگهدارشان باشه
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...