...بحث بازار پایه منتفیه...قرار بر حمایته...موثق میگم...
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
همه چيز به مجمع فردا بستگي دارد اگر مثل سال قبل اعتراضات شديد وتاثير گذار باشد شايد بتوانيم بعد از مجمع اين هلو 10 دلاري !!!!!!!!!!!!را به خود خاتم بدهيم تا براي اين سود هنگفت (كلاه برداري از ما)عروسي بگيرند وگرنه نه تنها مدتها بسته مي ماند كه بعد بايد با اين اوضاع گزارش دادن در زير 100 تومان ببينيمش
من تهران نيستم اميدوارم دوستاني كه سهامدار حقيقي واقعي هستند( ونه آنها كه با هم گروهي از حقوقي ها و دار و دسته شان پول مي گيرند تا در اين فروم ها ضمن جنگ زرگري راه انداختن و سر كار گذاشتن سهامداران با اوهام وخيالات، آنها را براي مجمع آرام كنند) در مجمع اگر شركت كردند يك صدا شعار دهند كه گروه انحرافي نوين بايد از صدرا واز سپاه اخراج بشوند
مسولين صدرا ونماد صدرا نماد دهن كجي به سال جهاد اقتصادي وسال حمايت از توليد ملي و سرمايه ايراني
مرگ بر ضد ولايت فقيه
كامل شدن ضرر ما در صدرا يا برگشت حداقل قسمتي از سرمايه مان همه بستگي به فردا دارد
نظر
-
ضمنا اجازه نديد با سود 3 تومان يا هر چيزي مثل اين براي سال 91 گولتان بزنند چون سال قبل ابتدا سود حدود 10 تومان بود اما بعد اين بلا را سر ما سهامداران آوردند و140 تومان ضرر نصيبمان شد وبعيد نيست كه امسال هم اين سناريو اجرا شود وباز همه تقصير ها را گردن دفتر مدير جهاني( جناب شعيب) بياندازند !!!!!!!!
باز صد رحمت به مديران وسهامداران حقوقي قبلي صدرا اگر هيچ غلطي جز ضرر رساندن نكردند حداقل ضرر 140 توماني هم در يك سال نساختند
حالا دارم كم كم درك مي كنم چرا رهير فقيد انقلاب دستور به عدم دخالت نظاميان را در سياست دادند چون نمونه كار اقتصاديشان را در صدرا داريم مي بينيم پس در سياست هم .............
جالب اينجا است كه چند وقت قبل يك سد خراب شد واعلام شد كه كار خاتم بود فورا بيانيه دادند كه ما نساختيم اما در صدرا گند زدند به هر چه سهامداري در بورس است وهزار بار هم نامه زدم واين ور آنور در مطبوعات اقتصادي آمد اما واكنشي نشان ندادند
چرا چون در اين مملكت كسي با روزنامه و خبر اقتصادي عيان كار ندارند بلكه با خبر هاي نهان اقتصادي سود ساز برايشان ،مسولين سر وكار دارند وامثال من هستيم كه دنبال اين گونه خبر هاي دست هزارم هستيم
جالب اينجا است چه رسانه هاي اين ور آب و چه رسانه هاي اونور آب خبر هايي مثل ساخت كشتي و برج وبارو و ..... را در بوق و كرنا مي كنند اما هيچكس برايش ضرر رسيدن به سهامدار اهميت ندارد
يكي نيست بگه شركتي كه ضرر 140 توماني داره ميدهد پس كشتي ساخته شده اش از آن من سهامدار است و با هزينه من سهامدار ساخته شده نه از آن ونزوئلا وكشتي ها بايد تحويل ما سهامداران شود
نظر
-
در خواب ورويا فرو نرويد اين سهم 140 تومان ضرر سال قبل ساخته وبراي امسال هم معلوم نيست كه در آخر سال بيشتر از اين ضرر نسازد
فردا همه چيز بستگي به سهامداران حاضر در مجمع دارد
با 4 تا عكس از پروژه ها وكشتي و 4 تا سند قديمي با امضا اين و آن خام نشويد نشان دهيد اگر آنها پاسدارند ما هم بسيجي هستيم و بي ترمز
نظر
-
با سلام : بله دیشب بنده در جلسه حضور داشتم,که تا ساعت2230 پایان یافت, متاسفانه خبرهای خوشی ندادند که به سمع دوستان برسانم, اینطور که اعتصام می گفت صدرا با مشکلات بسیار عدیده ای مواجه است و سازمان بورس هم مخصوصآ مالمیر خیلی در این خصوص سنگ اندازی می کند.
در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Postبا سلام
شما خبر دارید از صحبتها.
نظر
-
باسلام:
دوستان با توجه به قولی که داده بودم و طبق روال گذشته بنده فقط مطلبی را که از طرق مختلف و مجموعه صدرا بدست می آوردم در اختیار دوستان می گذاشتم و قبل از هر سخنی تاکید می کنم بنده هم یک سهامدارم و از اولین سهامداران صدرا و از کلیه دوستان خواهش می کنم هر گز در نیت خیر بنده شک نکنند .در هر صورت در حال تایپ و ویرایش مطالب دیروز هستم و تمام اطلاعات موجود را و تمام سخنان لازم را سعی می کنم باز گو کنم و پیشا پیش از هر دوستی که از بنده امکان دارد ناراحت شود عذر خواهی می کنم .و قول شرف می دهم تمام واقعیت را باز گو می کنم و بنده را از عواقب آن معذور دارید .و من الله توفیق .
نظر
-
در اصل توسط فشارکی پست شده است View Postاگه بدونی چه کیفی میده صدرا زیر 100 باز بشه:d
انشالله 300 باز بشه شما هم سود کنی>:)
استغفار از گفتن الحمدالله
سري سقطي زاهدي معروف واز بستگان جنيد بغدادي است كه در ابتدا دكاني در بغداد داشت؛ روزي خبر آوردند كه بازار بغداد آتش كرفته وبيشتر دكاكين واماكن كسب واقعه در آن سوخته است ‘سري سقطي از خبر آورنده مي پرسد كه آيا به حجره ما گزندي نرسيده است ؟ وي پاسخ مي دهد كه خير . سري سقطي بي اختيار بر زبانش جاري ميشود كه الحمدالله.بعد از گذشت زماني به خود مي آيد وازگفته خود استغفار مي طلبد. اين گفته وي كه مي گويد: "سي سال است كه از گفتن يك الحمدالله استغفار مي طلبم "ناظر بر اين امر است.شاید این اشعار سعدی نیز بی ارتباط با این واقعه نباشد:
شبی دود خلق آتشی برفروخت
شنیدم که بغداد نیمی بسوخت
یکی شکر گفت اندر آن خاک و دود
که دکان ما را گزندی نبود
جهاندیدهای گفتش ای بوالهوس
تو را خود غم خویشتن بود و بس
پسندی که شهری بسوزد به نار
اگر خود سرایت بود بر کنار
نظر
-
در اصل توسط فشارکی پست شده است View Postتبریک میگم صدرا رفت بازار پایه
این هفته در بارش جلسه میزارن
این انجمن با بورکس و انجمن های دیگه کمی فرق میکنه
از مطرح نمودن صحبت ها و خبر های بی اساس و بی پایه خواهشا خود داری نمایید
با تشکر
@};-(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز دیشب از ساعت 18 در مجمع بودیم و تا بعد از ساعت 22 شب هم به بحث مشغول بودیم و بعد از آنهم لختی با سه مدیر بطور خصوصی صحبت کردیم و بنده حتی دیر تر از همه از ساختمان خارج شدم و خدا شاهد است که تمام تلاشم را کردم تا حرف خودم را در گوش آقایان فرو کنم و برای دوستانی که حوصله خواندن کلیه مطلب را ندارند اول یک مختصر توضیح می دهم سپس در پستهای بعدی از جنبه های مختلف به بحث در مورد نتایج بدست آمده خواهیم نشست .ابتدا بنده خدمتتان عرض کنم به هیچ وجه قصد ندارم که باعث شوم شما ساکت شوید و پیگیر نباشید بلکه بر عکس مانند همیشه می خواهم که حضوری فعال و با درایت داشته باشید .خب آن خلاصه این است که بنده تمام تلاشم را کردم و دوستان نیز هر کدام براساس نظریه خود تلاش کردند به نوعی حرفی بشنوند که باعث دلگرمی شود ولی فقط در اواخر مجمع مهندس اعتصام پس از کلی تو سر مال زدن فرمودن : ما با دوتا سند مشکلمان حل می شود (البته منظور ایشان سند ساختمان اصلی و سند جزیره بود)و سپس فرمودند صدرا سهمی ناشناخته است و ممکن است روزی راه صد ساله را یک شبه برود و ممکن است روزی یک شبه صد سال به عقب برگردیم .
در هر حال بنده از این ساده تر و خلاصه تر صفر تا صد صدرا را از منظر جناب مدیر نمی توانم به تصویر بکشم .ولی دوستان عزیزی که می خواهند ریز مطالب مجمع را در جریان قرار گیرند می توانند تا ساعتی دیگر پست بعدی را مطالعه نمایند .
راستی در مجمع برخی دوستان به بنده فرمودند این و من الله توفیق بدجوری رو اعصابشون است .آخه نمی دونم مشکل از بنده است یا ..............ولی شما را به خدا این اعتقاد بنده است لطفا تحمل کنید .
یک توضیح دیگر اینکه یکی از دوستان در مجمع به بنده گفت چرا اینقدر مودب هستم و قدری پرخاشگری کنم .بنده در پاسخ کفتم بله شما یک روی سکه را دیده ای . در پشت سر . همه می توانند هر حرفی بگویند وکسی نیست که در مقابل او در آید ولی حالا آقایان هستند شما یکی بگو بنده دوتا خواهم گفت .اگر مردی شروع کن تا ببینی کم نمی آورم ولی آیا شما جگر چنین کاری را داری تا بنده پشت سرت باشم .و من الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/16, 14:02.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postدوست عزیز خواهشا کمی مراعات نمایید
این انجمن با بورکس و انجمن های دیگه کمی فرق میکنه
از مطرح نمودن صحبت ها و خبر های بی اساس و بی پایه خواهشا خود داری نمایید
با تشکر
@};-
الان هم میگم صدرا میان مدت زیر 100 هستش
قراره جلسه ای درباره صدرا بزارن که بره بازاره پایه یا نه
نظر
-
صدرا سهمی است که کسی از فردای ان خبر نداره این سهم یک سهم صدر درصد سیاسی است و هیچ حقیقی وحقوقی از ان خبر دقیقی نداره واز اینکه شما ادعا کنی و خودت هم تایید کنی میشه همان روباه .........دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
صدرا سهمي هستش كه از لحاظ بنيادي هيچي توش نيست و حرفي براي گفتن نداره
سهامدار عمدشم قسطي 100 تومن خريدتش كه ادعا كرده حاضره كله سهامشو پس بده اگر باز شد و خواستن حمايت كنند فقط بفروشيد
تو اين بازار سهامهاي به مراتب بهتري هست نسبت به صدراالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز اکنون شرح جلسه را به حضورتان می رسانم .پیش از شروع مجمع بنده از دوستان خواستم که سر وشکلی به سوالات خود بدهند تا وقتی مسئولین آمدند و جلسه رسمی شد بصورت معقول پیش رویم و بتوانیم نتیجه مطلوب بگیریم که معلوم شد هیچ توافق وجود ندارد . سپس با آمدن مهندس اعتصام و مهندس قلی پور و مهندس جلیلی و حضور حاضرین سهامدار و خانم احمدی و دو مهندس دیگر که تا پایان کلامی نگفتن جلسه آغاز شد . اولا که جلسه بدون هر گونه تشریفاتی بر گزار شد و دریغ از حتی بسم الله . در شروع مهندس پرسید شما می پرسید یا من توضیح بدهم بعد اگر برای شما سوالی پیش آمد سوال کنید ؟ دوستان گفتن ما می پرسیم ولی هیچ نظمی در کار نبود و فقط وقتی کسی مطلبش را آغاز می کرد دیگران گوش می کردند تا زمانی که حوصله شان سر می رفت ودر وسط حرف یگران می پریدند .ولی انصافا سوالات در مجموع بد نبود ولی همگی قابل پیش بینی بود .البته بنده سوال و جواب را بدون در نظر گرفتن ترتیب و بر اساس چیزی که در یاداشتم است می نویسم .1- یکی از سوالات بنده ؟ چرا هر زیانی در جای خودش و در سال خودش نیست واین یک تخلف است شما همه را در سال 90 جمع کردید و باید هر زیانی به سال تحقق خودش بر گردد و مدیر وقت پاسخگو باشد و در صورت لزوم محاکمه شود .پاسخ : پاسخ درستی به مطلب داده نشد و یک سری سخن بیهوده فرمودند که انگار هیچ قصدی در انجام این امر ندارند .بنده که قانع نشدم .2-مالکیت سهام آذراب چرا در صدرا 11.95 ثبت شده در حالی که در خود آذراب 27.39 می باشد؟ پاسخ مهندس قلی پور این بود که بخشی از سهم فاذر را به صف فروختیم ولی آنها می گویند در کار تاخیر بوده و می خواهند سهم را پس دهند ولی چون ما این موضوع را قبول نداریم آن بخش فروخته شده را از حسابهای خودمان خارج کردیم تا سندی دال بر موضوع نباشد .(تا نظر شما چه باشد)3- سوالی که بنده بارها تکرار کردم و پاسخ ندادند البته پاسخ آنر گرفتم ولی در آخر مجمع اونم جواب به صورت مشروط و بدون عواقب برای پاسخ دهنده .چرا داراییها بر اساس ارزش دفتری مورد محاسبه قرار گرفته است و از گفتن ارزش روز آن خودداری می کنید ؟ پاسخ همان قضیه بماند برای وقتش و سند نداریم چطوری بگیم و به ضرر سهامدار است و غیره .(شما پاسخ این سوال را در نکته : شاید صدرا یک شبه راه صد ساله برود . ببینید) 4- در خواست خیلی از دوستان داشتن یکی دو نماینده حقیقی در هیئت مدیره .پاسخ : بی توجهی به سوال در تمامی موارد 5- چرا 68% هزینه ها به مقدار زیان هر سهم 1141 یکجا آمده و کمترین توضیح ممکن در مورد آن داده شده است .پاسخ :سوال خوبی کردید . شما در پایان بمانید مهندس قلی پور توضیح می دهد .6- پنجاه سال حق سر قفلی کشتی سازی به کجا کشیده ؟ پاسخ :آن مرحوم مالک ظاهرا چشم داشتی نداشته ولی پسرش از آمریکا آمده وکیل گرفته و ما هم در صدد خریدیم تا ببینیم به توافق می رسیم .(مثل اینکه آقا فراموش کرده قبلا چی گفته بوده و حالا چه می گوید)7-خب شما برای گرفتن سند مایملک صدرا چه کرده اید ؟ ما در تمام سطوح تا ریاست جمهوری حتی رهبری رایزنی کردیم ولی فعلا که هیچی(نظر بنده اینست که سند را از ثبت اسناد می گیرند و صد البته با اسنادی که بر اساس آن زمین را در تملک گرفته اند حالا در شرکتی که موتور کشتی پیدا می شود چه اشکالی دارد چندتا سند هم گم شود .به نظر شما چی عیب دارد .حتما پاسخ می دهید عیب ندارد و اگر اسناد شما گم شده باید بری از رهبر سندش را بگیری ) .8-بنده پرسیدم (البته پاسخ آنرا می دانستم ولی خب پرسیدم) آیا این مایملک و یا حتی تجهیزات در دفاتر شما به ثبت رسیده که حقوق صاحبان سهام شفاف سازی شده باشد .پاسخ مهندس اعتصام نه ! سند که نداریم چی در دفتر ثبت کنیم (آقا به روی مبارک خودش هم نیاورد که در مورد داراییهای صحبت می کند که چند برابر زیان حاصل شده می باشد).اجازه دهید یک مقدار نفس بگیرم . و من الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/16, 15:07.
نظر
نظر