صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alman
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 85

در اصل توسط rasolosar پست شده است View Post
    از دوستان درخواست دارم به نظر سنجي زير با دليل و منطق جواب بدن تا به يه جمع بندي كلي برسيم:

* به نظر شما چه قيمتي براي بازگشايي و يا توافق احتمالي براي صدرا مناسب مي باشد؟
    1- بين يكصدو بيست تا يكصدو پنجاه تومان
    2- بين يكصد و پنجاه تا دويست تومان
    3- بين دويست تومان تا سيصد تومان
    4- بالاي سيصدو پنجاه تومان
    من با گزینه 4 موافقم چون خیلی از سهامدارا در 420 تومن خریدن و 2 سال هم خواب سرمایه داشتن و از طرفی اینا میخوان تنها خوری کن .

نظر

• sarcheshmehpour
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 284

از دوستان درخواست دارم به نظر سنجي زير با دليل و منطق جواب بدن تا به يه جمع بندي كلي برسيم:

زیر 200 تومان بنده تو ضرر هستم ! متاسفانه، حجم بالای 200 هزار تا دارم!!!!
      در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

شنیده ها و خلاصه ای از مجمع صدرا تا این لحظه از نمابورس:

مجمع صدرا با حواشی و اعتراض سهامداران آغاز شده است اما به نظر نمی رسد هیاهو و اعتراض سهامداران راه به جایی ببرد.

صدرا خواستار خروج از تابلوی بورس است و این در خواست را چند ماه پیش به سازمان داده است و مصرانه بر آن اصرار دارد اما سازمان به خاطر تاثیر بد آن بر روی بازار کاملا" مخالف است.

سازمان خواستار بررسی صورتهای مالی و روند تهیه آن توسط کارشناسان خود است اما صدرا مخالف اینگونه بررسیهاست.

هنوز هیچ گونه قولی مبنی بر حمایت از سهم داده نشده و اراده ای مبنی بر آن هم دیده نمی شود

به نظر می رسد مسولان صدرا با در پیش گرفتن اینگونه اقدامات (اعلام زیان بالا، عدم همکاری با سازمان بورس و...) به دنبال خروج از بازار سرمایه هستند.
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مهرداد
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 178

من یکی 400 تا بهم انداختن به کمتر از 420 هم رضا نمی دم می خوام یه لکسوس rx350بخرم . باور کنید هروقت می بینمش آه می کشم واشک توچشام حلقه می زنه می خوام از ته دل گریه کنم ولی یه چیزی از پشت بهم سقلمه می زنه می گه گریه نکن تو یه مردی مرد که که گریه نمی کنه .
          هر شب خواب می بینم سوار لکسوسم و دارم می رم عسلویه از پروژه های پارس جنوبی بازدید کنم . بعد نصف شبی هراسون و شر شر عرق از خواب بیدار می شم . :( بعد هرشب گریه می نوشم ( فرو می خورم اشکهایم را )

اعتصام امیدوارم یه روز تو بیابون پنچر کنی ونه زاپاس داشته باشی نه جک بعد من از کنارت ردبشم و بهت نیشخند بزنم .:D

خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
            من یکی 400 تا بهم انداختن به کمتر از 420 هم رضا نمی دم می خوام یه لکسوس rx350بخرم . باور کنید هروقت می بینمش آه می کشم واشک توچشام حلقه می زنه می خوام از ته دل گریه کنم ولی یه چیزی از پشت بهم سقلمه می زنه می گه گریه نکن تو یه مردی مرد که که گریه نمی کنه .
            هر شب خواب می بینم سوار لکسوسم و دارم می رم عسلویه از پروژه های پارس جنوبی بازدید کنم . بعد نصف شبی هراسون و شر شر عرق از خواب بیدار می شم . :(

یحتمل این عرق هم به خاطر گرمی هوای عسلویه هستش:d

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

آقا چرا ارزون میفروشین؟!
              یه دوستی اینجا میگه تا سال 94 ارزش هر سهم 10 دلاره!
              و میخواد حقیقیها هم یه کرسی تو هیات مدیره این شرکت داشته باشه.
              یه لطفی بکنه بیاد هر سهم صدرا رو فقط 20 سنت بخره . هم تو هر سهمی که میخره 9 دلار و 80 سنت سود بزنه به جیبش! و هم اینکه با این خریداش میتونه خودش بره جزو هیات مدیره بشه و مشکلات سهم و مملکت رو حل بکنه!
              اجر اخروی و دنیوی هم داره این کار!
              نمیدونم چرا جدیدا اونایی که بلند مدت کار میکنن(مثلا 4 ساله!!!) بیشتر از بقیه نگرانن و مطلب میزنن;)

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

اينكه شركتي وابسته به سپ.... مي خواهد از بورس برود آنهم شركتي در حد وتوان صدرا يعني افراد موجود در هيات مديره اين سهم توانايي ولياقت درك وهمراهي در كنار عده اي از مردم كشورشان را نداشته اند و چون متاسفانه اين افراد وابسته به سپ... هستند اين را مي شود تعميم داد به بدنه سپ.... كه اين با آن سپ.... وبسي.. مردمي خودجوش سال هاي جنگ هم خواني ندارد اميدوارم عقلايي هنوز وجود داشته باشند كه جلوي منغعت طلبي و اشتباهات گروهي ديگر را بگيرند .

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  بنده همین حالا از بیمارستان برگشتم لطفا یکنفر نتیجه نهایی را بگوید .و من الله توفیق .

نظر

• shilshil2002
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 47

مجمع نیستم دکتر صبح میخواستم بیام ولی 8 یه کار واجب پیش اومد نتونستم بیام
                    کسی که زبون داره اونجا و میتونه حرف بزنه همین قیمت توافقی و میانگین 4 ساله بگیرن بهترین ایدست پیشو بگیره والا ول معطلیم

آقا فری عزیز، باور کن با وجود اینکه 60 میلیون تومانم توی صدرا گیره و حسابی تو ضررم ولی از این مکالمه شما و دکتر مهربان کلی خندیدم. یعنی واقعا ول معطلیم

نظر

• komiser
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 44

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      بنده همین حالا از بیمارستان برگشتم لطفا یکنفر نتیجه نهایی را بگوید .و من الله توفیق .
                      ..............:-&

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

نتيجه اين شد كه يك مجمع فوق العاده بذارن قيمتي براي خريد تعيين بشود و سهام سهامدارا رو جمع كنند اينطور كه من فهميدم خيلي حال بدن با همون قيمتهاي بسته شده بازارگرداني كنند يا نهايتا 100 تومان اسمي...
                        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• سیروس
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 46

سلام دوستان
                          برادران سپاه از همون ابتدا با برنامه شروع به تبلیغات منفی برای صدرا کردند. جالب اینجاست با پروژ ه های چند میلیلارد دلاری معلوم نیست سودشون کجا میره چی می شه. به خاطر همین جلوی حسابرسی رو می گیرن. با توجه به اینکه این شرکت سوددهیش شروع شده اونا قصد دارن از دست مردم در بیارن. نباید با اونا موافقت بشه. تنها کاری که دوستان باید انجام بدن اینه که به سازمان بورس فشار بیارن تا اموال ، دارایی ها و پروژه های صدرا مورد حسابرسی قرار بگیره. تمام مملکتو دارن مصادره می کنن. یه وقت دیدین ما رو هم فروختن.

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز : منظور این دوست عزیز بنده هستم . وخب هنوز هم بر همان اعتقاد .و بخدا قسم می خورم هر چه که نوشتم صحیح است و اگر یادتان باشد نوشته بودم این شرکت 1200 میلیارد تومان ضرر دارد و هنوز کو این عدد یعنی هشت برابر ارزش شرکت زیان ؟ ولی شما فقط ارزش ده دلاری شرکت را دوست داشتی ببینی و فقط هم از همین مسئله سوال می کردید ولی عزیز دل برادر هنوز هم می گویم ارزش شرکت صدرا اگر این آقایان موفق به خروج شما از سهم نشوند در سال 94 ده دلار است .و شما در حال بازی خوردن توسط مافیای ارتش دشمن هستید که در هشت سال دفاع مقدس نتوانستن به داخل کشور نفوذ کنن ولی متاسفانه این ارتش نامرئی اکنون به دستاوردهای خوبی رسیده است مانند تصرف خرمشهر و حصر آبادان ولی برادر محترم انشاالله اگر جوانان امروز در اقتصاد همان جوانان رزمنده دیروز باشند هم حصر را می شکنیم و هم خرمشهر را آزاد می کنیم و شاید به فاو هم وارد شدیم و امیدوارم اینبار فرماندهی نباشد که بیاید کلید تمام خودرو ها (بیش از هفتصد خودرو) را از دست افراد بگیرد و سپس حمله صدام آغاز شود(نکته مهمی که باعث از دست رفتن فاو شد) .البته بنده به چهره هر کدام از آقایان نگاه می کنم جز مرد خدا نمی بینم ولی در عجب هستم که این ارتش نامرئی چه دستی و در چه آستینی دارد و اگر بتوانیم به امید خدا دشمن را بدرستی بشناسیم مقابله با او آسان خواهد بود .و من الله توفیق .

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            آقا چرا ارزون میفروشین؟!
                            یه دوستی اینجا میگه تا سال 94 ارزش هر سهم 10 دلاره!
                            و میخواد حقیقیها هم یه کرسی تو هیات مدیره این شرکت داشته باشه.
                            یه لطفی بکنه بیاد هر سهم صدرا رو فقط 20 سنت بخره . هم تو هر سهمی که میخره 9 دلار و 80 سنت سود بزنه به جیبش! و هم اینکه با این خریداش میتونه خودش بره جزو هیات مدیره بشه و مشکلات سهم و مملکت رو حل بکنه!
                            اجر اخروی و دنیوی هم داره این کار!
                            نمیدونم چرا جدیدا اونایی که بلند مدت کار میکنن(مثلا 4 ساله!!!) بیشتر از بقیه نگرانن و مطلب میزنن;)
                            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/17, 13:25.

نظر

• خصدرا
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 27

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                              باسلام:
                              لپ كلام: قرار براين شده كه يه مجمع فوق العاده تشكيل بشه و راجع به موندن تو بورس و يا رفتن از بورس تصميم بگيرن و اگه قرار بر رفتن هست تو اون مجمع بر سر يه قيمت با سهامداراتوافق كنن سهم همه رو بخرن...

نظر

• کورش
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 42

دوست من مشکل برادران ماسهامداران غیرخودی می باشیم.سودتنهاخاص برادران می باشد درواقع
                                برادران گرامی به حساب وکتاب پس دادن عادت ندارند خصوصا به ماسهامداران نامحرم وغیرخودی
                                چاره کار همانطوریکه درمجمع فرمودند خروج داوطلبانه ویا اخراج صدراازبورس می باشد.....
                                حق وحقوق سهامدارکیلویی چند ....نمی دانم دراین مملکت آیاقانون ویامرجعی جهت رسیدگی
                                به این بازی کثیف وجودداردیاخیر....مرجعی که بتواندآقایان رامجبوربه پاسخگویی نماید...

نظر

در حال کار...
                                X