صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کورش
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 42

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوستان عزیز خبرهای رنگارنگ شما را از تلاش وا ندارد .اگر موافق هستید .یک قرار برای فردا در سازمان بورس یعنی میدان ونک -ملا صدرا شماره 13 بگذاریم .به نظر بنده برای ساعت 12:30 خوب باشد .تا انشاالله با مهندس مالمیر به صحبت بنشینیم .در صورت موافقت دوستان که فکر کنم 7 یا هشت نفر کافی باشد .بنده و آقا وحید هم خواهیم آمد . خواهشمند است کسانی که قدم رنجه می نمایند اعلام کنند.البته دوستان راه دور بهتر است به دلیل هزینه بالای ایاب و ذهاب منتظر بمانند برای موقعه ای که مجمع فوقالعاده می گذارند .و من الله توفیق .
    دوستان متاسفانه محل اقامت من درشهرستان می باشد ولی سایردوستانی که درتهران اقامت دارند ودرساعت پیشنهادی آقاحمید
    امکان حضوردارند حتما هم به جهت دفاع ازسرمایه خودوهم دردفاع ازموجودیت خودبه عنوان انسان دارای شعور(که توسط نامدیران صدرا)
    موردانکارقرارگرفته با هماهنگی یکدیگر دیداری بامالمیر ودیگرمدیران موثر دربازگشایی صدراداشته باشند...
    بایدازهرامکان وفرصتی درجهت رمزگشایی ازصدرااستفاده کرد.
    آخرین ویرایش توسط کورش؛ 2012/07/24, 14:12.

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

لطفا به سايت زير برويد واعتراض خود را بگذاريد حتما بنويسيد صرفا جهت اطلاع
      خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

لطفا به سايت خبرنگاران جوان برويد شايد چند پيام باعث توجه گردد
        پل ارتباطی با مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان جهت ارسال سوژه‌ها

خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها

نظر

• soheile60
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 28

با سلام به آقا حمید عزیز
          طاعات قبول حق . بنده آماده هستم. اگر قطعی شد لطفاً اطلاع دهید. یاعلی مددی

نظر

• soheile60
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 28

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
            لطفا به سايت زير برويد واعتراض خود را بگذاريد حتما بنويسيد صرفا جهت اطلاع
            http://www.iribnews.ir/suggestion.aspx
            اگر برادران عزیز تصمیم گرفتند که خبرهای بد رو با خبر های خوبی که تا حالا به زبان نیاوردند ولی برای سهامداران واقعی صدرا مثل روز مشخص هستند خنثی کنند پس باید تا می تونیم این تضاد در گزارش دهی و واقعیت رو بزرگ نشون بدیم تا اون تعداد فعال بازار که در ارزشمند بودن این سهم شک دارند متوجه بشند. خدا رو چه دیدی شاید از زیر زبون برادرا در بره بگن ما بزرگترین کشتی ساز آسیا، اروپا و آسیا بلکه در سطح دنیا هستیم یا می خواهیم بشیم.یا علی مددی=p~

نظر

• ناظم
              عضو فعال
              • May 2011
              • 508

جناب حمید خان من هستم اگر قطعی شد ساعتی که باید آنجا باشیم و مکان آنرا قید کنید

نظر

• به امید رشد
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 106

با سلام
                دوستان من واقعا درگیر پایان نامه کارشناسی ارشدم هستم

صبح می روم و حدود 6بر می گردم خوابگاهی که با اینکه دانشگاه دولتی است خودمان برای خودمان با تنی خسته افطاری و سحری درست می کنیم
                چه می شود کرد دولت خدمت گزار است دیگر. بگذریم...
                من یه پیشنهاد داشتم. از دوستانی که قابلیت تهیه گزارش تصویری حتی به اندازه چند دقیقه دارند (مخصوصاً آنهایی که قابلیت کار با برنامه های میکس را دارند) خواهش می کنم فیلم کوتاهی در مورد وضعیت صدرا و بی لیاقتی مسئولان تهیه کنند و آن را در سایت های ماهواره ای که واقعاً تشنه چنین خبرهایی هستند بگذاریم تا آقایان بدانند که سرمایه خود را مثل خودشان با رانت بازی و ... به دست نیاورده ایم
                دوستان لطف کنند در صورت امکان فیلم یا حتی گزارش رو تهیه کنند، زحمت فرستادنش با من. با اینکه از مسئولین که در شبکه های ماهواره ای کار می کنند واقعا بدم می آید و اعتقادی به نظام فکریشان ندارم اما چاره چیست باید آبروی چنین مسئولان بی لیقاقت در صدرا را برد
                همچنین دوستان یه ایمیلی در مورد وضعیت صدرا و چگونگی بی لیقاتی و بالا کشیدن سرمایه سهامداران را بسازیم تا می توانیم برای دیگران بفرستیم تا این مسئله به مسئله ای ملی تبدیل شود
                دوستان خواهشاً همکاری کنید
                ضمناً از جناب وحید و سایر دوستانی که زحمت پیگیری سهام را به عهده گرفته اند صمیمانه سپاسگزاری می کنم
                امید آن دارم که زندگی شخصیتان مالامال از شادی و نشاط باشد
                به امید روزهای خوش
                آخرین ویرایش توسط به امید رشد؛ 2012/07/24, 17:25.

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 508

دوستان اگر قرار شد فردا هم به میدان ونک ونزد مالمیر برویم حتما مرا با خبر سازید

نظر

• آرش 64
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 234

غیرت نیشابوری داریم
                    پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                    راه ارتباطی 09196910020

نظر

• majidsa
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 66

مدیرعامل صدرا گفت: معتقدیم با ساخت اولین نفتكش در منطقه خاورمیانه بزودی شاهد پیشنهادهای گسترده برای ساخت شناور در شركت صدرا باشیم.

به گزارش مارین نیوز، مهدی اعتصام در حاشیه مراسم به‏آب‏اندازی اولین نفتکش ساخت ایران به خبرنگاران گفت: ساخت كشتی های نفتكش افراماكس توسط متخصصان ایرانی در شرایط ناعادلانه تحریم، كار بزرگی است كه نشانگر توان، علم و پشتكار متخصصان جمهوری اسلامی ایران برای نیل به خودكفایی و صادرات است.

وی افزود: با وجود توانایی‏های بالا، هم‏اكنون اعتماد كافی برای سفارش ساخت كشتی به صدرا در داخل وجود ندارد. این درحالی است كه كشور ونزوئلا ساخت چهار كشتی نفتكش افراماكس را به این شركت سفارش داده كه اولین آن به آب انداخته شد و مابقی نیز در دست ساخت است.

مدیرعامل صدرا با اشاره به اشتغالزا بودن صنعت كشتی‏سازی در كشور گفت: هم‏اكنون میزان اشتغال مستقیم در كارخانه کشتی‏سازی صدرا در بوشهر 2000 نفر است.

وی در ادامه تأکید كرد: با توجه به نفتی بودن كشور، نیازهای ویژه‏ای از جمله به شناور پالایشگاهی برای شمال و جنوب و شناورهای مخازن ذخیره وجود دارد كه زیرساخت‏های آن در صدرا موجود است.

مدیرعامل صدرا اضافه كرد: برای استفاده از محصولات ساخت ایران در حوزه كشتی‏سازی، در استان بوشهر بین 60 تا 100 حرفه صنعتی می‏تواند ایجاد شود كه نقش ویژه‏ای در اشتغال مستقیم و غیرمستقیم دارد.

گفتنی است، نخستین كشتی نفتكش 113 هزار تنی (افراماکس) ساخت ایران با پیشرفت 94 درصد روز گذشته در مراسمی با حضور مسؤولان محلی استان بوشهر به آب انداخته شد. این كشتی دارای 250 مترطول، 44 مترعرض، 21 مترارتفاع و ظرفیت 113 هزار تن با آب خور 8.14 متری و سرعت 16 گره دریایی است كه برای اولین بار در منطقه خاورمیانه ساخته میشود. این كشتی دارای 21 هزار تن وزن و توانایی حمل 750 هزار بشكه نفت است كه برای ساخت آن 328 كیلومتر جوشكاری و 56كیلومتر لوله‏كشی انجام شده است.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز شما اشتباه می کردید و هنوز هم در اشتباه هستی . به چند دلیل 1- اولا همیشه می گفتم که صدرا 1200 میلیارد زیان انباشته دارد . وهنوز 500 میلیارد آن رو شده است 2- چندین بار گفتم با برنامه خرید کنید و هرگز روی سهم کوتاه مدت فکر نکنید 3- چندین بار گفتم سال 94 را برای فروش سهم در نظر بگیرید 4- چندین بار گفتم کسانی که صدرا را برای ای پی اس91 و یا 92 می خرند سریعا از سهم خارج شوند 5- تازه مگر بنده هر روز تکرار نکردم سود و زیان شما از آن خودتان است و باید خودتان تصمیم بگیرید 6- بنده هنوز هم به مطلبی که گفتم یعنی صدرا سال 94 ده دلار اعتقاد دارم. درضمن بنده برای صحبت با جناب مهندس مالمیر فردا یعنی چارشنبه 91/05/4 راس ساعت 12:30در محل میدان ونک -ملاصدرا -شماره 13 انشاالله خواهم بود و البته صبح سعی می کنم با بورس تماس بگیرم و بگویم که عده ای سهامدار صدرا می خواهیم بامهندس مالمیر صحبتی داشته باشیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط آزادی پست شده است
                        سلام 35 میلیمتری عزیز.منو یادت که میاد؟همه دروغهای تو و حمیدhamid 672003 رو رو میکردم.از موقعی که نبودم چند نفرو تا حالا با تبلیغاتت بدبخت کردی.یادته اون موقع که خودم صدرا داشتم و لی به همه توصیه میکردم من تو باتلاق گیر کردم ولی شما صدرا نخرید؟یادته چه قدر بهت میگفتم با تبلیغات الکی تو و اون حمید مردمو بدبخت نکنیین؟؟؟ پستهای منو با آیدی vahidshakib بیار بالا اگه مردی منم از امروز شروع میکنم به بالا آوردن پستهای چند ماه پیش تو که تازه واردها تو و اون حمید رو بشناسن.
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/24, 18:43.

نظر

• آرش 64
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 234

در کشور های دیگه مقداری از آسایششون کم میشه می ریزن تو خیابون ما که سرمایه هامون با دزدی دیگران داره نابود میشه چی..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                          راه ارتباطی 09196910020

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                            باسلام:
                            دوست عزیز شما اشتباه می کردید و هنوز هم در اشتباه هستی . به چند دلیل 1- اولا همیشه می گفتم که صدرا 1200 میلیارد زیان انباشته دارد . وهنوز 500 میلیارد آن رو شده است 2- چندین بار گفتم با برنامه خرید کنید و هرگز روی سهم کوتاه مدت فکر نکنید 3- چندین بار گفتم سال 94 را برای فروش سهم در نظر بگیرید 4- چندین بار گفتم کسانی که صدرا را برای ای پی اس91 و یا 92 می خرند سریعا از سهم خارج شوند 5- تازه مگر بنده هر روز تکرار نکردم سود و زیان شما از آن خودتان است و باید خودتان تصمیم بگیرید 6- بنده هنوز هم به مطلبی که گفتم یعنی صدرا سال 94 ده دلار اعتقاد دارم. درضمن بنده برای صحبت با جناب مهندس مالمیر فردا یعنی چارشنبه 91/05/4 راس ساعت 12:30در محل میدان ونک -ملاصدرا -شماره 13 انشاالله خواهم بود و البته صبح سعی می کنم با بورس تماس بگیرم و بگویم که عده ای سهامدار صدرا می خواهیم بامهندس مالمیر صحبتی داشته باشیم .و من الله توفیق .
                            ....منزل من تو همون ملاصدراست...احتمال داره که منم بیام...حمید جان یه اماری از فرمت قیافه اتو لباس پوشیدنت بده اومدم اونجا بشناسمت....اشتباهی شهیدت نکنم...
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• رامین آرتی
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 80

مهربان جان
                              تنها شخصی که هم حمید رو دیده هم تصویر شما را دیده منم .....

فقط ساعت یک میتونم بیام ......

اینم بگم که حاج حمید رو تا ببینی میشناسی نیازی نیست که مشخصات بگیری ....
                              بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                              مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                              همان جا............
                              کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                              زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post
                                مهربان جان
                                تنها شخصی که هم حمید رو دیده هم تصویر شما را دیده منم .....

فقط ساعت یک میتونم بیام ......

اینم بگم که حاج حمید رو تا ببینی میشناسی نیازی نیست که مشخصات بگیری ....
                                ...تصویرو دیدی دست از ترنج باز نشناختی اصل جنسو ببینی چیکار میکنی...:d
                                ...رامین جان...بهتره چند نفر ورزیده و مغز خراب حضور داشته باشند فکر میکنم که دستاورد بهتری داشته باشیم....از این همه سهامدار صدرا که هرروز تو تاپیکهای صدرا سینه چاک میدنو هل من مبارز میکنن و توان بلند شدن از پای کامچیوتر رو ندارن و همه رو به همه چی متهم میکنند 4 نفر نیست که بخواد فردا بیاد یه بار هم که شده یه جمع متشکلی یه حلقه بهم فشرده ای از افراد یکدل و مخلص تشکیل بدیم ..متاسفم براتون...بازم گلی به گوشه غیرت حمید من الله توفیق...
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X