صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mforouzani
    عضو جدید
    • Jun 2011
    • 5

سلام به همه عزيزان صدرايي مخصوصآ حميد آقاي گل

طي تماس تلفني خدمت حميد عزيز گفتم که هر وقت ايشون فرمايش بدهند بنده هم از شيراز ميام تا افتخار همراهي با ديگر عزيزان رو داشته
    باشم که البته ايشون گفتند فعلا نيازي نيست انشااله با حضور پررنگتر عزيزان در جلسات آتي و هماهنگي قبلي که بازم زحمتش برا حاج
    حميد عزيز هست شاهد نتايج مثبت و خبرهاي خوب باشيم اگر لازم بود من هم در خدمتتون هستم
    حميد خان از تو به يک اشاره . . . . .:x

نظر

• mehdi9990
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 150

سلام آقا من هم از اراک اعلام آمادگی میکنم هروقت بخواهید بصورت گروهی به هرجا جلو شرکت صدرا (سلسله جنبان دزدان دریایی )و یا تالار بورس حضور یابید در خدمتیم فقط به نظرم لازم است یکی از دوستان به عنوان لیدر برنامه ریزی اینکار را بکند و به یک شکلی شماره موبایل دوستان سهامدار را داشته باشه تا با ارسال پیامک همه مطلع شوند زیرا ممکن است از طریق سایت مطلع نشوند ضمن آنکه لازم است به سایتهای تالار بورس و بورکس هم اطلاع داده شود تا همه یکپارچه عمل کنیم تا آنجا که من اطلاع دارم سایت خیلی از سهامداران عضو سایتهای تالار بورس و بورکس هستند و لازم است با درج فراخوانی بصورت همزمان در هر سه سایت جمع کثیری از سهامداران را با خود همراه کنیم یا علی مدد .

نظر

• mahfirouzi
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 26

با سلام به همگی دوستان
        من هم بی اطلاع بودم چون خیلی وقته که به سایت سر نزدم . در هر صورت من و چند تا از دوستان همراهیم. یا علی

نظر

• shokouhi
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 65

من مجددن پیشنهاد می دهم،یک نفر را که بقیه قبول دارند
          مثل حاج حمید یا دکتر مهربان اعلام آمادگی کنند
          تا دوستان از طریق پیام خصوصی شماره همراهاشون یا ایمیل ها را بدهند
          تا در موقع لزوم با اس ام اس یا ایمیل جهت گردهمایی اطلاع رسانی گردد
          تا دوستان بیشتری بتوانند در این امور مشارکت داشته باشند
          از حسن نیت تمامی دوستان نیز کمال تشکر را دارم

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3030

املایی

در اصل توسط komiser پست شده است View Post
            سلام طیب جان
            شبت بخیر و طاعات و عباداتت قبول درگاه الهی
            ممنون از محبت و احساس مسئولیت وافری که داری
            امامتاسفانه اخباری که آقای hooh در سایت تالار بورس و دیگر سایت ها منتشر می کند با حقایقی که از این شرکت بر روی کدال قرار گرفته فاصله بسیار زیادی داره و بیشتر به رویا شباهت داره تا واقعیت( حداقل که در حال حاضر گزارش صدرا داره اینو می گه)
            لذا از شما بزرگوار تقاضا دارم با توجه به اعتباری که در میان اعضای تالار دارید از مطالب اینگونه افراد تعبیر مثبت به عمل نیاورید زیرا اذهان کاربران دچار شبهه و .... خواهد شد
            با تشکر از شما دوست عزیز
            امیدوارم که این مطالب حمل بر بی ادبی من و آزرده خاطر شدن شما نشده باشد
            بدرود
            باسلام وعرض ادب وبااحترام وافر

طاعات قبول حضرت حق

دوست بزرگوارم درنوشته های قبلی در سایت تالار در تایپک بزرگان دررابطه با صورت های مالی که مقایسه 6تا 12ماهه بود رو توضیح دادم ودر همین گزارشات که دقیقا با کاهش موجودی کالا در

عرض 3ماه که حدودا برای هر سهم 50تومان رو هواست رو عرض کردم ونکات دیگه ای که در تایپک مربوطه است این از گزارشات کدال که فرمودید .

واما با اسم و سابقه و غیره و سایر افراد کاری ندارم ولی اعتبار چندین ساله فاروم نویسی رو هم از .....پیدا نکرده ام تا بهمین راحتی ................

واما نوشته جناب hoh

تاکید ایشون به افزایش سرمایه کاملا مطلبی علمیست ویکی از راه کارها برای تغییرات بنیادیست که با همین راه کار میتونه بافروش مازاد دارایی ها که در گزارشات هم قید شده بدهی های

بانکی رو تسویه کنه والبته در گزارشات به تهاتر هم اشاره شده .........

واما ملحوظ کردن زیان از بابت کشتی های ریکمرز که مربوط به 8سال پیش است در گزارشات سال 90غیر قانونیست وقابل تغییر وصدالبته کاغذی که در مجمع اقای ......قبول کردند البته با توضیح

یکی از دوستان بنده که سالیان زیادیست سهامدار شرکت است و همیشه هم در مجمع صحبت میفرمایند وسوالات ایشون باتوجه به سطح علمیشون همیشه قابل توجه تحلیلگران طراز اول بازار

میباشد ....................

مدیر عامل صدرا هم تاکید داشته که صدرا میتونه یکشبه راه چندین سال رو طی کنه وصد البته شرکت های تجهیزاتی و پیمانکاری همیشه ودر همه جا گزارشاتشون باتغییرات مهمی همراه بوده

واین در ذات این شرکت ها نهفته است ودر سالیان اخیر شاهد ازبین رفتن زیان چندین ساله این شرکت ها به عینه بوده ایم مثل فاراک و فاذر و...... پس درنتیجه طبق فرمایش جناب hohصدرا هم

میتونه بدون زیان انباشته باشه و کاملا هم شدنی پس در نتیجه علمیست نه رویایی ......................

واینکه جناب hohفرموده اند که مدیران بدنبال حل مشکل صدرا هستند کاملا هم درسته وباید هم باشند ............

دوست بزرگوارم همانطور که در مجمع هم اشاره شده باتوجه مدیران مشکلات صدرا کاملا قابل حل میباشد و اصلا هم سنگین نیست .

بنده هم طبق وظیفه از فرمایشات جناب hoh حمایت کردم .

متاسفانه در فاروم ها رعایت ................................نمیشود واین موجب ترک بزرگان خواهد بود و متضرر شدن سهامداران واین همیشه به اثبات رسیده

صاحبان مخابرات صاحبان صدرا هستند .........................همانطوریکه در سالیان قبل عرض کرده بودم شورای رقابت و مجلس و............ قدرت اخراج کردن ابدارچی مخابرات را هم ندارند

چه برسه به ابطال واگذاری ان ......................والان هم عرض میکنم که همین صاحبان صدرا ............................بجایی برسانند که حتی این روزهارو از یاد ببرید و مثل اخابر اکثر فاندمنتالیست ها

چنانکه به خرید اخابر توصیه میکنند روزی بخرید صدرا توصیه کنند و هر سبدی و هر صندوقی و هر شرکت هلدینگی بداشتنش افتخار کند .................

حرفه ای های بازار به پیشبینی های اتی پول میدهند وافزایش حاشیه سود واگر دقیقا بگزارشات صدرا نگاه کنیم سود عملیاتی سال 90رو خواهیم دید و قیاس آن با سال های قبل (فعلا تا اینجا)

موفق باشید

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

گزارش تصویری از مراسم به آب اندازی اولین کشتی افراماکس 113000 تنی

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

عملیات به آب اندازی کشتی نفتکش 113000 تنی افراماکس در کارخانه کشتی سازی جزیره صدرا

۱۳۹۱ چهارم مرداد

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوست عزیز و همه عزیزانی که به بنده ابراز محبت می کنید کمال تشکر را دارم ولی باور بفرمایید: افتخار می کنم که به هموطنانم خدمتی نمایم(چون توشه آخرت بطور حتم پول نیست و چک هم اعتباری ندارد و در گور هم دست خالی می گذارندمان ) . در خصوص صدرا هم باید خدمتتان عرض کنم همانطور که اکثر دوستان در پیامهای خصوصی با بنده مکاتبه کرده اند باید خدمتتان عرض کنم زمانیکه داراییهای صدرا را (فقط 13 موردرا گفتم )برای کارشناس بورسی صدرا ریختم روی دوری (سینی) بلند شد و ایستاد و هرچه به او اصرار کردیم بشین نتوانست بنشیند و می فرمود : همینجور خوبه .راستی یک دوست خیلی اصرار داشت بداند حدود دارایهای صدرا چقدر است ؟ به ایشان گفتم :صدرا در چند پروژه در حال کار کردن است .ایشان فرمودند خیلی .گفتم به گزارش صدرا توجه کن و بدان دو دوتا چهار تا کار سختی است ؟ فرمودند خیر .گفتم در هر پروژه لازم است کلیه تجهیزات و وسیله کار و وسیله نقلیه و در کارهای دریایی -کشتی و یا سکو و یا آنچه که فکر کنید لازم است و به نظر بنده در سر هر پروژه یک شرکت مستقر است با تمام ملزومات .حالا خود بخوان حدیث مفصل .و من الله توفیق .

در اصل توسط soheile60 پست شده است View Post
                  آقا حمید عزیز سلام
                  بنده مثل بقیه عزیزان گرفتاریهای خودم را دارم وبا توجه به قرارهایی که در گذشته در این تالار برای تجمع گذاشته می شد وظاهراً بعضی از آنها سرکاری بوده، در خواست کردم که درصورت قطعی شدن اطلاع دهید چون باید هماهنگی های لازم را انجام می دادم . به هر حال از شما و تمام عزیزانی که تشریف برده اید متشکرم. از این به بعد در خدمت شما هستم. زحمت بسیاری از سهامداران افتاده گردن شما، با کمال ارادت و احترام، لطف کنید زودتر اطلاع رسانی نمائید. یا علی مددی.
                  آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/27, 22:48.

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز با توجه به اینکه دغدغه اکثر دوستان اینست که دیر مطلع می شوند اگر قبول داشته باشید یک قرار بگذاریم و آن اینکه همانند یک شرکت که یک روزنامه را انتخاب می نماید : ماهم همین تالار را به عنوان تالار اصلی برای خبر کردن دوستان انتخاب نماییم و ترجیها دوستان سعی نمایند اگر خبری است آن خبر را تا ساعت ده شب به اطلاع دوستان برسانند .و بنده هم دو توصیه برای دوستان دارم اولا که همانطور که می دانید در هر کاری تقسیم کار از اصول مدیریت است و اگر اجازه بفرمایید بنده از همگان می خواهم که به دوستان شهرستانی به دلیل دوری راه و هزینه بالای ایاب و ذهاب از دوستان شهرستانی بخواهیم از طریق تماس با نمایندگان مجلس شهر خودشان اقدام نمایند و هر جور که خودشان صلاح می دانند اقدامی عاجل و آجل نمایند و در صورت نیاز به اموری مانند مجمع فوق العاده که نیاز به حضور حد اکثری است از ایشان بخواهم ما را یاری نمایند .دوما ما تهرانی ها و البته کسانی که بهتر می توانند بطور معقول و با درایت در نشستها شرکت کنند استفاده نماییم .ضمنا گوش به زنگ باشید قرار است مهندس یک قرار ملاقات برای این هفته به ما بدهد تا به گفتگو بنشینم . صد البته باید به سمتی برویم که ما به مهندس بگوییم چه می خواهیم و دیگر حاضر به شنیدن حرف تکراری نباشیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط mforouzani پست شده است View Post
                    سلام به همه عزيزان صدرايي مخصوصآ حميد آقاي گل

طي تماس تلفني خدمت حميد عزيز گفتم که هر وقت ايشون فرمايش بدهند بنده هم از شيراز ميام تا افتخار همراهي با ديگر عزيزان رو داشته
                    باشم که البته ايشون گفتند فعلا نيازي نيست انشااله با حضور پررنگتر عزيزان در جلسات آتي و هماهنگي قبلي که بازم زحمتش برا حاج
                    حميد عزيز هست شاهد نتايج مثبت و خبرهاي خوب باشيم اگر لازم بود من هم در خدمتتون هستم
                    حميد خان از تو به يک اشاره . . . . .:x
                    [quote=سپهری;185925]باید قبول کرد سیستم اطلاع رسانی ضعف دارد. شمادر مجمع از حدود20تازیر 70سال دیدید . کجا میشود با یک مطلب درج شده در سایت این جماعتو خبر کرد.
                    در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    [b]

در اصل توسط سپهری پست شده است View Post
                    باید قبول کرد سیستم اطلاع رسانی ضعف دارد[/SIZE]. شمادر مجمع از حدود20تازیر 70سال دیدید . کجا میشود با یک مطلب درج شده در سایت این جماعتو خبر کرد

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                    سلام آقا من هم از اراک اعلام آمادگی میکنم هروقت بخواهید بصورت گروهی به هرجا جلو شرکت صدرا (سلسله جنبان دزدان دریایی )و یا تالار بورس حضور یابید در خدمتیم فقط به نظرم لازم است یکی از دوستان به عنوان لیدر برنامه ریزی اینکار را بکند و به یک شکلی شماره موبایل دوستان سهامدار را داشته باشه تا با ارسال پیامک همه مطلع شوند زیرا ممکن است از طریق سایت مطلع نشوند ضمن آنکه لازم است به سایتهای تالار بورس و بورکس هم اطلاع داده شود تا همه یکپارچه عمل کنیم تا آنجا که من اطلاع دارم سایت خیلی از سهامداران عضو سایتهای تالار بورس و بورکس هستند و لازم است با درج فراخوانی بصورت همزمان در هر سه سایت جمع کثیری از سهامداران را با خود همراه کنیم یا علی مدد .
                    در اصل توسط mahfirouzi پست شده است View Post
                    با سلام به همگی دوستان
                    من هم بی اطلاع بودم چون خیلی وقته که به سایت سر نزدم . در هر صورت من و چند تا از دوستان همراهیم. یا علی
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/27, 23:23.

نظر

• رامین آرتی
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 80

میترسم این کشتی افراماکس از وسط دو نیم بشه و یک 100 تومنی دوباره پای ما سهامدارا بنویسن .... دیگه این ضرر کاغذی نیست ... فولادیه ...
                      یه نگاه به کشتی بکنید ... طراحی صد ساله پیشه ..
                      بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                      مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                      همان جا............
                      کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                      زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز منظورشما آیرو دینامیک کشتی است .فکر کنم داری اشتباه می کنید .الان کشتی که در عکس می بیند در وضعیت به آب اندازی است . ( همین دلیل عظمت صدرا است ) یعنی مخازن تعادل پر نشده اند و پس از پر شدن مخازن تعادل و یا برعکس بارگیری این کشتی 14.8 متر به آب فرو می رود و شما بجز عظمت نمی بینی و این به معنی اینست که همواره و از این پس این کشتی باید 14.8 متر در آب باشد . و من الله توفیق .

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post
                        میترسم این کشتی افراماکس از وسط دو نیم بشه و یک 100 تومنی دوباره پای ما سهامدارا بنویسن .... دیگه این ضرر کاغذی نیست ... فولادیه ...
                        یه نگاه به کشتی بکنید ... طراحی صد ساله پیشه ..
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/28, 09:24.

نظر

• آرش 64
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 234

با عرض سلام
                          طی تماس های گرفته شده با کارشناس بورس021-84083702هفته دیگه نماد باز خواهدشد واطلاعات خوبی در مورد سهم داده شد
                          حتمن شما هم پی گیری کنید
                          پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                          راه ارتباطی 09196910020

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

....یه نکته ای که هست در مورد مطالب نوشته شده توسط کابر هو تو تالار بورس بنظر من به واقعیت نزدیک بود....چون خاطرم هست محمدی کارشناس صدرا اخر جلسه گفت که وضعیت اشفته صدرا به راس بورس رسیده و همه رو نگران کرده و خود صالحی راسا دنبال کار هستش که وضعیت اینو اصلاح کنه....گفت سود 31 ریالی رو هم گفتن باید حسابرسی باشه وبقیه ...
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• پاسال
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 304

شرکت صدرا در این چند سال سود خوبی داده فقط امور حسابداری به دستور مدیران حرامخوار مجبور به حسابسازی میشوند هیچ یک از اسناد با موازین حسابداری همخوانی ندارد باید از حسابرسان مورد اعتماد در بخش خصوصی استفاده گردد تا شود آشکار نقش توای مدیر حرامخوار
                              در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• shokouhi
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 65

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                                شرکت صدرا در این چند سال سود خوبی داده فقط امور حسابداری به دستور مدیران حرامخوار مجبور به حسابسازی میشوند هیچ یک از اسناد با موازین حسابداری همخوانی ندارد باید از حسابرسان مورد اعتماد در بخش خصوصی استفاده گردد تا شود آشکار نقش توای مدیر حرامخوار
                                اگر قرار باشد حسابرس خصوصی انتخاب گردد باید از طریق مجمع عمومی باشد که آنرا نیز سهامدار عمده انتخاب می نماید

مجمع توسط سهامدار عمده (قرارگاه خاتم) با تصویب صورتهای مالی عملکرد مدیرعامل را تایید کرده و به نوعی به وی مفاصاحساب داده است

حال در صورتیکه حسابسازی در شرکت صورت گرفته باشد، هم مدیرعامل باید عزل شده و پاسخگو باشد و هم سهامدار عمده که مدیرعامل را

مورد تایید و حمایت خود قرارداده است باید پاسخگو باشد (که نیست و نخواهد بود) یعنی کلاً در این مملکت کسی پاسخگو نبوده و نخواهد بود

خوشبختانه همگی انسانهایی پارسا و با تقوا بوده که اسیر توطئه های یک دشمن خارجی شده اند و این دشمن خارجی باعث تضییع حقوق سهامداران

صدرا و بقیه شرکتهای بورسی شده است (خدا باعث و بانی اش را لعنت نماید)

لذا در صورت مجبور شدن صدرا برای نشان دادن قسمتی از سود شرکت، باید بازی کی بود کی بود من نبودم را به صورت ماهرانه ایی به اجرا درآورند

نظر

در حال کار...
                                X