صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرزاد ضیایی
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 51

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

جسارتا موج شماری شما درست نیست
    1- موج 4 نمی تواند وارد موج یک شود
    2-موج چهار شما نمی تواند بیشتر از 61 درصد موج 3 اصلاح کند
    3-موج 3 نمی تواند از یک سه موجی تشکیل شده باشد
    ممنو از توجهتان
    موج شماری سهم رو من نتونستم دقیق پیاده کنم و این موج شماری فرضی خودم بود که خوشحال میشم در موج شماریش کمکم کنین

نظر

• amir3236
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 266

میخوام یه تحلیل باحال از صدرا براتون بزارم .صدرا الگوی سرو شونه زده باهدف 470 که لازمه آن عبور پرقدرت از خط گردن که مقاومت چند ساله هم هست میباشد .درضمن هدف بلند مدت آن 800است که برابراست با هدف الگوی کاپ.اندکی صبر سحر نزدیک است..

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
        میخوام یه تحلیل باحال از صدرا براتون بزارم .صدرا الگوی سرو شونه زده باهدف 470 که لازمه آن عبور پرقدرت از خط گردن که مقاومت چند ساله هم هست میباشد .درضمن هدف بلند مدت آن 800است که برابراست با هدف الگوی کاپ.اندکی صبر سحر نزدیک است..

در چارت تعدیلی 800 سقف تاریخیش هم میشه که منطبقه بر هدف کاپ شما ;)

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Aug 2025
          • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
          باز خوبه یه مرد پیدا شد موج شماریشو زد >:)
          X-(?@_@?
          این کارا فایده نداره
          موج شماریمو نمی زارم می دونم که خیلی دوست داری ببینی:p

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

برای من صدرای بالای 320 تومنی دیگه مرد...برای صعود یه سهم به پتانسیل های بنیادی لازمه.... انتظار تعدیل سود داشتم همینجوری هم شد دوبار بدبخت تعدیل داد بازم مثل زمانی که 25 تومن زیان داشت معامله شد و صف فروش... تنها راه صعود صدرا بازم تعدیل جدیده یه تعدیل خوب خیلی خوب .... و حمایت زیاد بازم خیلی زیاد
            دوستان من امروز 272 فروختم کجا دوباره وارد بشم ؟؟؟؟؟؟اگه وارد شدم کجا مقاومتشه که دوباره خارج بشم:) ؟؟؟؟؟؟؟؟// فکر کنم بازی کردن باهاش جذاب تر باشه
            به امید صدرای 800 تومنی
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

x-(?@_@?
              این کارا فایده نداره
              موج شماریمو نمی زارم می دونم که خیلی دوست داری ببینی:p
              باشه :(
              منم که زیاد اصراری نداشتم =((
              (امیدوارم این مظلوم نمایی فایده داشته باشه :D )

راستی امروز 1000 عدد صدرا خریدم! (چیه؟! دیگه بیشتر از این نمیشد ریسک کنم)
              امیدوارم تا 10 سال دیگه به قیمت خریدم برسه! که با غرور بفروشمش :p :-s

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Aug 2025
                • 1422

صدرا :-s
                من فریب خوردم ؛ همش تقصیر دوست نابابه ( مسلم ) نمی خواستم این نمودارو بذارم ؛ خدا منو ببخش :((
                کسی از اقا فرزاد خبر نداره ؟ چقدر وقتی نیستن یچیزی کمه انگار :(

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :D )
                در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا 88 درصد از موج قبلی( X Y ) حرکت خواهیم داشت

نظر

• amir3236
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 266

امسال سالیه که با صدرا وفاذر وفاراک باید سهامداری کرد ودنبال هدفهای کوتاه مدت نباید بود .اگر دقت کرده باشید بورس به سمتی پیش رفته که در دیدگاه کوتاه مدت ریسک سرمایه گذاری بالارفته وامکان ضرر بیشتر ازسود است که نمونه آنرا درسهامهای مخابرات وغدیر وخودرویی وسنگ آهنی مشاهده کردیم وزمانی این سهامها رشد کردند که کسی به آنها زیاد توجهی نداشت .امسال سال پیمانکاریهاست .فقط باید دیدگاه را بلند کرد و دنبال نوسانات مقطعی نبود .

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

من فریب خوردم ؛ همش تقصیر دوست نابابه ( مسلم ) نمی خواستم این نمودارو بذارم ؛ خدا منو ببخش :((

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :d )
                    در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا 88 درصد از موج قبلی( x y ) حرکت خواهیم داشت

ممنون بوف عزیز عالی بود.
                    دارم فک میکنم شاید ارزششو داشته باشه شنبه چند تای دیگه به اون 1000 تا اضافه کنم
                    البته اینبار نه به قصد 10 ساله.....
                    بعیده 10 سال براش کافی باشه! بهتره سرنوشتشو به نسلای بعد واگذار کنم ;)

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

اینم هدیه به همسنگران دلاور :) (کپی رایت:مسروقه از تالار بورس)

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

خوب دوستان همه حمایت های سهمو نشون دادن
                        این آخری رو هم من میگم که خیلی قدره و شنبه بهش میرسه
                        فرک نکنم به این راحتی بتونه این نره غولو بشکنه

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                          ممنون بوف عزیز عالی بود.
                          دارم فک میکنم شاید ارزششو داشته باشه شنبه چند تای دیگه به اون 1000 تا اضافه کنم
                          البته اینبار نه به قصد 10 ساله.....
                          بعیده 10 سال براش کافی باشه! بهتره سرنوشتشو به نسلای بعد واگذار کنم ;)
                          ای ناقلا می دونم چی چشمتو گرفته
                          بگم ؟
                          .
                          .
                          .
                          .
                          ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــن :D

[IMG][/IMG]

در ضمن اون وقتی که بهت می گفتم بخر نخریدی و هی اون c مادر مرده و روزی یه سانت بردی پائین تر تا رسید به صفر تومن :D
                          الانم نمی خواد بخری چون شنبه دیگه گیرت نمی یاد:p
                          آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/04/21, 13:34.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :D )
                            در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا 88 درصد از موج قبلی( X Y ) حرکت خواهیم داشت

سلام زهره جان.ممنون از نمودار قشنگت واقعا زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.

یه سوال؟
                            چرا حتما باید خفاش بشه که در محدوده فیبوی Ret بازوی xy قرار بگیره و تا 380 بتونه بره و مثلا نتونه الگوی پروانه بزنه تا فراتر از xy (در یکی از فیبوهای EXT بازوی XY) صعود داشته باشه؟مثل فیبوی 121.7 روی نمودارت(470)
                            من نظرم اینه که اگه 380 رو رد کنه میره واسه الگوی پروانه..

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                              سلام زهره جان.ممنون از نمودار قشنگت واقعا زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.

یه سوال؟
                              چرا حتما باید خفاش بشه که در محدوده فیبوی Ret بازوی xy قرار بگیره و تا 380 بتونه بره و مثلا نتونه الگوی پروانه بزنه تا فراتر از xy (در یکی از فیبوهای EXT بازوی XY) صعود داشته باشه؟مثل فیبوی 121.7 روی نمودارت(470)
                              من نظرم اینه که اگه 380 رو رد کنه میره واسه الگوی پروانه..
                              سلام سایه جون
                              ببین من که از خدامه پروانه بشه ولی قوانین پروانه اینه:

- نقطه C تا 38.2 یا 78.6 درصد فاصله xy بازگشت دارد.( در اینجا این نقطه همون 315 تومن کذاییه که بعدش سهم صف فروش شد )
                              - نقطه D بین 38.2 تا 78.6 درصد فاصله By بازگشت دارد.(اینجا هم همون 218 تومن و نهایت ریزشه که بیشتر از 78 درصد ریخته و وقتی بیشتر از 78 درصد اصلاح می شه دیگه الگو پروانه نیست و خفاشه )
                              - نقطه E تا 127.2 یا 161.8 درصد فاصله xy بازگشت دارد.

که فانون سوم خفاش که هدف قیمتی هست برگشت تا 88 درصد yx می شه
                              آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/04/21, 15:45.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

سلام سایه جون
                                ببین من که از خدامه پروانه بشه ولی قوانین پروانه اینه:

- نقطه C تا 38.2 یا 78.6 درصد فاصله xy بازگشت دارد.( در اینجا این نقطه همون 315 تومن کذاییه که بعدش سهم صف فروش شد )
                                - نقطه D بین 38.2 تا 78.6 درصد فاصله By بازگشت دارد.(اینجا هم همون 218 تومن و نهایت ریزشه که بیشتر از 78 درصد ریخته و وقتی بیشتر از 78 درصد اصلاح می شه دیگه الگو پروانه نیست و خفاشه )
                                - نقطه E تا 127.2 یا 161.8 درصد فاصله xy بازگشت دارد.

که فانون سوم خفاش که هدف قیمتی هست برگشت تا 88 درصد yx می شه
                                [B]
                                قانون پروانه:

B در تراز 38.2 تا 78.6 فیبوی ret بازوی XA: در صدرا فیبوی 50 نشسته
                                C در تراز 38.2 تا 88.6 فیبوی ret بازوی AB: در صدرا بین 78.6 تا 88.6
                                D:
                                1.27تا 1.618 XA: در صدرا 480 و 555

پس هیچ قانونی از پروانه نقض نمیشه(منبع:کتابی که در امضام نوشتم)

[IMG][/IMG]
                                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/21, 17:28.

نظر

در حال کار...
                                X