صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مینا
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 32

به سهم خود از آقای حمید تشکر ویژه میکنم و همچنین اعلام حمایت از ایشان در جهت پیشبرد اهداف سهامداران متضرر صدرا که سعی در هدایت این کشتی طوفان زده به ساحل هستند.
    آخرین ویرایش توسط مینا؛ 2012/08/02, 14:12.

نظر

• مسعود 100
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 117

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
      جناب ریحانی
      درود بر شما
      هیچ هراسی به خود راه ندهید. نه خبری است و نه کسی پیگیر سهامداران است. مگر حاج حمید اختلاس کرده یا مال کسی را خورده که بخواهند نازک تر از گل به او بگویند؟
      آن بزرگوارانی هم که دانسته یا نا دانسته میخواهند موجب نگرانی سهامداران شوند ، بهتر است بدانند ، سهامداران صدرا مال باخته اند. مال کسی را نخورده اند که نگران باشند.
      زجر کشیده تر و دلسوخته تر از سهامدار صدرا در بازار نداریم. کدام وجدان پاکیزه ایست که این را نداند و نفهمد ؟
      از همه دوستان درخواست میکنم از پراکندن شایعات پرهیز کنند.
      پیروز باشید
      با سلام ودرود بر کدبان باستان عزیز و دوستان

دوست عزیز چه هراسی ،مگر شورشی و یا ضد انقلاب و ضد نظام هستیم ،همه ما سهامداران با سرمایه گذاری در بورس و علی الخصوص در سهام صدرا در پیشرفت پروژه های

ملی کشور اقدام نمودیم و حقمان است که از مدیران و روسای این بورس و صدرا بخواهیم که نسبت به شفاف سازی اسناد و گزارشات صدرا اقدام نمایند.چون اکیپ مدیریت صدرا

تاکنون علی الرغم ضرر های سنگینی که به سهامداران زده و ایجاد کرده ،باز هم ادعای ضرر های بیشتر از این هم دارد.سوال اینجاست که اگر این شرکت با این همه پرسنل و متخصص

و نیرو و امکانات و تجهیزات و تبلیغات در رسانه ملی مبنی بر افتخار آفرینی و پیشرفت پروژه ها با تمام کارشکنی دشمنان ایران و مقابله با تحریم ها ،و اجرای پروژه های عظیم نفتی و گازی

چرا چنین گزارشات متناقضی داشته باشد یا پیشرفت پروژه ها و رسانه ملی دروغ میگوید یا اکیپ مدیریتی صدرا.

پیگیری این حقایق یکی از اصول سهامداری می باشد.و مسعولین محترم نیز باید به سهامداران یاری و کمک نمایند.و این وظیفه همه

است هم من هم شما هم مسعولان کشور که مدیران را نسبت به عملکردشان باز خواست کنند.پس چرا نگران باشم جای چه نگرانی وجود دارد. همه ما از آباد گران این مرز و بوم هستیم.

نظر

• خصدرا
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 27

دوستان الان با armin777 تماس داشتم تازه از جلسه با مالمير اومده بود بيرون گفت كه نتايج خوبي گرفتيم مالمير گفته ميخوايم با هماهنگي خاتم و سهامدارا هفته ديگه يه جلسه بزارن و حتماً سهم بايد با قيمت بالا باز بشه چون آبروي نظامه ( مثل اينكه قرار شنبه كار خودشو كرده) تصميم هم بر اين شده كه شنبه كنسل بشه چون گفته اگر كسي از اين قضيه سو استفاده كنه ديگه از دست ما خارج ميشه( من نظرم اينه كه حالاكه قول دادن هفته ديگه يه كاري بكنن يه فرصت بهشون بديم ) اين هم بصورت كلي چيزايي كه من شنيدم باقيش بادوستان. مُردم از بس با گوشي تايپيدم...
        آخرین ویرایش توسط خصدرا؛ 2012/08/02, 14:31.

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....بسم الرب الشهدا و الصدیقین....
          ...بنام خدا...با تشکر از شما دوستان و عزیزان...و تشکر ویژه و خاص از همه اون عزیزان و دوستانی که زحمت کشیدن و امروز با حضور گرمشون راهگشای حل مشکلات بودن...
          ....و تشکر و خسته نباشید به برو بچ شرکت صدرا و مهندس اعتصام و سر کار خانم احمدی که علیرغم گرفتاری و ضیق وقت و مشکلاتی که بود با سعه صدر و حوصله وارامش مسایل ریزو و درشت مربوط به صدرا رو بخوبی باز کردند و قول هرگونه همکاری دادند....
          ...خدمت عزیزان ودستان عارضم که حاج حمید و بقیه دوستان الان از جلسه با جناب مالمیر خارج شدند و دارای اخبار بسیار خوب و دلگرم کننده برای دوستان سهامدار میباشند...
          ...که من بیان ریز و جزییات مطالب ردو بدل شده هم در جلسه با جناب اعتصام و هم جناب مالمیرو به خود حاج حمید میسپارم که واقعا از جان و دل مایه گذاشت....
          ...فقط میخواستم با توجه به مطالب خونده شده در این چند صفحه یه چند خط بنویسم و رفع زحمت کنم....
          ...ابتدا با تشکر از محسن عزیز دوست خوب من که دغدغه خاطر و نگرانیش ستودنیه....
          ....عزیزان....ما سهامداران صدرا...تکرار میکنم و تاکید میکنم...ما سهامداران صدرا...همه ملتزم به اصل ولایت فقیه....قانون اساسی و تمام قوانین نظام جمهوری اسلامی و حامی دست اوردهای انقلاب و پاسدار خون عزیزان و شهیدانمون هستیم....اجازه توطیه چینی و دخالت به هیچ فرد فتنه گر و اشوب طلب و فرصت طلب ...و یا هرمعاند و منافقی برای ماهی گیری از اب گل الود رو نمیدهیم....و هیچ گروه و یا فردی که افکار مریض و جنجالی داره این اجازه و حق رو نداره که مساله ای صرفا اقتصادی و مربوط به عملکرد یه شرکت بورسی که ته داستانش چیزی جز ای پی اس و سودو زیان و قیمت سهمو مسایلی از این دست هست رو به توهماتش گره بزنه....
          ...بحمدالله جلسه خیلی خوبی برگزار شد...مهندس اعتصام توضیحات خیلی خوبی در رابطه با وضعیت سهم درایی ها اقدامات انجام شده مشکلات پیش رو وثایق بانکی کارهای صورت گرفته و جلسات فشرد های که با قرار گاه خاتم و سایر حقوقیهای ذینفع انجام شده داد....دوستان و عزیزان که جمعی بالغ بر 17 نفر میشدیم همه نگرانیها و مشکلات سهمادار جز و بعضی از مواردی که بنظر میتونه شبهه برانگیز باشه در صورتهای مالی صدرا مثل همین انتقال زیان 6 سال به سال 91 و داراییها و عملکر د سهم و طریقه حمایت از سهم رو بیان گردن و مهندس هم قول همکاری داد....حتی با برگزاری جلسه با مهندس مالمیر در حضور دوستانی که امروز حضور داشتند تاکید کرد و حتی ما از ایشون خواستیم که بیان کنند که ما با صحبتهایی که با مسوولین بورس میکنیم چه نکاتی به نظر خودش میرسه که ما از مسوولین بورس برای تسریع در بسرانجام رسیدن مشکلات صدرا بخواهیم....
          ...بعد از اون هم دوستان حاج حمید و جناب اقبال اقا وحید و دندی عزیز با تماسی که از جانب اقای مالمیر گرفته شده بود به دفتر ایشون رفتن که الان که با دوستان صحبت میکردم حاوی خبرهای خیلی خوب امید وار کننده ای برای سهامداران هست...
          ...فلذا...تاکید میکنم...بخصوص دوستان عزیزی که از شهرستان میخوا نتشریف بیارن ....جلسه روز شنبه ما با مسوولین بورس کان لم یکن...و دوستان از هرگونه حضور خودداری کنند که اب به اسیاب دشمنان نظام و این مرزو بوم که مثل کفتار منتظر ناتوان شدن نظام و ملت برای زدن ضربه هستند نریزیم و مشکلات ساحتاری مربوط به این سهم روانشالله با جلسه ای که در هفته جاری بین مسوولین بورس و عزیزان خاتم و مسوولین صدرا و 2-3 نماینده از بین دوستان حقیقی برگزار میشه بسپریم که همه ما چیزی جز خیر و نیکی برای این مملکت و سربلندی نظام اسلامی و ایران عزیزمون نمیخواهیم...ومن االله توفیق...انا لله و انا الیه راجعون...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

با توجه به نوشته جناب مهربان متن زير براي سايت هاي خبري ارسال گرديد

قرار تجمع شنبه سهامداران با توجه به رايزني هاي انجام شده و امكان سو استفاده افراد فرصت طلب بر ضد نظام و با دادن فرصت به سهامدار عمده و سازمان بورس در حل مشكلات سهم تا اطلاع ثانوي لغو گرديد.

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

پل ارتباطی با مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان جهت ارسال سوژه‌ها

و.......
              پست الكترونيك info@sena.ir
              البته سايت 20:30 باز نشد
              تا هفته آينده با اميد به فضل خداوند منتظر مي مانيم

نظر

• خوشبين
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 54

با تشكر از شما جناب مهربان عزيز به خاطر حضور شما در جلسه و زحماتي كه شما

براي سهامدارن تقبل نموديد. جناب مهربان ايا در جلسه امروز از خريد سهم در يك قيمت

توافقي صحبتي مطرح شد ويا بحث خروج صدرا از بورس با تشكر از حضرتعالي
                سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

نظر

• خوشبين
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 54

در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
                  دوستان الان با armin777 تماس داشتم تازه از جلسه با مالمير اومده بود بيرون گفت كه نتايج خوبي گرفتيم مالمير گفته ميخوايم با هماهنگي خاتم و سهامدارا هفته ديگه يه جلسه بزارن و حتماً سهم بايد با قيمت بالا باز بشه چون آبروي نظامه ( مثل اينكه قرار شنبه كار خودشو كرده) تصميم هم بر اين شده كه شنبه كنسل بشه چون گفته اگر كسي از اين قضيه سو استفاده كنه ديگه از دست ما خارج ميشه( من نظرم اينه كه حالاكه قول دادن هفته ديگه يه كاري بكنن يه فرصت بهشون بديم ) اين هم بصورت كلي چيزايي كه من شنيدم باقيش بادوستان. مُردم از بس با گوشي تايپيدم...

دوست عزيز اين پست شما خبر بسيار خوبي ميتواند باشد در صورتي كه رنگ واقعيت

به خود بگيرد و اقايان واقعا درصدد انجام ان باشند در هر صورت بنده هم با وجود اينكه

فردا بليط هواپيما دارم تا در روز شنبه حاضر باشم موافق اين هستم تا يك هفته ديگر

به اين اقايان فرصت دهيم ببينيم گفتار انها به واقعيت نزديك خواهد شد يا خير و يا اينكه فقط براي

خاموش كردن اتش سهامدارن بدبخت و بيچاره صدرا ميباشد منتظر نظر بقيه اساتيد و بزرگان

تالار ميباشيم تا انها هم نظر خود را براي روز شنبه اعلام كنند ضمنا به نبوبه خود به خاطر

حضور در جلسه تشكر مينماييم و خسته نباشيد ميگوييم

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط خوشبين پست شده است View Post
                    با تشكر از شما جناب مهربان عزيز به خاطر حضور شما در جلسه و زحماتي كه شما

براي سهامدارن تقبل نموديد. جناب مهربان ايا در جلسه امروز از خريد سهم در يك قيمت

توافقي صحبتي مطرح شد ويا بحث خروج صدرا از بورس با تشكر از حضرتعالي
                    ...عزیز شرمنده که من با عجله مینویسم چون باید برم کشیک بعدا خود حاج حمید میادو مفصل صحبت میکنه....
                    ...در جلسه با مهندس اعتصام اشاره صریحی به این موضوع نشد فقط اخر جلسه گفته شد که اگر خاتم بنا بر موندن در سه مرو داشت هباشه بات وجه به ماهیت پیمانکاری سهم که سودها هر 3 سال یا 5 سال شناسایی میشه و نمیشه گزارش های 3 ماهه و یاسالانه که اونهم باید حسابرسی شده باشه داد تمایلی برای موندن در بورس نداره و یکی از راهکارها این هست که قیمتی برای سهم تعیین بشه و از سهامدار جز خریده بشه برای انجام رسالت اجتماعی قرارگاه که اونهم محل اختلافه...
                    ...اما در جلسه ای که حاج حمیدو بچه ها با مالمیر داشتند قرار بر این شد که خاتم با بالاترین قیمت ممکن سهم رو از سهامدارای جز بخره و حتی بالاتر از قیمت کارشناسی که برای سهم تعیین میشه که در جلسه هفته اینده ریزه کاریهاش معین میشه..

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز بنده همین الان رسیدم خانه فقط همین اندازه بگویم به نتایج عالی رسیدیم و به اطلاع دوستان برسانم 3.5ساعت صحبت با مهندس اعتصام و پس از آن بیش از دو ساعت صحبت با مهندس مالمیر و مهندس مستشار مدیر محترم روابط عمومی بورس را تا ساعتی دیگر به نظر شما خواهم رسانید .و انشاالله با یکدیگر به گفتگو در این مورد خواهیم نشست .و من الله توفیق .

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

...احمد جان بی خیال عزیز ایشالله همه چیز درست میشه فعلا جو ملتهبه تو تاپیک صدرا از این چیزا ننویس..فدای چشای ابی اسمونیت...

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ....بسم الرب الشهدا و الصدیقین....
                          ...بنام خدا...با تشکر از شما دوستان و عزیزان...و تشکر ویژه و خاص از همه اون عزیزان و دوستانی که زحمت کشیدن و امروز با حضور گرمشون راهگشای حل مشکلات بودن...
                          ....و تشکر و خسته نباشید به برو بچ شرکت صدرا و مهندس اعتصام و سر کار خانم احمدی که علیرغم گرفتاری و ضیق وقت و مشکلاتی که بود با سعه صدر و حوصله وارامش مسایل ریزو و درشت مربوط به صدرا رو بخوبی باز کردند و قول هرگونه همکاری دادند....
                          ...خدمت عزیزان ودستان عارضم که حاج حمید و بقیه دوستان الان از جلسه با جناب مالمیر خارج شدند و دارای اخبار بسیار خوب و دلگرم کننده برای دوستان سهامدار میباشند...
                          ...که من بیان ریز و جزییات مطالب ردو بدل شده هم در جلسه با جناب اعتصام و هم جناب مالمیرو به خود حاج حمید میسپارم که واقعا از جان و دل مایه گذاشت....
                          ...فقط میخواستم با توجه به مطالب خونده شده در این چند صفحه یه چند خط بنویسم و رفع زحمت کنم....
                          ...ابتدا با تشکر از محسن عزیز دوست خوب من که دغدغه خاطر و نگرانیش ستودنیه....
                          ....عزیزان....ما سهامداران صدرا...تکرار میکنم و تاکید میکنم...ما سهامداران صدرا...همه ملتزم به اصل ولایت فقیه....قانون اساسی و تمام قوانین نظام جمهوری اسلامی و حامی دست اوردهای انقلاب و پاسدار خون عزیزان و شهیدانمون هستیم....اجازه توطیه چینی و دخالت به هیچ فرد فتنه گر و اشوب طلب و فرصت طلب ...و یا هرمعاند و منافقی برای ماهی گیری از اب گل الود رو نمیدهیم....و هیچ گروه و یا فردی که افکار مریض و جنجالی داره این اجازه و حق رو نداره که مساله ای صرفا اقتصادی و مربوط به عملکرد یه شرکت بورسی که ته داستانش چیزی جز ای پی اس و سودو زیان و قیمت سهمو مسایلی از این دست هست رو به توهماتش گره بزنه....
                          ...بحمدالله جلسه خیلی خوبی برگزار شد...مهندس اعتصام توضیحات خیلی خوبی در رابطه با وضعیت سهم درایی ها اقدامات انجام شده مشکلات پیش رو وثایق بانکی کارهای صورت گرفته و جلسات فشرد های که با قرار گاه خاتم و سایر حقوقیهای ذینفع انجام شده داد....دوستان و عزیزان که جمعی بالغ بر 17 نفر میشدیم همه نگرانیها و مشکلات سهمادار جز و بعضی از مواردی که بنظر میتونه شبهه برانگیز باشه در صورتهای مالی صدرا مثل همین انتقال زیان 6 سال به سال 91 و داراییها و عملکر د سهم و طریقه حمایت از سهم رو بیان گردن و مهندس هم قول همکاری داد....حتی با برگزاری جلسه با مهندس مالمیر در حضور دوستانی که امروز حضور داشتند تاکید کرد و حتی ما از ایشون خواستیم که بیان کنند که ما با صحبتهایی که با مسوولین بورس میکنیم چه نکاتی به نظر خودش میرسه که ما از مسوولین بورس برای تسریع در بسرانجام رسیدن مشکلات صدرا بخواهیم....
                          ...بعد از اون هم دوستان حاج حمید و جناب اقبال اقا وحید و دندی عزیز با تماسی که از جانب اقای مالمیر گرفته شده بود به دفتر ایشون رفتن که الان که با دوستان صحبت میکردم حاوی خبرهای خیلی خوب امید وار کننده ای برای سهامداران هست...
                          ...فلذا...تاکید میکنم...بخصوص دوستان عزیزی که از شهرستان میخوا نتشریف بیارن ....جلسه روز شنبه ما با مسوولین بورس کان لم یکن...و دوستان از هرگونه حضور خودداری کنند که اب به اسیاب دشمنان نظام و این مرزو بوم که مثل کفتار منتظر ناتوان شدن نظام و ملت برای زدن ضربه هستند نریزیم و مشکلات ساحتاری مربوط به این سهم روانشالله با جلسه ای که در هفته جاری بین مسوولین بورس و عزیزان خاتم و مسوولین صدرا و 2-3 نماینده از بین دوستان حقیقی برگزار میشه بسپریم که همه ما چیزی جز خیر و نیکی برای این مملکت و سربلندی نظام اسلامی و ایران عزیزمون نمیخواهیم...ومن االله توفیق...انا لله و انا الیه راجعون...
                          دکتر جان با تشکر از وقتی که گذاشتید سوالی دارم و آن اینکه برای سهامدارانی که با زیان کلان قبل از بسته شدن صدرا از سهم خارج شده اند هم می شه فکری کرد؟ من واقعا زیان جبران ناپذیر کردم رو این سهم بالغ بر 50میلیون تومان . انهم پول مردم در دستم بوده و مجبور شدم با فروش آپارتمانم جبران کنم. اگر ممکن است در پیام خصوصی جواب دهید. چون به این تایک حساسیت پیدا کردم و امروز هم بدون دلیل وارد شدم.خدا به شما خیر عطا کند.

نظر

• خوشبين
                            عضو عادی
                            • Jun 2012
                            • 54

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ...عزیز شرمنده که من با عجله مینویسم چون باید برم کشیک بعدا خود حاج حمید میادو مفصل صحبت میکنه....
                            ...در جلسه با مهندس اعتصام اشاره صریحی به این موضوع نشد فقط اخر جلسه گفته شد که اگر خاتم بنا بر موندن در سه مرو داشت هباشه بات وجه به ماهیت پیمانکاری سهم که سودها هر 3 سال یا 5 سال شناسایی میشه و نمیشه گزارش های 3 ماهه و یاسالانه که اونهم باید حسابرسی شده باشه داد تمایلی برای موندن در بورس نداره و یکی از راهکارها این هست که قیمتی برای سهم تعیین بشه و از سهامدار جز خریده بشه برای انجام رسالت اجتماعی قرارگاه که اونهم محل اختلافه...
                            ...اما در جلسه ای که حاج حمیدو بچه ها با مالمیر داشتند قرار بر این شد که خاتم با بالاترین قیمت ممکن سهم رو از سهامدارای جز بخره و حتی بالاتر از قیمت کارشناسی که برای سهم تعیین میشه که در جلسه هفته اینده ریزه کاریهاش معین میشه..

با تشكر از شما دوست بزرگوار

ضمنا طبق اطلاع رساني قبلي با وجود اشكال در سيستم بنده قادر به تشكر زدن در زير پستهاي

كاربران عزيز نميباشم واز شما هم عذر خواهي ميكنم انشالله هر چه زودتر اين مشكل بر طرف شود

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

با سلام:
                              دوستان عزیز اجازه دهید این پست را تنها به جهت تشکر از مدیریت محترم بورسی برای فعال نگهداشتن این تالار که با تفکر مثبت وحمایت از سهامدارا جز ئ صدرا این عمل را انجام داده تشکر ویژه و از صمیم قلب اختصاص دهم ومن الله توفیق.

نظر

• کدبان باستان
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 199

درود بر دوستان گرامی
                                خدمت تمام دوستانی که امروز طی جلسه ای که با اعتصام و سایرین ، حسابی نیرو گذاشته اند ، خدا قوت میگویم و امیدوارم زحمات این گرامیان به ثمر بنشیند.
                                در نوشته یکی از دو تن از دوستان خواندم که با توجه به جلسات امروز ، بنا شده تا گردهم آیی روز شنبه کم لن یکن تلقی شود.
                                با اندک توضیحاتی که دوستان دادند، دلیل چشم گیری برای از میان رفتن این گردهم آیی وجود ندارد. کما اینکه پیشتر هم به دوستان گوشزد کرده بودم ، هرگونه جلسه ای پیش از روز گردهم آیی ویران کننده قرار روز شنبه خواهد بود. اما گرامیان فرمودند هیچ منافاتی ندارد و قرار شنبه پابرجاست.
                                دوستان پیش از هر تصمیمی دقت داشته باشند ، روند چنگی به دل نمیزند. پیش از بازگشت دوستان از جلسه ناگهان کاربری می آید و میگوید : دنبال لیدر های گردهم آیی میگردند !!! و با وی تماس گرفته اند و نام میخواستند ... ( انگار دنبال آدرس منزل خاوری می گشتند !!! ) و با این گفته ها تلاش می شود ، دل سهامداران را خالی کنند.
                                سپس از جلسه خبر می رسد که بورس گفته قرار را کنسل کنید زیرا ممکن است سوء استفاده شود و دیگر نشود کاری کرد و ....
                                اینها را که کنار هم میگذاریم ، نشان دهنده چیز خوبی نیست. باز هم نگاه بد بینانه من ، خبر از پستوهای ناجوانمردانه میدهد که بلافاصله پس پیشنهاد تجمع ، روی زودپز سهامداران ، سوپاپ اطمینان کار گذاشتند و 48 ساعت پیش از گردهم آیی ، سوپاپ زودپز را باز کردند تا منفجر نشود.
                                تا همین جا بسنده میکنم و چشم براه می مانم تا جناب حمید خان و سایر گرامیان که در جلسه حضور داشتند گزارششان را بنویسند و سپس عرایضم را جمع بندی کنم.
                                فعلا نمیتوان قضاوت درستی داشت.
                                اما همین را بدانید اگر بدون هیچ دستاورد و امتیازی این قرار بهم بخورد ، فاتحه صدرا و سهامدارانش و زیان هایی که دیده اند را باید خواند و دیگر هیچ قرار و گردهم آیی ای تا سالها پا نخواهد گرفت.
                                با این حال خبر سایر دوستان را میخوانم و باز میگردم.
                                پیروز باشید
                                [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X