صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز از شما خواسته بودم برای در پرده ماندن برخی مسائل و اینکه برگ برنده را در دست پنهان داریم و پا فشاری بر سوال خود ننمایید .ولی اکنون اگر پاسخ ندهم نشان از عدم کفایت مذاکرات را در این مقطع به نمایش خواهم گذاشت از این رو از شما خواهش می کنم از یک مثال پاسخ خود را دریابید .شما ماهیگیری را در نظر بیاورید که حاضر نباشد ماهی درشت در قلاب را با دادن نخ و باز جمع کردن آن در قلاب نگهدارد و با بی صبری بر جمع کردن نخ قلاب اصرار داشته باشد و بطور حتم ماهی با پاره کردن دهان و لب خود خواهد گریخت . پس لطفا صبر داشته باشید .و با ما همراه باشید تا : ما سهامدارن برنده باشیم .خاتم الانبیا برنده باشد .کشور عزیزمان برنده باشد .بورس برنده باشد .صدرا نیز برنده باشد . در ضمن شما چه انتظاری دارید که در روز پنج شنبه که (سازمان بورس تعطیل است و صدرا نیز در بخش اداری تعطیل ) . واقعا دستاوردی بیش از این ممکن بود ؟ حتی اگر گردهمایی صورت می گرفت هم در یک جلسه نمی شد به این نتیجه رسید و ضمن اینکه همه این آقایون از مقامی بر خوردار هستند که واقعا برای تک سهامداران وبخصوص سهامداران با بخورد غیر اطو کشیده دست نیافتنی هستند .و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
    درود بر شما
    تردیدی نیست که قرار تجمع روز شنبه ، پتانسیل خود را از دست داده و من نیز دیگر پافشاری ای بر آن نخواهم داشت.
    رشته چون گسست ، میتوان بست .... اما گرهیش در میان است
    اکنون که بر قرار گردهم آیی گره افتاده ، بنده نیز تامل میکنم و با آنکه تا کنون با پرسش هایی که از دوستان ارجمند داشتم ، پاسخی در خور و شایسته مبنی بر اقناء خود و سایرین نیافتم تلاش میکنم راهکار های خود را بصورت موازی با روشنگری در فضایی که معرفی کردم پیش ببرم.
    همانگونه که در پاسخ به یکی از کاربران دیروز نوشتم ، این بار شاید یکی از معدود دفعاتی است که من قلبا آرزو میکنم و از درگاه خداوند میخواهم که برداشت من نادرست باشد و نتیجه زحمات دوستانی که پنجشنبه در جلسه حضور داشتند به بار بنشیند تا همه ما دلخوش و سربلند از این آزمون بیرون بیاییم.
    امیدوارم همه دوستان دست در دست هم در رهایی از این بند همت گمارند تا بیش از شرمسار خود و خانواده هایمان نباشیم.
    در پایان داستان پند آموز اتحاد پرندگان در کلیله و دمنه را به خودم و دوستان یادآوری میکنم و امیدوارم شرایط کنونی موجب بلند شدن ما از دام باشد و نیروی پرواز را از میان نبرد.

پیروز و سرفراز باشید
    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/03, 11:26.

نظر

• armin777
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 61

درود:
      جناب برادران جناب کدبان باستان و دیگر عزیزان:
      دوستانی که بنده را از نزدیک میشناسند از جمله دکتر مهربان میتوانند شهادت بدهند که بنده در مورد صدرا از افراد تند و بی اعتماد به مدیران صدرا بوده و هستم.الان هم که این مطلب را مینویسم نسبت به مدیران صدرا هیچ تغییری نکرده ام و اگر فقط قول های مدیران صدرا بود هیچ تغییری در رفتار بنده صورت نمیگرفت و کماکان خواهان تجمع بودم ولی سازمان بورس وقتی به میان آمد داستان فرق میکند.هدف از تجمع برقراری ارتباط و گذاشتن جلسه با مدیران تاثیر گزار بود که دیروز اولین جلسه برگزار شد.لازم به ذکر است که از طرف جناب مالمیر برای هماهنگی جلسه فوری دیروز اقدام شد که این خود از مهم شدن این تجمع و پیگیر شدن آقایان سازمان برای احقاق حقوق سهامداران حقیقی شد که جا دارد از همین تریبون از آقای مالمیر و رئیس روابط عمومی سازمان تشکر کنم که جلسه به صورت دوستانه و توضیحات آقا حمید و دیگران و طرف مقابل انجام شد. در ضمن قبل از رسیدن بنده حتی دوستان با لحنی تند و صدای بلند هم از قرار معلوم در ابتدا صحبت کردند که با آرام شدن محیط نتایج خوبی از نظر این حقیر به دست آمد.
      وظیفه سازمان حمایت از سهامداران است که جناب مالمیر هم به آن اشراف دارند.از نکات قابل ذکر عدم اعتمادآقای مالمیر به گزارشات آقای قلی پور و اعتصام بود که ایشان علنا فرمودند که هیچ اعتقاد و اعتمادی به گزارشات قلی پور و مدیر عامل ندارند و همیشه گزارشات مبهم میفرستادند.حتی مثالی از دزدی هم زدند که اینجا گفتنش لزومی ندارد و تاکید ایشان بر این بود که جرم باید اثبات شود تا ما اتهام بزنیم که مدیران صدرا برای سازمان هم مورد تائید نیستند.
      دوستان ایشان قبل از صحبت با نماینده خاتم نمیتوانست تاریخ جلسه کارشناسی را اعلام کند.اول قرار بود در این جلسه برای تعین قیمت نماینده خاتم مدیر عامل و ناب صالح آبادی و کارشناسان سازمان حضور داشته باشند که با اصرار ما قرار شد ما سهامداران حقیقی هم در این جلسه باشیم.ایشان همچنین قول داد که از قیمت توافقی هم بالاتر نماد باز شود و رایزنی هائی با مقامات بالا انجام دهد تا موضوع ختم به خیر شود.ایشان همچنین در تاکید مکرر بنده در باز شدن هر چه زودتر نماد صحه گذاشت و قرار شد پس از جلسه فوق در اصرع وقت نماد را باز کند.
      در ضمن ایشان آدرس سایت بورسی بورکس را هم یاد داشت کرد و مطالب را میخواند. باعث تعجب بنده بود که ایشان آدرس این سایت ها را نداند .الله واعلم .اگر دوستان ابهاماتی دارند بنده هم در خدمتم.
      به نظر بنده سازمان طرف ما سهامداران است و با مدیران صدرا تفاوت فاحشی دارد.امیدوارم سهامداران هر چه زودتر حضور به هم رسانند و همانطور که جناب برادران کفتند حضوری این اتحاد را حفظ کرده و نماینده گانی داشته باشیم. با تشکر

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز بنده در همینجا اعلام می کنم هر دوستی که توانایی در احقاق حق ما دارد باید به کمک ما بشتابد .و من الله توفیق .

نظر

• sarcheshmehpour
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 284

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
          با سلام و عرض ادب
          برای اینکه مطلب طولانی نشود خیلی خلاصه نظراتم را بیان میکنم .
          ابتدا جا دارد تشکر داشته باشم از مدیریت محترم تالار بورسی و به ویژه جناب جمالی که این فضا را برای طرح دیدگاهها باز گذاشتند و خواهش میکنم دوستان نیز رعایت معذورات مدیران سایت را داشته باشند و مطالب را در فضای توام با احترام متقابل و بدون طرح مباحث حاشیه ای بیان کنند .
          با مطالعه مطالب این دو روز مشخص سهامداران صدرا اکنون با دو دیدگاه و دو راه مواجه هستند که باید یکی را انتخاب کنند .
          دیدگاه اول مربوط به حمید آقا و دوستانشان که پنج شنبه جلساتی را برگزار کردند که جا دارد بابت تلاشی که داشتند و وقتی که گذاشتند صرف نظر از نتیجه آن تشکر کرد این دوستان معتقدند جلسات موفقیت آمیز بوده و نیازی به برگزاری جلسه اعتراضی نیست البته بهتر بود نتایج مکتوب و یا حداقل نهایی میشد مثلا زمان قطعی مجمع فوق العاده مشخص میشد و هنوز هم معتقدم در اینگونه جلسات گرفتن یک امتیاز قطعی مثل مشخص شدن روز برگزاری مجمع بهتر است از چند امتیازی که زمان اجرای آن نامشخص باشد .
          دیدگاه دوم که جناب کدبان مطرح میکنند مبنی بر اینکه مدیران صدرا بارها وعده های شفاهی داده اند که عملی نشده بنابراین بر ادامه تجمع اعتراضی تاکید دارند .
          به اعتقاد من هر دو دیدگاه در عین اینکه کاملا خلاف هم به نظر میرسد درست و منطقی است اما به هر حال باید یکی را انتخاب کرد حال کدام راه منطقی تر و کم هزینه تر است ؟
          من ضمن اینکه با نظرات جناب کدبان کاملا موافقم که ممکن است این بار هم مدیران صدرا به دنبال خرید زمان و سرد کردن صدای اعتراض سهامدارن باشند و این را اصلا بعید نمیدانم ولی با این حال شخصا معتقدم در شرایط حاضر ادامه فعالیت مسالمت آمیز منطقی تر و به خصوص کم هزینه تر است و بر کم هزینه بودن این روش تاکید دارم چرا که برگزاری تجمع با وجود جلسه دیروز بسیار پرهزینه خواهد بود به خصوص اینکه هیچ هماهنگی بین سهامدارن در تجمع نیست و امکان منحرف کردن موضوع و سوء استفاده از آن نیز زیاد است که قطعا بروز چنین وضعیتی مشکل صدرا و سهامدارانش را پیچیده تر خواهد کرد .
          بنابراین هر دو روش معایب و مزایایی دارد و هیچ کس نمیتواند تضمین کند هر یک از این دو راه به نتیجه مثبت خواهد رسید اما به نظر من هم در شرایط فعلی ادامه گفتگو منطقی تر است حتی با قبول این ریسک که ممکن است مدیران صدرا و بورس قصد اتلاف فرصت را داشته باشند اما نکته مهم این است سهامدارن صدرا میتوانند و باید با هماهنگی بیشتری اینبار پیگیر وعده های داده شده باشند و نباید فقط منتظر تحقق وعده های مدیران بورس و صدرا باشند بلکه باید بطور مستمر و حتی هر روز پیگیر باشند و باید مدیران صدار و بورس را به این نتیجه رساند که این بار با دفعات گذشته متفاوت خواهد بود .
          و اما من پیشنهاد میکنم برای هماهنگی بیشتر سهامداران دوستانی که درتهران هستند و فضای برگزاری جلسات حضوری نیز در اختیار دارند برگزاری جلسه حضوری فقط با حضور سهامدارن صدرا را به عهده بگیرند چرا که معتقدم برگزاری جلسه حضوری و چهره به چهره بسیار مفید خواهد بود و در آن جلسه ضمن انتخاب نمایندگان سهامدارن میتوان برای ادامه کار نتیجه گیری بهتری داشت و هماهنگی بهتری حاصل خواهد شد .
          نکته پایانی اینکه حداقل فایده حرکت این چند روز این بود که مشخص شد سهامدارن صدرا میتوانند در صورت کنار گذاشتن اختلاف نظرها و هماهنگ شدن صدای خود را به گوش مدیران برسانند و آنان را از خواب بیدار کنند .
          با سلام خدمت اساتید بزرگوار و تشکر فراوران از عزیزانی که بی منت در این چند روزه بار سنگین مسئولیت (حقوق از دست رفته سهامداران صدار) را به دوش کشیده اند و انشاا... با نیتی پاک و با حسن نیت پای در این راه گذاشته باشند که به نظر بنده غیر از اینهم نمی باشد، هرچند توجه به نقاط قوت و ضعف و همچنین توجه به تهدید و فرصتهای که میتواند پس از بررسی جلسه فردا با بررسی دقیق نمایان گردد (دوستان بهتر است موارد را بصورت مقتضی مکتوب یا ضبط نمایند) تا جهت مراحل بعدی با همفکری همه سهامداران حقیقی مطلوبترین راهکارها مشخص و پس از بررسی بهترینها انتخاب و اجرا شود تا بهبودی مستمر ایجاد و به اهداف واقعی نزدیکتر شویم هرچند سهامداران صدرا از نظر تعداد و یا میزان زیان متفاوت هستند و بهتر است با وزن دادن به آنها و تاثیر آن در تصمیم گیری بهینه به نقطه ای نزدیک به واقعیت به تفاهم برسیم و بجای تضعیف حرکت دوستان، تشویقی پویا و اصلاحی در پی گیرم تا شاید حقوق ازدست رفته مان تا حدودی جبران گردد. در پایان بهتر است مواردی که مسئولین بصورت وعده و وعید میدهند با ذکر نام وتاکید بر آنها بطوری کامل تفهیم گردد تا هرگونه کوتاهی در انجام آتی آنها رسیدن به حقوق مارا شفاف تر نماید. موفق، پیروز و شاد باشید.
          در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• اینکاره
            عضو جدید
            • Aug 2012
            • 15

سلام دوستان
            اول یک تشکر بسیار ویژه از حمید عزیز و دیگر دوستان به خاطر زحمات فراوانشان.
            یه روز صدرای 50 تومانی خریدیم،رفت تا 180،به جای فروش دوباره اضافه کردیم بعد از مدتی رفت 420، اشتباه کردیم نفروختیم، اومد 150.
            در این مدت تلفات سنگینی دادیم،سعید که صحبت از صدرای 1800 تومانی میکرد و بقیه بچه ها.
            مطمئنا ارزش صدرا همان قیمت حمید است،ولی نه با مخفی کاری مسولین شرکت.
            امیدوارم این بار وعده های مسولین سازمان و شخص اعتصام به حقیقت بپیوندد.
            بنده از این به بعد با تمام توان در خدمت شما هستم.

نظر

• saeed2153
              عضو جدید
              • Aug 2012
              • 18

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز بنده در همینجا اعلام می کنم هر دوستی که توانایی در احقاق حق ما دارد باید به کمک ما بشتابد .و من الله توفیق .
              سلام
              یکی از دوستام خبر گردهمایی را بهم داده بود و گفت بیام توی این سایت و بخونم چی به چی هست
              من ادیمو دیشب درست کردم و 10 صفحه اخر را خوندم تا حدودی دستم هست چی به چی هست
              اما حالا که یک جنبش مسالمت امیزی رخ داده و حمید هم دعوت به همکاری کرده >>> کلمه باید حمید در پست بالا بنده را مجاب به زدن این پست کرد <<<
              در اینجا اعلام می کنم بعد از چند جلسه اگر احساس کردید اقا مهندس مهدی اعتصام در صدد پیچوندن و گرفتن وقت هستند و ب دادن وعده های تو خالی بدون عمل ادامه دادند بنده می توانم موضوع را با تاخیر حداکثر یک روزه به دست مستقیم مقام معظم رهبری برسانم.
              توصیه دارم که در پایان هر نشست صورت جلسه مکتوب تهیه شود و به امضا شرکت کنند گان برسد تا هم مستندی در دستانمان باشد که نشان از همت سهامداران در حل این مشکل از روشهای مسالمت امیز بر پایه احترام به ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده از این جنبش به نفع دشمنان قسم خورده نظام باشد.

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3023

باسلام وعرض ادب

صدرا شرکتی استراتژیک محسوب میشود وصاحبان آن صاحبان قدرت در تمامی عرصه ها وبه همین دلیل شکست صدرا یعنی اظهار علنی ما نمیتوانیم خواهد بود و شکست آن شکست نظام

محسوب خواهد شد و خوشحال کردن دشمنان قسم خورده ملت ایران

حالا باید ببینیم چه کسانی درراه حل شدن مشکلات صدرا سنگ اندازی میکنند واب به آسیاب دشمنان قسم خورده میریزند ؟!!!!!!!!!

وچه کسانی دوست دارند صدرا رو ورشکسته نشان دهند و عدم کارایی را بنمایش بگذارند .....................حیف نون وصد حیف که حماقت خود را ................... تثبیت کردند .

وصد البته در صورتیکه این حماقت ادامه پیدا کند صدمات جبران ناپذیری رو همراه خواهد داشت و کلا نظام باید کل بورس را مدفون کند ودیگه ملت کوچکترین اعتمادی برای سرمایه گزاری نخواهد

داشت و البته محق هم خواهد بود .

اگه قرار بر این باشه که لیدر شرکت های بورسی که به چندین دلیل لیدر محسوب میشه رو بفنا برود بهیچوجه سایر شرکت ها قابل دفاع در کل نخواهند بود .

به امید روزیکه با یه حرکت عاقلانه از طرف مسئولین سهامداران صدرا منتفع شوند و منتفع شدن سهامداران صدرا موجب حل مشکلات زیادی در اکثر عرصه ها خواهد بود ...........................

کاری نکنید که زبان .............بسته شود ................چون پرده بیفتد نه تو مانی و نه من

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز بدانید در صورت داشتن اتحاد و یک دلی و دوری از هرگونه تشنج و ایجاد مشکل برای کشور عزیزمان که ما عزیز این مرز و بوم هستیم و این کشور عزیز ماست بنده در حال آماده شدن برای این قضیه هستم که در انتهای جلسه در پیش رو با حضور مدیران ارشد ضمن اثبات ارزش فیزیکی هزار تومانی صدرا و حتی گرفتن تایید از ایشان به طور حتم و پس از آن برگ برنده ای رو کنم که هرگز کسی به آن نپرداخته و هرگز کسی منکر آن نیست و ادعای ارزش ده دلاری هرسهم صدرا را به اثبات قطع برسانم .ضمنا دوستان هم فکر دوست عزیز ما جناب کدبان باستان عزیز لطفا نفرمایید که این تفکر سم است و در عوض بیاید و این اثبات را ببینید و خواهید دید که چه آسان تایید همه را خواهم گرفت .فقط همگی در زمانی که به این مهم می پردازم تنها گوش کنید تا کلمات مفهوم خود را در ذهن شما بگذارد. ضمنا این کار را بدون گفتن کوچکترین حرف محیر العقولی ویا اثبات تخلفی و یا اتهام به مقامی انجام خواهم داد.و من الله توفیق .
                  آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/03, 13:38.

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیزی که در جریان نیستند لطفا توجه فرمایید با توجه به قبول تمام سهامداران و یا سوکت معنی دار آنها مبنی بر پذیرفتن شرایط .بنده اعلام می کنم فردا شنبه هیچگونه گردهمایی نخواهیم داشت . و من الله توفیق .

نظر

• Fmoradi
                      كاربر فعال
                      • Nov 2011
                      • 279

اين دد تايم كي هست جالبه اقا حميد تا حالا تو نوشته ها چند تا زمان. داده اند
                      هفته اينده
                      اخر ماه
                      بعد از ماه رمضان
                      زمان نامشخص جلسه بورس و صدرا

در عجبم كه شما فكر. ميكنيد مثلا اونا اين چيزا رو نميفهمند بورس با اون گردن كلفتيش كاري نميكنه
                      اعت... هم مرد دروغگو براي تمام فصول است
                      قرارگاه هم الان به دفاع در جنگ فكر ميكنه
                      واقعا يه تنه حاج حميد زدي به صف تجمع كنندگان و پيروز شدي تبريك. ميگم
                      هر چند اگه صورتجلسه هم داشتيد فرقي نميكرد اما از حالا همه دنبال اقتصاد مقاومتي هستن پول خلق الله هم در همين راستا

اين افراد گير كرده تو صدرا دو ديدگاه دارند بخشي در جهت حكومت برخي هم با حكومت كاري ندارند اگه نخواهيم بگيم مخالف
                      با يكي از كساني كه تو جلسه صدرا بود حرف زدم گفتم فلاني چه خبر گفت همون حرفاي كلي چيزي توش پيدا نميشه همش دروغ

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز مطالب شما بسیار شیوا و در عین سادگی پر معنی می باشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        باسلام وعرض ادب

صدرا شرکتی استراتژیک محسوب میشود وصاحبان آن صاحبان قدرت در تمامی عرصه ها وبه همین دلیل شکست صدرا یعنی اظهار علنی ما نمیتوانیم خواهد بود و شکست آن شکست نظام

محسوب خواهد شد و خوشحال کردن دشمنان قسم خورده ملت ایران

حالا باید ببینیم چه کسانی درراه حل شدن مشکلات صدرا سنگ اندازی میکنند واب به آسیاب دشمنان قسم خورده میریزند ؟!!!!!!!!!

وچه کسانی دوست دارند صدرا رو ورشکسته نشان دهند و عدم کارایی را بنمایش بگذارند .....................حیف نون وصد حیف که حماقت خود را ................... تثبیت کردند .

وصد البته در صورتیکه این حماقت ادامه پیدا کند صدمات جبران ناپذیری رو همراه خواهد داشت و کلا نظام باید کل بورس را مدفون کند ودیگه ملت کوچکترین اعتمادی برای سرمایه گزاری نخواهد

داشت و البته محق هم خواهد بود .

اگه قرار بر این باشه که لیدر شرکت های بورسی که به چندین دلیل لیدر محسوب میشه رو بفنا برود بهیچوجه سایر شرکت ها قابل دفاع در کل نخواهند بود .

به امید روزیکه با یه حرکت عاقلانه از طرف مسئولین سهامداران صدرا منتفع شوند و منتفع شدن سهامداران صدرا موجب حل مشکلات زیادی در اکثر عرصه ها خواهد بود ...........................

کاری نکنید که زبان .............بسته شود ................چون پرده بیفتد نه تو مانی و نه من

نظر

• به امید رشد
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 106

در اصل توسط saeed2153 پست شده است View Post
                          سلام
                          یکی از دوستام خبر گردهمایی را بهم داده بود و گفت بیام توی این سایت و بخونم چی به چی هست
                          من ادیمو دیشب درست کردم و 10 صفحه اخر را خوندم تا حدودی دستم هست چی به چی هست
                          اما حالا که یک جنبش مسالمت امیزی رخ داده و حمید هم دعوت به همکاری کرده >>> کلمه باید حمید در پست بالا بنده را مجاب به زدن این پست کرد <<<
                          در اینجا اعلام می کنم بعد از چند جلسه اگر احساس کردید اقا مهندس مهدی اعتصام در صدد پیچوندن و گرفتن وقت هستند و ب دادن وعده های تو خالی بدون عمل ادامه دادند بنده می توانم موضوع را با تاخیر حداکثر یک روزه به دست مستقیم مقام معظم رهبری برسانم.

توصیه دارم که در پایان هر نشست صورت جلسه مکتوب تهیه شود و به امضا شرکت کنند گان برسد تا هم مستندی در دستانمان باشد که نشان از همت سهامداران در حل این مشکل از روشهای مسالمت امیز بر پایه احترام به ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده از این جنبش به نفع دشمنان قسم خورده نظام باشد.
                          با سلام
                          من نیز موافق نیز دوست عزیزمان هستم
                          آقا حمید مسلماً در صلاحیت شما و گروه مذاکره کننده شکی نیست
                          اما ار فضای دانشگاه و مسئولینش یاد گرفتم در آخر هر کاری سند مکتوبی داشته باشم
                          چه خوب خواهد بود که در صورت امکان بعد از هر جلسه با مدیران گزارش مکتوبی تهیه نمائید. با همین سندهای مکتوب خیلی کارها میشه کرد
                          با سپاس از همه دوستان عزیزی که در کنار هم متحد به فکر راهگشایی هستند

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز اصلا تعجب نکنید . تمام سوالات مشکل یک پاسخ ساده دارد .درمورد تاریخ هم خدمتتان عرض کنم بهتر بود سوال می فرمودید :این تاریخهای مختلف هر کدام به چه منظوری عنوان شده است ؟ بنده توضیح می دهم ولی فقط تاریخهای که از اهمیت برخوردا هستند .هفته آینده : قرار به تشکیل جلسه همفکری در رده بالای بورس و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و صدرا و نمایندگان سهامدار حقیقی صدرا می باشد . و آخر ماه هم همان پایان ماه رمضان نیز می باشد و قرار است پس از عید فطر مجمع فوقالعاده مبنی بر شرکت تمام سهامداران در مجمع و رای گیری برای نتیجه بدست آمده تا وجه قانونی تصمیمات را به اجرا بگذارد .و من الله توفیق .

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                            اين دد تايم كي هست جالبه اقا حميد تا حالا تو نوشته ها چند تا زمان. داده اند
                            هفته اينده
                            اخر ماه
                            بعد از ماه رمضان
                            زمان نامشخص جلسه بورس و صدرا

در عجبم كه شما فكر. ميكنيد مثلا اونا اين چيزا رو نميفهمند بورس با اون گردن كلفتيش كاري نميكنه
                            اعت... هم مرد دروغگو براي تمام فصول است
                            قرارگاه هم الان به دفاع در جنگ فكر ميكنه
                            واقعا يه تنه حاج حميد زدي به صف تجمع كنندگان و پيروز شدي تبريك. ميگم
                            هر چند اگه صورتجلسه هم داشتيد فرقي نميكرد اما از حالا همه دنبال اقتصاد مقاومتي هستن پول خلق الله هم در همين راستا

اين افراد گير كرده تو صدرا دو ديدگاه دارند بخشي در جهت حكومت برخي هم با حكومت كاري ندارند اگه نخواهيم بگيم مخالف
                            با يكي از كساني كه تو جلسه صدرا بود حرف زدم گفتم فلاني چه خبر گفت همون حرفاي كلي چيزي توش پيدا نميشه همش دروغ

نظر

• Fmoradi
                              كاربر فعال
                              • Nov 2011
                              • 279

اقا حميد مثلا اگه مسئولين گفتن هفته ديگه وقت نداريم و جلسه و افطاري و مسافرت هستيم و هفته بعدش اونوقت چه ميكنيد اگه تا انقلاب مهدي طول دادن چه
                              اخرش هم ميگن مملكت تو وضعيت اقتصاد مقاومتي هست چه ميكنيد حالا همون اوليش رو بگي ممنون

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                بله دوست عزیز موافق هستم و به همین منظور قرار است مجمع فوق العاده پس از عید فطر تشکیل و در مورد تصمیمات بدست آمده رای نهایی صادر نماید و وجهه قانونی کامل داشته باشد . و من الله توفیق .

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
                                با سلام
                                من نیز موافق نیز دوست عزیزمان هستم
                                آقا حمید مسلماً در صلاحیت شما و گروه مذاکره کننده شکی نیست
                                اما ار فضای دانشگاه و مسئولینش یاد گرفتم در آخر هر کاری سند مکتوبی داشته باشم
                                چه خوب خواهد بود که در صورت امکان بعد از هر جلسه با مدیران گزارش مکتوبی تهیه نمائید. با همین سندهای مکتوب خیلی کارها میشه کرد
                                با سپاس از همه دوستان عزیزی که در کنار هم متحد به فکر راهگشایی هستند

نظر

در حال کار...
                                X