صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کدبان باستان
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 199

با توجه به آنکه هیچگونه نامه مجوزی جهت فراخوان های اعلامی در این مبحث، به سایت تالار بورس ارائه نشده است، این مطالب غیر مجاز شناخته شده و حذف شدند.
    ضمنا کاربران خاطی به دلیل تکرار نقض قوانین سایت مسدود شدند.
    این نوشته را اکنون دیدم که ناظر تالار بورس نوشته است .
    و کاربر جهان بورس یا همان مهستان زیر آن تشکر زده است.
    خواستم به جناب ناظر بگویم ، برای امضاء طومار کسی دنبال مجوز نمی رود.
    مجوز امضاء طومار ، اصل 27 قانون اساسی است که امیدوارم به عنوان یک شهروند ایرانی به آن پایبند باشید.
    دوستان بسیار هوشیار باشید که ممکن است دار و دسته کاربر مهستان یا همان جهان بورس به شکل نفوذی و در راستای منافع مدیران صدرا ، تلاش کنند مانند فضای مجازی ، مراسم امضاء طومار را به حاشیه ببرند.
    همگی به یاد داشته باشیم ما صرفا برای امضاء طومار میرویم و در سکوت و ادب پس از امضاء آنجا را ترک میکنیم و دوستان زحمت رساندن طومار ها را به دست مقامات مسئول ، خصوصا دفتر مقام معظم رهبری خواهند کشید.
    پیروز باشید
    [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• حبیب
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 252

البته حالا که تصمیمتان را گرفتید ولی تجمع جلوی تالار حافظ به نظرم اشتباهه و تعبیری دیگر ازش میکنند بهتر بود تجمع جلوی سازمان بورس ( ملاصدرا ) یا جلوی خود شرکت صدرا میگذاشتید

نظر

• اینکاره
        عضو جدید
        • Aug 2012
        • 15

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
        البته حالا که تصمیمتان را گرفتید ولی تجمع جلوی تالار حافظ به نظرم اشتباهه و تعبیری دیگر ازش میکنند بهتر بود تجمع جلوی سازمان بورس ( ملاصدرا ) یا جلوی خود شرکت صدرا میگذاشتید
        جو نده برادر من.
        بهترین مکان ،همان تالار حافظ است.
        مکانی مردمی و در تیر رس اصحاب رسانه...

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز ناراحت نباشید .سایتی که شما را مسدود کرده حتی قوانین خود را از حفظ نیست چه رسد به قوانین جمهوری اسلامی ایران. یکی از دستاورد های انقلاب اسلامی ایران و حتی مهمترین آن آزادی بیان است که آقایان کلا اعتقادی به آن ندارد و آزادی بیان را با فحاشی برخی یکی می دانند و در خیلی مواقع برخورد سریعتر و کوبنده تری با آن می نمایند اگر نظر بنده را خواسته باشید بهتر است آن سایت را بایکوت نمایید . و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
          این نوشته را اکنون دیدم که ناظر تالار بورس نوشته است .
          و کاربر جهان بورس یا همان مهستان زیر آن تشکر زده است.
          خواستم به جناب ناظر بگویم ، برای امضاء طومار کسی دنبال مجوز نمی رود.
          مجوز امضاء طومار ، اصل 27 قانون اساسی است که امیدوارم به عنوان یک شهروند ایرانی به آن پایبند باشید.
          دوستان بسیار هوشیار باشید که ممکن است دار و دسته کاربر مهستان یا همان جهان بورس به شکل نفوذی و در راستای منافع مدیران صدرا ، تلاش کنند مانند فضای مجازی ، مراسم امضاء طومار را به حاشیه ببرند.
          همگی به یاد داشته باشیم ما صرفا برای امضاء طومار میرویم و در سکوت و ادب پس از امضاء آنجا را ترک میکنیم و دوستان زحمت رساندن طومار ها را به دست مقامات مسئول ، خصوصا دفتر مقام معظم رهبری خواهند کشید.
          پیروز باشید

نظر

• به امید رشد
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 106

با سلام خدمت آقا حمید و سایر دوستان
            آقا حمید اگر ممکن است برای امضای طومار به جزء فردا، روز یکشنبه را هم برای امضای طومار اختصاص دهید تا اگر کسی نتوانست شنبه بیاید، روز یکشنبه برای امضای طومار بیاید. البته تمامی دوستان عزیز در تلاشند تا فردا در کنار یکدیگر و با همدلی، به دنیال پیگری حقوق خود باشند. روز یکشنبه هم می تواند فرصتی باشند برای دوستان از غافله جا مانده.
            با سپاس

نظر

• کدبان باستان
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 199

دوستان گرامی
              عهد کرده ام ، به امید خدا طومار نتیجه بدهد ، مبلغی را برای درمان مهسا حاجی زاده دختر بچه 7 ساله رامهرمزی و محروم پرداخت نمایم.
              شماره حساب پدرش را هم اینجا خواهم گذاشت که دوستان خیر به شکرانه سلامت خود و خانواده هایشان هر میزان میتوانند به این خانواده برای درمان فرزند دلبندشان کمک کنند.
              شما نیز با خدای خود پیمان ببندید برای روبراه شدن سهامتان ، این فرشته کوچک را به یاد نگه دارید.
              انرژی مثبت و خوبی این بچه دارد.
              امیدوارم از دعای خیرش سهامدران صدرا هم از این روزگار تلخ رها شوند.
              این هم لینک خبر بیماری مهسا در سایت ایسنا

پیروز باشید
              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• قدیمی بورس
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 30

سایت تالار بورس باز هم زد توی جاده خاکی!

نظر

• far
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 51

درود دوست خوبم در مورد دختر رامهرمزي من با يكي از دوستانم كه فوق تخصص جراحي كودكان است ودر يكي از شهرهاي شمال ب طبابت مشغول است صحبت كردم كه بدون دريافت هيچگونه مبلغي اين كار را انجام دهد اگر شما با اين خانواده آشنائي داريد با ايشان تماس بگيريد و در اين مورد با آنها صحبت كنيد. در ضمن اين پزشك عزيز يكي از حاذقترين پزشكان در رشته خود ميباشند
                  در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                  دوستان گرامی
                  عهد کرده ام ، به امید خدا طومار نتیجه بدهد ، مبلغی را برای درمان مهسا حاجی زاده دختر بچه 7 ساله رامهرمزی و محروم پرداخت نمایم.
                  شماره حساب پدرش را هم اینجا خواهم گذاشت که دوستان خیر به شکرانه سلامت خود و خانواده هایشان هر میزان میتوانند به این خانواده برای درمان فرزند دلبندشان کمک کنند.
                  شما نیز با خدای خود پیمان ببندید برای روبراه شدن سهامتان ، این فرشته کوچک را به یاد نگه دارید.
                  انرژی مثبت و خوبی این بچه دارد.
                  امیدوارم از دعای خیرش سهامدران صدرا هم از این روزگار تلخ رها شوند.
                  این هم لینک خبر بیماری مهسا در سایت ایسنا

پیروز باشید

نظر

• afshin
                    عضو جدید
                    • Aug 2012
                    • 9

با سلام و احترام
                    باستحضار تمامی سهامداران محترم صدرا می رساند که تجمعی که قرار بود در مقابل تالار بورس حافظ برگزار شود در حال برگزاریست و تعداد زیادی از دوستان در این گردهمایی مسالمت آمیز حضور یاقته اند و در حال امضای طومار هستند جناب اقای حمید و کدبان باستان و کمیسر وخصدرا نیز در این جمع حضور یافته و طومار را امضا کردن از دوستانی که می توانند در این تجمع حضور یابند تقاضا می شود هر چه زودتر جهت امضا حضور بهم رسانند
                    با سپاس

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

[QUOTE=hamid672003;201609]باسلام:
                      دوست عزیز به صورت در بست از فرودگاه آزادی یا راه آهن به تالار حافظ را شما می توانید یک ساعت در نظر بگیرید چون احتمال ترافیک و یا نداشتن آرم طرح ترافیک و غیره لازم است البته اگر فرودگاه امام خمینی پیاده شوید راه بیشتری دارید ولی اگر بنده باشم برای ورود به تهران را ساعت شش صبح برنامه ریزی می کنم چون تاخیر هواپیما یا قطار هم دور از انتظار نیست .درضمن مطلب آن دوستمان را هم دارم مطالعه می کنم تا اگر مطلب بخصوصی در آن بود را هم به طومار خودمان بیفزاییم .و من الله توفیق .

[COLOR="#0000CD"]از همه دوستان خواهش می کنم قبل از ساعت ده صبح در محل تالار حافظ حاضر باشند و بنده نیز زودتر خواهم آمد .و من الله توفیق .[/COLORدوستان بهتر نیست به وزارت اطلاعات هم رونوشت بدهیم
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• omidvar
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 796

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوستان عزیز بند 9 بر طبق خواسته شما عزیزان به طومار دوم اضافه شد .و من الله توفیق .

دوستان توصیه میکنم یک رونوشت هم به وزارت اطلاعات ارسال فرمایید افاقه میکند
                        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• shokouhi
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 65

از دوست خوب و زحمت کشمان آقا حمید بخاطر تمام زحماتی که می کشد تشکر می کنم

امروز تعدادی از دوستان از شهرستان های دور تشریف آورده بودند از جمله جناب کدبان باستان که از ایشان نیز خیلی تشکر می کنم

و از برخی دوستان که در تهران زندگی می کنند و زحمت حضور حتی برای امضای طومار را نکشیدن گله مندم

امیدوارم حداقل فردا در محل تالار حافظ یا هر جای دیگری که دوست خوبمان جناب حمد آقا اعلام می نمایند برای امضای طومار حاضر شوند

ایشان زحمت کشیده بودند و یک بنر جلوی درب ورودی زده بودند و تعدادی از دوستان تشریف آورده بودند و طومار را امضا نموده بودند که از همه افین افراد نیز تشکر می نمایم

نظر

• shokouhi
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 65

با توجه به زحماتی که حمید آقا متحمل شده حداقل بهتر است در بخش تامین برخی از هزینه ها ایشان را یاری نماییم

لذا پیشنهاد میگردد ایشان لطف نموده شماره حساب و شماره کارت بانکی معرفی نمایند تا بقیه دوستان نیز در تامین هزینه هایی که

بابت چاپ و تکثیر و بنر و چاپ آگهی در روزنامه و سایر اقدامات دیگر میشود سهیم باشند

نظر

• کدبان باستان
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 199

در اصل توسط far پست شده است View Post
                              درود دوست خوبم در مورد دختر رامهرمزي من با يكي از دوستانم كه فوق تخصص جراحي كودكان است ودر يكي از شهرهاي شمال ب طبابت مشغول است صحبت كردم كه بدون دريافت هيچگونه مبلغي اين كار را انجام دهد اگر شما با اين خانواده آشنائي داريد با ايشان تماس بگيريد و در اين مورد با آنها صحبت كنيد. در ضمن اين پزشك عزيز يكي از حاذقترين پزشكان در رشته خود ميباشند
                              درود بر شما
                              .شماره تماس پدرش 09169934901 است
                              شماره حساب 768011575 حساب قرض الحسنه بانک ملت بنام قربانعلی حاجی زاده پدر مهسا است که هر از گاهی در حد هیچ مبلغی واریز می شود.
                              با توجه به اینکه بیشتر دوستان به دلیل کار بورسی ، با بانک ملت کار میکنند و احتمالا اینترنت بانک هم دارند ، همین اکنون هر چه دوست دارید ، حتی 5000 تومان که وجه یک کیلو مرغ هم نمی شود ، به حسابش واریز کنید.
                              انرژی مثبت و فوق العادی ای ایجاد میکند.
                              در صورتی که دوستتان توانستند کمکی برای درمانش انجام دهند ، به بنده هم خبر دهید. سپاسگزارم
                              پیروز و سربلند باشید
                              این هم لینک خبرگزاری معتبری که شماره حساب و شماره تماس پدرش را اعلام کردند.
                              آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/09/08, 18:35.

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز از توجه و حس همکاری شما کمال تشکر را دارم و لازم به ذکر می دانم که تا این لحظه هر کدام از دوستان و بنده هر هزینه ای که نموده ایم با رضایت کامل از جیب خودمان بوده است و هیچ توقعی از کسی نداشتیم و هر کدام از دوستان هم که اصرار داشته اند کمک کنند هم نپذیرفتیم و از خدا می خواهم و می خواهیم که خودش کمک کند که دست خداوند متعال بالاترین دستهاست ولی باید در مورد بنر بسیار زیبا و هوشمندانه که طرح و اجرای آن از جناب کدبان باستان عزیز و قبول زحمت آمدن از راه دور را بر خود هموار نمودند ، تشکر بسیار ویژه نمایم .خداوند خودش به بازو و فکر و جیب همه ما کمک و برکت فراوان عطا فرماید .و درمورد امضای طومار توسط افراد جا مانده باید خدمتتان عرض کنم در صورتیکه این افراد تعداد قابل توجهی باشند بنده حاضرم در خدمتشان باشم و گرنه امضا های موجود در حد کفایت می باشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post
                                با توجه به زحماتی که حمید آقا متحمل شده حداقل بهتر است در بخش تامین برخی از هزینه ها ایشان را یاری نماییم

لذا پیشنهاد میگردد ایشان لطف نموده شماره حساب و شماره کارت بانکی معرفی نمایند تا بقیه دوستان نیز در تامین هزینه هایی که

بابت چاپ و تکثیر و بنر و چاپ آگهی در روزنامه و سایر اقدامات دیگر میشود سهیم باشند

نظر

در حال کار...
                                X