صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کدبان باستان
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 199

بازخوانی یک فریب !

گروه اقتصادی / 90/03/04 - 09:51شماره: 9003040120

مديرعامل صدرا در گفتوگو با فارس اعلام كرد:
    عدم اثر تحريمها براي صدرا و اعمال افزايش سرمايه قبل از تير
    خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت صدرا با اعلام اينكه تحريم هاي قلبي اثري بر عملكرد اين شركت نداشته و تحريم هاي جديد هم بايد ارزيابي شود، از روند مثبت فعاليت ها و پروژه ها و اعمال افزايش سرمايه تا قبل از برگزاري مجمع سالانه خبر داد.

مهدي اعتصام در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، در رابطه با تحريم هاي جديد غرب براي شركت هاي ايراني مانند صدرا اظهار داشت: اين شركت در گذشته هم مورد تحريم واقع شده و اين اقدام دولتهاي غربي موضوع تازه اي نيست چرا كه صدرا به رغم تحريم هاي قبلي به فعاليت هاي خود ادامه داده و با لحاظ كردن شرايط در عملكردهاي خود مشكلي نداشته است. وي افزود: اين درحالي است كه خريدهاي تجهيزات و لوازم مورد نياز صدرا براي اجراي پروژه هاي در دست اجرا انجام شده و تا سه چهار روز آينده اولين محموله كالا را تحويل خواهيم گرفت. علاوه براين نه تنها فعاليت هاي اين شركت در ديگر پروژه ها مانند فازهاي 17 و 18 ، 22 تا 24 پارس جنوبي در حال انجام بوده و تاكنون هم مشكلي در اجرا و دريافت ها نداشته ايم بلكه به تازگي فعاليت اجرايي پروژه جك آپ صدرا هم شروع شده است. اعتصام در برابر اين سئوال كه دراين شرايط چه توصيه اي به سهامداران اين شركت دارد پاسخ داد: قيمت سهام صدرا متاسفانه تحت تاثير جو رواني قرار گرفته و به اعتقاد ما به رغم فعاليت هاي مثبت، بهاي سهام اين شركت بي رويه نزول كرده است. وي افزود: اين در حالي است كه در صدد اعمال افزايش سرمايه اي تا قبل برگزاري مجمع سالانه هستيم كه با نهايي شدن گزارش حسابرس و خارج شدن از ماده 141 قانون تجارت اعمال خواهد شد. مجمع سالانه صدرا هم در مهلت قانوني و حداكثر تا پايان تيرماه برگزار خواهد شد. انتهاي پيام/ص
    [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• فرزين پور
      عضو جدید
      • Oct 2012
      • 2

سلام آقا حميد

مي خواستم ببينم خبر جديدي از بازگشايي صدرا طي اين هفته نداريد؟

با تشكر

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز تا جاییکه بنده درجریانم امور سهام صدرا در حال پیگیری گزارش است تا نماد صدرا باز شود و ایشان فرموده اند با توجه به زمان بری کارهای اداری ممکن است باز شدن نماد قدری طول بکشد ولی تمام تلاش خودشان را می نمایند .در ضمن بنده نیز با جناب محمد صالحی که دیشب نزدیک دو ساعت باهم صحبت کردیم موافق هستم و در صورت باز نشدن نماد و یا حتی در صورتیکه نماد با قیمت مناسب باز نشود .با تجمع مسالمت آمیز روز شنبه جلو ساختمان تهران صدرا در ساعت هشت صبح موافق هستم . در هرصورت بنده قیمت هر سهم را زیر 2500ريال ظالمانه می دانم و از دوستان می خواهم که اگر زیر این قیمت باز شد و با صف خرید مواجه نشد حتما در تجمع شرکت کنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط فرزين پور پست شده است View Post
        سلام آقا حميد

مي خواستم ببينم خبر جديدي از بازگشايي صدرا طي اين هفته نداريد؟

با تشكر
        در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
        اقا حمید دقیقا اول هفته با اطمینان گفتید سهم باز میشود و من گفتم باز نمیشود حالا هم دارید صحبتهایتان را تغییر میدهید دو مرتبه تلاش کردید که گرهمایی را بادادن اخباری که انجام نشده گردهمایی را عقب می اندازید دارم کم کم مشکوک میشوم دلیل این همه تلاش شما برای چیست حالا هم میگویید باید نماینده

انتخاب کنیم قرار هم براین شد با گرهمایی کاری که نداشته باشی هیچ اگر تا اخر هفته نماد باز نشد شما هم باما باشید
        اخه کدوم صحبت مهندس تا حالا درست بوده که مدام صحبتهای ایشان را تکرار میکنی بحث را ادامه نمیدهم
        یک چیز دیگر اینکه ما اگر قرار باشد یک نفر هر روز صحبتهای اعتصام را که هیچ کدومش راست نبوده را بیاید برای دلخوشکنک ما بگوید نماینده ای نمیخواهیم

دوستان باز هم میگویم 7 ماه است که با اخبار وعده وعید مارا سر کار ماندیم و این اولین حرکت میباشد اگر اقا حمید نظری داری درمورد جلسه در خدمتیم
        امروز هم با روزنامهای زیادی تماس داشتم و قرار جلسه را و دلیل این کار راگفتم انها هم استقبال کردند
        ایدیهایی هم تصمیم دارند جلسه را به انحراف بکشند و از تجمع روبروی شرکت دور کنند و این اجازه را به انها نمیدهم
        تا حالا 50 نفر اعلام امادگی کردند 10 نفر هم با خود من می ایند
        وعده ما 15 مهر روبروی شزکت حالا دوستی نظری در مورس کیفیت جلسه داره در خدمتیم

نظر

• محمد صالحی
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 207

امروز جلسه بورس با مدیران خصدرا ساعت 9 صبح بوده اما مدیران صدرا در این جلسه شرکت نداشتند و نیامدند
          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• shokouhi
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 65

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
            امروز جلسه بورس با مدیران خصدرا ساعت 9 صبح بوده اما مدیران صدرا در این جلسه شرکت نداشتند و نیامدند
            واقعاً باید به این دلسوزان نظام و مدیران ارزشی تبریک گفت

که برای سهامداران شرکت و مردم و هموطنان خودشان ارزش قائل میشن

و در این جلسات شرکت نمی کنند، چرا که بالاخره برای این مدیران خیلی سخته

صبح زود از خواب بیدار شوند و ساعت 9 تشریف بیارند برای شرکت در جلسه

چون سرمایه برای خودشان نیست، برای ملت بینواست و آنها فعلاً سوار خر مراد هستند

و جفتک میاندازن، اشکالی نداره دیر نیست بالاخره زمانی فرا خواهد رسید که از روی این خر با مُخ بیفتند بر زمین

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

یک زمانی گروههایی تحت عناوین مختلف باعث آزار و اذیت طرح های استعمار بزرگ انگلیس می شدند
              انگلیسی ها بیکار ننشستند و کم کم وآرام آرام گروهی خود فروخته را وارد گروههای مذکور کردند نتیجه آنکه اگر حتی شعاری بر علیه انگلیس داده می شد در جهت منافع انگلیس بود ونه به ضرراین کشور و هر گاه تجمع به ضررشان بود به عناوین مختلف آنرا کنسل می کردند
              باید مواظب بود با گرگ زرنگ تر از روباه طرفیم
              تجمع شنبه باید با قدرت انجام شود اما این به معنی آخر کار و در صورت عدم نتیجه دادن ،اتمام کار وخسته شدن نیست بلکه آغاز است
              ضمنامن از آقای صالحی برای تلاش هایش به عنوان یک سهامدار حقیقی تشکر می کنم

نظر

• محمد صالحی
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 207

امروز با دفتر رهبری تماس گرفتم و موضوع جلسه را گفتم

هدف ما تنها و تنها برای حمایت از سخنان رهبری بر مبنای حمایت از کار و سرمایه ایرانی است بسیار هم استقبال کرد هیچ شرکتی در ایران اسلامی نباید مخالف این بیانات رهبری عمل کند و باعث بی اعتمادی شود ما شرکتی که تلاش میکند برای منافع خود 33000 نفر سهامدار را و 3000000 سهامدار ایرانی را به بورس که همان نماد اقتصادی و پول و سرمایه ایرانی است بی اعتماد کند اعتراض خود را بیان میکنیم چون ما یک ایرانی هستیم و رهبری الگوی ما
                **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• shokouhi
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 65

وعده دیدار ما ساعت 8 صبح روز شنبه 15 مهرماه روبروي درب شرکت واقع در تهران ـ شهرك غرب ـ فاز 7- خ شهيد دادمان- خ شفق- شماره 3

حضور پر شور شما عزیزان باعث سرافکندگی دشمنان اسلام و مسلمین خواهد شد

لطفاً دوستان این تاریخ را در همه صفحات تکرار کند شاید مخاطب و سهامدار جدیدی صفحات قبلی را ملاحظه ننموده و در جریان نباشد

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

سکه و دلار ! صدرا نابووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووووووود:(
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

[QUOTE=hamid672003;212754]باسلام:
                      دوستان عزیز : مجمع فوق العاده تا پایان مهر ! نمی دانم مجال باز بودن سهم چند روز باشد و یا بعد از مجمع سناریو چیست ؟ولی مطمئن هستم باید هر چه زودتر دست به دست هم دهیم و در مجمع حداقل یک نماینده در هیئت مدیره داشته باشیم . تا کنترل اوضاع آسانتر شود وگرنه شاید با باز شدن سهم و خارج شدن عده ای باز بازی جدیدی را برایمان آغاز نمایند .ومن الله توفیق .[/QUOTEبا عرض سلام حميد خان بزرگوار حميد خان از جلسه امروز چه خبرى دارين و استنباط حضرت عالى از جلسه امروز چگونه ميباشد و به نظرت آيا نماد صدرا تا پايان هفته باز خواهد شد ؟؟؟؟ از زحمات شما كمال تشكر را دارم

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوستان عزیز : مجمع فوق العاده تا پایان مهر ! نمی دانم مجال باز بودن سهم چند روز باشد و یا بعد از مجمع سناریو چیست ؟ولی مطمئن هستم باید هر چه زودتر دست به دست هم دهیم و در مجمع حداقل یک نماینده در هیئت مدیره داشته باشیم . تا کنترل اوضاع آسانتر شود وگرنه شاید با باز شدن سهم و خارج شدن عده ای باز بازی جدیدی را برایمان آغاز نمایند .ومن الله توفیق .
                        عرض سلام حميد خان بزرگوار حميد خان از جلسه امروز چه خبرى دارين و استنباط حضرت عالى از جلسه امروز چگونه ميباشد و به نظرت آيا نماد صدرا تا پايان هفته باز خواهد شد ؟؟؟؟ از زحمات شما كمال تشكر را دارم

نظر

• rezastok
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 31

با سلام اقای محمد صالحی عزیز در صورت صلاحدید شماره حسابی اعلام کنید تا هرسهامدار صدرا بسته به توانش /مثلا 10 تا 50 هزار تومن/ واریز کنند تا جهت استخدام و گرفتن وکیل از طرف سهامداران حقیقی جهت شکایت رسمی و پیگیری حقوقی و استخدام حسابرس رسمی برای حسایرسی قانونی از شرکت مصرف شود.
                          راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• حسام
                            Banned
                            • May 2012
                            • 66

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

امشب در اخبار شبکه یک از پارس جنوبی گزارشی داشت و آهنگ حماسی و همچنین اجرای جکت هایی برای سکوی های نفتی که احتمالاً مجری آن شرکت صدار بوده است. واقعاً جای تأسف داره . فکر کنم شرکت صدرا صلواتی کار میکنه و یجورایی شیرین میزنه.
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوستان عزیز لطفا توجه داشته باشید که صدرا با هر قیمتی هم که باز شود تقریبا همه در زیان هستند : پس باید شکایت نامه تنظیم کنیم و به مراجع قضایی تحویل دهیم و درصورتیکه هر کسی خواست سهم خودش را بفروشد می تواند پس از تنظیم شکایت ، تنها 200 یا هزار سهم نگهدارد و به شکایت خودش مبنی بر زیان تحمیلی که در اثر تخلفات صدرا است ادامه دهد . تا انشاالله موضوع صدرا را تا محاکمه مدیران نا لایق ادامه دهیم . ضمنا از همه دوستان خواهش می کنم از عنوان کردن اینکه می خواهند با دادن پول در کارها مشارکت نمایند جدا پرهیز نمایید و انشاالله در صورتیکه همه با هم متحد شدیم و یک هیت مدیره تشکیل دادیم .آنگاه می توانیم با تشکیل یک صندوق تحت کنترل هیت مدیره کارهای شکایت را پیگیری کنیم و نکته آخر اینکه دوستان همه آمادگی حضور در تجمع روز شنبه ساعت هشت صبح در محل ساختمان تهران صدرا را داشته باشند .و من الله توفیق .

نظر

در حال کار...
                                X