صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 699699
    عضو جدید
    • Aug 2012
    • 7

با عرض سلام وتشکر فراوان ازدوستان زحمت کش وواقعا" بزرگوار :
    البته تایپیک هایتان معرف میزان معلومات وتوانمندی تان می باشد که الحمدا... مسلط هستید با عرض پوزش فقط جهت یادآوری عرض می نمایم که حسابرس نمی تواند در شرکت مورد حسابرسی منتفع باشد ./

نظر

• رامین آرتی
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 80

نقل از sepahan2012 در تالار همسایه

شرکت صنعتي دريايي ايران (سهامي عام)

به شماره ثبت 56202

آگهي تشکيل مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام

بدينوسيله از کليه صاحبان سهام يا نمايندگان قانوني آنها دعوت به عمل مي آيد تا در جلسه مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام شرکت که درساعت 9 صبح روز شنبه 1391/07/29 در سالن الغدير واقع در تهران اتوبان بسيج بلوار هجرت میدان شهیدباکری مجموعه فرهنگی فتح المبین (الغدیر) تشکيل مي گردد حضور بهم رسانند.

ضمنا" برگ ورود به جلسه مذکور در ساعات اداري روزهاي 25و 1391/07/26 در محل امور سهام شرکت واقع در تهران، جنت آباد جنوبي بلوار لاله غربي، (شهيد کبيرزاده) شانزده متري دوم، کوچه شهيد ابراهيمي غربي، شماره 39 جديد در قبال ارائه برگه سهام و کارت شناسايي و يا وکالتنامه معتبر ارائه خواهد گرديد.

دستور جلسه

1) تصميم گيري در خصوص ماده 141 قانون تجارت

آخرین ویرایش توسط رامین آرتی؛ 2012/10/09, 18:54.
      بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
      مال آلوده نشدن در دایره کلمات
      همان جا............
      کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
      زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....با سلام خدمت همراهان خسته این سهم ...
        ...برم سر اصل مطلب....امروز مجدد با مهندس صحبت کردم....ماحصل....نامه هارو دادن....فقط مشکل بین قالیباف و مالمیره....ترس از ریزش....گقتم مهندس جان....چه قیمتی احیانا....گفت همون قیمت کلوز دیگه....گفتم ....فدات شم ....حمایت ممایت داریم...گفت ایشالا 4 قبضه میبریمش بالا.....بعدم کلی گفتیم خندیدیم جاتون خالی....عجب مرد نازنینیه....دوستدار همه شما .....مهربان.....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• maral
          عضو جدید
          • Jan 2011
          • 3

درسایت صدرا جمله زیر نوشته شده :

صدرا تبلور ايمان ،خرد و توانايي ايراني!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز امروز ساعت 17:30 تا 21:30 با تعدادی از دوستان یک جلسه در مورد صدرا برقرار کردیم و پس از بررسی مسائل مختلف به این نتیجه رسیدیم که باید با جناب خواجه علی در مورد حمایت سهم و اینکه در چه قیمتی تصمیم به حمایت دارند صحبت کنیم و به همین خاطر با ایشان تماس گرفتیم و بیش از یک ساعت صحبت با ایشان در حالیکه تلفن روی بلندگو بود و کلی چونه بازاری در نهایت ایشان فرمودند : من قول می دهم نگذارم قیمت زیر 100 تومان بیاید ! با این پاسخی که گرفتیم و ناچارا تصمیم به تجمع در مقابل سازمان بورس یعنی میدان ونک اول ملا صدرا سازمان بورس اوراق بهادار ساعت ده صبح شنبه 91/07/22را گذاشتیم تا از مسئولین درخواست رسیدگی نماییم.ضمنا انتظار داریم این بار هیچیک از شما دوستان عزیز هیچ عذری نیاورده و در تجمع شرکت فعال نمایید و تحت هیچ شرایطی با کسی وارد جلسه نمی شویم و باید پاسخ ما را در خیابان و جلو سازمان بورس دهند .و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/09, 22:03.

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3068

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....با سلام خدمت همراهان خسته این سهم ...
              ...برم سر اصل مطلب....امروز مجدد با مهندس صحبت کردم....ماحصل....نامه هارو دادن....فقط مشکل بین قالیباف و مالمیره....ترس از ریزش....گقتم مهندس جان....چه قیمتی احیانا....گفت همون قیمت کلوز دیگه....گفتم ....فدات شم ....حمایت ممایت داریم...گفت ایشالا 4 قبضه میبریمش بالا.....بعدم کلی گفتیم خندیدیم جاتون خالی....عجب مرد نازنینیه....دوستدار همه شما .....مهربان.....

سلام و عرض ادب وبا احترام وافر

دکتر جان حالا کدوم حرف درسته ؟!!!!!!!!! خواجه علی و یا اعتصام
              در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز امروز ساعت 17:30 تا 21:30 با تعدادی از دوستان یک جلسه در مورد صدرا برقرار کردیم و پس از بررسی مسائل مختلف به این نتیجه رسیدیم که باید با جناب خواجه علی در مورد حمایت سهم و اینکه در چه قیمتی تصمیم به حمایت دارند صحبت کنیم و به همین خاطر با ایشان تماس گرفتیم و بیش از یک ساعت صحبت با ایشان در حالیکه تلفن روی بلندگو بود و کلی چونه بازاری در نهایت ایشان فرمودند : من قول می دهم نگذارم قیمت زیر 100 تومان بیاید ! با این پاسخی که گرفتیم و ناچارا تصمیم به تجمع در مقابل سازمان بورس یعنی میدان ونک اول ملا صدرا سازمان بورس اوراق بهادار ساعت ده صبح شنبه 91/07/22را گذاشتیم تا از مسئولین درخواست رسیدگی نماییم.ضمنا انتظار داریم این بار هیچیک از شما دوستان عزیز هیچ عذری نیاورده و در تجمع شرکت فعال نمایید و تحت هیچ شرایطی با کسی وارد جلسه نمی شویم و باید پاسخ ما را در خیابان و جلو سازمان بورس دهند .و من الله توفیق .
              باسلام وعرض ادب و با احترام وافر

مگه قراره قبل از مجمع فوق العاده نماد بازگشایی بشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! بدون گزارش مجمع و گزارش حسابرسی شده سال 91 و 3ماهه 91امکان بازگشایی نیست .

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...حاج حميد...ساعت 8 صبح بزارش بچه ها بتونن بيان....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mbs
                  عضو جدید
                  • Aug 2012
                  • 10

اگر سهامداران صدرا 10 میلیارد تومان داشتند میتوانستند قیمت را خودشان تعیین کنند کافی است با هماهنگی هر کس نسبت به وسعش در قیمت مناسب خرید کند تا هم از سهم حمایت شود و هم میانگین خرید پایین بیایید همه با هم هماهنگ شوید و دستور 70 میلیون خرید در 150 تومان بگذارید

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز جناب دکتر مهربان ما قصد داشتیم شما را هم به جلسه دعوت کنیم اما چون خودشما پاسخ آن پست بنده که از شما درخواست کرده بودم را ندادید بنده فکر کردم بهتر است اصرار نکنم .در هر صورت این تصمیم و ساعت آن توسط جمع گرفته شده است و صحیح نیست بنده خود رای ساعت آنرا تغییر دهم و هماهنگی با همه دوستان هم کار آسانی نیست و به همین جهت از شما پوزش می طلبم . و من الله توفیق .

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    ...حاج حميد...ساعت 8 صبح بزارش بچه ها بتونن بيان....

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز صحبت از باز گشایی قبل یا بعد از مجمع نیست صحبت از برداشتن کلاه سهامداران حقیقی توسط آقایان است که باید یک مقام مسئولی در نظام جمهوری اسلامی باشد که به حق مستضعف هایی چون ما رسیدگی نماید .و جلو خرید سهم ده دلاری ما را به پنج سنت بگیرند . ضمنا جناب مهربان با مهندس اعتصام صحبت کرده است و ما با جناب خواجه علی و مهندس اعتصام به ما هم همان پاسخی که به جناب مهربان داده است ، داده بود . و ما به دنبال 1554ريال نیستم و می خواهیم دست خطا کار و متخلف رو شود .و من الله توفیق

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      سلام و عرض ادب وبا احترام وافر

دکتر جان حالا کدوم حرف درسته ؟!!!!!!!!! خواجه علی و یا اعتصام

مگه قراره قبل از مجمع فوق العاده نماد بازگشایی بشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! بدون گزارش مجمع و گزارش حسابرسی شده سال 91 و 3ماهه 91امکان بازگشایی نیست .

در اصل توسط طيب پست شده است
                      در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                      باسلام:
                      دوستان عزیز امروز ساعت 17:30 تا 21:30 با تعدادی از دوستان یک جلسه در مورد صدرا برقرار کردیم و پس از بررسی مسائل مختلف به این نتیجه رسیدیم که باید با جناب خواجه علی در مورد حمایت سهم و اینکه در چه قیمتی تصمیم به حمایت دارند صحبت کنیم و به همین خاطر با ایشان تماس گرفتیم و بیش از یک ساعت صحبت با ایشان در حالیکه تلفن روی بلندگو بود و کلی چونه بازاری در نهایت ایشان فرمودند : من قول می دهم نگذارم قیمت زیر 100 تومان بیاید ! با این پاسخی که گرفتیم و ناچارا تصمیم به تجمع در مقابل سازمان بورس یعنی میدان ونک اول ملا صدرا سازمان بورس اوراق بهادار ساعت ده صبح شنبه 91/07/22را گذاشتیم تا از مسئولین درخواست رسیدگی نماییم . ضمنا انتظار داریم این بار هیچیک از شما دوستان عزیز هیچ عذری نیاورده و در تجمع شرکت فعال نمایید و تحت هیچ شرایطی با کسی وارد جلسه نمی شویم و باید پاسخ ما را در خیابان و جلو سازمان بورس دهند .و من الله توفیق .

وکاملا غیر قانونی
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/09, 23:01.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

با سلام:
                        ظیب عزیز خدمت شما عرض کنم اگر این آقایان نخواهند کاری انجام شود .حتی اگر قول یک روزه را هم بدهند بازهم صد سالی طول خواهد کشید ولی اگر بخواهند حتی اگر بر سر خودشان قسم بخورند که صد سالی طول می کشد بازهم یک روزه انجامش می دهند . مثال کاملا قابل درک آن گرفتن فاو و سپس از دست دادنش می باشد . و من الله توفیق .

نظر

• رامین آرتی
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 80

مجمع را در جایی برگزار میکنند که کمتر سهامداری آنجا را میشناسد (از لحاظ بعد مسافت)

از پشت کامپیوتر هاتون بلند بشید

بهترین کار حضور حداکثری همه سهامداران در این مجمع میباشد

لطفا افرادی (امین) مسئول جمع آوری اسامی و شماره تماس سهامداران شوند تا برای برنامه های آتی مورد استفاده قرار گیرد.
                          بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                          مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                          همان جا............
                          کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                          زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3068

مردی صبح زود از خواب بیدار شد تا به کمک نیازمندی برود . لباس پوشید و به راه افتاد. در راه به زمین خورد و لباسهایش کثیف شد. او بلند شد، خودش را پاک کرد و به خانه برگشت ، لباسهایش را عوض کرد و دوباره راهی شد. در راه در همان نقطه دوبارهً زمین خورد و دوباره بلند شد، خودش را پاک کرد و به خانه برگشت ، بار دیگر لباسهایش را عوض کرد و راهی شد.در راه با مردی که چراغی در دست داشت برخورد کرد. مرد گفت : من دیدم شما در راه دو بار به زمین خوردید، از این رو چراغی آوردم تا بتوانم راهتان را روشن کنم. مرد اول از او بسیار تشکر کرد و هر دو به راهشان ادامه دادند.به نزدیکی محل که رسیدند ، هوا کمی روشن شده بود و تصمیم به جدایی می گیرند که مرد دوم ناگهان باز می گردد و می گوید : (من شیطان هستم.) مرد اول با شنیدن این حرف جا خورد. شیطان در ادامه توضیح داد: من شما را در راه کمک به آن نیازمند دیدم و این من بودم که باعث زمین خوردن شما شدم. وقتی شما به خانه رفتید، خودتان را تمیز کردید و بازگشتید، خداوند همه گناهان شما را بخشید و من برای بار دوم باعث زمین خوردن شما شدم و حتی آن هم شما را تشویق به ماندن در خانه نکرد، و با علاقه بیشتری بازگشتید و به خاطر آن، خداوند همه گناهان افراد خانواده ات را نیز بخشید.راستش را بخواهید ترسیدم که اگر یک بار دیگر باعث زمین خوردن شما بشوم ، خداوند گناهان تمامی افراد دهکده تان را نیز ببخشد. بنا براین، تصمیم گرفتم خود سالم به مقصد برسانمتان

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3068

تمامی این بازی ها جهت گرفتن امتیازات است و البته

حق هم دارند چون منطقه پارس جنوبی و تمامی

پروژه ها استر اتژیک محسوب میشوند و صنعت

کشتی سازی و ................. همه استراتژیک

در نتیجه باید هم تمامی امکانات لازم از هر نظر

فراهم گردد .

دولت بجای واردات اسباب بازی و ..............

باید به این منطقه توجه خاصی میداشت ومتاسفانه

بجای کمک مزاحمت های زیادی ایجاد کرده است

وحتی مدیران بورس هم در راه شکوفایی صنعت

تجهیزاتی مزاحمت های زیادی ایجاد کرده اند

یکیش همین افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی

دارایی هاست که مصوبه مجلس و مورد تایید

شورای نگهبان و مورد تایید کارشناسان میباشد

ولی آقای ..................... جلوگیری میکند

کارهای خیلی بزرگی در مجموعه صدرا انجام

شده است ولی هیچگونه حمایتی از طرف ......

دولت و........................ دیده نمیشود .....

پس باید کمی هم حق به مدیران شرکت داد .

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                                بخشی از گزارش چشم انداز بازار که برای بورس 24 نوشتم :

در گروه تجهیزات نیز اکثر نمادها در منفی کامل معامله شدند در این گروه امروز مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در گفتگو با بورس 24 با تشریح وضعیت صدرا از بازگشائی موقت این سهم در بازار و سپس انتقال به بازار پایه در آینده نزدیک خبر داد همچنین دیروز مدیرعامل صدرا اعلام کرد مجمع فوق العاده این نماد 29 مهرماه به منظور تصمیم گیری در مورد وضعیت شرکت برگزار خواهد شد به اعتقاد نگارنده سهامداران صدرا بر اساس صورتهای مالی قبلی شرکت که مورد تائید سازمان بورس نیز قرار داشته و حاکی از روند سود آوری شرکت بوده وارد صدرا شده اند و اکنون که صورتهای مالی به هر دلیل با انحراف فاحش از پیش بینی مواجه شده است میبایست حقوق سهامداران خرد مورد توجه قرار گیرد از طرف دیگر نباید فراموش کرد کرد حتی با وجود زیان انباشته قابل توجه چنانچه دارائیهای ثابت صرا تجدید ارزیابی شود درائیهای شرکت به میزان بسیار زیادی افزایش خواهد یافت که این مهم نیز نباید در ارزش گذاری صدرا مورد غفلت واقع شود

دوست عزیز در بخش خبرهای ویژه بورس 24 دیروز تحت عنوان " اخبار مقام نظارتی بازار درباره صدرا " این خبر درج شده که البته به دلیل ویژه بودن مطب فقط برای کابران سایت قابل دسترس است خلاصه گفته مالمیر این بوده که باحمایت سهامدار عمده صدرا در بورس بازگشائی میشود ولی به دلیل زیان انباشته سنگین در مدت کوتاهی به بازار پایه منتقل خواهد شد البته در ادامه گفته هنوز سهامدار عمده نظر قطعی اعلام نکرده است http://bourse24.ir/news/43538/
                                جناب صالحی این مطلب مربوط به اینجانب است که به دلیل در دسترس نبودن سایت بورسی در تالار بورس نوشتم و متاسفانه شما بدون اجازه من و حتی بدون ذکر نام نویسنده در بورکس و اینجا به نام خودتان درج کرده اید و کار زشت تر شما این است که کل مطلب من را هم درج نکرده اید زیرا ظاهرا بخش آخر به مذاق شما خوش نیامده است
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X