صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

بود مردی پیش از این نامش نصوح --- بد زدلاکی زن او را فتوح
    بود روی او چو رخسار زنان --- مردی خود را همی کرد او نهان
    او به حمام زنان دلاک بود --- در دغا و حیله بس چالاک بود .....

نَصوح مردى بود شبيه زنها ، صورتش مو نداشت و پستانهايى برجسته چون پستان زنها داشت و در حمام زنانه كار مى كرد. او سالیان متمادی بر این کار بود و از این راه هم امرار معاش میکرد و هم ارضای شهوت. گرچه چندین بار به حکم وجدان توبه کرده بود اما هر بار اخگر شهوت، او را به کام خود اندر میساخت و كسى از وضع او خبر نداشت و آوازه تميزكارى و زرنگى او به گوش همه رسيده و زنان و دختران رجال دولت و اعيان و اشراف دوست داشتند كه وى آنها را دلاكى كند و از او قبلاً وقت مى گرفتند تا روزى در كاخ شاه صحبت از او به ميان آمد.
    دختر شاه مايل شد كه به حمام آمده و كار نَصوح را ببيند. نصوح جهت پذيرايى و خدمتگزارى اعلام آمادگى نمود ، سپس دختر شاه با چند تن از خواص نديمانش به اتفاق نصوح به حمام آمده و مشغول استحمام شد . از قضا گوهر گرانبهاى دختر پادشاه در آن حمام مفقود گشت ، از اين حادثه دختر پادشاه در غضب شده و به دو تن از خواصش دستور داد كه همه كارگران را تفتيش كنند تا شايد آن گوهر ارزنده پيدا شود . طبق اين دستور مأمورين ، كارگران را يكى بعد از ديگرى مورد بازديد خود قرار دادند، همين كه نوبت به نصوح رسيد با اينكه آن بيچاره هيچگونه خبرى از آن نداشت ، ولى از ترس رسوايى ، حاضر نـشد كه وى را تفتيش كنند، لذا به هر طرفى كه مى رفتند تا دستگيرش كنند، او به طرف ديگر فرار مى كرد و اين عمل او سوء ظن دزدى را در مورد او تقويت مى كرد و لذا مأمورين براى دستگيرى او بيشتر سعى مى كردند. نصوح هم تنها راه نجات را در اين ديد كه خود را در ميان خزينه حمام پنهان كند، ناچار به داخل خزينه رفته و همين كه ديد مأمورين براى گرفتن او به خزينه آمدند و ديگر كارش از كار گذشته و الان است كه رسوا شود به خداى تعالى متوجه شد و از روى اخلاص توبه كرد در حالی که بدنش مثل بید میلرزید با تمام وجود و با دلی شکسته خدا را طلبید و گفت: خداوندا گرچه بارها توبهام بشکستم، اما تو را به مقام ستاری ات این بار نیز فعل قبیحم بپوشان تا زین پس گرد هیچ گناهی نگردم و از خدا خواست كه از اين غم و رسوايى نجاتش دهد . به مجرد اين كه نصوح توبه كرد، ناگهان از بيرون حمام آوازى بلند شد كه دست از اين بيچاره برداريد كه گوهر پيدا شد . پس از او دست برداشتند. و نصوح خسته و نالان شكر خدا به جا آورده و از خدمت دختر شاه مرخص شد و به خانه خود رفت . او در این واقعه عیاناً لطف و عنایت ربانی را مشاهده کرد. این بود که بر توبهاش ثابتقدم ماند و فوراً از آن کار کناره گرفت. چند روزی از غیبت او در حمام سپری نشده بود که دختر شاه او را به کار در حمام زنانه دعوت کرد، ولی نصوح جواب داد که دستم علیل شده و قادر به دلاکی و مشت و مال نیستم، و دیگر هم نرفت.
    هر مقدار مالى كه از راه گناه تحصيل كرده بود در راه خدا به فقرا داد و چون زنان شهر از او دست بردار نبودند ، ديگر نمى توانست در آن شهر بماند و از طرفى نمى توانست راز خودش را به كسى اظهار كند، ناچار از شهر خارج و در كوهى كه در چند فرسخى آن شهر بود، سكونت اختيار نمود و به عبادت خدا مشغول گردید.

من بمردم یک ره و باز آمدم --- من چشیدم تلخی مرگ وعدم
    توبه ای کردم حقیقت با خدا --- نشکنم تا جان شدن از تن جدا
    بعد آن محنت که را بار دگر ---- پا رود سوی خطر الا که خر
    (مولانا )

این داستان زیبا را جهت تنوع برایتان نقل کردم , تا روز بازگشایی صدرا شاید هر حدس و گمانی غلط از آب درآید.بنابراین فعلآ بهتر است که بی خیال صدرا بشویم تا بعد که ببینیم چه پیش آید,شاید ورق برگشت.
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/10/10, 23:29.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3068

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      .....سلام حاج طیب...مخلصات پتاسیم....دلم برا ایمانت تنگ شده بود....ایمانی که به باور خودش اعتقاد داره حتی اگه دنیایی بر ضدش باشه....
      ....صحبتهای خواجه علی قابل استناد تره....

سلام قربان

دوست دارم در سبد بلند مدتی قیمت فیکس این گفته خواجه علی را داشته باشم :D

متاسفانه عده ای ........... وجهه خود را خراب میکنند وهیچی بارشون نیست واین بارها برام ثابت شده ...........................

در تحلیل های بنیادی فقط pe رادرنظر میگیرند ومتاسفانه اهمیتی برای ارزش جایگزینی که اصل خیلی مهمیست قائل نیستند !!!!!!!!!!!!!!!!! ویا ................بماند .

از این حرفا زیاد شنیده ام ...............................

همه چیز به یکطرف ولی ................................ما یه دکتر مهربان داریم ....................... که همه جوره قبولش داریم .

گمان مبر که به پایان رسیده کار پیر مغان

هزار باده ناخورده در رگ تاک است

خلوت دل نیست جای صحبت اضداد .................................................. درآید

ارادت داریم قربان :-?

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

dandy71 نوشته است:
        درود:
        من نميدونم صدرا چي رو ميخواد تجديد ارزيابي کنه؟ساختمان که سند نداره و اگه داشت بانک ميگرفت.نکا که مال شرکت نفته.جزيره هم که به اسم مسکن و نوسازي بوشهره.شايد ميخواد از آپارتمان امور سهام که 70 متره تجديد ارزيابي کنه و شايد هم از زمين هاي همسايه
        وقتي شما سند ملکي رو نداريد چطور تجديد ارزيابي ميکنيد.درسته مملکت بي در و پيکره ولي ديگه نه اينقدر که سندي که به اسم يکي ديگه است رو من تجديد ارزيابي کنم.اين رو ده ها بار مديران صدرا و قرارگاه گفتن ولي بازم مرغ يه پا داره.انشاالله تومجمع اينو بگين همانطور که تومجمع قبلي گفتن و جواب شنيدن.آدمي که خودش رو به خواب زده رو نميشه بيدار کرد هر چند داد هم بزني

رضا
        شماره عضويت: 192
        عضو شده در: پنجشنبه، 3 آذر 1384-16:56

والله اين رو بايد از شما پرسيد! يادم نمي ره وقتي صدرا مي خريديد و امثال بنده مي گفتيم گران است، همين املاک و جزيره و ... را چنان به رخ مي کشيديد کانه جنازه اش ده برابر مبلغ خريد شما مي ارزد.
        اتفاقا مملکت اونقدري بي در و پيکره که جناب خاتم 34 سال است نه به مال و ملک کسي رحم مي کنه و نه به کار و شغلي. اينها چه خواستند که در تملک خود در نياوردند؟ و حالا چه شده است که نمي توانند آن ساختمان و جزيره را به نام خود بزنند؟ اولين نمونه اي که به ياد دارم بر مي گردد به زميني در حوالي سه راه ارج جاده قديم کرج حدود سال 68 ... زمين متعلق به ارتش را با درگيري و تيراندازي حدود دو ساعته اشغال کردند!
        ضمنا همه مي دونيم صدرا بزرگترين پيمانکار آفشور خاور ميانه است و همين است که بايد به آن چشم دوخت. اما چه شده است که امثال رستم قاسمي از طرفي ادعا مي کنند که ما حاضريم بريم خليج مکزيک و آمريکا را در مهار فلان چاه کمک کنيم و بعد بزرگترين پيمانکار آفشور منطقه که تحت تملک خودشان هست و اين همه پروژه دارد را ورشکسته مي کنند و مي خواهند منحل کنند الله اعلم!
        آنچه بنده به حاکميت پيشنهاد مي دهم انحلال الفنون و رستم قاسمي ها و خاتم است و نه صدرا که در غير اينصورت بايد به انتظار پايين کشيدن کرکره جمهوري اسلامي نشست.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز با توجه به کمالات شما و مطلب شیوای شما .همین بس که توصیه به صبر میفرمایید که از اعمال پر فضیلت نزد خداوند متعال است .و من الله توفیق .

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
          بود مردی پیش از این نامش نصوح --- بد زدلاکی زن او را فتوح
          بود روی او چو رخسار زنان --- مردی خود را همی کرد او نهان
          او به حمام زنان دلاک بود --- در دغا و حیله بس چالاک بود .....

نَصوح مردى بود شبيه زنها ، صورتش مو نداشت و پستانهايى برجسته چون پستان زنها داشت و در حمام زنانه كار مى كرد. او سالیان متمادی بر این کار بود و از این راه هم امرار معاش میکرد و هم ارضای شهوت. گرچه چندین بار به حکم وجدان توبه کرده بود اما هر بار اخگر شهوت، او را به کام خود اندر میساخت و كسى از وضع او خبر نداشت و آوازه تميزكارى و زرنگى او به گوش همه رسيده و زنان و دختران رجال دولت و اعيان و اشراف دوست داشتند كه وى آنها را دلاكى كند و از او قبلاً وقت مى گرفتند تا روزى در كاخ شاه صحبت از او به ميان آمد.
          دختر شاه مايل شد كه به حمام آمده و كار نَصوح را ببيند. نصوح جهت پذيرايى و خدمتگزارى اعلام آمادگى نمود ، سپس دختر شاه با چند تن از خواص نديمانش به اتفاق نصوح به حمام آمده و مشغول استحمام شد . از قضا گوهر گرانبهاى دختر پادشاه در آن حمام مفقود گشت ، از اين حادثه دختر پادشاه در غضب شده و به دو تن از خواصش دستور داد كه همه كارگران را تفتيش كنند تا شايد آن گوهر ارزنده پيدا شود . طبق اين دستور مأمورين ، كارگران را يكى بعد از ديگرى مورد بازديد خود قرار دادند، همين كه نوبت به نصوح رسيد با اينكه آن بيچاره هيچگونه خبرى از آن نداشت ، ولى از ترس رسوايى ، حاضر نـشد كه وى را تفتيش كنند، لذا به هر طرفى كه مى رفتند تا دستگيرش كنند، او به طرف ديگر فرار مى كرد و اين عمل او سوء ظن دزدى را در مورد او تقويت مى كرد و لذا مأمورين براى دستگيرى او بيشتر سعى مى كردند. نصوح هم تنها راه نجات را در اين ديد كه خود را در ميان خزينه حمام پنهان كند، ناچار به داخل خزينه رفته و همين كه ديد مأمورين براى گرفتن او به خزينه آمدند و ديگر كارش از كار گذشته و الان است كه رسوا شود به خداى تعالى متوجه شد و از روى اخلاص توبه كرد در حالی که بدنش مثل بید میلرزید با تمام وجود و با دلی شکسته خدا را طلبید و گفت: خداوندا گرچه بارها توبهام بشکستم، اما تو را به مقام ستاری ات این بار نیز فعل قبیحم بپوشان تا زین پس گرد هیچ گناهی نگردم و از خدا خواست كه از اين غم و رسوايى نجاتش دهد . به مجرد اين كه نصوح توبه كرد، ناگهان از بيرون حمام آوازى بلند شد كه دست از اين بيچاره برداريد كه گوهر پيدا شد . پس از او دست برداشتند. و نصوح خسته و نالان شكر خدا به جا آورده و از خدمت دختر شاه مرخص شد و به خانه خود رفت . او در این واقعه عیاناً لطف و عنایت ربانی را مشاهده کرد. این بود که بر توبهاش ثابتقدم ماند و فوراً از آن کار کناره گرفت. چند روزی از غیبت او در حمام سپری نشده بود که دختر شاه او را به کار در حمام زنانه دعوت کرد، ولی نصوح جواب داد که دستم علیل شده و قادر به دلاکی و مشت و مال نیستم، و دیگر هم نرفت.
          هر مقدار مالى كه از راه گناه تحصيل كرده بود در راه خدا به فقرا داد و چون زنان شهر از او دست بردار نبودند ، ديگر نمى توانست در آن شهر بماند و از طرفى نمى توانست راز خودش را به كسى اظهار كند، ناچار از شهر خارج و در كوهى كه در چند فرسخى آن شهر بود، سكونت اختيار نمود و به عبادت خدا مشغول گردید.

من بمردم یک ره و باز آمدم --- من چشیدم تلخی مرگ وعدم
          توبه ای کردم حقیقت با خدا --- نشکنم تا جان شدن از تن جدا
          بعد آن محنت که را بار دگر ---- پا رود سوی خطر الا که خر
          (مولانا )

این داستان زیبا را جهت تنوع برایتان نقل کردم , تا روز بازگشایی صدرا شاید هر حدس و گمانی غلط از آب درآید.بنابراین فعلآ بهتر است که بی خیال صدرا بشویم تا بعد که ببینیم چه پیش آید,شاید ورق برگشت.
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/11, 11:11.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            جناب دندی عزیز ایشان ایراد بجایی از شما می گیرند و بنده هم بسیار تعجب می کنم که شما این صحبتها را می فرمایید ! آیا آیدی خودتان را به کس دیگری واگذار کرده اید ؟ تا آنجا که بنده می دانم شما در تماس قبلی فرمودید به دلیل همان مشکل پیش آمده برای پدر محترمتان در تهران نیستید و دسترسی هم به اینترنت ندارید .حالا چطور شده است که این مطالب را می نویسید با 180 درجه تغییر فکر . اگر قصد فروش سهم خودتان را به مبلغی که فرمودید دارید ؟ چرا با همان دوست مشترکمان تماس نمی گیرید ؟ از شما واقعا تعجب می کنم .و من الله توفیق .

در اصل توسط رضا پست شده است
            در اصل توسط dandy71 پست شده است
            درود:
            من نميدونم صدرا چي رو ميخواد تجديد ارزيابي کنه؟ساختمان که سند نداره و اگه داشت بانک ميگرفت.نکا که مال شرکت نفته.جزيره هم که به اسم مسکن و نوسازي بوشهره.شايد ميخواد از آپارتمان امور سهام که 70 متره تجديد ارزيابي کنه و شايد هم از زمين هاي همسايه @@4
            وقتي شما سند ملکي رو نداريد چطور تجديد ارزيابي ميکنيد.درسته مملکت بي در و پيکره ولي ديگه نه اينقدر که سندي که به اسم يکي ديگه است رو من تجديد ارزيابي کنم.اين رو ده ها بار مديران صدرا و قرارگاه گفتن ولي بازم مرغ يه پا داره.انشاالله تومجمع اينو بگين همانطور که تومجمع قبلي گفتن و جواب شنيدن.آدمي که خودش رو به خواب زده رو نميشه بيدار کرد هر چند داد هم بزني @@4
            والله اين رو بايد از شما پرسيد! يادم نمي ره وقتي صدرا مي خريديد و امثال بنده مي گفتيم گران است، همين املاک و جزيره و ... را چنان به رخ مي کشيديد کانه جنازه اش ده برابر مبلغ خريد شما مي ارزد.
            اتفاقا مملکت اونقدري بي در و پيکره که جناب خاتم 34 سال است نه به مال و ملک کسي رحم مي کنه و نه به کار و شغلي. اينها چه خواستند که در تملک خود در نياوردند؟ و حالا چه شده است که نمي توانند آن ساختمان و جزيره را به نام خود بزنند؟ اولين نمونه اي که به ياد دارم بر مي گردد به زميني در حوالي سه راه ارج جاده قديم کرج حدود سال 68 ... زمين متعلق به ارتش را با درگيري و تيراندازي حدود دو ساعته اشغال کردند!
            ضمنا همه مي دونيم صدرا بزرگترين پيمانکار آفشور خاور ميانه است و همين است که بايد به آن چشم دوخت. اما چه شده است که امثال رستم قاسمي از طرفي ادعا مي کنند که ما حاضريم بريم خليج مکزيک و آمريکا را در مهار فلان چاه کمک کنيم و بعد بزرگترين پيمانکار آفشور منطقه که تحت تملک خودشان هست و اين همه پروژه دارد را ورشکسته مي کنند و مي خواهند منحل کنند الله اعلم!
            آنچه بنده به حاکميت پيشنهاد مي دهم انحلال الفنون و رستم قاسمي ها و خاتم است و نه صدرا که در غير اينصورت بايد به انتظار پايين کشيدن کرکره جمهوري اسلامي نشست.

نظر

• قدیمی بورس
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 30

دوستان گرامی
              شایعاتی وجود دارد مبنی بر خواست انحلال شرکت صدرا آنهم بدرخواست دولت و وزارت نفت با همفکری خاتم و بازیگری نقش اول اعتصام، من از سهامداران حقیقی خواهش میکنم با جدیت در مجمع فوق العاده حضور یافته و مانع از انحلال شرکت شوند.
              دوستانی که به مباحث حقوقی اشرافیت دارند لطفا جدی تر کمک کنند و بفرمایند که قدم های لازم در جهت انتخاب نماینده در هیات مدیره چیست؟
              اگر همینطور پیش برویم یقه سهامداران صدرا را خواهند گرفت تا بدهی های صدرا از جیب آنها پرداخت شود.
              خیال هم نکنید که انحلال شرکتی با این اهمیت نشدنی است براحتی آب خوردن انجام خواهد شد و سهامداران را در بهت و حیرت فرو خواهد برد!! جا برای انتقال ماشین آلات صدرا زیاد است

بزودی انحلال شرکت همه را شگفت زده خواهد کرد.
              آخرین ویرایش توسط قدیمی بورس؛ 2012/10/11, 12:35.

نظر

• omid_or51
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 62

در اصل توسط قدیمی بورس پست شده است View Post
                دوستان گرامی
                شایعاتی وجود دارد مبنی بر خواست انحلال شرکت صدرا آنهم بدرخواست دولت و وزارت نفت با همفکری خاتم و بازیگری نقش اول اعتصام، من از سهامداران حقیقی خواهش میکنم با جدیت در مجمع فوق العاده حضور یافته و مانع از انحلال شرکت شوند.
                دوستانی که به مباحث حقوقی اشرافیت دارند لطفا جدی تر کمک کنند و بفرمایند که قدم های لازم در جهت انتخاب نماینده در هیات مدیره چیست؟
                اگر همینطور پیش برویم یقه سهامداران صدرا را خواهند گرفت تا بدهی های صدرا از جیب آنها پرداخت شود.
                خیال هم نکنید که انحلال شرکتی با این اهمیت نشدنی است براحتی آب خوردن انجام خواهد شد و سهامداران را در بهت و حیرت فرو خواهد برد!! جا برای انتقال ماشین آلات صدرا زیاد است

بزودی انحلال شرکت همه را شگفت زده خواهد کرد.
                با سلام
                یکم صبر کنند بعد منحل کنند بهتره چون آخر سال باید سه فاز پارس جنوبی را تحویل بدند.سال 87 که شنیدی قرارگاه درا را داره میخره چی فکر میکردی.شاید فکر میکردی مثل بقیه داره کار اقتصادی میکنه و این را هم مثل بقیه داره میخره.سال 89 که پروزه ها را در پارس جنوبی گرفت معلوم شد که تحریم برای چه کسانی رحمت هست.بعد از نمایشگاه نفت و گاز پارسال و ملاقات رهبری فهمیدند که این رحمت واسعه و طولانی هم هست بنابراین افتادن دنبال اینکه کل شرکت را هاپولی کنند.انحلالی در کار نیست وقتی حالا حالاها براش کار درست کردند.1500 نفر نیروی انسانیش را به 80000 تا رسوندند.همش فیلم برای برای دک کردن سهامداران حقیقی

نظر

• رامین آرتی
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 80

حضور حداکثری در مجمع فوق العاده پیش رو نشانگر وحدت سهامداران صدراست
                  بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                  مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                  همان جا............
                  کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                  زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• mahshid
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 40

سلام
                    كسي اطلاعي داره چرا آگهي دعوت به مجمع در كدال نيست ؟ وآيا آگهي دعوت به مجمع را درروزنامه كسي از دوستان ديده ؟؟ طبق قانون بايد حداقل 10 روز قبل از برگزاري مجمع آگهي در روزنامه كثير الانتشار درج بشه ...
                    متاسفانه من الان هم در سايت شركت نتونستم آگهي دعوت به مجمع را پيدا كنم !!!!!( 2-3 روز پيش ديده بودم ولي الان انگار نيست ...!!)

نظر

• رامین آرتی
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 80

این آدرسش بوده که حذف شده !!!

آخرین ویرایش توسط رامین آرتی؛ 2012/10/12, 22:26.
                      بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                      مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                      همان جا............
                      کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                      زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

بسته جدید 1+5 به ایران: کاهش موقت تحریم ها در قبال محدودسازی غنی سازی در ایران
                        «گاردین» مدعی پیشنهاد جدید غرب در مورد برنامه هسته ایران شد. ظاهراً این پیشنهاد در پاسخ به اظهارات اخیر علی اکبر صالحی وزیر خارجه ایران، بوده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این روزنامه انگلیسی افزود: کشورهای عضو گروه 1+5 در اواخر نوامبر و یا اوایل دسامبر با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران مذاکره ای را ترتیب خواهند داد؛ اما سمت و سوی مذاکرات احتمالاً بستگی به این خواهد داشت که از میان میت رامنی و باراک اوباما، کدامیک به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شود.

وی که اشاره ای به نامش نشده، افزوده است: پیشنهادی که در این مذاکره به ایران ارائه خواهد شد این است که در ازای کاهش موقت تحریم ها، ایران غنی سازی خود را محدود کند.

این مقام اروپایی با بیان این امر که ایران به چیزی بیش از آنچه تاکنون به آن پیشنهاد شده نیاز دارد، اظهار داشته «ما انتشار تغییری واقعی در طرف مقابل را داریم».

گاردین اضافه می کند که به گفته مقام اروپایی مذکور، پیشنهادی که قرار است غربی ها به ایران ارائه کنند، مبتنی بر رویکرد مرحله ای خواهد بود و گام هایی را که هر یک از طرفین باید برای رسیدن به توافق بردارد، مشخص خواهد کرد.

یکی دیگر از دیپلمات های اروپایی نیز در این زمینه گفته: «در صورتی که ایران آمادگی کافی داشته باشد، موضوع تحریم ها بر روی میز خواهد بود».

با این حال، به اعتقاد وی، ایران نباید منتظر باشد تا طرف مقابل اولین گام را بردارد؛ اما در صورتی که ایران واقعاً آمادگی داشته باشد، غرب آماده پاسخگویی است.

در صورت شکست طرح گام به گام نیز رویکرد جدیدی از سوی غرب در پیش گرفته خواهد شد که مبتنی بر یک توافق جامع میان طرفین است. بر این اساس، ایران اجازه خواهد یافت تحت نظارت های شدیدتر بین المللی، به غنی سازی 5 درصدی خود ادامه دهد.

به نوشته این روزنامه، مقامات غربی در حال حاضر نگران آن هستند که پیروزی رامنی در انتخابات آمریکا، به تلاش های دیپلماتیک در رابطه با ایران آسیب وارد کند؛ اما طرف ایرانی تا زمان مشخص شدن نتایج انتخابات در آمریکا و همچنین رژیم اسرائیل، تمایل چندانی به پیگیری مذاکرات ندارد.

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post

http://www.sadra.ir/default.aspx?New...40c1494&Type=2
                          چرا پس حذف شده ، واقعاً برای ماجرا های صدرا میشه چندین کتاب نوشت.
                          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

بسته جدید 1+5 به ایران: کاهش موقت تحریم ها در قبال محدودسازی غنی سازی در ایران
                            «گاردین» مدعی پیشنهاد جدید غرب در مورد برنامه هسته ایران شد. ظاهراً این پیشنهاد در پاسخ به اظهارات اخیر علی اکبر صالحی وزیر خارجه ایران، بوده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این روزنامه انگلیسی افزود: کشورهای عضو گروه 1+5 در اواخر نوامبر و یا اوایل دسامبر با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران مذاکره ای را ترتیب خواهند داد؛ اما سمت و سوی مذاکرات احتمالاً بستگی به این خواهد داشت که از میان میت رامنی و باراک اوباما، کدامیک به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شود.

وی که اشاره ای به نامش نشده، افزوده است: پیشنهادی که در این مذاکره به ایران ارائه خواهد شد این است که در ازای کاهش موقت تحریم ها، ایران غنی سازی خود را محدود کند.

این مقام اروپایی با بیان این امر که ایران به چیزی بیش از آنچه تاکنون به آن پیشنهاد شده نیاز دارد، اظهار داشته «ما انتشار تغییری واقعی در طرف مقابل را داریم».

گاردین اضافه می کند که به گفته مقام اروپایی مذکور، پیشنهادی که قرار است غربی ها به ایران ارائه کنند، مبتنی بر رویکرد مرحله ای خواهد بود و گام هایی را که هر یک از طرفین باید برای رسیدن به توافق بردارد، مشخص خواهد کرد.

یکی دیگر از دیپلمات های اروپایی نیز در این زمینه گفته: «در صورتی که ایران آمادگی کافی داشته باشد، موضوع تحریم ها بر روی میز خواهد بود».

با این حال، به اعتقاد وی، ایران نباید منتظر باشد تا طرف مقابل اولین گام را بردارد؛ اما در صورتی که ایران واقعاً آمادگی داشته باشد، غرب آماده پاسخگویی است.

در صورت شکست طرح گام به گام نیز رویکرد جدیدی از سوی غرب در پیش گرفته خواهد شد که مبتنی بر یک توافق جامع میان طرفین است. بر این اساس، ایران اجازه خواهد یافت تحت نظارت های شدیدتر بین المللی، به غنی سازی 5 درصدی خود ادامه دهد.

به نوشته این روزنامه، مقامات غربی در حال حاضر نگران آن هستند که پیروزی رامنی در انتخابات آمریکا، به تلاش های دیپلماتیک در رابطه با ایران آسیب وارد کند؛ اما طرف ایرانی تا زمان مشخص شدن نتایج انتخابات در آمریکا و همچنین رژیم اسرائیل، تمایل چندانی به پیگیری مذاکرات ندارد.

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز اتفاقا فکر بدی هم نیست .آدرسی که داده اند قدری بالاتر از قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ارتش) است و این اتفاق مبارکی می تواند باشد که از قرارگاه خاتم الانبیا ارتش برای یاری دعوت نماییم و شاید بتوانیم آقایان را وادار به اعاده حق سهامداران حقیقی کنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post

http://www.sadra.ir/default.aspx?New...40c1494&Type=2

نظر

• mahshid
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 40

ضمن تشکر از آقا حمید بابت تمامی زحمات و پیگیریهایی که انجام میدهند ، نماینده قرارگاه خاتم به عنوان رئیس هیئت مدیره در صدرا هست . این آقا چه گلی به سر سهامدار جز زده که از خود قرارگاه انتظار دارید ؟ ؟ قرارگاه هم از این آقا و امثال این آقا تشکیل شده......
                                ضمن اینکه تا الان خبر رسمی برای برگزاری مجمع منتشر نشده...

نظر

در حال کار...
                                X