صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

در اصل توسط mahshid پست شده است View Post
    ........ تعیین قیمت سهم
    با توجه به وجود زیان انباشته و عدم خروج از زیان شرکت در تاریخ گزارش، تنها مدل علمی برای محاسبه و تعیین
    قیمت سهم استفاده از روش تعیین خالص ارزش داراییها می باشتد. حال چونکه ناو سهم در تاریخ 29 اسفند 90 به
    مبلغ 1458 ريال بوده و در 7ماه و نیم گذشته از سالجاری بر مبلغ زیان شرکت افزوده شده است،لذا در
    خوشبینانه ترین حالت سطوح ارزندگی سهم منفی 200 تومان ارزیابی میشود. بنابر این وعده خرید سهم از سوی
    سهامدار عمده در صورت بازگشایی نماد به قیمت 100 تومان، غیر منطقی بنظر می رسد.
    بهرحال سهامدارانی که
    حتی سهم خود را به قیمت یک ريال نیز بفروشند،از برندگان این معامله خواهند بود.

واقعا گاهي وقتها چيزهايي مي بينيم و مي شنويم كه ....
    نميدونم كي به اينها ميگه كارشناس . طرف كه سهم صدراشو 200-300 توماني خريده بره سهمشو يك ريال بفروشه و بعد هم احساس برنده بودن داشته باشه........X-(:O:O

اين كارشناس بايد بره تو حوزه دامپروي فعاليت بكنه تا حوزه اقتصاد تعجب ميكنم اينا با چه رويي اسم خود را تحليل گر و كارشناس ميزارن البته شايد اين كارشناسان حقوق بگير ................. باشند

احساس ميكنم كارشناسي بعدي ايشون اينه كه بايد سهامداران صدرا بابت هر سهم 200 تومن به شركت پرداخت نمايند
    آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2012/11/01, 10:45.

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

شفاف سازی شرکتی که سودش 458 درصد رشد کرد

خبرگزاری فارس: اعلام افزایش 458 سود هر سهم شرکت مارگارین ...........

يكي مثل اين شركت مارگارين در سال 458 درصد سودش رشد ميكنه با ان سرمايه اندك شركت .

ايا واقعا ميتوان باور كرد كه صدرا با ان عظمت و هيبت و ان سرمايه مثال زدني مدام زيان بسازه !!!!!!!!!!!!
      آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2012/11/01, 11:31.

نظر

• قدیمی بورس
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 30

با این وضعیت صدرا و تورم موجود در کشور من بطور بلندمدت در صدرا سرمایه گذاری کرده ام ، اگر 5 سال هم طول بکشد، تا قیمت بالای 2000 تومان نرود ، نمی فروشم. و خیلی از سهامداران دیگر هم همین رویه را در پیش گرفته اند.
        این را گفتم قابل توجه کسانی که دایم بر طبل بی ارزشی صدرا می کوبند، و هدفشان این است که پس از بازگشایی و افت قیمت صدرا آن را درو کنند.

نظر

• MHMN
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 285

بنده حدود چهار ساله که وارد بازار سرمایه شدم. الحمدالله بیشتر اوقات انقدر سود بردم که خرج زندگی و دانشگاه خودم رو بدم.
          چندماه قبل از بسته شدن سهمه ،استخاره قران گرفتم که این سهمو بخرم یا نه، که خوب اومد . در نتیجه تمام زندگی خودمو که حدود 97000 سهم صدرا می ارزید رو بابت خرید سهام این شرکت لعنتی دادم که خداوند لعنتشون کنه هم مسولین بورس رو و هم مدیران نالایق صدراو...... حالا خودتون قضاوت کنید
          5میلیون بدهکار دانشگام که هرروز دارند تهدیدم میکنند
          هشت ماهه که اقسات واممو پرداخت نکردم هروز از بانک بهم فشار می ارند. چندین میلیون هم بدهکار مردم هستم. حیثیتم و، ابروم داره میره.
          به خدا اگه سیستان نبودم و درس نداشتم میومدم تهران دم در قرارگاه میشستم تا حقمو بدند. نمی خوام به کسی تحمت بزنم یا به بهشون فحش بدم اما دیگه به اخر خط رسیدم از لحاظ روحی و روانی داخونم هرشب تصمیم میگیرم خودمو از این دنیا خلاص کنم. خدا به هممون رحم کنه. اما دلم نمیاد اینو نکم، خدایا خودت حق پایمال شده مارو از این دزدان نامرد قراگاه و صدرا بگیر آمین یا رب عالمین
          آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2012/11/01, 13:03.
          الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
            بنده حدود چهار ساله که وارد بازار سرمایه شدم. الحمدالله بیشتر اوقات انقدر سود بردم که خرج زندگی و دانشگاه خودم رو بدم.
            چندماه قبل از بسته شدن سهمه ،استخاره قران گرفتم که این سهمو بخرم یا نه، که خوب اومد . در نتیجه تمام زندگی خودمو که حدود 97000 سهم صدرا می ارزید رو بابت خرید سهام این شرکت لعنتی دادم که خداوند لعنتشون کنه هم مسولین بورس رو و هم مدیران نالایق صدراو...... حالا خودتون قضاوت کنید
            هشت ماهه که اقسات واممو پرداخت نکردم هروز از بانک بهم فشار می ارند. چندین میلیون هم بدهکار مردم هستم. حیثیتم و، ابروم داره میره.
            به خدا اگه سیستان نبودم و درس نداشتم میومدم تهران دم در قرارگاه میشستم تا حقمو بدند. نمی خوام به کسی تحمت بزنم یا به بهشون فحش بدم اما دیگه به اخر خط رسیدم از لحاظ روحی و روانی داخونم هرشب تصمیم میگیرم خودمو از این دنیا خلاص کنم. خدا به هممون رحم کنه. اما دلم نمیاد اینو نکم، خدایا خودت حق پایمال شده مارو از این دزدان نامرد قراگاه و صدرا بگیر آمین یا رب عالمین
            دوسته عزیز بنده به شخصه شما را درک میکنم و امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتی که پیش امده به لطف خداوند بزرگ که همیشه یار و یاور و پناه بندگان خودش است رفع گردد اما شما که سابقه 4 سال فعالیت مفید در بورس را داشتید بهینه تر بود مدیریت سرمایه را رعایت کرده و همینطور سبد سهام تشکیل میدادید و سرمایه را در 3 یا 4 قسمت در سهم های مختلف بازار قرار میدادید . سهم اگر همچون طلا هم ارزشمند باشه نباید بیشتر از حداکثر 30 درصد پرتفو را بهش اختصاص داد ، ما در بورس با احتمالات طرف هستیم و باید ریسک سرمایه گذاری را به تشکیل سبد سهام به حداقل برسونیم تا جلوی اینگونه مشکلات تا حدودی گرفته شود .
            به هر حال باز امیدوارم مشکلات پیش آمده هر چه زودتر به یاری خداوند مهربان رفع گردد و تمام سهامداران صدرا به حق و حقوق واقعی خودشون برسند .انشالله
            بهترین ها را واستون آرزومندم
            موفق باشید
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

...سلام به دوست درد كشيده و ظلم ديده ام اژ ام ان عزيز...چطوري داداش چه خبر از خاك رستم و تهمينه و سهراب....
              ...يه سوال ازت دارم چه رشته اي درس ميخوني برادر من....احيانا رشته هايي مثل ادبيات و اينا كه نيست....
              ....روز پيروزي و ظفر نزديكه ديگه اتيش داره به انتهاي اين فتيله ميرسه اميدوارم خدا گره از كارت بازكنه....فقط به من حتما بگو چه رشته اي درس ميخوني تا منم بگم...
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• msalehi_1979
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 57

صدرا در مجمع اخیر قیمت تعیین نکرد و گیر بورس هم سر این قضیه هست پس دوستان امیدوار نباشیند که به این زودی نماد باز شود چون هنوز صدرا قیمتی تعیین نکرده گزارشات صدرا به درد سازمان تنها برای باز کردن نماد نیست چون اینها به کمیته تخلفات رفته اما برای رفع نقدشوندگی سهم خاتم باید قیمت حدود بسته شدن سهم را به سازمان بدهد سازمان عاشق سهامداران نیست عاضق شاخص و منفی نشدن جو بازار خود است لذا هر منفی شدن زیاد صدرا برای انها خوشایند نیست پس باید سهامدار عمده صدرا در حدود بسته شدن سهم را حمایت و به صورت کتبی به سازمان نامه کند نه شفاهی سازمان مثل ملت نیستند که اینها حرفی بهشون بزنند باید با سند مکتوب قیمت حمایتی را صدرا به سازمان اعلام کند تا نماد باز شود و گرنه نماد حالا حالاها بسته است و بیخود دوستان امید به باز شدن ان در کوتاه مدت نداشته باشند

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

وزیر نفت آخرین وضعیت عملیات اجرایی فازهای پارس جنوبی را بررسی می کند

عسلویه_شانا_گروه نفت: مهندس رستم قاسمی، به منظور بازدید از پروژه های توسعه ای و بررسی روند پیشرفت فازهای در حال ساخت پارس جنوبی امروز (پنج شنبه 11 آبان) وارد منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس شد.

به گزارش خبرنگار شانا، مهندس رستم قاسمی، در بدو ورود به فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه مورد استقبال مهندس مسعود نصوری، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس قرار گرفت و سپس در نشست بررسی وضعیت توسعه فازهای پارس جنوبی در جمع مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، مدیران و مجریان این فازها حضور یافت.

در این نشست مدیران، مجریان و پیمانکاران فازهای در دست ساخت پارس جنوبی، گزارشی از وضعیت فعلی عملیات اجرای ساخت این فازها ارائه می کنند و وزیر نفت نیز راهکارهای تخصصی برای رفع موانع احتمالی و شتاب دهی روند توسعه فازهای در حال انجام پارس جنوبی را ارائه می کند.

قاسمی در این سفر همچنین به همراه مدیران، مجریان و پیمانکاران، از فازهای 15،16 و 17،18، 12، 13، 22 تا 24 پارس جنوبی بازدید خواهد کرد.

بررسی وضعیت عملیات دریایی توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی نیز از دیگر برنامه های سفر امروز وزیر نفت به پارس جنوبی است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• به امید رشد
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 106

سلام
                    داداش ناراحت نباش
                    منم عین توام
                    هم بهکار مردم هستم و هم بدهکار خانوادم
                    دانشجو هم هستم
                    کاری از دست ما اصلا بر نمیاد
                    این ممللکت میخاد جووناشو دق بده
                    فقط همین
                    دنبال راه چاره باش برای رهایی از این وضعیت
                    مطمئن باش موفق میشی
                    ارادت

نظر

• naeim
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 31

مدیران صدرا شرمتان باد.......

نظر

• اسمان
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 760

حاج حميد سلام
                        از نتايج طومار خبري جديدي در دست نداريد مخصوصا نسخه اي كه به دفتر مقام معظم رهبري تقديم شده.
                        آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2012/11/01, 23:14.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

...خوب دوست خوب ما نگفت در چه رشته اي مشغول به تحصيل هست...
                          ...حالا كه همه به بيان روزگار سياهي كه صدرا به سرشون اورده پرداختن بنده هم عرض كنم من اين سهم كذا رو از زماني كه دكتر عزيز ما رفت خونه قهر كرد و بست نشست داشتم...رفته بودم دوبي كه كار رفتن رو به بلاد ينگه دنيا درست كنم تو همون 10 روز 4 روزش خورد به بامبولك بازي حضرات....اقا دهن ما صاف شد....
                          ...اين يكش بود...ولي اين حقير كه درس عبرت بگير نيستم....اونو كه با كلي ضرر دادم رفت 6 ماه بعد دوباره تعداد بالنسبه زيادي خريدم از 275 تا 175 دوووبااارررههه توش موندم....دستمال بده بابا...دروغ نگم با كشيكو چند تا سود خوب و كمكهاي نقدي و غير نقدي امت هميشه در صحنه و پدر هميشه در صحنه تر تا حد زيادي ضررو پوشش دادم ولي خود لاكردارش....
                          ....اگر خدا ياري كنه فردا ساعت 4 صبح به سمت استان ميرزا كوچك خان در حال حركت هستم تا اونجا باتفاق عزيزي از اين تكه بهشتي كه خدا به دامان اين مرزو بوم دوخته كسب فيوضات كنيم ....
                          ....دوستان ممنون ميشم اگر هزينه سفررو كارت به كارت كنن خيرشو ببيني برادر سهامدار صدرا حكم ابن السبيل و سايل رو داره.....

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 969

ضرر کردن را دوست داشته باشید!

این قانونی است که پرسش ها و بازخوردهای گوناگونی از همه معامله گران در همه جای دنیا داشته است. معامله گران می پرسند :

"منظورتان از اینکه ضرر کردن را دوست داشته باشید جیست؟ آیا دیوانه شده اید؟"

دیوانه نیستم. در حقیقت منظورم این است که اگر در یک معامله ضرر کردید، واقعیت امر را قبول کنید. به سرعت از پوزیشن بازنده خارج شوید. عاشق این باشید که به سرعت و به موقع از پوزیشن ضرر ده خارج شوید.
                            این کار در تعداد زیادی از معاملات سرمایه شما را حفظ می کند و از شما معامله گر بهتری می سازد.
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• بیل گیتس
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 167

من یه پستی کاملا شوخی به دوستی که جون من رو قسم خورده بود زده بودم که پست من مشکلی نداشت.ولی احتمالا جواب دوستمون شاید بد بوده که هر دو رو پاک کردید یا اصلا فکر شده که لابد من تیکه ای انداختم و خواستم اذیت کنم.در حالیکه که کاملا شوخی بود.
                              خب حالا خوشحال میشم سایر دوستان یا ناظر در پیام خصوصی به من بگه چه اتفاقی افتاده.بعید میدونم که دوستمون خواسته باشه صحبت نادرستی در جواب داده باشه.

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

..چطوری بیلی قیلی ویلی....مطالبتو میخونم خوبه بدکی نیست چی نوشته بودی من نخوندم جوابی هم نداده بودم ....دیدت از بازارو دوست دارم ولی بینی و بین الله اگر میخوای کنار هم باشیم برنامه پارسالو درنیار چاکرتم هستیم...چون اصلا وقت خوبی برا دعوا نیست دوره حجمم دیشب 160 تا پرس پا زدم....
                                ...آقا من همینجا اعلام میکنم به میمنت و مبارکی این عید بزرگ من بیلی قیلی ویلی رو چون جان شیرین دوست میدارم...
                                ....اما ...عزیزانم هم اکنون در شهر برادر بزرگوار سلطان طوس هستم و اندکی نمیگذره که از رامسر اومدم....با تلکابین رفتیم بالا جای تک تکون من دیدم به بالای اون محل رسیدم از تماشاگاهش نگاهی به دور دستها به قله های مثل مخمل سبز باور نمیکنید یه تصویری دیدم یعنی دور نما برا یه 10 دقیقه تابلوی فرازمینی شد ....یه ملغمه و تودرتوی خوشگل و دلنوازی از سایه قله های بلند و مهی که مثل پشمک دورتادورشون رو گرفته بود یه رد تیزو داغی مثل صاعقه زیوس دل ابرای سیاهو شکافته بود این مجموعه رو نورانی کرده بود....جلل الخالق....نمیدونم چی بگم اعجازی بود جلوی چشمامون....گوشه ای از لبخند خدا....اون بالا فاصله ام با خدا کمتر بود به استغاثه افتادم که چه به روزمون اوردن این سپاه کفر....
                                ...فردا هم میرم زیارت سید اشرف الدین ایشالله فتح بابی بشه دوستان سهامدار توجه دارند که از همه راهها وارد شدیم شاید فرجی بشه انشالله....

نظر

در حال کار...
                                X