صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoudtb
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 54

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوست عزیز قبلا صدرا درخواست افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی را به میزان هزار درصد به بورس داده بوده است و تنها اشکال کار نپذیرفتن بورس بوده است و حالا اگر ما موفق شویم بورس را مجاب به پذیرش این مهم کنیم تقریبا صدرا برای میزان 1000 درصد افزایش سرمایه هیچ مشکلی که ندارد هیچ ، تازه ارزش دارائیهای صدرا بر اساس ريال به دوبرابر و حتی بیشتر با توجه به قیمت دلار افزایش یافته است ولی خوهش می کنم کسی به بنده اتهام توهمی نزند و هر کس که نخواست نپذیرد ولی بنده ناچارم پاسخ صحیح به سوال شما بدهم و مثل همیشه سود شما برای شماست و زیان شما هم برای شماست و بنده فقط حاصل تحقیقاتم را با کمال احترام به شما تقدیم می کنم .و من الله توفیق .
    سلام حمید خان با تشکر از شما. خود شما هم میدانید که تنها دارایی صدرا که سند دارد دفتر امور سهام شرکت هستش که حدود دو تا سه میلیارد تومان قیمت دارد وخود اعتصام بارها این رو اعلام کرده وبرای هر کدام از املاک که سند بگیرند بابت بدهی مصادره میشود مشکل صدرا یکی دوتا نیست دوست عزیز

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

با سلام به همه سهامداران محترم و زجر كشيده صدرا

خواستم عرض كنم بنده قيد سهام صدرا مو كه تعداد ان كم هم نيست زدم و حاضر نيستم يك دانه سهم به اين دزدان نامرد بفروشم حتي اگر صدرا قرار باشه از بازار پايه هم اخراج بشه.
      حداقل دلم خوش خواهد بود با اين عملم سرمايه يك عمر زحمت كشي و عرق ريختن تو افتاب سوزان را به اين نامردها ي بي همه كس دو دستي تسليم نكردم
      و با اين كارم(( شايد بسيار ناچيز باشد و مانند قطرهاي در دريا حساب شود ))) احساس ميكنم تو دهني به اين خدانشناسها ي نامرد زده ام
      باشد روزي هم نوبت ما شود تا بتوانيم اقايان را پاي ميز عدالت و محاكمه بكشانيم البته اگر بشود ان زمان اين دزدان مال و جان مردم را پيدا كرد
      بنده با خودم عهد كردم حتي تايپيكهاي صدرا را هم مرور نكنم تا روزهاي تلخي كه اين نابكاران در اين دو سال برايم به وجود اوردند تداعي نشود
      و چون اين اخرين پست بنده در اين تالار است چنانچه خداي نكرده در اين مدت دوستاني از نوشته هاي بنده رنجيده شده اند از همه انها طلب بخشش و حلاليت ميكنم

شاد باشيد و تندرست

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

گزارش تصویری/
        بازدید کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از پارس جنوبی [TABLE]

شانا_گروه عکس: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به همراه رستم قاسمی، وزیر نفت و معاونان وی در سفری به عسلویه چهارشنبه شب (17 آبان) و روز پنجشنبه از طرح های توسعه میدان گازی پارس جنوبی بازدید کردند.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

137000 سهم به بالاترین قیمت پیشنهادی فروشنده ام لطفا پیام دهید

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            صبور باش مومن و از یاد خدا غافل نشو که دست خدا بالای تمام دستهاست و بدان در جزیره صدرا که اکنون بیش از 450 هکتار است در آینده نچندان دور بیش از ............ شرکت تاسیس می شود . البته آن نقطه چین را نگفتم چون می دانم اگر بگویم دیگر توهمی نیستم و شاید در زمره دیوانگان خوانده شوم و بهمین خاطر منتظر می شویم تا بشود بعد بگوییم .و من الله توفیق .

در اصل توسط masoudtb پست شده است View Post
            سلام حمید خان با تشکر از شما. خود شما هم میدانید که تنها دارایی صدرا که سند دارد دفتر امور سهام شرکت هستش که حدود دو تا سه میلیارد تومان قیمت دارد وخود اعتصام بارها این رو اعلام کرده وبرای هر کدام از املاک که سند بگیرند بابت بدهی مصادره میشود مشکل صدرا یکی دوتا نیست دوست عزیز
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/10, 23:01.

نظر

• khosro74
              عضو جدید
              • Oct 2012
              • 19

---------

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

من که احتمالا بفروشمش!

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

137000 تا من فروشنده ام اگر کسی دیگر هم فروشنده است تعداد را ذکر کند شاید عاقلی تعداد بالا خرید داشته باشد یا حداقل بفهمیم روز اول باز شدن چه تعداد پول لازم و فروشنده اند

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

جالبه انگاری هیچ کس جز من فروشنده نیست
                    من 137000 سهم فروشنده ام

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      گزارش تصویری/
                      بازدید کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از پارس جنوبی [TABLE]

شانا_گروه عکس: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به همراه رستم قاسمی، وزیر نفت و معاونان وی در سفری به عسلویه چهارشنبه شب (17 آبان) و روز پنجشنبه از طرح های توسعه میدان گازی پارس جنوبی بازدید کردند.

کشور و هزارن سهامدار را به خاک سیاه نشانده اند و نماز خواندنشان را برخ مردم می کشند. این نماز عذاب دوزختان شود. آقیایان نامحترم تقبل الله اعمالکم و صلاتکم!!!!!!! امیدوارم صاحب این نماز بزودی همتون را رسوا ی زمانه کند و به اسفل السافلین جهنم ببرد. این شرکت جهنمی فقط 80 میلیون از من بدبخت بالا کشیده.حرامتان باد و زقوم جهنمتان شود.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

دلایل اخراج صدرا از بورس اعلام شد

شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) درباره دلیل اخراج این شرکت از بورس و انتقال آن به فرابورس توضیحاتی داد.

محمدامین زارعی، مدیر روابط عمومی شرکت صدرا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه باید دلیل اصلی اخراج صدرا را باید از مسوولان بورس پرسید، گفت: شرکتهای زیادی بدهکار و مشمول ماده 141 هستند اما در نهایت بورس تصمیم میگیرد که یک شرکت به فرابورس منتقل شود یا خیر.

او با اشاره به اینکه مسوولان بورس به صورت شفاهی اخراج صدرا را از بورس به ما اعلام کردند، گفت: دلیل این تصمیمگیری برای ما نیز روشن نیست و ما نیز از طریق سایتها متوجه این خبر شدیم.

زارعی با بیان اینکه از قبل نیز مسوولان بورس به دنبال انتقال صدرا به فرابورس بودند، افزود: بسیاری از شرکتها زیانده هستند که هم در بورس فعالند و هم در فرابورس.

وی در پاسخ به این سوال که میزان زیان شرکت صدرا چقدر است؟ گفت: میزان زیان شرکت حدود 600 میلیارد تومان است.

مدیر روابط عمومی شرکت صدرا همچنین با اشاره به اینکه نخستین کشتی افراماکس ساخت صدرا به آب انداخته شده و قرار است امسال تحویل شود، افزود: ساخت کشتی دوم نیز آغاز شده و قرار است کشتی نخست طی مراسمی با حضور مقامات سیاسی ایران و ونزوئلا تحویل طرف ونزوئلایی شود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

هیچ چیز جز سرمایه گذاری در دلار و طلا الان توجیه ندارد حتی اگرصدرا را 100 تومان بخرند بزودی بالای 100 در صد جبران ضرر می کنیم

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

137000 سهم صدرا فروشنده ام

نظر

• khosro74
                              عضو جدید
                              • Oct 2012
                              • 19

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                              137000 سهم صدرا فروشنده ام
                              اخوی زحمت نکش ،همه تو همینی که دارن موندن!

نظر

• omid_or51
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 62

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

کشور و هزارن سهامدار را به خاک سیاه نشانده اند و نماز خواندنشان را برخ مردم می کشند. این نماز عذاب دوزختان شود. آقیایان نامحترم تقبل الله اعمالکم و صلاتکم!!!!!!! امیدوارم صاحب این نماز بزودی همتون را رسوا ی زمانه کند و به اسفل السافلین جهنم ببرد. این شرکت جهنمی فقط 80 میلیون از من بدبخت بالا کشیده.حرامتان باد و زقوم جهنمتان شود.
                                با سلام
                                در طول تاریخ حکومتهای دینی (غیر از حکوت انبیاء) از هر مدلیش که بگی.سرشون یا تو آخور حماقت بوده و یا تو آخور رذالت.10 سال اول این انقلاب از جنس اولی بود و 20 سال بعدی از نوع دومی.این نمازی هم که میخونند فقط از جنس پدرسوختگیشون هست.چون نماز واقعی(الصلوه تنهی عن الفحشاء و المنکر) است و این نماز توجیه گر ظلمی هست که امروز در ابعاد وسیع به این ملت و در این مورد خاص به من و شما میشود

نظر

در حال کار...
                                X