صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز همانطور که می دانید : مشکلات ما سهامداران حقیقی با صدرا و سهامدارعمده در چند جنبه متفاوت است و در آخرین موضوع که نیاز به اقدام سریع هم داشت که ناچارا فقط در 48 ساعت اعلام و با ارسال پیام کوتاه فراخوانی کردیم تا از رفتن نماد به بازار پایه فرابورس جلوگیری کنیم و حالا اگر این انرژی را هدر می دادیم و جلو قرار گاه می رفتیم .بدون شک به جایی رفته بودیم که در این مورد هیچ تصمیم نافذ و سریعی نمی توانست بگیرد . و در این برهه از زمان و برای حل این مشکل خواص دقیقا باید به تالار بورس مراجعه می کردیم و خدا را شکر که نتیجه تا این زمان مثبت است .البته در آینده حتما اگر نیاز به پیگیری موضوعی باشد که احتیاج به تجمع جلو قرار گاه را داشته باشد شک نکنید که اقدام لازم را خواهیم کرد . خداوند در قرآن می فرماید هنگام حمله سپاه فیل به خانه خدا ، مالک اشتر گفت که من مالک شترانم هستم و خداوند مالک خانه خدا و ........... باقی مطلب را شما می دانید . و این موضوع مورد تایید خداوند متعال می باشد .پس ما که صاحب سهاممان هستیم باید از آن محافظت کنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
    با سلام خدمت حاج حمید
    و با تشکر فراوان از زحمات شما
    میخواستم بدونم چرا قرار تجمع رو جلوی سازمان گذاشتید چرا نباید تجمع جلوی قرارگاه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Ali zahedi
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 676

ادعای آمانو: دلایل قانع کنندهای دارم که نشان میدهد ایران در مذاکرات آتی با آژانس همکاری خواهد کرد

یوکیا آمانو دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بغداد در یک کنفرانس مطبوعاتی ادعا کرد که ایران در پایگاه نظامی پارچین مشغول جمع آوری و تخریب آثار فعالیتهای گذشته اتمی خویش است.اگر چه در حال حاضر نمیتوانم درباره جزئیات این خبر اطلاعاتی در اختیارتان بگذارم ، ولی میتوانم بگویم که فعالیت ایران بقصد جمع آوری و تخریب آثار و علائم فعالیتهای اتمی گذشته هماکنون در جریان است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یوکیا آمانو اعلام کرد: دلایل قانع کنندهای در دست دارم که نشان میدهد ایران در مذاکرات آتی با آژانس که روز١٣ دسامبر در تهران انجام خواهد گرفت، با مذاکرهکنندگان همکاری خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ در حالی که ایران همواره بر صلح آمیز بودن فعالیت های هستته ای اش تاکید دارد، یوکیا آمانو دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بار دیگر در یک کنفرانس مطبوعاتی ادعا کرد که ایران در پایگاه نظامی پارچین مشغول جمع آوری و تخریب آثار فعالیتهای گذشته اتمی خویش است.

بیر کل آژانس، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره فعالیت احتمالی ایران در پارچین بقصد پاک کردن آثار فعالیتهای اتمی گذشته، با اطمینان پاسخ مثبت داد و گفت که اگر چه در حال حاضر نمیتوانم درباره جزئیات این خبر اطلاعاتی در اختیارتان بگذارم ، ولی میتوانم بگویم که فعالیت ایران بقصد جمع آوری و تخریب آثار و علائم فعالیتهای اتمی گذشته هماکنون در جریان است.

آژانس بینالمللی انرژی اتمی، اعتقاد دارد که که از آوریل گذشته، پس از آنکه آژانس از ایران تقاضا کرد که از این مراکز بازدید کند و با مخالفت ایران روبرو شد، مأموران ایرانی در اطراف این ساختمانها دست به فعالیتهائی زدهاند؛ از تابستان امسال، همین ساختمانهای مشکوک بوسیله بالاپوشهای عظیم برزنتی پوشیده شدهاند تا هر نوع عملیات جاسوسی غرب از طریق ساتلیت را ناممکن سازند.
      آمانو، در این کنفرانس خبری اظهار اطمینان کرد که آژانس انرژی اتمی برای حل مسئله اتمی ایران، از راههای دیپلماتیک میتواند نقشی اساسی بعهده گیرد
      وی گفت: در واقع، آژانس از ایران توقع دارد تا به کلیه پرسشهائی که از سوی این مؤسسه بینالمللی مطرح میشوند تا به ابعاد احتمالی نظامی فعالیتهای اتمی ایران پی ببرند، پاسخ روشن دهد.

نظر

• felfel
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 378

d_perspolice نقل وقول از تالار بورس
        عضو سایت
        تاريخ عضويت:
        Jun 2010
        تشکرها: 84 بار در 25 پست
        اعتبار:
        9

دوستان عزیز خداوکیلی موثق دارم میگم:1- نزدیک 60 الی 70 درصد کارهای مربوط تجدید ارزیابی انجام شده(ایکاش دوستان پستهای قبلی من را در مورد سود وزیان سال 90 نگاه کنن وببینند که چقدر با صراحت کامل وقبل از اعلام در شبکه کدال با اطمینان کامل نوشتم که زیان اعلام شده سال 90 رقم وحشتناکی هست و حسابرس یعنی آقای هشی که گزارش مردود داده اندومتاسفانه بخاطر چند غلط تایپی بیشترین حمله از طرف دوستان به نوشته من شد) وبه اسم جلاله خدا قسم گذاشته اند که بعد از جمع آوری سهام به قیمت مفتی از من وشما آنرا رو کنند.2- بخداوندی خدا خودم بیش از 150000برگ از سهام صدرا دارم ویک برگ آنرا نخواهم فروخت 3- نوشته های شما دوستان در این چند روز به آدم انرژی میدهد تا ازبچه های موثر در صدرا اطلاعات دقیقتر بگیریم ودر این قسمت بنویسم ولی مردانه یک رنگ باشیم ومتحد تا معلوم شود چه هدفی پشت جمع کردن سهم وخصوصی کردن مطلق سهم وجود دارد.آنها کارشان راخوب بلدند ممکن است حتی یکسال (با توجه به مهلت قانون تجدید ارزیابی)نیز من وشما راحسابی اذیت کنند ولی نباید کوتاه بیاییم.4- حتی گزارش شش ماهه ممکن است زیان انباشته هر سهم را بالاتر از 150 تومان گزارش کرده باشد.همش هدف داره .این آقایان حاضر نیستند کسی در سودهای کلان وآتی صدرابا آنها سهیم باشد.5- قرارداد جدید که یادتان هست یک ضریب 20 الی 30 حاشیه سود بدهید ونتیجه بر اساس دلار 2540تومان مبادله ای 1800میلیارد در 30 درصد در2500(فقط برای یک قرار داد)6- قطعا همه ازاساتید اینکار هستید که در حسابداری پیمانکاری چون همه آیتم ها برآوردی هستند کتمان سود میتواند در اوج خودش باشد.7-والبته وای به روزی که با استفاده از زور ونفوذ آقایان وضعیت بدهیهای بانکی که سر منشا اصلی زیان هستند بخشیده شون بنظر شما کار سختیه که ظرف 5 الی شش ماه آینده وبعد از جمع آوری سهام من وشما این کار انجام شود.7- مدیران صدرا در حال رایزنی با مسئولان فرابورسند که صدر در بازار دوم فرابورس باز شود نه در بازار پایه چون در بازار دوم بدلیل دسترسی آنلاین همه راحت تر میتوانند بفروشند و آنها جمع آور کنند8- بر فرض عدم صحت حرفهای من فقط این دونکته را بیاد داشته باشید :زیان انباشته در پایان 6 ماه بالای 150 تومان وانجام60 الی 70 درصد امور مربوط به تجدید ارزیابی.توصییه دوستان به من این بود کوتاه مدت اصلا روی سهم حساب نکن وبلند مدت فقط فکر کن . وهرچند به هیچکس نمی توان پیشنهاد داد. ولی اتحاد داشته باشیم مطمئنا جواب میدهد .با تشکر از همه که وقت گذاشتید وخواندید.
        دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

تا این گوساله گاو شود دل صاحبش کباب شود

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز با توجه به نگرانی های شما و تماسهایی که می گرفتید بنده امروز بر آن شدم که موضوع را از خود جناب دکتر عربی معاونت ناشران بورس پیگیری کنم و به همین منظور با چند نفر از سهامداران صدرا به دفتر ایشان مراجعه نمودیم و پس از گفتگو و تبادل نظر ، ایشان قول دادند نماد صدرا در بازار پایه فرابورس تا زمان رسیدگی به شکایت ما و صدرا ، باز نشود .و البته این مطلب را هم بگویم که نامه اعتراض صدرا با مهر اقدام آنی به دست ایشان رسیده بود و همچنین مهندس اعتصام در دفاع از سهامداران ، شخصا به بنده فرمودند که : در صورتیکه بورس خلاف مذاکرات و هماهنگی صورت گرفته با مدیران ارشد بورس اقدام به باز گشایی در بازار پایه فرابورس را بنماید هیچ اقدام حمایتی ای انجام نخواهد داد . البته این موضوع را فقط به منظور حمایت از سهامداران حقیقی عنوان نمودند که جای تشکر از شخص ایشان را دارد . ضمنا بنده درخواست کردم یک اقدام از جانب بورس به حمایت از سهامداران حقیقی صورت گیرد و آن فقط پیگیری یک نکته که برای بورس به این عظمت کمترین هزینه و وقت را می طلبد و آن اینست : فقط یک استعلام از شعبه 27 حقوقی تهران و با شماره کلاسه پرونده .................و با قاضی پرونده .................... انجام دهند و ببینند که ساختمانیکه حتی مهندس اعتصام بارها از آن سخن گفته اند در مرحله التزام به سند زدن 70 درصدی و 30 درصد باقی هم دوبار رای به نفع صدرا صادر شده است و یک استعلام قیمتی هم داشته باشند و در آنصورت خواهند دید که 900 میلیارد تومان ارزش همین یک ساختمان یعنی برای هر سهم 600 تومان است (در واقع اگر همین یک ساختمان را به حقیقی ها بدهند و باقی مایملک تماما برای قرارگاه بشود . آنگاه هر سهم حقیقی 1800 تومان از محل فروش ساختمان بدست می آورد )و دارائیهای دیگر (که 23 مورد را نام بردم و الباقی آن) بماند برای بعد از این استعلام (در واقع همین یک ملک کفاف تمام بدهی های صدرا را می دهد) .البته به شما بگویم که بنده در حال تهیه لیستی از دارائیهای صدرا هستم که به بازرسی بورس ارائه کنم و در آن تقاضای رسیدگی به لازم الاجرا بودن موافقت با افزایش سرمایه ار محل تجدید ارزیابی دارائیها بنماییم .و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/12, 20:33.

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

جان هر که دوست دارید مخالفت با باز شدن این سهم خراب شده نکنید
              هر کس منتظر صدرا 1800 تومانی است من 137000 سهمم را با طیب خاطر یک دهم این مبلغ فروشنده ام نه به خاطر زحمات شما 30 تومان هم کمتر به قیمت قبل از بسته شدن سهم (سود به این بالایی حلال حلال )
              اینقدر با اعداد خیالی و قول های مدیر و پیگیری ها و تجمعات و ارسال نامه (ضمن قدر دانستن زحمات و تشکر از همه بزرگواران )به این و آن خواسته یا ناخواسته تخدیر روان همه شد و بعد تو زرد از کارآمد که حد و اندازه ندارد پس تخدیر دیگر بس است
              در این شرایط مدیریتی مملکت اینقدر مشکل ریخته و نقص وجود دارد و دزدی ها وسو مدیریت های بزرگتری وجود دارد که کسی به فکر ما و حق و حقوق ما نیست و از این بلبشو هم حالا هر کی اعم از سهامدار عمده و.... بر خر مراد سوار
              پس خیال بافی چه واقعی و چه دروغی بس است
              بزرگواری کنید وبکوشید حداقلی از این پول بر باد رفته را با باز شدن سهم زنده کنید

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3032

mishow
                mishow هم اکنون آنلاین است.
                mishow آواتار ها

شماره عضویت
                516
                عنوان کاربر
                کاربر فعال
                میانگین پست در روز
                1.21
                لایک کرده
                394
                لایک شده
                208
                سپاس ها
                802
                سپاس شده 1,997 در 181 پست

((((((((((((((( گلچين ايميلهاي دريافتي تاثير گذار)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

یک فرشته

کسانی که سالها پیش صبح خیلی زود از خیابان ظفر گذر می کردند، خانم مسنی را می دیدند که با فولکس قورباغه ایش به سمت بیمارستان علی اصغر میرفت. زنی ساده پوش و زلال که برای من نماد همیشگی عشق ورزی بی دریغ محسوب میشود.

پروفسور پروانه وثوق تنها پروفسور بیماریهای خون کودکان در ایران است و بیش از نیم قرن عاشقانه مرهم کودکان سرطانیست. استاد هیچگاه ازدواج نکرده است. شاید او هم همچون مادر ترزا و کیرگگور زمانی بر سر دو راهه ی زندگی و عشق ایستاده و عشق را برگزیده باشد...

سالها قبل زمانی که شنیدم استاد تا کنون حتی یک ریال کارانه بیمارستانی دریافت نمی کند ساعتها بغض در گلویم نشسته بود. تمام درآمد یک پزشک از کارانه ی بیمارستانیش تأمین می شود و او از این گذشته است تا فشاری بر کودکان و خانواده هایشان نیاید. پروفسور پروانه وثوق هم اکنون رئیس هیات امنا، سرپرست تیم پزشکان و یکی از بانیان بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان تهران (محک) می باشد.
                همکارانش می گفتند: بارها به ایشان پیشنهاد شده که برای مشاغل تحقیقاتی در ازای دریافت حقوق هنگفت و امکانات دیگر ساکن کشورهای اروپایی و آمریکایی شود. ولی او خدمت رایگان به کودکان سرطانی وطنش را برگزید.
                زمانی به پروفسور وثوق گفتم، دیدارتان حسرت نادیدن مادر ترزا را برایم بی رنگ میکند. نمی دانم که شما را مادر ترزای ایران بنامم یا مادر ترزا را پروانه وثوق هند؟ صد حیف که امروز که برای این مطلب در این صفحه در دنیای مجازی به دنبال عکس پروفسور وثوق می گشتم هرچه بیشتر نامش را جستجو می کردم کمتر می یافتم. دنیای مجازی هم خالی از عشقهای واقعی می شود. استاد اکنون دهه ی نهم زندگیش را می گذراند و من چقدر دلم می خواهد که دختران و پسران وطنم تا او زمین و زمانمان را معطر می کند، از پروفسور بیاموزند و او را بشناسند.

این شیر زنان و دهها شیر زن دیگر که گمنام در نزدیکی مان می زیند عاشقانی بی همتایند، بیشتر بشناسیمشان ...
                زندگی عشقی پر مخاطره است،گاه باید قمارش کرد... (مادر ترزا

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

فوق فوقش 30 درصد سهام دست سهامداران حقیقی است که با سهمی 300 تومان می شود 135 میلیارد تومان که برای سهامدار عمده این سهم مثل پول تو جیبی بچه ها و آقا زاده ها است و تمام این ناراحتی و مشکلات متعدد تمام می شود و آرامش را به تعداد زیادی انسان و خانواده هایشان بر می گردانند اما امان از وقتیکه نخواهند کاری درست بشود

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

بازهم می گویم
                    هر کس منتظر صدرا 1800 تومانی است من 137000 سهمم را با طیب خاطر یک دهم این مبلغ فروشنده ام نه به خاطر زحمات شما 30 تومان هم کمتر به قیمت قبل از بسته شدن سهم (سود به این بالایی حلال حلال )
                    اینقدر با اعداد خیالی و قول های مدیر و پیگیری ها و تجمعات و ارسال نامه (ضمن قدر دانستن زحمات و تشکر از همه بزرگواران )به این و آن خواسته یا ناخواسته تخدیر روان همه شد و بعد تو زرد از کارآمد که حد و اندازه ندارد پس تخدیر دیگر بس است
                    در این شرایط مدیریتی مملکت اینقدر مشکل ریخته و نقص وجود دارد و دزدی ها وسو مدیریت های بزرگتری وجود دارد که کسی به فکر ما و حق و حقوق ما نیست و از این بلبشو هم حالا هر کی اعم از سهامدار عمده و.... بر خر مراد سوار

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3032

درود بی کران به این بانوی قهرمان

با داشتن همچین افرادی در کشورم افتخار میکنم که ایرانی هستم ....................

از خداوند توانا طول عمر این فرشته مهربان را خواهانم .

هزاران درود به این مرام

نظر

• omid_or51
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 62

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                        فوق فوقش 30 درصد سهام دست سهامداران حقیقی است که با سهمی 300 تومان می شود 135 میلیارد تومان که برای سهامدار عمده این سهم مثل پول تو جیبی بچه ها و آقا زاده ها است و تمام این ناراحتی و مشکلات متعدد تمام می شود و آرامش را به تعداد زیادی انسان و خانواده هایشان بر می گردانند اما امان از وقتیکه نخواهند کاری درست بشود
                        با سلام
                        اگر قرارگاهیها مطمین بودند که با متوسط 300 یا 400 همه سهمها رو میتونند جمع کنند اصلا معطل نمیکردند.کلی مثال برای این قضیه وجود داره نمونه اش تعاونی کارکنان سایپا که سهم سایپا را حاظر شد به قیمت سهمی 900 بصورت بلوکی از خصوصی سازی بخره.البته بعدا از خبهمن خرید 600 تومان.در حالی که قیمت سهم الان 100 تومان هست و از 89 تا الان هم 90 تومان سود داده.سرمایه گذار باید خیلی احمق باشه که سهم بخره 600 و فقط به سود فکر کنه.اونها به چیزای دیگه هم فکر میکنند مثل فروختن قطعات حودرو در ابعاد وسیع و برای دوره طولانی به سایپا.بهر حال میدونند که صدرا کلی سهامدار خیالباف داره که اصلا هدفشون از اومدن توی این سهم را هم نمیدونند.و بعضی هاشون به قیمتهای 4 یا 5 رقمی به تومان فکر میکنند.کلا دو گروه بزرگ سهامدار اولترا خیالباف توی این سهم وجود داره که برای هاپولی شدن سهم توسط قرارگاهیها دردسرند برای همین تا تونسته خبر بد برای سهم ساخته تا این گروه دست از خیالبافی بردارند گروه اول که ذهنیتهای نجومی از قیمت دارند و گروه دوم آدمهایی که میخواند این سهم را برای نوه و نتیجه هاشون نگه دارند

نظر

• hsh_it
                          عضو جدید
                          • Aug 2011
                          • 16

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                          بازهم می گویم
                          دوست عزیز هر کس خودش می دونه داره چکار می کنه مخصوصا سهامداری صدرا که تو این چند ماه اگر کسی خام بوده تا الان پخته شده من یکی از اونا هستم
                          شما می تونی سهمتو تا نهایتا هفته اینده 100 تومان بدی به سهامدار عمده یه ماچ بهت می دن
                          ولی دوستانی که سهم رو می خوان نگهدارن می دونن دارن چکار می کنن همین؟
                          فقط اینو بدون شرکتی که ساختمونش حداقل 500 میلیارد مایه شه رو می خوان با 40 میلیاد جمع کنن حالا دوستانی مثل شما دوست دارن بهشون حال بدن خودشون می دونن

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

دوست عزیز من حاضرم همین فردا این حال را به شما بدهم وتمام سهامم به 100 تومان از آن شما راضی شدید
                            خیالبافان یا پادشاه می شوند یا گدا

نظر

• omid_or51
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 62

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                              باسلام:
                              دوستان عزیز با توجه به نگرانی های شما و تماسهایی که می گرفتید بنده امروز بر آن شدم که موضوع را از خود جناب دکتر عربی معاونت ناشران بورس پیگیری کنم و به همین منظور با چند نفر از سهامداران صدرا به دفتر ایشان مراجعه نمودیم و پس از گفتگو و تبادل نظر ، ایشان قول دادند نماد صدرا در بازار پایه فرابورس تا زمان رسیدگی به شکایت ما و صدرا ، باز نشود .و البته این مطلب را هم بگویم که نامه اعتراض صدرا با مهر اقدام آنی به دست ایشان رسیده بود و همچنین مهندس اعتصام در دفاع از سهامداران ، شخصا به بنده فرمودند که : در صورتیکه بورس خلاف مذاکرات و هماهنگی صورت گرفته با مدیران ارشد بورس اقدام به باز گشایی در بازار پایه فرابورس را بنماید هیچ اقدام حمایتی ای انجام نخواهد داد . البته این موضوع را فقط به منظور حمایت از سهامداران حقیقی عنوان نمودند که جای تشکر از شخص ایشان را دارد . ضمنا بنده درخواست کردم یک اقدام از جانب بورس به حمایت از سهامداران حقیقی صورت گیرد و آن فقط پیگیری یک نکته که برای بورس به این عظمت کمترین هزینه و وقت را می طلبد و آن اینست : فقط یک استعلام از شعبه 27 حقوقی تهران و با شماره کلاسه پرونده .................و با قاضی پرونده .................... انجام دهند و ببینند که ساختمانیکه حتی مهندس اعتصام بارها از آن سخن گفته اند در مرحله التزام به سند زدن 70 درصدی و 30 درصد باقی هم دوبار رای به نفع صدرا صادر شده است و یک استعلام قیمتی هم داشته باشند و در آنصورت خواهند دید که 900 میلیارد تومان ارزش همین یک ساختمان یعنی برای هر سهم 600 تومان است (در واقع اگر همین یک ساختمان را به حقیقی ها بدهند و باقی مایملک تماما برای قرارگاه بشود . آنگاه هر سهم حقیقی 1800 تومان از محل فروش ساختمان بدست می آورد )و دارائیهای دیگر (که 23 مورد را نام بردم و الباقی آن) بماند برای بعد از این استعلام (در واقع همین یک ملک کفاف تمام بدهی های صدرا را می دهد) .البته به شما بگویم که بنده در حال تهیه لیستی از دارائیهای صدرا هستم که به بازرسی بورس ارائه کنم و در آن تقاضای رسیدگی به لازم الاجرا بودن موافقت با افزایش سرمایه ار محل تجدید ارزیابی دارائیها بنماییم .و من الله توفیق .
                              با سلام و تشکر از زحمات شما

بگذریم که ارزش املاک شرکت را اگر نگیم در 100 حداقل در 10 ضرب میکنی((فقط همین را بگم که ارزش ساختمانهای صدرا در مقایسه با ساختمانهای مخابرات که همش هم سند داره مقایسه قطره با دریاست.تازه اون همه املاک مخابرات با احتساب سال 85 که به اون تاریخ ارزیابی شده 4000 میلیارد تومان و در 850 شهر و 40 هزار روستا کلی زمین و ملک و دارایی داره و اونهم در یهترین جاهای شهرها)))
                              .لطف کن این سوال من را جواب بده.صرف نظر ار ارزش املاک شرکت آیا این شرکت در سالهای 87 یا ما قبل اون که سهم از 5000 تا 50 تومان قیمت داشته و تا الان آیا این ساختمانها را نداشته.پس چه عاملی قیمت سهم را اینهمه متغیر کرده قطعا داراییهای اون نبوده.اون سود یا زیان شرکت بوده.توی بورس تهران مهم نیست که شرکت چقدر دارایی داره مهم این هست که چقدر سود درست میکنه.برای همین هیچکس صفحه اول صورتهای مالی شرکتها رو نمیخونه یک راست میره به صفحه دوم که چقدر سود یا زیان درست کرده.فقط برای کسی مهم هست که سهامدار عمده هست
                              وانگهی وقتی داراییهای شرکت را میگی بگو که چند صد میلیارد هم بدهکاره.ضمنا توی بورس تهران کلی از این شرکتها وجود داره.تعداد قابل توجهی از سهامداران حقیقی هم میتونند بشرط قیمت تابلو بعضیهاشو بخرند.نمونه شرکت سایپا آذین که با قیمت تابلو کلا 4.5 میلیارد همه سهماش بیشتر نمیارزه.اگر تونستی با 10 برابر این قیمت 50 درصد باضافه یک سهم یعنی سهام مدیریتی اون را برای من بخر

خواستم بگم که با این نوسته هات فضای توهمی درست نکنی چون خیلیها با این توهمات بدبخت شدند

نظر

• Brother
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 193

دیشب با یکی از بچه های صدرا اتفاقی همصحبت شدم. میگفت سهامدار عمده زیان اعلام می کنه چون نمیخواد پولی از شرکت خارج بشه و هم سهامدارای جزء را خسته کنه تا همه سهام را خودش صاحب شه.اینم بگم من سهامدار صدرا نیستم و چند باری هم که سهامدار صدرا ، فاذر و فاراک شدم با ضرر وحشتناک خارج شدم که دیگه توبه کردم سمت اینا برم
                                طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

در حال کار...
                                X