صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam_em
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 2124

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    92/6/27

قیمت صدرا : 3707 ریال

این همون صدرایی هست که زیان داشت و به قول یه سری مفت هم نمی ارزید

اما ...

صدرای 370 تومنی با صدرای 70 تومنی،هیچ فرقی نداره و از نظر من هیچ رشدی نکرده
    سلام داش
    خبر جدیدی از صدرا و از مجمع در پیش رو نداری؟
    آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/09/28, 10:59.
    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• حسگر
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 136

حميدخان
      چيزي بگو
      حرفي بزن
      از عشق پاييزي بگو

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز اخباری هست برای گفتن ولی اجازه دهید تا این اخبار صد درصدی نشده است مطلبی در باره آنها نگویم .
        در هر صورت چند تا نکته را خدمتتان عرض می کنم .
        اشخاصی یا گروه هایی برای خرید صدرا اقدام کرده اند ولی برای ما بهترین انتخاب همان انتخابی است که اتفاق افتاده است .یعنی خریداری صدرا توسط جناب چوبدار .البته احتمالا می خواهند مجمع صدرا را برگزار نکنند تا بررسی بیشتری انجام دهند . ولی ما هم بیکار ننشسته ایم و در حال پیگیری موضوع از طریق جناب سردار عبدالهی فرمانده قرارگاه هستیم و ضمنا ارتباط خودمان را با جناب چوبدار را هم حفظ نموده ایم . تا خدا چه خواهد هنوز هیچ چیز حتمی نیست .و اما در مورد اقدامات جناب چوبدار در صدرا خدمتتان عرض کنم اتفاقات خوبی در همین مدت کوتاه در صدرا افتاده است مانند :
        1-قرارداد جدید کشتی سازی با ونزوئلا .
        2-اقدام بستن قرارداد ساخت ده سکو نفتی .
        3- اقدام جهت گرفتن وام از صندوق توسعه ملی .
        5- همچنین در مورد یک قرارداد 3000 میلیاردی جدید صحبتهایی است .
        6-نامه ای هم انگار از خانم کاترین اشتون به صدرا داده شده است . واقعا نمی دانم با صدرا چه کار می تواند داشته باشد .
        7-احتمال ایجاد یک شرکت حفاری در داخل صدرا در صورت ادامه فعالیت جناب چوبدار .
        در پایان دوستان عزیز باید پیگیر باشیم تا بدانیم شریک جدید ما در صدرا شخصی باشد که توانمندی اداره صدرا را داشته باشد .
        در واقع خودش تجهیزاتی باشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
        حميدخان
        چيزي بگو
        حرفي بزن
        از عشق پاييزي بگو

نظر

• sockot
          عضو جدید
          • Sep 2013
          • 17

سلام
          جناب حميد الان كسي از سهم حمايت ميكنه يا رها شده؟
          به نظرت تا كجا ميخواد پايين بياد؟

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

به سلامتی دیگه کله کرد!
            من نمیدانم چرا ماه قبل میخریدن؟

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 2124

مثل اینکه تحریمها داره برداشته میشه صف فروش شده!!

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

وای دیگه مثل اینکه گول خوردیم رفتم نوسان 70 درصدی بگیرم حدس زدم باید برگشت قیمت زیاد باشه ولی دوستان از صدها برابر و قیمت های بالای 10000 تومان و ..... اینقدر گفتند که ....

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز صدرا هیچ مشکلی ندارد . این بازیها در تمام سهم های بازار وجود دارد .قدرت اول صدرا کماکان همان قرارگاه است .اگر بتوانیم کاری کنیم که صدرا را تعیین تکلیف کنند ! بی گمان برنده بازی خواهیم شد .فقط سه نکته : اول ما سهامداران حقیقی هستیم که باید تلاش کنیم در هیئت مدیره یک نماینده داشته باشیم و نقش لازم را در شرکت ایفا نماییم .دوم :کارکنان شرکت هستند که باید برای تداوم شغل و حقوقشان موجبات امتیازات لازم برای شرکت را فراهم کنند .سوم : جناب چوبدار هستند که در حال انجام اقدامات لازم هستند و نگرانی ای از جانب کاردانی ایشان نیست .و من الله توفیق .

در اصل توسط sockot پست شده است View Post
                  سلام
                  جناب حميد الان كسي از سهم حمايت ميكنه يا رها شده؟
                  به نظرت تا كجا ميخواد پايين بياد؟

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز امروز موفق به تماس تلفنی با جناب سردار عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه خاتم الانبیاء شدم .بطور خلاصه خدمتتان عرض کنم پس از اینکه موضوعات صدرا و نگرانی سهامداران صدرا را خدمت ایشان مطرح نمودم ، در خواست تعیین تکلیف صدرا را نمودم و اینکه صدرا را باید به دست یک کننده داد تا بتوانیم از این طریق ، حداقل بخشی از کشور عزیزمان را گلستان کنیم , و البته ما جناب چوبدار را در این مورد توانمند می دانیم ، ایشان فرمودند :نگران نباشید . در مدتی که من در قرارگاه بوده ام کارهای زیادی را برای صدرا انجام داده ام و هنوز پیگیر موضوع صدرا هستم . و ضمنا قول ضمنی دادند که نگرانی برای صدرا وجود ندارد .
                    و البته مطالب دیگری هم در همین زمینه بحث شد که چکیده آن همین مطلب است که خدمتتان عرض کردم .و من الله توفیق.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

ونزوئلا پول نفتکشهای ایرانی را نمیدهد

ایران از شرکت ملی نفت ونزوئلا به دلیل عدم پرداخت مطالبات نفتی قصد شکایت دارد، ضمن آنکه این شرکت بزرگ نفتی آمریکای جنوبی حاضر به تحویل کشتیهای نفتکش 113 هزار تنی ساخت ایران نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، 6 سال قبل با موافقت روسای وقت جمهور ایران و ونزوئلا، قراردادی بین شرکت ملی نفت ونزوئلا و صدرا به منظور ساخت چهار فروند کشتی نفتکس به ارزش تقریبی 200 میلیون دلار امضا شد.

از این رو برای نخستین بار، یک شرکت فراساحلی ایران موفق شد بدون کوچکترین تاخیری و مطابق با برنامه زمان بندی اولین کشتی نفتکش افراماکس 113 هزار تنی را زمستان سال گذشته در مراسمی رسمی تحویل شرکت ملی نفت ونزوئلا دهد.

در این بین با توافق بین دو طرف، مقرر شده بود برای ساخت و تحویل این کشتیهای نفتکش 42 میلیون یورو به عنوان پیش پرداخت شود، ضمن آنکه هزینه قرارداد هر یک از نفتکشها حدود 57 میلیون یورو است.

با این وجود، پس از تحویل اولین کشتی نفتکش توسط ایران به ونزوئلا، این کشور نفتخیز عضو سازمان اوپک از پرداخت مطالبات نفتی خود به ایران به دلایل نامشخصی خودداری کرده است.

تاخیر ونزوئلا در پرداخت منابع مالی حاصل از کشتیهای نفتکش،حتی مورد مذاکرات مستقیم محمود احمدینژاد رئیس جمهوری سابق ایران و نیکولاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا در حاشیه اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز در مسکو هم قرار گرفته بود.

با این حال، مسئولان صدرا از طلب حدود 21 میلیون دلاری از شرکت ملی نفت ونزوئلا خبر داده و تاکید میکنند: این مبلغ بخشی از تعهدات مالی ونزوئلا بابت ساخت سه کشتی نفتکش باقیمانده است.

سلمان ضربی مدیر كارخانه كشتيسازي جزیره صنعتي صدرا در گفتگو با مهر با اشاره به امتناع ونزوئلا از تحویل کشتی های نفتکش ساخته شده توسط ایران، گفت: ونزوئلائی ها به دلایل نامشخصی کشتی نفتکش را تحویل نمی گیرند و در این بین پیگیریهای حقوقی در جریان است.

این مقام مسئول با بیان اینکه بابت کشتی نفتکش افراماکس 21 میلیون یورو از ونزوئلا طلبکار هستیم، تصریح کرد: در صورت رفع مشکلات موجود و تحویل کشتی به ونزوئلا بخش عمده مشکلات صدرا رفع میشود.

به گزارش مهر، تا پیش از این بزرگترین کشتیهای نفتکش ساخت ایران از 24 هزار تن ظرفیت برخوردار بوده و به اعتقاد کارشناسان فراساحل با ساخت یک کشتی نفتکش 113 هزار تنی انقلابی در صنعت کشتی سازی ایران به وقوع پیوسته است.

این کشتیهای نفتکش دارای 250 متر طول ، 44 متر عرض ، 21 متر ارتفاع و 14.8 متر آبخور بوده و برای ساخت این نفتکشها 177 بلوک مختلف، هر یک به وزن تقریبی 200 تن ساخته میشود که پس از ساخت این بلوکها در حوضچه خشک به هم متصل میشوند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                        وای دیگه مثل اینکه گول خوردیم رفتم نوسان 70 درصدی بگیرم حدس زدم باید برگشت قیمت زیاد باشه ولی دوستان از صدها برابر و قیمت های بالای 10000 تومان و ..... اینقدر گفتند که ....
                        افراط و تفریط هم حدی داره
                        عده ای صحبت از صد ها برابر شدن قیمت میکنن و جالب که سهامدارانش اعتراضی ندارند!!
                        فعلا اینقدر در بازار سهم خوب با پی بر ای تحلیلی 3 4 و کلی سود انباشته و طرح توسعه هست که نوبت به نگاه کردن صدرا هم نمیرسه
                        حتی اگر بدونم قیمتش واقعا صد ها برابر !! هم میشه ارزش خرید ندارد و سودی هم اگر بکنم رو در این سهم درست نمیدونم چون با دروغ و فریب کاری شرکت بوده و یک عده هم که در این سالهای اخیر که 3 4 سالیست به امید بهبود وضعیت به اصطلاح بلند مدت نگه داشته اند و بعد از 3 4 سال در حسرت 1ریال سود بوده و فقط زیانش هر بار افزایش یافته.

3 4 سال که با این حرفها سهامداران رو فریب دادند ببینم چند سال دیگه طول میکشه!!
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mahdihd
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 16

سلام
                          به نظر من باید تظاهرات کنیم تا قیمت سهام این شرکت رو با دارایی های فعلی این شرکت برابر کنند
                          اصلا صدرا رو ورشکست اعلام کنند و املاک این شرکت رو به مزایده بزارند اونوقت می بینیم که قیمت هر سهم این شرکت 30 دلار خواهد بود

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 968

در اصل توسط mahdihd پست شده است View Post
                            سلام
                            به نظر من باید تظاهرات کنیم تا قیمت سهام این شرکت رو با دارایی های فعلی این شرکت برابر کنند
                            اصلا صدرا رو ورشکست اعلام کنند و املاک این شرکت رو به مزایده بزارند اونوقت می بینیم که قیمت هر سهم این شرکت 30 دلار خواهد بود
                            چه خبر شده بالا خریدی آرام باشید و توصیه میکنم کل تایپیک صدرا را از ابتدا مطالعه بفرمایید. 257 تومان یه حمایت خوب داره. احتمالاً سطح برگشتی باشه.
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• sockot
                              عضو جدید
                              • Sep 2013
                              • 17

مجمع هم كنسل شد
                              بد شد

نظر

• kasma
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 171

در اصل توسط sockot پست شده است View Post
                                مجمع هم كنسل شد
                                بد شد
                                مگه با اومدن اطلاعیه مثبت بود که حالا بد بشه...

نظر

در حال کار...
                                X