صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    بعضی از دوستان عزیز سوال می فرمایند که : اکنون شرکت دست چه کسی است ؟ و سوالهای مشابه در مورد سهامدار عمده شرکت دارند ؟ در پاسخ شما خدمتتان عرض کنم در حال حاضر شرکت صدرا در اختیار جناب چوبدار است و هر چند که مجمع منتفی شد .ولی نباید فکر کنیم که کلا موضوع واگذاری صدرا منتفی است . و هنوز هم قرارداد جناب چوبدار با قرارگاه پا برجا است و تنها باید بررسی بیشتری صورت گیرد که بنده فکر می کنم با درایتی که از جناب سردار عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه دیدم بی گمان تصمیم نهایی را به صورت برد همه گروههای منتفع خواهند گرفت .ضمنا تا معامله رسمی در بورس انجام نشود ! نمی توان با اطمینان از مالک جدید سخن گفت ، هر چند که طبق قانون بورس نیز باید واگذاری بصورت رقابتی صورت گیرد و هر کس که نرخ بالاتری پیشنهاد دهد برنده خواهد بود .در پایان خدمت همه شما عرض کنم که بنده هم مقداری به سهام اطرافیانم افزوده ام .و من الله توفیق .
    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/09/29, 23:27.

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

صف فروش دیگه اخرشه من موندم برا چی این چند ماهه میخریدن؟!!!
      هیشه باید از یه کله بالا امدن سهم ترسید.....
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 2124

کلا تقاضاش داره صفر میشه!!
        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mahdihd
          عضو جدید
          • Sep 2013
          • 16

اینکه دارن میفروشن فکر کنم اتفاق خوبیه
          الان مقدار زیادی سهم خریدم و خوشحالم چون فکر میکردم دو هفته پیش تا پولم جمع بشه صدرا رو باید بالای 500 بخرم
          الان با قیمت خوبی تونستم بخرم

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز احتمالا برگشت شرکت صدرا به قرارگاه بیشتر از قبل شده است و اکنون جلسه ای در همین رابطه در جریان است . در هر صورت بنده معتقدم تمام این جریانات در انتها به نفع همه ما تمام خواهد شد .و همچنین فراموش نکنید که صدرا چگونه از 700ريال تا 3747 بالا رفت و چگونه می تواند ره صد ساله را یک شبه بپیماید .و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/09/30, 11:55.

نظر

• sockot
              عضو جدید
              • Sep 2013
              • 17

يادمه بعضي از دوستان ميگفتند كه قيمت تابلو رو به خاطر اينكه بالا بفروشند مي برند بالا
              خوب حالا كه قرار نيست به جناب چوبدار بفروشند قيمت تابلو رو هم نمي برند بالا
              به نظر شما غير از اينه؟

نظر

• sockot
                عضو جدید
                • Sep 2013
                • 17

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                باسلام:
                دوستان عزیز احتمالا برگشت شرکت صدرا به قرارگاه بیشتر از قبل شده است و اکنون جلسه ای در همین رابطه در جریان است . در هر صورت بنده معتقدم تمام این جریانات در انتها به نفع همه ما تمام خواهد شد .و همچنین فراموش نکنید که صدرا چگونه از 700ريال تا 3747 بالا رفت و چگونه می تواند ره صد ساله را یک شبه بپیماید .و من الله توفیق .

ما رو از نتيجه ش بي خبر نذار
                ممنون

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوست عزیز از بدیهیات سخن می فرمایید ! اما بنده دوست دارم قبل از اینکه خاک کوزه گران بشوم ! یو یو بازی کنم تا تماشای کسی که یو یو بازی می کند .ومن الله توفیق .

در اصل توسط رضا پست شده است
                  در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                  باسلام:
                  دوستان عزيز احتمالا برگشت شرکت صدرا به قرارگاه بيشتر از قبل شده است و اکنون جلسه اي در همين رابطه در جريان است . در هر صورت بنده معتقدم تمام اين جريانات در انتها به نفع همه ما تمام خواهد شد .و همچنين فراموش نکنيد که صدرا چگونه از 700ريال تا 3747 بالا رفت و چگونه مي تواند ره صد ساله را يک شبه بپيمايد .و من الله توفيق .
                  آخرالامر خاک گل کوزه گران خواهي شد ، حاليا فکر سبو کن که پر از باده کني

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز فعلا تا بیست مهر قرار است جناب چوبدار در مسند صدرا باقی بماند .و من الله توفیق .

نظر

• دشتي
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 57

باسلام:
                      دوستان عزیز فعلا تا بیست مهر قرار است جناب چوبدار در مسند صدرا باقی بماند .و من الله توفیق .
                      سلام حمید خان :
                      بعد از بیستم چطور قراره تصمیم دیگری گرفته بشه و یا .....؟

نظر

• sockot
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 17

باسلام:
                        سلام جناب حميد عزيز
                        اينكه تا 20 مهر هست يعني چي؟
                        يعني بعد 20 مهر ديگه نيست ؟
                        يه كم شفاف تر توضيح بدهيد لطفا
                        ممنون

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز همانطور که قبلا گفته بودم به دلایل مختلف قرارگاه در حال بررسی شرایط بوجود آمده برای شرکت است . از جمله آن شرایط می توان از اخراج کارکان شرکت و خریداران و یا خواهان جدید برای صدرا است . و به همین منظور پستهای قبلی را جهت اطلاع رسانی نوشته ام . در نهایت آخرین تصمیم گیری بودن جناب چوبدار در مسند صدرا تا بیست مهر است .و تا آنزمان برای حل مشکلات صدرا تصمیم گیری بنمایند .در هر صورت جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه چند بار تاکید فرمودند : صدرا نگرانی ندارد و هرآنچه که از دستمان براید انجام خواهیم داد و در گذشته هم کارهای زیادی برای این شرکت انجام داده ایم .ومن الله توفیق .

در اصل توسط دشتي پست شده است View Post
                          سلام حمید خان :
                          بعد از بیستم چطور قراره تصمیم دیگری گرفته بشه و یا .....؟

نظر

• sockot
                            عضو جدید
                            • Sep 2013
                            • 17

باسلام:
                            دوست عزیز همانطور که قبلا گفته بودم به دلایل مختلف قرارگاه در حال بررسی شرایط بوجود آمده برای شرکت است . از جمله آن شرایط می توان از اخراج کارکان شرکت و خریداران و یا خواهان جدید برای صدرا است . و به همین منظور پستهای قبلی را جهت اطلاع رسانی نوشته ام . در نهایت آخرین تصمیم گیری بودن جناب چوبدار در مسند صدرا تا بیست مهر است .و تا آنزمان برای حل مشکلات صدرا تصمیم گیری بنمایند .در هر صورت جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه چند بار تاکید فرمودند : صدرا نگرانی ندارد و هرآنچه که از دستمان براید انجام خواهیم داد و در گذشته هم کارهای زیادی برای این شرکت انجام داده ایم .ومن الله توفیق .

بابت زحماتي كه ميكشيد بي نهايت متشكرم

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

دوستان میخوام صدرا بخرم میشه راهنماییم کنید؟
                              به نظرتون بذارن هر جا صف فروشش ریخت بخرم؟قبل از مجمع 20 ام؟یا بذارم بعد از مجمع بخرم؟یعنی بعد از مجمع پایین ترم میاد؟یا این فروش ترس از رفتن به مجمع و هیجانیه؟لطفا جواب سوالمو بدید.
                              میخوام یه تعدادی بخرم بندازم یه گوشه به دید1 ساله 2 ساله باشه شاید آبادمون کرد.
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• sockot
                                عضو جدید
                                • Sep 2013
                                • 17

باسلام:

سلام آقا حميد
                                در تاپيك همسايه بحث افزايش سرمايه هست
                                آيا همچين چيزي در مورد صدرا در حال حاضر به گوش ميرسه يا نه؟
                                به نظرتون كي اين صف فروش صدرا جمع ميشه ؟ و تا كجا مياد پايين
                                قبلا مگه چه كار مثبتي براي سهم انجام دادند كه حالا ميخوان تكرارش كنند؟
                                حمايت در 100 تومان؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                ممنون
                                آخرین ویرایش توسط sockot؛ 2013/10/01, 13:55.

نظر

در حال کار...
                                X