صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسگر
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 136

هفتاد خریدم تا ۱۸۸ رفت
    دوباره ۱۴۰ خریدم تا ۳۷۴ رفت. اینبار چون موج پنج هست و هنوز سقف موج سه یعنی ۳۷۰ را نزده سریع بالا نمیره ولی چون سهم تیزی هست با حد ضرر ۲۲۰ راحت ۴۷۰ را می بینه

نظر

• حسگر
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 136

دوستان بولدوزری که دیروز ذکر خیرش بود را ملاحظه فرمودید. هنوز وقت برای سوار شدن هست. بدرود تا نوسان بعدی

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز نامه معامله بلوکی خصدرا در راه بورس . جناب چوبدار با بالا بردن قیمت خرید به گفته ای 50 میلیارد تومان و به گفته ای صد میلیارد تومان قیمت را بالا بردن و در نهایت می توان گفت مالک جدید 73 درصد صدرا شدند .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوستان عزیز : البته فعلا نامه جهت تعیین هیئت مدیره است .و من الله توفیق .

نظر

• creator_65
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 269

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            باسلام:
            دوستان عزیز نامه معامله بلوکی خصدرا در راه بورس . جناب چوبدار با بالا بردن قیمت خرید به گفته ای 50 میلیارد تومان و به گفته ای صد میلیارد تومان قیمت را بالا بردن و در نهایت می توان گفت مالک جدید 73 درصد صدرا شدند .و من الله توفیق .
            بنده که هفته پیش بهتون گفتم نامه صادر شده، دوستان قبول نکردند،گفتم به چشم خودم دیدم...

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوست عزیز بنده متاسفانه این پیغام شما را ندیده بودم و همین الان اتفاقی دیدم . در هر صورت پاسخ شما دقیقا مطلبی است که خودتان فرموده اید . بنده نماینده عده ای بودم که ............... و در بازدید از صدرا حاضر بودم . اکنون هم هنوز بعنوان نماینده 379 نفر از سهامداران صدرا ، پیگیر مسائل صدرا هستم .و اگر اخبار خوشی بدستم برسد . بی گمان در اختیار دوستان قرار می دهم .ضمنا دوست عزیز نا دیده بنده : دنیا که از سنگ و چوب است ، این ما هستیم که خوب یا بد هستیم و یا به همدیگر خوشبین یا بدبین .و من الله توفیق .

در اصل توسط provo پست شده است View Post
              من که قانع نشدم.شاید رو 100 تومان صدراهاتون را فروختین و آذرآب کردین.
              کلا به خاطر شما وارد این سهم نشده بودم که با رفتنتون بخوام برم.اما .................عجب دنیایی شده

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

با سلام:
                دوست عزیز از اطلاع رسانی شما تشکر می کنم . در هر صورت بنده از مبادی دیگری پیگیری کرده بودم که آنها تایید نکردند .ولی اکنون تایید شده است .و من الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                بنده که هفته پیش بهتون گفتم نامه صادر شده، دوستان قبول نکردند،گفتم به چشم خودم دیدم...

نظر

• جواد 9998
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 105

با سلام:
                  دوست عزیز از اطلاع رسانی شما تشکر می کنم . در هر صورت بنده از مبادی دیگری پیگیری کرده بودم که آنها تایید نکردند .ولی اکنون تایید شده است .و من الله توفیق .
                  اقا جمید نوشته شما موجب ارامش خیال میباشد .

اگرچه ارامش را فقط خدا به انسان میدهد ولی شما یک وسیله هستید .

خدایا به این دوستمان توانایی بده تا اخبار خوب صدرا را به من وامثال من که در فی 330 تومن به بالا خریدیم برساند . واقعا در این بازار که سهم ها مثبت هستند اگر بخواهیم ضرر بدهیم واقعا نوبر است .

اقا حمید خدا هیچ وقت به شما و انسان های خیرخواه نگرانی ندهد .

واقعا ارامش امنیت را به دنبال دارد .

نظر

• creator_65
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 269

با سلام:
                    خواهش میکنم ، انشا.. که شما هم همواره موفق باشید.
                    بنده با مدیر مالی شرکتهای عضو هیئت مدیره صدرا هم صحبتی داشتم(پتروپایدار ، پترو تدبیر...) به گفته اونها قرار سهم به قیمت 100 تومان توسط اونها وا گذار شه
                    اما نمیدونم این واگذاری منظور واگذاری به قرارگاه یا کلا قرار به قیمت 100 تومن به چوبدار عرضه بشه...
                    فقط میدونم این شرکتها سهم 100 تومان خریدن و همون مبلغ هم دارن واگذار میکنن!!! میدونم باورش سخته، اما از قرارگاه و زیر مجموعه هاش هرچیزی بر میاد، چون من دیدم از این دست کارها

نظر

• جواد 9998
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 105

حمید اقا دم شما گرم واقعا تک هستی!!!!!!!!!!!!! نامه روی کدال امد .

از خدا هر چه میخواهی به شما ببخشد .

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

بالاخره نامه صدرا هم روی کدال اومد، آلبته همونطور که دوستان پیش از این عرض کردن، این جلسه برای تعیین هیئت مدیره، انشا.. آغازی برای شروع حرکت صدرا باشه
                        از اردرهای امروز معلوم بود خبرهایی هست...
                        حیف که محل مجمع بد مسیر،وگرنه میرفتیمااااااااااااااا

نظر

• sockot
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 17

سلام آقا حمید
                          صدرا اضافه کردید یا نه؟

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز شما به بنده لطف دارید .انشاالله همیشه آرامش داشته باشید و در معاملات خودتان هم سود زیادی داشته باشید .و من الله توفیق .

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                            اقا جمید نوشته شما موجب ارامش خیال میباشد .

اگرچه ارامش را فقط خدا به انسان میدهد ولی شما یک وسیله هستید .

خدایا به این دوستمان توانایی بده تا اخبار خوب صدرا را به من وامثال من که در فی 330 تومن به بالا خریدیم برساند . واقعا در این بازار که سهم ها مثبت هستند اگر بخواهیم ضرر بدهیم واقعا نوبر است .

اقا حمید خدا هیچ وقت به شما و انسان های خیرخواه نگرانی ندهد .

واقعا ارامش امنیت را به دنبال دارد .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز نرخ صد تومان برای بازار گردانی بود و بازار گردانها مکلف به ارائه سهم با قیمت خرید و کسر هزینه های آن هستند .وگرنه 73 درصد صدرا به مبلغ 210 میلیارد تومان و قبول کلیه تعهدات است . در واقع هر سهم 200 تومان و اکنون با گزارش جدید 1260 میلیارد تومان تعهدات که می شود هر سهم 840 تومان و دویست تومان نقد و سر جمع می شود 1040 تومان .و من الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                              خواهش میکنم ، انشا.. که شما هم همواره موفق باشید.
                              بنده با مدیر مالی شرکتهای عضو هیئت مدیره صدرا هم صحبتی داشتم(پتروپایدار ، پترو تدبیر...) به گفته اونها قرار سهم به قیمت 100 تومان توسط اونها وا گذار شه
                              اما نمیدونم این واگذاری منظور واگذاری به قرارگاه یا کلا قرار به قیمت 100 تومن به چوبدار عرضه بشه...
                              فقط میدونم این شرکتها سهم 100 تومان خریدن و همون مبلغ هم دارن واگذار میکنن!!! میدونم باورش سخته، اما از قرارگاه و زیر مجموعه هاش هرچیزی بر میاد، چون من دیدم از این دست کارها

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز شما به بنده لطف دارید .انشاالله خداوند به شما هم هر چه می خواهی ببخشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                                حمید اقا دم شما گرم واقعا تک هستی!!!!!!!!!!!!! نامه روی کدال امد .

از خدا هر چه میخواهی به شما ببخشد .

نظر

در حال کار...
                                X