صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam_em
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 2124

اینطور که پیداست دوستان همه عضو هیات مدیره صدرا هستند !!!یکی از مجمع پیش رو خیلی تعریف میکنه یکی دیگه کلا رد میکنه و.....!!!!
    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• پاسال
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 304

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
      در مجمع میشنوید که از معامعله بلوکی خبری نیست و زیز 200 تومن باز میشود
      زیر 200 خیلی عالی است برای جا ماندگان ولی دورنمای سهم برای سه ماهه دوم 93 دیدنی است در ضمن هنوز مجمع تشکیل نشده است شما چطور این را شنیدهاید
      در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• جواد 9998
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 105

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
        زیر 200 خیلی عالی است برای جا ماندگان ولی دورنمای سهم برای سه ماهه دوم 93 دیدنی است در ضمن هنوز مجمع تشکیل نشده است شما چطور این را شنیدهاید
        کلک همیشکی مدیران بحث و جدل و اعلام زیان هزار تومانی و ................. و فریبکاری که در انها وجود دارد و تازگی ندارد . و لذت از زیان سهامدار خرد که برقار است

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

دوست عزیز سهامداران صدرا گرگ باران دیده شده اند وقتی خبر افزایش زیان فقط دو روز سهم را صف فروش کرد مطمئن باشید با خبرهای منفی احتمالی مجمع نیز افت چندانی را شاهد نخواهیم بود .
          ضمن اینکه با توجه به اینکه فروش هنوز رسمی نشده است قطعا در مجمع انجام معامله نیز تکذیب خواهد شد ولی وقتی مدیر عامل و کل اعضاء هیئت مدیره تغییر کنند معنایی جز قطعی شدن واگذاری نخواهد داشت و بازار این پیام را دریافت خواهد کرد .
          علاوه بر اینها در صورتی که قرار باشد سهم مجددا به 200 برسد با توجه به شناوری پائین سهم و خریداران زیادی که در آن محدوده خواهند بود به سرعت قیمت بالا خواهد آمد .
          در مجموع به نظر میرسد سهم پائین چندانی نخواهد داشت .
          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• پاسال
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 304

کلک همیشکی مدیران بحث و جدل و اعلام زیان هزار تومانی و ................. و فریبکاری که در انها وجود دارد و تازگی ندارد . و لذت از زیان سهامدار خرد که برقار است
            جالب اینست که صدرا با آن همه دفتر ودستک آن همه قراردادها آن تشکیلات ( جزیره ودفاتر خارج از کشور املاک ومستغلات وووو) آیا باورکردنی است زیان دفتری یا برای ردگم کردن وحسابسازی یکسری از حسابدارن از خدا بیخبر وای بروزی که شود آشکار نقش تو ای حسابدار جیره خوار
            در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

وقتی از وزیر دفاع در موردمعامله خصوصی صدرا در کیش پرسیدن ایشان به صراحت کفت معامله کاملا قانونی بوده .خوب این یعنی چه؟ یعنی کار تمام شده حالا کی میخواهد و یا میتواند اعتراض کند.داداش من آنقدر مطمئن شدم خواستم تک سهم بشوم ولی حرف جناب طیب را گوش کردم و به همان 70 درصد سبد راضیم.فقط زمان نشان خواهد داد که چه کسانی برنده این بازی هستند.

نظر

• جواد 9998
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 105

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                وقتی از وزیر دفاع در موردمعامله خصوصی صدرا در کیش پرسیدن ایشان به صراحت کفت معامله کاملا قانونی بوده .خوب این یعنی چه؟ یعنی کار تمام شده حالا کی میخواهد و یا میتواند اعتراض کند.داداش من آنقدر مطمئن شدم خواستم تک سهم بشوم ولی حرف جناب طیب را گوش کردم و به همان 70 درصد سبد راضیم.فقط زمان نشان خواهد داد که چه کسانی برنده این بازی هستند.
                شما هر سهمی را بخرید در دراز مدت سود میکنید مهم این است که زمان نبرد و سود کنید مثل ونفت که غوغا کرده است .

صدرا میشه 300 دوباره میشه 200 و ادامه در ادامه

نظر

• جواد 9998
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 105

همیشه خبرهای بد در مجمع بوده است و امروز خبرهای بد را خواهید شنید .

نظر

• creator_65
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 269

همیشه خبرهای بد در مجمع بوده است و امروز خبرهای بد را خواهید شنید .
                    دوست عزيز
                    دو حالت بيشتر امكان نداره
                    يك,شما از سهامداراي صدرا هستي كه در اين حالت وقتي با اين همه آيه ياس و نااميدي به سهم نگاه ميكني,براي چي اصلا خريديش!!جسارتا مريض ك نبودي با وجود اين همه سهم خوب تو بازار بياي سهمي ك به نظرت اين همه نكته منفي داره بخري
                    دو.شما سهامدار صدرا نيستي خوشبختانه يا متاسفانه,ميشه لطفا وقتي سهامدارش نيسي اين مقدار آيه ياس نخوني يا رك بگم كاسه داغ تر از آش نشي؟مني ك خريدار صدرا هستم همه حالت هاي منفي سهم رو در نظر گرفتم و خريدمش,ديگه كسي ك صدرا ميخره,همه داستانهاش ميدونه,لازم نيس شما تكرار كني!!
                    خوشبختانه براي صدرا كسي تبليغ خريد نميكنه,هركي ميخره,خودش با تحليل خودش ميخره....
                    خواهش ميكنم شما بيشتر از اين خودت بابت صدرا ناراحت نكن,بريد تو فروم سهم هاي خودت تحليل كنيد.
                    ممنون از لطف و نگراني شما براي سهامداران صدرا
                    انشا.. همواره شاد و پرسود باشيد

نظر

• soheile60
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 28

دوستان سلام/:.rolleyessmileyani
                      تا اون لحظه ای که بنده در مجمع بودم فضای مجمع خوب بود. به اصرار افرادی که آقا حمید رو میشناختند و تمایل ایشون، آقا حمید عزیز هم برای عضویت در هیات مدیره کاندید شد. البته میدونستیم که احتمال انتخاب ایشون ضعیفه ولی حداقل میتونست یک ارزیابی از حقیقیهای شرکت کننده در مجمع باشه که آیا از این موضوع استقبال می کنند یانه؟
                      چون کار داشتم نتیجه رای گیری رو نمیدونم ولی مطمئن هستم آقا حمید عزیز خبرای خوبی دارند. با نظر creator_65 عزیز هم موافقم.
                      یاعلی مدد.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز مجمع امروز بسیار امیدوار کننده بود و باید خدمتتان عرض کنم انشاالله از این به بعد باید دید هر کسی در چه قیمتی راضی به فروش خواهد شد .و گرنه سهم صدرا در روند مثبت بلند مدت قرار گرفته است و همین حرکت 680ريالی تا 3747 ريالی بهترین دلیل این حرکت است .و اما نفوذ به هیئت مدیره متاسفانه مقدور نشد و سهامدار عمده با داشتن 73% سهام تمام کرسی ها را از آن خودش کرد .و بنده هم با وجود آنکه دوستانمان حتی قبل از شروع مجمع نا امید شده بودند و برخی نیامدند ! بنده تا آخرین لحظه تلاش کردم ! و با وجود بدست آوردن 117 میلیون سهم رای ، یعنی 7.71 درصد موفق به گرفتن یک عضو هیئت مدیره نشدم .و من الله توفیق .

نظر

• soheile60
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 28

آقا حمید سلام
                          روز مجمع شما درخواست کردید که آقای چوبدار هم صحبتی داشته باشند. آیا صحبتی در جمع سهامداران داشتند؟
                          یا علی مدد. /:.mellowsmiley.:/

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز مجمع امروز بسیار امیدوار کننده بود و باید خدمتتان عرض کنم انشاالله از این به بعد باید دید هر کسی در چه قیمتی راضی به فروش خواهد شد .و گرنه سهم صدرا در روند مثبت بلند مدت قرار گرفته است و همین حرکت 680ريالی تا 3747 ريالی بهترین دلیل این حرکت است .و اما نفوذ به هیئت مدیره متاسفانه مقدور نشد و سهامدار عمده با داشتن 73% سهام تمام کرسی ها را از آن خودش کرد .و بنده هم با وجود آنکه دوستانمان حتی قبل از شروع مجمع نا امید شده بودند و برخی نیامدند ! بنده تا آخرین لحظه تلاش کردم ! و با وجود بدست آوردن 117 میلیون سهم رای ، یعنی 7.71 درصد موفق به گرفتن یک عضو هیئت مدیره نشدم .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز : خیر صحبت نکردن وفقط همان پایین چند کلمه ای با حاضرین صحبت نمودند و پشت تریبون نرفتند ولی همان صحبت اندک هم بسیار عالی بود .و من الله توفیق .

در اصل توسط soheile60 پست شده است View Post
                            آقا حمید سلام
                            روز مجمع شما درخواست کردید که آقای چوبدار هم صحبتی داشته باشند. آیا صحبتی در جمع سهامداران داشتند؟
                            یا علی مدد. /:.mellowsmiley.:/

نظر

• حسگر
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 136

دوستان كسي مي داند معامله بلوك در بورس كي انجام مي شود؟

نظر

• حسگر
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 136

بنده 500 تومان به بالا اگر باز شود صد در صد فروشنده ام حالا هر چي بالاتر بهتر. اگر افت كرد دوباره وارد مي شوم اگر هم افت نكرد نوش جون خريدار

نظر

در حال کار...
                                X