صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسفند89
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 69

در اصل توسط omid_or51 پست شده است View Post
    اونهایی که در لیست امضاشون وجود داره تو مجمع شرکت کردند.غیر از نفر اول افرادی که نام بردید هیچ کدام امضا نکردند و بنابراین در مجمع نبودند.مثلا اسم من هم تو لیست هست.ولی چون شرکت نکردم جلوی اسمم امضایی نیست.کلا میشه همون 33 میلیون

دیگه اینکه چرا بعضی سهامداران با چند هزارتا سهم اسمشون تو لیست هست و تعداد دیگری از سهامداران نیست.دو تا از دوستان من هر کدام با 10000 سهم اصلا در لیست نیستند.خیلی بعید که کل سهامداران همینها باشند چون همه را که جمع بزنید با اون 8 درصد وثیقه بازهم دقیقا یادم نیست حساب کردم باید 30 میلیون سهم دیگه باشه.بهر حال نباید سهامداران حقیقی همین 120 نفر توی لیست باشند

با احترام

یه لیست حقوقی هست که کل حقوقیها ی شرکت ثبت شده هست چ حاضر و چ غایب

یه لیست هم مربوط به حقیقیهای بالای 1 میلیون هست ( که البته شاید منظورشون بالای 1 دهم درصد بوده یعنی بالای 1میلیون و پانصد هزار سهم) که تایپ شده و مرتب هست با اسمشون . این گروه هم چ حاضر چ غایب

یه لیست هم سایر حقیقیهایی هستن که در مجمع حضور داشتن و امضا زدن

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 392

در اصل توسط اسفند89 پست شده است View Post
      با احترام

یه لیست حقوقی هست که کل حقوقیها ی شرکت ثبت شده هست چ حاضر و چ غایب

یه لیست هم مربوط به حقیقیهای بالای 1 میلیون هست ( که البته شاید منظورشون بالای 1 دهم درصد بوده یعنی بالای 1میلیون و پانصد هزار سهم) که تایپ شده و مرتب هست با اسمشون . این گروه هم چ حاضر چ غایب

یه لیست هم سایر حقیقیهایی هستن که در مجمع حضور داشتن و امضا زدن
      با سلام
      پس با این حساب سهامدار حقیقی بیش از 10درصد است؟اگر ممکنه بفرمائید حدودا چند درصد دست حقیقی میباشد.

نظر

• MHMN
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 285

با سلام و احترام
        دوست عزیز جناب hamid672003
        شایعاتی مبنی بر افزایش سرمایه 1000 درصدی صدرا به گوش میرسد.......
        تایید میفرمایید.....
        از اینکه دنبال حقوق سهامداران حقیقی هستید از شما کمال تشکر رو دارم و مطمئن باشیید دعای خیر سهامداران پشت شماست
        موفق باشید و پیروز..

اجرتون با خدا.....
        الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز در مورد افزایش سرمایه صدرا باید خدمتتان عرض کنم که این توان افزایش سرمایه هزار درصدی یا حتی هزارو پانصد درصدی در صدرا بلقوه وجود دارد و جای شکی نیست اما باید پاسخ جناب چوبدرا را در این مورد خدمتتان عرض کنم .در جلسه ای که با جناب چوبدار داشتیم و مسئول اسبق افزایش سرمایه صدرا از محل تجدید ارزیابی نیز حضور داشتند . جناب چوبدار فرمودند : هر اقدامی و افزایش سرمایه ای در صورت مفید بودن برای صدرا ، حتما انجام خواهد شد و باید دید تاثیر آن چه خواهد بود ؟ که اگر کمک کننده باشد انجام می دهیم . ا
          گر نظر بنده را خواسته باشید ؟ باید خدمتتان عرض کنم . این خصوصی شدن صدرا بخودی خود پتانسیل رسانده قیمت صدرا به هزار تومان را دارا می باشد و بعد از آن هنر نمایی جناب چوبدار لازم است و سپس افزایش سرمایه راهگشا خواهد بود برای اهداف بالاتر . ضمنا جناب چوبدار باید در این مرحله مالکیت سهم را تحکیم بخشد .و پس از رسیدن به قیمت بالای هزار تومان اقدام به افزایش سرمایه نماید .تا هر توانی بجای خودش بکار گرفته شود .و من الله توفیق .

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
          با سلام و احترام
          دوست عزیز جناب hamid672003
          شایعاتی مبنی بر افزایش سرمایه 1000 درصدی صدرا به گوش میرسد.......
          تایید میفرمایید.....
          از اینکه دنبال حقوق سهامداران حقیقی هستید از شما کمال تشکر رو دارم و مطمئن باشیید دعای خیر سهامداران پشت شماست
          موفق باشید و پیروز..

اجرتون با خدا.....

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:

دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
            فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
            رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .

نظر

• جواد 9998
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 105

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:

دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
              فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
              رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .
              کمی در خصوص سپانیر توضیح دهید و پاسخ ان کی میاید؟ به نظر شما در چه فی باز میشود .
              300 تومن یا بیشتر ؟

نظر

• جواد 9998
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 105

جناب حمید صدرا در این ماه اذر باز میشود ؟ یا حالا حالاها بسته میماند .

نظر

• omid_or51
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 62

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                  جناب حمید صدرا در این ماه اذر باز میشود ؟ یا حالا حالاها بسته میماند .
                  ظاهرا چند ماهی سهم بسته میمونه.اگر قرار بود باز بشه تا حالا باز شده بود

نظر

• creator_65
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 269

ظاهرا چند ماهی سهم بسته میمونه.اگر قرار بود باز بشه تا حالا باز شده بود
                    اون موقع که من خرید داشتم، خبر از بسته شدن 2-3 ماهه بود، یعنی از همون اول بهم میگفتن سهم دو سه ماه بسته می مونه، اگه پولت تا اون موقع لازم نداری برو بخر!
                    تارگت اول سهم که میشه حدودا تا عید، بین 550-600
                    در مورد سپانیر هم یه عزیزی سوال داشتند.
                    قرارگاه شامل چند تا زیر مجموعه میشه : 1- سپانیر 2- سپاسد 3- شهید رجایی ...
                    که سپانیر 70% فعالیت قرارگاه بر عهده داره و مشغول فعالیت در پارس جنوبی فازهای 13-14-15-16-22-24
                    قرارگاه بخاطر اینکه مستقیم خرید صدرا به نامش تموم نشه، از سپانیر خواست این کار انجام بده.
                    سپانیر به همراه سه تا از زیر مجموعه هاش (پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق کیش) حدود 74 % سهام صدرا در اختیار دارن.
                    بحثی که دوستمون گفتن اینه که سپانیر با صدرا چه میکنه؟؟میده به چوبدار یا نه...
                    البته آقای چوبدار هم غریبه نیست برای صدرا، چون قبلا با قرارگاهی ها بوده.....

نظر

• omid_or51
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 62

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                      اون موقع که من خرید داشتم، خبر از بسته شدن 2-3 ماهه بود، یعنی از همون اول بهم میگفتن سهم دو سه ماه بسته می مونه، اگه پولت تا اون موقع لازم نداری برو بخر!
                      تارگت اول سهم که میشه حدودا تا عید، بین 550-600
                      در مورد سپانیر هم یه عزیزی سوال داشتند.
                      قرارگاه شامل چند تا زیر مجموعه میشه : 1- سپانیر 2- سپاسد 3- شهید رجایی ...
                      که سپانیر 70% فعالیت قرارگاه بر عهده داره و مشغول فعالیت در پارس جنوبی فازهای 13-14-15-16-22-24
                      قرارگاه بخاطر اینکه مستقیم خرید صدرا به نامش تموم نشه، از سپانیر خواست این کار انجام بده.
                      سپانیر به همراه سه تا از زیر مجموعه هاش (پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق کیش) حدود 74 % سهام صدرا در اختیار دارن.
                      بحثی که دوستمون گفتن اینه که سپانیر با صدرا چه میکنه؟؟میده به چوبدار یا نه...
                      البته آقای چوبدار هم غریبه نیست برای صدرا، چون قبلا با قرارگاهی ها بوده.....
                      از ترکیب سهامداران غیر خودی صدرا اگر اطلاعی دارید ممنون میشم به ما بگید.یک لیست 220 نفر که شامل تمام حقوقیها و سهامداران حقیقی بالای یک میلیون و چهل و اندی نفر هم سهامداران کمتر از یک میلیون بودند که در مجمع شرکت کرده بودند.غیر از اینها صدرا چند نفر سهامدار دیگه داره؟به 1000 نفر میرسه؟

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

از ترکیب سهامداران غیر خودی صدرا اگر اطلاعی دارید ممنون میشم به ما بگید.یک لیست 220 نفر که شامل تمام حقوقیها و سهامداران حقیقی بالای یک میلیون و چهل و اندی نفر هم سهامداران کمتر از یک میلیون بودند که در مجمع شرکت کرده بودند.غیر از اینها صدرا چند نفر سهامدار دیگه داره؟به 1000 نفر میرسه؟
                        ببینید،سهامداری صدرا در حال حاضر به سه دسته عمده تقسیم میشن
                        1: قرارگاه (در واقع سپانیر و زیر مجموع هاش)
                        2: من و شمایی که به امید آینده روشن برای سهم اومدیم سهامداری این سهم، و تا به حق و هدفمون نرسیم، بیخیالش نمیشیم
                        3: سهامدارایی که از خیلی سال با سهم موندن، شید بیش از یکسال...(البته واقعا این دسته کم هستن)
                        نکته مثبت سهم از نظر من اینه که در حال حاضر و مخصوصا زمانی که به مجمع رفت، سفته بازی کنارش نبوده، سهامدار صدرا با دید میان و حتی بلندمدت اومده جلو.
                        ببینید اون لیست شامل همه صدرایی ها نبود، نمونه اش خود من که به دلیلی مشکلی در مجمع نشد شرکت کنم و اسم در لیست نبود.
                        به نظر بالای 1000 نفر سهامدار این سهم هستند.
                        طوفان صدرا شاید قدری طول بکشه، اما شک نکنید لیدری جدید برای بازار در راه هست.
                        اگر احیانا از صدرا جا موندید، فاذر از دست ندید.....
                        فاذر بازی حقوقیش تقریبا تموم شد...
                        انشا.. همگی پر سود باشیم
                        در کنار پرسود بودن، نیاز مندان رو هم فراموش نکنید، حتی اگه به میزان نیم درصد درآمد ماهانه تون باشه :-)

نظر

• felfel
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 378

بيش از دو سال قبل خدمت تمام سروران گفتم كه همه سهمها از همه گروها رشد خواهند كرد اما صدرا و گاز لوله متفاوت با تمام سهمهاست استارت هر دو سهم مدتي هست كه زده شده فعلا كه در گاز ولوله خيليها دنبال سهم هستندالبته صدرا كه جاي خود دارد
                          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• Mesbah68
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 346

felfel............دکتر جعفریان کارگزار بورس بانک کشاورزی گرگان رو میشناسید ؟؟؟؟

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                              felfel............دکتر جعفریان کارگزار بورس بانک کشاورزی گرگان رو میشناسید ؟؟؟؟
                              سلام بنده میشناسم ,شما گرگانی هستید؟اقای دکتر نظرشان روی این سهم خیلی مثبت هست و....
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• Mesbah68
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 346

سلام........بله گرگان ساکن هستم دوست همشهری..........صدرای ما انگار رفته غیبت صغرا .............فلفل جواب بده

نظر

در حال کار...
                                X